cūkas.

Apskatām 161 - 200 no 268 vārdam 'cūkas'

Satiec savu meistaru Berga Bazārā

Berga Bazārs, Rīga, 5. aprīlī no pulksten 10 līdz 16 aicina apgūt seno rotu, tautastērpu komplektēšanas, dziju krāsošanas, audēju un stāstnieku amata noslēpumus...

Dikļu pils šefpavārs: «Francijas virtuvei raksturīgi viegli ēdieni»

28. un 29. martā Dikļu pilī notiks ikgadējās Francijas dienas, kuru laikā īpašs uzvars tiks likts...

Rīgas atslēgas šefpavāre piedāvā Gastronomijas laboratorijas jaunumu - «Cūciņ spēlē paslēpes»

Restorāna Rīgas atslēga (Key to Riga) šefpavāres Gunitas Rolovas Gastranomijas laboratorijas jaunums...

Meteņu tirgus vai "Aizgavēnis" Kalnciema kvartālā

Sestdien, 15. februārī no 10.00 līdz 16.00 Kalnciema kvartāla tirdziņā notiks Meteņu dienas svinības latgaļu un itāļu stilā. Latgalē...

Latvijas mežos turpinās zaļā ziema

Klāt astronomiskā, bet vēl ne meteoroloģiskā un fenoloģiskā ziema. Uz laukiem zaļo ziemāji, bet mežā – ne viena vien jaunā...

Brīvdabas muzejs aicina ieskandināt Ziemas saulgriežus

Šo svētdien, 15. decembrī no pulksten 12:00 līdz plkst. 16:00 Brīvdabas muzejs aicina lielus un mazus...

ES māja aicina uz Ungārijas kino vakaru

ES māja sadarbībā ar Ungārijas vēstniecību ikvienu interesentu 28. novembrī aicina uz Ungārijas kino vakaru, kura ietvaros...

Taizemes virtuve - pikantais austrumu vilinājums

Taizemē, protams, var atrast gan eiropiešu, gan Āzijas virtuves restorānus, tomēr, dodoties ceļojumā uz šo eksotisko Āzijas valstu...

Austrālijā mežacūka "apzog" atpūtniekus un piedzeras

Aizmirstiet par krokodiliem un čūskām – šķiet, ka Austrālijas savvaļā atpūtniekiem visvairāk jāuzmanās no mežacūkām...

Ķīpsalā turpinās izstāde "Riga Food 2013"

18. starptautiskā pārtikas izstāde "Riga Food 2013" notiks no 4. līdz 7. septembrim Starptautiskajā izstāžu...

Aktivitātes Latvijas uzņēmumu un reģionu stendos izstādē "Riga food 2013"

Latvijas uzņēmumi tiekas starptautiskajā pārtikas izstādē "Riga Food 2013", kas norisināsies...

Opera Hotel & Spa restorāns Boulevard 33 prezentē Gastronomijas festivāla ēdienkarti

Jau pavisam drīz, no 31. augusta līdz 8. septembrim, pārtikas izstādes "Riga Food 2013" ietvaros norisināsies...

Ķīnas viesu skaita samazinājumā vaino smogu

Ķīna, viena no tūristu apmeklētākajām valstīm pasaulē, 2013. gadā uzņēmusi krietni mazāk ārzemju tūristu nekā pērn...

Jau drīz restorāni vērs durvis "Vasaras Rīgas restorānu nedēļai"

Jau trešo reizi no 5.-11.augustam norisināsies Rīgas restorānu nedēļa, kuras laikā labākie Rīgas restorāni...

Noskaidroti gaļas cepšanas paradumi Latvijā: iecienītākais ir cūkgaļas šašliks

Latvijā iecienītākais grilēšanas produkts ir cūkgaļas šašliks, liecina AS "LIDO" veiktās aptaujas...

Recepte: Glazēta balzamiko vistas krūtiņa

Visas marinādei vajadzīgās sastāvdaļas sajauc  bļodā. Vistu apber ar sāli un pipariem. Uzlikt grilēties vistu ar ādu uz leju. Cept 10 minūtes...

Estonian Tourist Board iesaka: 10 aizraujošas vietas Igaunijas dabā

Igaunijas daba var piedāvāt daudz aizraujoša. Savdabīgi nacionālie parki, gleznainas ainavas...

Lieldienu recepte no Tavernas pūra - Raibais zaķu laika kārtojums

Par godu Lieldienām tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv piedāvā recepti svētku galdam...

Izseko zvēru pēdas pretī pavasarim

Ziema ir vienreizējs gadalaiks dzīvnieku uzvedības vērošanai pēc to atstātajiem pēdu nospiedumiem. Kaut arī tuvojas pavasaris un vairākām...

Intervija: Steiku Haoss šefpavārs Kristaps Sīlis atklāj steiku lieliskās garšas noslēpumus

Steiki, steiki, steiki... Vienlaikus tik ļoti zināmie, bet tomēr vēl īsti neatklātie...

Vai zini, kas noteikti jāpagaršo Rūjienā?

Noteikti gandrīz katram Rūjiena saistās ar Rūjienas saldējumu... Bet ko vēl, esot Rūjienā, ir vērts nogaršot? Rūjienas TIC vadītāja sniedz atbildes...

Valdo piedāvā "Pasaules gala pārdzīvošanas pakas"

Reaģējot uz ažiotāžu, kas radusies sakarā ar Maiju kalendārā it kā paredzamo Pasaules galu 21.decembrī, "Valdo" Latvijas kolektīvās iepirkšanās atlaižu portālos piedāvā...

5 galamērķi, kurp doties decembrī

Nereti ziema ir tas laiks, kad aukstajos mēnešos ir vēlme ietīties segā un baudīt siltu tēju. Tomēr viens no ziemas svētku bagātākajiem mēnešiem - decembris ir laiks...

Medniekiem: Līdz gada beigām bez maksas izmeklēs nomedīto mežacūku gaļu

Lai iegūtu datus par trihinelozes izplatību mežacūku populācijā, no 2012. gada 20. novembra līdz...

Radošajā nodarbībā iepazīstinās ar Mārtiņdienas tradīcijām

Jelgavas Svētā Trīsvienības baznīcas tornī notiks radošā nodarbība "Tradīcijas Mārtiņdienu sagaidot"...

Artūrs Birnbaums par dūmošanu, interjeru un auru Čarlstonā

Ir ceturtdienas pēcpusdiena, kad pusdienlaiks Čarlstonā jau pagājis. Izejot cauri jau ierastajai priekštelpai...

Cūkas sākušas izmīņāt Naskas līnijas Peru

Sečuras tuksnesis Peru slēpj vienu no lielākajām cilvēces mīklām – gigantiskās Naskas līnijas jeb noslēpumainas, kilometriem garas, zemes virskārtā...

Nedēļas nogales pasākumi Latvijā 07.09. - 09.09.2012

Katru nedēļu Travelnews.lv apkopos informāciju par notikumiem Latvijā un katru piektdienu publicēs jaunu...

Drīzumā lidmašīnās varēs sastapt mājas cūkas un citus dzīvniekus

Tā vien šķiet, ka arī cūkas tomēr var lidot – iespējams, aviotūristi Lielbritānijā drīz ceļos kopā ar savām cūciņām...

VisitEstonia.com iesaka 10 aizraujošas vietas Igaunijas dabā

Igaunijas daba var piedāvāt daudz aizraujoša. Savdabīgi nacionālie parki, gleznainas ainavas un salas...

Zviedrijas Twitter eksperiments ir izgājis no sliedēm

Aptuveni sešus mēnešus, no 2012. gada decembra, Zviedrijas valdība savu oficiālo tūrisma Twitter profilu ik nedēļu nodod...

Ziemas sezonas noslēgums – uz slēpēm pāri Alpu kalniem

Alpu kalnu šķērsošana ar slēpēm olimpiskā medaļnieka pavadībā varētu būt daudzu ziemas sporta...

Amerikāņu mediķi brīdina par sarkano gaļu

Jauns pētījums ASV apstiprinājis, ka katra liellopa, cūkas vai jēra gaļas porcija, ko ikdienā apēdam, palielina sirds infarkta un audzēju...

McDonald’s sāk projektu augļu patēriņa veicināšanai bērnu vidū

“McDonald’s” Latvijā uzsāk augļu patēriņa veicināšanas projektu “Happy Tuesdays”, kura ietvaros...

Dodies Kurzemes romantiskajā vīna tūrē!

Jau vairākus gadus Sabilē notiek vīna svētki un Kuldīgā hercoga Jēkaba tirgus ar vīna degustācijām, bet šogad Kurzeme piedāvā...

Kalnciema kvartālā notiks Meteņu tirdziņš

Meteņi jeb Metenis ir seni gaismas un pavasara gaidīšanas svētki. Meteņos bija jāēd un jādzer līdz mielēm. Šajā laikā tika kautas cūkas, tāpēc...

Virtuves klasika: sātīgs ungāru gulašs aukstai ziemas dienai

Aukstajās dienās nekas nesasildīs labāk par gardu, sātīgu gulašu, jo īpaši, ja tā recepte nākusi no Ungārijas...

Karnevāls Braunšveigā – Saksijas Lauvas galma atturība šai laikā nav modē

Lai gan ar februāra karnevāliem mums vairāk asociējas Venēcijas vārds, arī Vācijā karnevālu tradīcijām ir...

10 lētākās viesnīcas slēpotājiem Eiropā februārī - izvēlies savējo!

Viesnīcu portāls Trivago atradis 10 viesnīcas Eiropas slēpošanas kūrortos, kur slēpotāji, sniega dēļu braucēji un...

Ļausim garšas kārpiņām slīgt atmiņās

Garšas receptori – ir brīnišķīga mūsu atmiņas datu bāze. Kāds specifisks ēdiens, nogaršots tālajās zemēs, var atsaukt atmiņas par ceļojumu labāk nekā...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.98270798sec.