gatavošana.

Apskatām 1721 - 1760 no 2687 vārdam 'gatavošana'

Alus lietpratēji degustē jauno Klondaikas alu

Ceturtdienas vakarā alus lietpratēji, sabiedrībā zināmas personas un mediju pārstāvji bija pulcējušies izklaides un atpūtas vietā...

Kā ietaupīt naudu lielpilsētā, neliedzot sev prieku un izklaidi

Izklaides izvēles iespējas lielpilsētā ir vairāk. Tajā pašā laikā ir jārēķinās, ka par šīm izklaidēm nāksies...

Ar gardumu tirdziņu un lustīgu danču vakaru Valmiermuižā svinēs Pavasara saulgriežus

Lai sagaidītu pirmos pavasara vēstnešus, 21. martā pie ''Valmiermuižas alus'' darītavas norisināsies Pavasara...

Amata meistari pulcējas Līgatnē

Marta izskaņā Līgatnē  pulcēsies prasmīgi amata meistari, lai satiktos un savās prasmēs arī ar mums dalītos. No...

«Nopērc viesnīcu» - unikāla iespēja izbaudīt svētkus

''SemaraH Hotel Jomas Sēta'' (www.semarahhotels.com) ir sagatavojusi ekskluzīvu piedāvājumu, kuru Jūs...

LIDO atver jaunu bistro Tallinā

12. martā LIDO atver jaunu bistro Tallinā, tirdzniecības centrā ''Ülemiste Center''. Jaunajā bistro investēti...

8 iemesli, kādēļ jūsu ceļasoma ir pārāk smaga

Vai jūsu ceļasoma nereti ir tik smaga, ka gājiens cauri lidostai pielīdzināms maratonam? Vai ceļojuma izmaksas galvenokārt...

Dikļu pils restorāns iesaka recepti gardam pārsteigumam Sieviešu dienā

Ar ko lai iepriecina daiļās dāmas skaistajos pavasara svētkos? Kaut ko saldu un mazliet rūgtu, kaut ko svaigu...

Neaizstājami produkti sievišķīgai ēdienkartei

Pavasarim tuvojoties, LIDO Uztura skolas vadītāja Alise Kindzule aicina sievietes rūpēties par savu pašsajūtu un skaistumu...

SemaraH Hotels parūpējas par pārsteigumiem un enerģijas devu pavasarim

Marts ir pirmais pavasara vēstnesis, kad saules stari sāk patīkami sildīt un apkārt sāk jau parādīties...

Kā atpazīt sliktu restorānu – papildināts

Iespējams, ka daudzi no mums ir saskārušies ar sliktu pieredzi restorānā. Vienalga - tu izvēlies restorānu, lai paņemtu pauzi no mājās...

Marta beigās visā Latvijā varēs satikt savu meistaru

No 2015. gada 27. līdz 29. martam visā Latvijā norisināsies pasākums ''Satiec savu meistaru! 2015''. Šajā pavasarī...

Intervija: Meksikāņu virtuvē izmanto dažādas garšas kombinācijas

Travelnews.lv interesējas par meksikāņu virtuves niansēm un to, ko no šīs virtuves ir iecienījuši latvieši...

Pirmie soļi sliktā restorānā jeb kā atpazīt sliktu restorānu?

Iespējams, ka daudzi no mums ir saskārušies ar sliktu pieredzi restorānā. Vienalga - tu izvēlies restorānu, lai...

Biznesa ceļotājiem ir jāuztur līdzsvars

Jēdzieni "līdzsvars" un "biznesa ceļotājs" ir ļoti saistīti. Mēs sasniedzam svārstīgu līdzsvaru, izvēloties veidu, kā palikt saistītiem ar savas dzīves...

Ceļojot zirga mugurā

Vai Jūs esat kādreiz gulējuši zirga mugurā vai nesušies lekšus tik ātri, ka asaras birst no acīm un cepure neturas galvā? Zirgs pārgājienā ir uzticīgs...

Jūdažos atklās foto izstādi «Laima - šokolādes stāsts»

Leģendārā saldumu fabrika Laima, atzīmējot 145 gadu jubileju, piedāvā ceļojošo foto izstādi ''Laima - šokolādes stāsts''...

Bibliotēka No 1 Restorāns šefpavārs Māris Jansons radījis inovatīvu 9 kārtu ēdienkarti

''Bibliotēka No 1 Restorāns'' (www.restoransbiblioteka.lv)inovatīvais šefpavārs...

Pētījums: Kalnos gatavotais ēdiens ir garšīgāks

Atvaļinājums sniegotajos kalnos slēpotājus lutina ne tikai ar elpu aizraujošām ainavām un tīkamu nogurumu pēc aktīvas sportošanas...

Restorāns «Kolonāde. Mūsu stāsti» apsveic Sieviešu dienā un dāvina deserta recepti

Tuvojoties Starptautiskajai sieviešu dienai, varam atminēties šo svētku ienākšanu pasaule un Latvijā...

Padomi labu fotogrāfiju uzņemšanai atrodoties uz kruīza kuģa

Suvenīri un fotogrāfijas ir tās lietas, kas mums paliek pēc lieliskā atvaļinājuma...

Eksotiskā atpūta – padomi ceļotājiem

Kad ārā lietavas, aukstums un pelēcība, tad ceļotājus visbiežāk vilina siltās zemes, piemēram, Taizeme, Indonēzija, Ēģipte, Indija...

Parma: garša, aromāts un kultūra

Ar Mišlēna zvaigzni godalgotais itāļu šefpavārs Alberto Roseti, kas strādā vienā no labākajiem Parmas restorāniem «Al Tramezzo»...

Izdoti ceļveži par neapgūtiem tūrisma ojebktiem Latvijā

Ik gadu, tuvojoties pavasarim, aktivizējas arī interese par Latvijas apceļošanu un jauniem neapgūtiem tūrisma objektiem Latvijā...

Jūrmalā norisināsies krāšņi ziemas pavadīšanas svētki jeb Masļeņica

Svētdien, 22. februārī, ievērojot senas slāvu tradīcijas, Jūrmalā tiks plaši un krāšņi atzīmēta...

Starptautiskā pankūku diena: 8 neierasti pankūku pasniegšanas veidi

Pankūkas ir vienkāršs un līdz šim nepārspēts veids, kā palutināt sevi un ģimeni laiskā brīvdienu rītā...

LIDO šefpavāre piedāvā desertu receptes Valentīna dienai

LIDO šefpavāre Ilga Joma piedāvā kārdinošu desertu receptes Valentīna dienai. Šie deserti radīs romantisku...

Apkopota informācija par to, kādas dāvanas visbiežāk izvēlas dāvināt otrajām pusītēm

Tuvojoties visu mīlētāju jeb Valentīna dienai, aktuāla kļuvusi dažādu dāvanu un pārsteigumu...

Pūres šokolādes muzejā iespējams iepazīties ar šokolādes tapšanas tradīcijām - Foto

30 bildes. Pūres šokolādes muzejā iespējams iepazīties ar šokolādes tapšanas tradīcijām un izdzīvot saldo gardumu izgatavošanas procesu...

Vecumniekos līksmos XVI Starptautiskajā masku tradīciju festivālā

No 2015. gada 13. līdz 15.februārim Vecumniekos notiks XVI Starptautiskais masku tradīciju festivāls. Plašā...

Lietas, ko atradīsi tradicionālā kipriešu mājā

Tradīcijas, simboli, atpazīstamības zīmes un lietas ir tas, kas valsti padara par bagātu. Neskatoties uz to, cik valsts ir liela vai maza, kultūra ir...

Rīgā būs apskatāma no īstas šokolādes pagatavota dabīga izmēra istaba

13. februārī, plkst. 12:00, Interjera un delikatešu centrā mc2 Krasta ielā tiks atklāts unikāls mākslas...

Samsung Electronics prezentē jaunākās paaudzes tehnoloģijas gudrākai dzīvošanai

2015. gada 5. februārī – Monako notiekošajā pasākumā ''Samsung EU Forum 2015'' Samsung...

CSDD iesaka: informācija par Lietuvā, Zviedrijā un Dānijā reģistrētajiem transportlīdzekļiem

Klientu ērtībām CSDD apkopojusi informāciju par veidiem, kā bez maksas iegūt...

2014. gada decembra mēneša brauciens uz Trāķu pilsētu Lietuvā

Es, Raimonds Rozenfelds, šim braucienam gatavojos labu laiku iepriekš un meklēju lētākos un...

Izstādē «Balttour 2015» prezentēs sezonas jaunumus tūrismā Jelgavas pusē

Šajā nedēļas nogalē Ķīpasalā norisinās starptautiskā tūrisma izstāde ''Balttour 2015''. Izstādē...

Par godu Valentīna dienai Hotel Roma atver septītā stāva restorānu

Viesnīcas Hotel Roma 7.stāva restorāns ikdienā ir slēgts, taču pošoties Valentīna diena, tas tiks...

24 Lauku tūrisma saimniecības saņem «Zaļo Sertifikātu»

Š.g. 8. janvārī 24 lauku tūrisma naktsmītnes saņēma „Zaļo sertifikātu” - 20 sertifikāti...

Ieskaties, kādus dzērienus dzer citur pasaulē

"Sláinte!, Prost!, Skål!" Ar dažādiem pasaules ''Priekā'' saucieniem, būtu nepieciešams iepazīties ar nacionālajiem dzērieniem...

Dikļu pils restorāns atklāj mīlētāju iecienītā deserta noslēpumu

Pretpolu pievilkšanās, kas raksturīga mīlestībai, lieliski izpaužas arī kulinārijā. Valentīna dienas...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.93107009sec.