kvalitāte.

Apskatām 1841 - 1880 no 3352 vārdam 'kvalitāte'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Rixwell Segevold Hotel ,

Salaspils novada TIC,

GunRange.lv,

View Restaurant & Lounge,

Rixwell Elefant Hotel,

il Sole,

Jurmala Golf Club & Hotel,

Dodies uz Horvātiju, lai izbaudītu valsts pirmo Michelin Star restorānu

Michelin Guide inspektori, kuri piešķir savu atzinību tikai prestižākajiem pasaules restorāniem, pirmo reizi ir piešķīruši zvaigzni kādam Horvātijas...

Baltijas valstīs lielākais šampaniešu festivāls Rīgā jau pēc mēneša

Baltijas valstīs lielākais un gardēžu aprindās gaidītais festivāls Riga Wine & Champagne sadarbībā ar Nordea banku Rīgā...

Pasaulslavenais Mišelina restorānu kritiķis ierodas Latvijā uz HoReCa Profesionāļu Dienām

Pasaulē plaši pazīstamais restorānu kritiķis Endijs Heilers (Andy Hayler), kurš vienīgais pasaulē apmeklējis visus trīszvaigžņu Mišelina...

Lidosta «Rīga» nostiprina līderpozīcijas Baltijā

Starptautiskā lidosta „Rīga” kā vadošā lidosta Baltijas valstīs 2016.gadā ir sasniegusi pasažieru skaita rekordu, apkalpojot...

Pasniegs Latvijas alus gada balvas par mūža ieguldījumu

Ik viena alus ražošanas uzņēmuma darba procesus nodrošina tās speciālisti, kuri savstarpēji sastrādājoties, nodrošina stabilu uzņēmuma darbu...

Ar Latgales tūrisma piedāvājumu tika iepazīstināti Somijas tūristi

Ar dalību starptautiskajā tūrisma izstādē “Matka Nordic Travel Fair 2017” Somijas galvaspilsētā Helsinkos 19. – 22. janvārī Latvijas nacionālajā stendā...

Latvijas labākie šefpavāri Dikļu pilī piedāvā apmeklēt gastronomisko misiju „Alnis”

Apvienojoties trīs izciliem Latvijas šefpavāriem – Jānim Siliņam (Dikļu pils restorāns), Mārtiņam Sirmajam un Artūram Trinkunam („Tam labam būs...

No Latvijas ražotājiem «Latvijas balzams» pērn iepircis vairāk nekā 11 tonnas dabas velšu

Pašmāju dzērienu ražotājs “Latvijas balzams’’ pērn ražošanā izmantojis 131 tonnu dažādu dabīgo un augu izcelsmes izejvielu...

Rēzeknē viesosies iluzionists Gabriels Gots

4. februārī plkst. 15.00 Rēzeknes kultūras namā (Brāļu Skrindu ielā 3) viesosies iluzionists Gabriels Gots ar cirka šovu “Karabas”, kurā piedalīsies arī žonglieris...

Ko darīt, lai lidojums būtu pirmklasīgs

Mēs bieži vien lidojumu uzskatām tikai par vienu no nepieciešamajiem soļiem, lai nokļūtu atvaļinājuma galamērķī. Bet kādēļ gan...

Eksperti: Izcilu restorānu viesmīļiem ar valodu prasmēm vien nepietiek

Četru gadu laikā, kamēr norisinās “Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā” saraksta veidošana, Latvijā viesojušies vairāk kā...

LIELĀ INTERVIJA ar Arno Ter-Saakovu, tūroperatora «Alida Tūrs» valdes priekšsēdētāju

Tūroperatora “Alida Tūrs” valdes priekšsēdētāja Arno Ter-Saakova vispārliecinošāk jūtas, lai ceļotājus aizvestu skaistā atpūtā uz Krētu...

Megastar interjers atspoguļo Ziemeļvalstu dizainu

Prāmja restorānu un ieejas halles interjera dizainu ir veidojusi somu interjera dizaina uzņēmums dSign Vertti Kivi & Co, kas ir labi pazīstami ar atmosfērisku

Aptauja: 64% iedzīvotāju uzskata, ka uzņēmums ir atbildīgs par darbinieku autovadīšanas profesionalitāti

Lai gan lielākā daļa aptaujāto iedzīvotāju (64%) piekrīt, ka uzņēmums ir atbildīgs par savu darbinieku auto vadīšanas...

Jaunais 2018. gada Ford Focus atgriezīsies pie pamatiem

Ford gatavojas jaunam cēlienam un viņi beidzot ir gatavi pārveidot savu ikonisko Focus modeli...

LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Zeltiņu, «Kolonna Hotel Group» viesnīcu vadītāju

KOLONNA Hotel Group vadītājs Kaspars Zeltiņš uzskata, ka pašreiz svarīgi, lai grupas pārstāvētās četras trīszvaigžņu viesnīcas Rīgā un Rēzeknē strādātu

Uz Tallink jaunā ātrgaitas prāmja Megastar būs ātrās ēdināšanas restorāns "Burger King"

Uz Tallink jaunā ātrgaitas prāmja Megastar, kas uzsāks kursēt maršrutā Tallina–Helsinki 2017. gada sākumā, atradīsies pasaulslavenais ātrās ēdināšanas...

Laura Romeraite Kuklieriene: Kā ēdiens var ietekmēt tavu garastāvokli

Drūmi laikapstākļi, saules trūkums un ilgas pēc vasaras var likt mums justies nomāktiem. Garastāvoklis ietekmē mūsu darba spējas, to...

Valsts prezidents lauku tūrisma uzņēmējiem pasniedz vides kvalitātes zīmi «Zaļais sertifikāts»

12. Janvārī, Valsts prezidents un „Zaļā Sertifikāta” patrons Raimonds Vējonis, klātesot Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministram...

Visas Tallink Hotels viesnīcas ir pievienojušās zvaigžņu kategoriju kvalitātes standartam

2017. gada 10. janvārī Tallink City Hotel, Tallink Spa & Conference Hotel un Pirita Spa Hotel viesnīcas Tallinā saņēma oficiālu zvaigžņu kategoriju...

Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā? (Papildināts , 12 viedokļi)

Nobeidzot Janvāra pirmās nedēļas rubriku, vēlējāmies vēl vienu reizi noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu aģentūras un citi...

Aivars Mackevičs: Veiksmīgu un ceļojumiem bagātu 2017. gadu! (papildināts)

Paldies par daudzajiem Ziemassvētku un Jaungada apsveikumiem! Nov

Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā? (Papildināts , 9 viedokļi)

Nedēļas rubrika! Vēlējāmies noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu aģentūras un citi...

5 veidi, kā uzturēt kārtību ceļojuma laikā

Ja haoss un nekārtība jūs pavada pat ceļojuma laikā, iepazīstieties ar 5 veidiem, kā uzturēt kārtību ne tikai ikdienā, bet arī ceļojuma laikā.  

LIELĀ INTERVIJA ar Māri Astiču, restorāna «Ferma» šefpavāru

Ar kvalitatīvu ēdienu uzņemt vajadzīgo enerģiju, gūt sāta sajūtu – būtiskākais pēc kā Rīgas restorānā Ferma klienti atgriežas vēl un vēl...

Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā? (Papildināts , 6 viedokļi)

Nedēļas rubrika! Vēlējāmies noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu aģentūras un citi...

Ar nacionālo stendu – jau nākamnedēļ uz Nīderlandi

No 10.līdz 15. janvārim, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Tūrisma departaments organizēs nacionālo stendu starptautiskajā tūrisma izstādē...

Inga Nemše: Ēteriskā eļļa ir auga dvēsele, kas ievietota pudelītē

Aromterapeite, dabīgās kosmētikas izgatavotāja, Biznesa augstskolas Turība absolvente Inga Nemše stāsta par to, kā radusies aromterapija, kādi ir...

Jaunā veidolā izdota brošūra «Idejas kāzām Cēsīs un apkārtnē»

Plašu popularitāti ieguvusī brošūra “Idejas kāzām Cēsīs un apkārtnē” tiek izdota jau trešo reizi – šoreiz ar akcentu uz vizuālo baudījumu...

Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā?

Nedēļas rubrika! Vēlējāmies noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu aģentūras un citi...

Tallink sasniedz rekordskaitli ar gandrīz 9.5 miljoniem pasažieru 2016.gadā

AS Tallink Grupp 2016. gadā ir pārvadājusi uzņēmuma vēsturē rekordaugstu pasažieru skaitu, sasniedzot gandrīz 9.5 miljoni pasažieru. Lielākais pieaugums...

Aicina apmeklēt starptautisko tūrisma izstādi ITB Berlin

ITB Berlin – lielākā tūrisma izstāde pasaulē - sniedz pārskatu par jaunumiem un tendencēm tūrisma nozarē, piedāvā augstas kvalitātes kontaktus ar...

Ceturtdienās iespēja apmeklēt izstādi LNMM izstāžu zālē ARSENĀLS, ar atlaidi!

6. janvārī plkst. 17:00 Mākslas muzejs RĪGAS BIRŽA un izstādes “Zīda ceļš. Senās Ķīnas māksla” kuratore Kristīne Milere aicina uz trešo, noslēdzošo...

Iespaidīgs gads – daudzas pelnītas balvas dažādās valstīs

Šogad debitēja jaunās paaudzes itāļu sedans “Alfa Romeo Giulia”, kuru tirgū sagaidīja īpaši labvēlīgi – vairākkārt apbalvots par dizainu un tehniskajiem...

LIELĀ INTERVIJA ar Ingu Kavacu, ceļojumu aģentūras "Vanilla Travel" vadītāju

Individuālu ceļojumu veidošana ir joma, ko ceļojumu aģentūras Vanilla Travel vadītāja Inga Kavaca ar saviem kolēģiem veido tā, lai pat pieredzes...

Kempinga tūristi Eiropā aizvien biežāk ceļo arī ziemā

Tūrisma nozare ir pieradusi pie vasaras kempinga ceļotājiem, taču pēdējos gados daudzi kempinga tūristi dodas...

PVD pirms svētkiem atgādina par drošu pārtikas produktu iegādi, uzglabāšanu un gatavošanu

Gatavos produktus un jēlproduktus apstrādā atsevišķi – nelieto vienus un tos pašus virtuves piederumus – dēlīšus, nažus, traukus vai...

Tallink atklāj tajiešu restorānu Tallinas vecpilsētā

Tallink atklās Tallinas vecpilsētā restorānu NOK NOK, kurā tiks pasniegti autentiski tajiešu (Taizemes) ēdieni. Līdz ar restorānu tiks atklāta arī tajiešu...

Jaunā Toyota C-HR 1.2 litru Turbo – ko sagaidīt?

Toyota nesen izdeva savu crossover hibrīdauto, taču nu ikdienas braucējiem būs iespēja iegādāties jauno Toyota C-HR 1.2 litru Turbo. Vēlējāmies uzzināt, kāds...

LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Jansonu, restorāna MUUSU šefpavāru

Prasiet, lai restorānu šefpavāri vairāk piedāvā ēdienus no Latvijas produktiem, mudina Vecrīgā esošā restorāna MUUSU šefpavārs Kaspars...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.10502291sec.