garšviela.

Apskatām 201 - 240 no 337 vārdam 'garšviela'

Kur un kā izaug pipari?

Tik ikdienišķs produkts kā pipari uz Latviju atceļo galvenokārt no tālās Indijas lietusmežiem, kur tiem, tāpat kā vīnam, tiek piešķirts izcelsmes vietas nosaukums, informē AS Santa Maria mārketinga vadītāja Baltijas valstīs Inga Auziņa...

«Santa Maria» veic izmaiņas garšvielu ražošanā un veicinās veselīgāku uzturu

Domājot par patērētāju veselīgumu, AS Santa Maria uzlabojusi lielāko daļu savu garšvielu receptūru, un uzņēmuma pārtikas tehnologiem tajās izdevies ievērojami samazināt sāls...

Gastronomiskais ceļojums pa Francijas reģioniem – 2.daļa

Katram kaut reizi mūžā ir vērts nobaudīt pasakainos franču virtuves labumus tieši to dzimtenē, kopā ar pievilcīgo...

Uzzini, kādas pasaules vēstures atblāzmas manāmas tavā pusdienu šķīvī!

Par garlaicību kulinārijas jomā mūsdienās nudien būtu grēks sūdzēties. Ja vien vēlamies, varam pirmdienā ēst...

Slavenās gruzīnu virtuves noslēpumi

Gaidāmajās brīvdienās sinoptiķi mums sola gluži neticami siltu un jauku laiku – īstais laiks atklāt āra grilēšanas sezonu.

Rīgas centrā durvis vēris veikals-studija «Steak Supply»

Rīgas centrā durvis vēris veikals-studija “Steak Supply”, kas sniegs jauna veida steiku baudīšanas pieredzi rīdziniekiem...

Ceļvedis, kā pagatavot restorāna cienīgu steiku mājas apstākļos

Steika gatavošana ir īpašs process, kurā nepieciešamas nelielas zināšanas, lai to pagatavotu  perfektu. Specializētais...

Latvijā viesojas viens no pasaulē atzītākajiem bārmeņiem

Uzņēmis apgriezienus  pasaules bārmeņu konkurss World Class, kurā, kā zināms, šogad piedalās arī pašmāju censoņi. Pieteikšanās ir noslēgusies, un...

Stiprini sevi! Veselīga dzīvesveida pamatprincipi ziemā – garšvielu spēks

Gada aukstajā sezonā zināmas korekcijas pieprasa arī ikdienas ēdienkarte. Lai stiprinātu imunitāti un vairotu enerģiju, Jūrmalas rehabilitācijas centra...

Jau tradicionāli iecienītās mandeles vai no Eiropas aizgūtie kastaņi - kam dosiet priekšroku?

Jebkurš Ziemassvētku tirdziņš, lai kur arī tas atrastos, nav iedomājams bez divām lietām - dažādiem amatnieku meistardarbiem, ko dāvināt saviem...

Vai kanēlis varētu uzlabot gremošanas sistēmas darbību?

Kāda pētījuma dati liecina, ka tikai neliela šķipsniņa kanēļa dienā varētu būt labvēlīga veselībai. Šī garšviela spējot pazemināt temperatūru kuņģī un stimulēt...

Ķīpsalā sākas Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde "Riga Food 2016" - pasākumu ceļvedis

Trešdien, 7. septembrī, Ķīpsalā sākas Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde „Riga Food 2016”, kas piedāvās plašu pasākumu programmu. Ikviens gardēdis varēs...

Uzzini par krāšņiem galamērķiem, kas patiks ikvienam dabas skatu baudītājam

Dabas krāšņums un majestātiskums ir mūsu pasaules bagātība. Kāds tajā rod mieru, kāds to vissirsnīgāk bauda ziemā, kāds...

Tallink Riga Hotel komandā uzņem "olimpisko" šefpavāru

Rīgas gardēžus varam iepriecināt ar ziņu, ka turpmāk apmeklēt Tallink Riga Hotel restorānu Elements būs vēl aizraujošāk, jo tā vadība uzticēta jaunam šefpavāram...

Rēzeknē tiks organizēts Latgales reģiona konkurss „Biezpiena un maizes gardumi uz svētku galda”.

30. jūlijā Rēzeknes pilsētas svētku ietvaros notiks biedrības „Siera klubs” un Latvijas Maiznieku biedrības, sadarbībā ar Rēzeknes pilsētas domi un pašvaldības aģentūru...

Viedoklis: Kādam ir jābūt ideālam bārmenim?

Gan restorānos, gan citās izklaides vietās vieni no cilvēkiem, kas atbild par klientu atpūtu, ir...

Pašmāju picērija radījusi pirmo melno picu Latvijā

Krāsa, kas daudzus varētu mulsināt, patiesībā ir...

Rīgā atklāta jauna, gaumīga e-picērija

Rīgā atklāta jauna, augstas klases e-picērija "Pica Rīga", kas izpatiks katra gardēža...

Ar svētku tirdziņu un radošajām darbnīcām Valmiermuižā svinēs Meteņdienu

Atzīmējot pavasara gaidīšanas sākumu, pie Valmiermuižas alus darītavas norisināsies Meteņdienas svinības un...

Pasaulē krāšņākais tirgus ik gadu pulcē 91 miljonu apmeklētājus

Viens no pasaulē lielākajiem līdzinās krāšņai Aladina pasakai. Tas radies 15. gadsimtā un to ik gadu pulcē...

Pagatavo karsto dzērienu ziemas vakariem

Līdz ar janvāri, ir atnācis arī ilgi gaidītais gadalaiks – ziema. Sals kniebj degunā, visapkārt, kur paveras skats, redzama balta sniega...

Viegli pagatavojama piparkūku mīkla ar fantastiskiem garšas elementiem

Tieši tikko pagatavotu piparkūku smarža ir tā, kas ievieš mājās Ziemassvētku sajūtu...

Populāri Latvijas restorāni dalās ar svētku mielasta receptēm

Svētkos mazliet vairāk kā ikdienā gribas veltīt laiku nesteidzīgai baudīšanai. Gribas izgaršot svētkus gan...

Uztura speciāliste iesaka praktiskus padomus, kā svētkos nepārēsties

Ziemassvētkus un Jauno gadu mēs svinam dažādi, tomēr svētku vakara galvenais notikums nereti ir tieši...

Liepājas Rožu laukumā norisināsies Ziemassvētku tirdziņš

Tverot skaisto Ziemassvētku brīnumu sajūtu, visi liepājnieki tiek aicināti uz gadskārtējo Ziemassvētku tirdziņu...

Ar svētku tirdziņu un radošajām darbnīcām Valmiermuižā svinēs Ziemas saulgriežus

Lai atzīmētu Ziemas saulgriežus,  pie Valmiermuižas alus darītavas notiks šī gada noslēdzošais lauku labumu...

Piparkūku balle Ziemassvētku noskaņās uzburs īstu svētku sajūtu

Pasākuma apmeklētāji varēs piedalīties sveču liešanas un piparkūku apgleznošanas darbnīcās, baudīt uz...

5 Ziemassvētku tirdziņi, kas noteikti jāapmeklē Ziemeļeiropā

Lielākā daļa Baltijas un Norvēģu fjordu kruīzu braucieni notiek vasarās, kad dabas skati un pilsētas ir...

AKTUĀLĀ INTERVIJA ar Jeļenu Stirnu un Aleksandru Baranovski, kuri piesaka jaunu viesnīcu zīmolu RixWell

Travelnews.lv redakcija aicināja uz interviju Rīgas otrā lielākā viesnīcu tīkla Mogotel vadītāju...

Indija - viena no krāšņākajām pasaules valstīm

Indija jau izsenis tiek asociēta ar krāsām, gan pateicoties tajā notiekošajam Holi krāsu festivālam, gan krāšņajiem tērpiem, celtnēm, paražām...

Ungārijas garšas ne tikai gardēžiem

"Ungārijas dienas" nebūtu iedomājamas bez ungāru gastronomijas un vīniem. Pirmais, par ko cilvēki visbiežāk iedomājas, dzirdot pieminam ungāru ...

Pērļu grūbu putra ar baravikām un baltvīnu

Putras nedēļas ietvaros, Mežotnes pils restorāna šefpavārs Markus Murovskis piedāvā:PĒRĻU GRŪBU PUTRA AR BARAVIKĀM UN BALTVĪNU. Recepte...

Dodies uz tradicionālo Simjūda gadatirgu Valmierā

Valmieras rātslaukumā un vecpilsētas teritorijā notiks tradicionālais Simjūda gadatirgus, kas jau no sen seniem laikiem ir pēdējais...

Vācu tūristi ir kaislīgi pircēji savos ceļojumos

Vācu tūristi mēdz apmeklēt skaistas pludmales, burvīgus kalnus, vēsturiskas pilsētas, gardēžu restorānus un, protams, arī veikalus. Pēc...

Iepazīsti Latvijas uzņēmumu kopstendu «Riga Food 2015»

Šogad starptautiskā pārtikas izstāde "Riga food 2015" svin savu 20 pastāvēšanas gadadienu un kā ik gadu...

Stambulas garšas piezīmes

Šovasar devāmies uz Stambulu ar nolūku iepazīt tās gardo pusi un atrast ieteicamas pieturvietas gardēžiem. Nedēļas laikā mēs...

Nedēļas nogalē Kungu kvartālā notiks Zivju svētki ar jestru dejošanu

Kungu ielas radošajā kvartālā tiks svinēti Zivju svētki. Būs ierastais Zaļais tirdziņš, zivju cepšana un zupas...

Vienkāršākie un iemīļotākie ceļojumu suvenīri - TOP 10

Lielākajai daļai cilvēku patīk ceļot. Ceļošana ļauj cilvēkiem atklāt jaunas lietas un viteas, paskatīties uz pasauli citām acīm un piedzīvot...

Uztura speciāliste iesaka: iemācies paātrināt vielmaiņu labākai pašsajūtai un izskatam

Katru reizi, kad mēs ēdam vai dzeram, darbojas mūsu metaboliskā sistēma jeb vielmaiņa, kas pārvērš uzņemtās...

Septiņi galamērķi, kurus vismaz reizi dzīvē jāredz - 2.daļa

2. daļa. Līdz ar pavasari mūsu sirdīs iezogas ilgas pēc ilgi kārotā atvaļinājuma, jauniem iespaidiem...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.05026412sec.