jauna ēdienkarte.

Apskatām 161 - 200 no 346 vārdam 'jauna ēdienkarte'

«Santa Maria» veic izmaiņas garšvielu ražošanā un veicinās veselīgāku uzturu

Domājot par patērētāju veselīgumu, AS Santa Maria uzlabojusi lielāko daļu savu garšvielu receptūru, un uzņēmuma pārtikas tehnologiem tajās izdevies ievērojami samazināt sāls...

KONKURSS: Dalies ar savu ceļotāja stāstu un laimē balvas!

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv aicina ikvienu iesūtīt savu ceļojumu stāstus un piedalīties konkursā...

Viedoklis: Kas ir pieprasītākie saldie ēdieni Rīgas restorānos?

Travelnews.lv redakcija ir novērojuši, ka saldo ēdienu klāsts dažādos restorānos ir visai plašs - tomēr, cik tas ir pieprasīts no klientu puses un ko konkrēti dažādi restorāni piedāvā...

Viedoklis: Kā ar gadiem ir mainījusies cilvēku ēdienkartes vēlmes?

Globalizācija viennozīmīgi ir ienesusi jaunas vēsmas cilvēku ikdienas ritējumā. To skaitā arī dažādu jauno, līdz šim latviešiem iespējams mazpazīstamo produktu un ēdienu "ienākšana" ēdienkartē. Ēdināšanas sfērā s

Gardēžu neprāts – 10 pasaules dārgākās degustācijas ēdienkartes

Ko tik pasaules kaislīgākie gardēži nav ar mieru atdot, lai tiktu pie jauna, nebijuša, satriecoša garšas

22. aprīlī kanālmalas kafejnīca KASDĀRZĀ atklās gril sezonu

22. aprīlī kanālmalas kafejnīca KASDĀRZĀ atklās gril sezonu! Apmeklētājus gaida jauna dzērienu un ēdienkarte, netradicionāli saviesīgi pasākumi...

Startējis 65. Eiropas Rallija čempionāts

Pagājušajā nedēļā, 30. martā, sākās FIA Eiropas rallija čempionāta 2017. gada sezona, kurā plaši izskanēs arī Latvijas vārds. Čempionātā piedalīsies gan...

Viedoklis: Ko zaļu un svaigu mums šopavasar piedāvās restorāni?

Lēniem soļiem Latvijai tuvojas pavasaris – nepastāvīgs, neprognozējams, bet tik ļoti gaidīts. Šis ir laiks, kad esam

LIELĀ INTERVIJA ar Mārtiņu Rītiņu restorāna «Vincents» šefpavāru

Restorāna “Vincents”, Rīgas klusajā centrā sirds un dvēsele vairāk nekā 20 gadus ir šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš ar savu pasaules...

Rīgā notiks itāļu un franču kulināro zvaigžņu meistarklases

Profesionāļu Dienās Rīgā 16.februārī meistarklases sniegs slavenais itāļu šefpavārs Marčello Trentini (Marcello Trentini) un pasakaino...

Uz Tallink jaunā ātrgaitas prāmja Megastar būs ātrās ēdināšanas restorāns "Burger King"

Uz Tallink jaunā ātrgaitas prāmja Megastar, kas uzsāks kursēt maršrutā Tallina–Helsinki 2017. gada sākumā, atradīsies pasaulslavenais ātrās ēdināšanas...

Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā? (Papildināts , 12 viedokļi)

Nobeidzot Janvāra pirmās nedēļas rubriku, vēlējāmies vēl vienu reizi noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu aģentūras un citi...

Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā? (Papildināts , 9 viedokļi)

Nedēļas rubrika! Vēlējāmies noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu aģentūras un citi...

LIELĀ INTERVIJA ar Māri Astiču, restorāna «Ferma» šefpavāru

Ar kvalitatīvu ēdienu uzņemt vajadzīgo enerģiju, gūt sāta sajūtu – būtiskākais pēc kā Rīgas restorānā Ferma klienti atgriežas vēl un vēl...

Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā? (Papildināts , 6 viedokļi)

Nedēļas rubrika! Vēlējāmies noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu aģentūras un citi...

Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā?

Nedēļas rubrika! Vēlējāmies noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu aģentūras un citi...

LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Jansonu, restorāna MUUSU šefpavāru

Prasiet, lai restorānu šefpavāri vairāk piedāvā ēdienus no Latvijas produktiem, mudina Vecrīgā esošā restorāna MUUSU šefpavārs Kaspars...

Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 15 viedokļi!)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv mājaslapā katru...

LIELĀ INTERVIJA ar Margaritu Plataci, viesnīcas «Radi un draugi» vadītāju

Viesnīcai “Radi un draugi” Vecrīgā jau vairāk nekā 22 gadus ir savas priekšrocības ceļotāju acīs, tās restorāns “Niklāvs” ir arī iecienīta...

Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 12 viedokļi!)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv mājaslapā katru...

Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 9 viedokļi!)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv mājaslapā katru...

Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 6 viedokļi!)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dazadu viesnīcu un restoranu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv mājaslapā katru...

Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu?

Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dazadu viesnīcu un restoranu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv mājaslapā katru...

Viedoklis: Kādus ēdienus adventes laikā piedāvā Latvijas restorāni? (Papildināts)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus ēdienu vai dzērienus piedāvā Latvijas restorāni? Jautājumi bija vairāk par tādiem ēdieniem, kas radītu svētku sajūtu cilvēkos...

Viedoklis: Kādus ēdienus adventes laikā piedāvā Latvijas restorāni?

Vēlējāmies noskaidrot, kādus ēdienu vai dzērienus piedāvā Latvijas restorāni? Jautājumi bija vairāk par tādiem ēdieniem, kas radītu svētku sajūtu cilvēkos...

Viedoklis: Ar ko mūs pārsteigs Rīgas restorānu nedēļā? (papildināts)

No 10. līdz 15. oktobrim daudzos labākajos Rīgas restorānos notiek liela rosība, jo viņi ir rudens Rīgas restorānu nedēļas dalībnieki. Restorānu...

Ķīpsalā sākas Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde "Riga Food 2016" - pasākumu ceļvedis

Trešdien, 7. septembrī, Ķīpsalā sākas Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde „Riga Food 2016”, kas piedāvās plašu pasākumu programmu. Ikviens gardēdis varēs...

Ceļvedis prasīgam ceļotājam

Mirāža Liepājas pludmalē, pasaulē garākās dzintara krelles, garšas bauda, kultūras eksperimenti un sporta sasniegumi, Eiropas jūgendstils un...

Ļaujies garšu piedzīvojumam Gastronomijas festivālā!

Arī šogad 12 dienas – no 31. augusta līdz 11. septembrim – notiks Gastronomijas festivāls, kas aicinās tevi izvēlēties...

LIELĀ INTERVIJA ar Māri Jansonu, restorāna «Bibliotēka No1» šefpavāru

Vērmaņdārza ieskautais restorāns "Bibliotēka No1", Rīgas centrā piecos gados šefpavāra Māra Jansona vadībā kļuvis par...

Klajā laists Gardēžu ceļvedis

Jau pēc dažiem mēnešiem Rīgas-Gaujas reģions kļūs par Eiropas Gastronomijas reģionu, un jaunais izdevums tad vēl jo vairāk noderēs. Šāda izdevuma iepriekš nav bijis, tāpat kā nebijis ir...

Rīgā norisināsies «Gastronomijas festivāls»

"Riga Food 2016" ietvaros norisinās Gastronomijas festivāls. Festivāls aizraus gan tos, kas gatavo, gan tos, kam...

LIELĀ INTERVIJA ar Viktoru Ravdive, restorānu grupas «Restau-Rateur» vadītāju

Restorānu grupas "Restau-Rateur" valdes loceklis Viktors Ravdive Rīgā un Jūrmalā atklāj vienu restorānu pēc otra, ienesot...

Viedoklis: Kur Latvijas novados var baudīt īsto Latvijas garšu?

Par Latvijas garšu ir runāts daudz – gan to, kāda tā bijusi daudzus gadu simtus un desmitus iepriekš, gan arī to, kā tā...

Tallink Riga Hotel komandā uzņem "olimpisko" šefpavāru

Rīgas gardēžus varam iepriecināt ar ziņu, ka turpmāk apmeklēt Tallink Riga Hotel restorānu Elements būs vēl aizraujošāk, jo tā vadība uzticēta jaunam šefpavāram...

LIELĀ INTERVIJA ar Ievu Keišu, tūrisma aģentūras «Latvia Tours» direktori

Tūrisma aģentūras "Latvia Tours" direktore Ieva Keiša ar savu kolektīvu tūkstošiem Latvijas iedzīvotāju palīdzējusi iepazīt pasauli, bet reizē...

«Pullman» atklāj savu pirmo pieczvaigžņu luksusa viesnīcu Baltijas valstīs

"Pullman Hotels & Resorts", kas ietilpst "AccorHotels" ķēdē, ir paziņojuši par savas pirmās luksusa viesnīcas atklāšanu...

LIELĀ INTERVIJA ar Sandru Sirmaci, restorāna «Kaļķu vārti» izpilddirektori

Latvijas restorānu apmeklētāja prasīgums un reizē atkarība no tūristu pieplūduma aizvadītajos gados veicinājusi...

Ceļotāja stāsts: Divas latviešu meitenes iepazīst valdzinošo Kanāriju salu

Divas latviešu meitenes izlēma doties atvaļinājumā uz siltajām zemēm un, kā savu galamērķi izvēlējās...

Gardēžiem ir sagādāts īpašs notikums «Izgaršo vietējo!»

Gardēži šajā sezonā aicināti baudīt svaigus salātus ar sezonas dārzeņiem vai mājas sieru, zivju ēdienu cienītājiem tiks piedāvāta dažādos veidos pagatavota...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.7171979sec.