ielu ēdiens.

Apskatām 161 - 200 no 403 vārdam 'ielu ēdiens'

Dzelzceļa muzejs aicina piedalīties industriālā pārgājienā

Latvijas dzelzceļa vēstures muzejs, uzsākot industriālo pārgājienu otro sezonu, aicina ikvienu doties...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI» šefpavāra Ērika Aleksejeva

Šefpavārs Ēriks Aleksejevs dizaina viesnīcā KURSHI, Jūrmalā apmeklētājiem sniedz...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Riga Islande Hotel» valdes priekšsēdētāja Renāra Circeņa

«Riga Islande Hotel» valdes priekšsēdētājs Renārs Circenis Ķīpsalā, Daugavas krastā esošo viesnīcu...

Viedokļi: Kā mainās restorānu ēdienkarte, iestājoties pavasarim?

Restorānu sfērā sezonu maiņa ir ļoti būtisks aspekts ēdienkartes izstrādē. Mainās pieejamo izejvielu klāsts, kā arī mainās klientu velmes. Par to, kādas tieši pārmaiņas var novērot ēdienkartē...

7 galamērķi, kur savas garšas kārpiņas var palutināt ceļotāji - gardēži

Lielākā daļa cilvēku apceļo pasauli, lai savām acīm skatītu neredzētas vietas un gūtu...

10 veidi, kā uzlabot garastāvokli, ja vairs nevari sagaidīt pavasari

Neviena ziema neilgst mūžīgi, neviens pavasaris neizlaiž savu kārtu. Un tomēr dažreiz...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Valtera restorāna» īpašnieka un šefpavāra Valtera Zirdziņa

Nedaudz lauku mājai līdzīgajam "Valtera restorānam", kas atrodas Vecrīgā, aprīlī apritēs...

Ceļojumu aģentūra «Airtour» iesaka: 7 lietas un vietas, kas jāizbauda Šrilankā

Līdz pat 1972. gadam Šrilanku dēvēja par Ceilonu - gluži tā kā mūsdienās saucam tēju, kuras dzimtene ir...

Rīgā durvis ver unikāla velo-kafejnīca «The Hub Cafe»

Rīgas centrā apmeklētājiem durvis vaļā vēris unikāls kafejnīcas koncepts, kas zem viena...

Ceļojumu aģentūra «Airtour» iesaka: 7 lietas un vietas, kas jāizbauda Vjetnamas galvaspilsētā Hanojā

Hanojā var novērot gan Austrumu, gan Rietumu kultūrām raksturīgās iezīmes, kā arī...

Tartu veselu mēnesi notiks garšu un kulinārijas festivāls

Festivāla laikā Tartu apkārtne ir pārpildīta ar mīlīgiem restorāniņiem. Četrpadsmit...

Padomi aktīviem ceļotājiem – ko ēst ziemā?

Aukstais laiks diktē savu ēšanas režīmu un arī ēdienkarti. Lai nenosaltu, nepieciešams pareizi barot...

INTERVIJA AR CEĻOTĀJU: Mūziķis Markus Riva ceļojumos iepazīst pasauli un uztur sevi lieliskā formā

Mūziķis Markus Riva darba dēļ daudz ir ceļā, tā aizvadītajos gados īpaši iepazīstot Maskavu, Kijevu, bet...

Picērijā «Street Pizza» iespējams sajusties kā Itālijas dienvidos

Itāļu virtuve ir tikpat sulīga, kaislīga un vilinoša, kā šīs valsts valoda. Ne velti tā visā pasaulē ir...

10 iemesli, kuru dēļ ir vērts apciemot Lapzemi

Vai kādreiz esiet aizdomājušies kāpēc Ziemassvētku vecītis par savu dzīvesvietu ir izvēlējies...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūroperatora un ceļojumu aģentūras «365 brīvdienas» direktores Lienes Pelšes

Liene Pelše uzkrājusi pieredzi vairākos tūrisma uzņēmumos, un pirms 14 gadiem viņa izveidoja savu...

Iepazīsti Šrilanku: Uz katra stūra pa kultūršokam

Nonākt citā pasaulē, izbaudīt klimatu, kurā karstums mijas ar spēcīgām lietusgāzēm, nobaudīt ēdienus, kas...

Uzzini, kā vislabāk sagatavoties rudenīgam piknikam

Meteorologi sola atvasaru un zelta rudeni ar bagātīgām dabas veltēm. Tas ir īstais laiks, lai dotos pārgājienos un...

Vita Jermoloviča: Tūrisma izaugsmes potenciāls jaunajā simtgadē

Piedāvājam Vitas Jermolovičas, Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja valdes priekšsēdētājas, viedokļa rakstu par...

6 ceļojumu galamērķi neatkārtojamā dabas valdzinājuma baudīšanai

Viens no lielākajiem stimuliem, lai ceļotu, ir dabas krāšņums, ko varam atklāt un iepazīt. Majestātiskas kalnu grēdas, nerimstoša...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Bellevue Park Hotel Riga» direktores Ievas Ozolas

Katra vadītāja veiksmes atslēga ir kopīgs mērķis, ko skaļi definē kopā ar komandu. Mūsu viesnīcā ir izteikts komandas darbs...

Iepazīstot Gruziju: Adžārijas pieskārieni - 1.daļa

Adžārijas Autonomā Republika – autonoma province Gruzijas dienvidrietumos, kuras administratīvais...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie luksus viesnīcas «Dome Hotel & SPA» īpašnieka Gundara Ozola

Viesnīcas Dome Hotel & SPA īpašnieks Gundars Ozols kopš pavasara pats aktīvi iesaistījies tās vadībā un tālākajā...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Pica Lulū» līdzīpašnieka Elmāra Taņņa

Pica Lulū līdzīpašnieks Elmārs Tannis pusi sava mūža nodzīvojis un veltījis Latvijas sabiedriskās...

Vasaras ēdienkarte - ko zināt par tās veidošanu ikdienā?

Vasaras pilnbriedā ir iespēja baudīt sauli, ūdens priekus...

Kādēļ šķiet, ka ēdiens lidmašīnā garšo citādāk?

Par ēdienu lidmašīnās nākas dzirdēt visai bieži - kā nu ne, ja jālido vairāk nekā 3 stundas...

Ceļotāja stāsts: Minsku kaut vienreiz apraudzīt ir vērts

Baltkrievijas galvaspilsēta Minska ir tīra, mierīga, droša lielpilsēta ar laipniem iedzīvotājiem...

Padomi Līgo atpūtnieku drošībai un labsajūtai

Gadskārtējie Jāņu svētki aicina baudīt visgarāko dienu un visīsāko nakti, uz pāris dienām izrauties no darba...

Ceļotāja stāsts: Balatons – milzum liels ezers, milzum daudz iespēju

“Nopietni, tas ir ezers?” bija mana pirmā doma, ieraugot Balatona Vidusjūras zilos ūdeņus plešamies pāri Ungārijas rietumu...

Viedokļi: Kā restorāni Latvijā uzņem tūristus?

Tūrisma sezona ir atsākusies un rit pilnā sparā – interesanti vai restorāni īpašu uzmanību pievērš ārzemju viesiem vai tomēr...

Eiropiešu tusiņš Turcijas nekurienes vidū jeb braucam apmaiņas projektā (2.daļa - Turcija)

Vakardien palikām pie brīža, kad mēs, pieci eiropieši, kājām šķērsojām Gruzijas - Turcijas robežu. Ar visiem saviem koferiem, somām...

Ceļojums garšu pasaulē – ko vērts kaut reizi nobaudīt ceļojot

Ir virkne neapstrīdamu un lielisku iemeslu ceļot – dabas pārsteidzošais krāšņums, pilnvērtīgāka atpūta, jauni iedvesmojoši iespaidi un...

Plombīra saldējums - nekad nezūdošā vasaras klasika

Vietējie un ārvalstu saldējuma ražotāji nepārtraukti piedāvā Latvijas patērētājiem jaunu garšu un formu saldējumus, taču...

Kāds vīrietis, dīvainā veidā, gadā ietaupa vairāk kā 1200 eiro

Kāds brits, vārdā Kriss Ovens, apgalvo, ka ik gadu ietaupa aptuveni 1000 britu mārciņas (ap 1200 eiro), pavisam vienkāršā veidā...

8 aizraujoši pasākumi Igaunijā šajā vasarā

Vasara ir tepat aiz stūra – ieplāno savas vasaras brīvdienas Igaunijā! Labākie vasaras pasākumi un festivāli tepat, Tavā kaimiņvalstī, tikai 300km...

INTERVIJA AR CEĻOTĀJU: Par netipiskiem spāņu ieradumiem stāsta studente Alīna Depše

Barselona ir iecienīts tūristu galamērķis. Karsta saule, pludmale, palmas, brīnišķīga arhitektūra un senas, senas ieliņas... 

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorānu grupas «Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu grupas CEO Pētera Ozola

«Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu grupas CEO Pētera Ozola ambīcija ir šogad ar franšīzes palīdzību atklāt vēl vismaz divus...

INTERVIJA AR CEĻOTĀJU: piedzīvojumu meklētāju Anetes un Aivara pusgads Āzijā

Ceļošana ļauj izkāpt no savas komforta zonas, paskatīties uz visu no malas un gūt neatsveramu pieredzi. Lai arī cik tāls vai tuvs būtu galamērķis – tas vienmēr ir lieliski! Bet ceļot pa Āziju sešus mēnešus ar...

Pētījums: Cilvēkiem, kas ceļas vēlāk, ir lielāks risks agrāk nomirt

Ar visai bēdīgu statistiku nācis klajā kāds Lielbritānijā veikts pētījums - cilvēkiem, kas iet gulēt vēlu vakarā un vēlu arī pamostas...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Rocket Bean Cafe» direktora Inga Stepanova

Kafejnīcai – grauzdētavai Rocket Bean Roastery, Miera ielā, Rīgā aprit trešais gads, un direktors Ingus Stepanovs novērtē...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.61768198sec.