ielu ēdiens.

Apskatām 201 - 240 no 407 vārdam 'ielu ēdiens'

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorānu grupas «Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu grupas CEO Pētera Ozola

«Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu grupas CEO Pētera Ozola ambīcija ir šogad ar franšīzes palīdzību atklāt vēl vismaz divus...

INTERVIJA AR CEĻOTĀJU: piedzīvojumu meklētāju Anetes un Aivara pusgads Āzijā

Ceļošana ļauj izkāpt no savas komforta zonas, paskatīties uz visu no malas un gūt neatsveramu pieredzi. Lai arī cik tāls vai tuvs būtu galamērķis – tas vienmēr ir lieliski! Bet ceļot pa Āziju sešus mēnešus ar...

Pētījums: Cilvēkiem, kas ceļas vēlāk, ir lielāks risks agrāk nomirt

Ar visai bēdīgu statistiku nācis klajā kāds Lielbritānijā veikts pētījums - cilvēkiem, kas iet gulēt vēlu vakarā un vēlu arī pamostas...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Rocket Bean Cafe» direktora Inga Stepanova

Kafejnīcai – grauzdētavai Rocket Bean Roastery, Miera ielā, Rīgā aprit trešais gads, un direktors Ingus Stepanovs novērtē...

Iepazīsti 5 garšvielas sildošiem ēdieniem

Īpaši labi sildoši ēdieni noder gan pie vakariņu galda aukstākā laikā, gan rīkojot pavasara talkas un pirmos...

Ceļotāja stāsts: Maģiskās sajūtas Marcahuasi kalnos (Peru)

Dzīvojot 134 dienas Peru un veicot 7 trakus un pieredzes pilnus ceļojumus, apskatot Makču Pikču, Amazoni un citas populāras...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Lielupe by SemaraH Hotels» vadītāja Jura Baumerta

Juris Baumerts agrās jaunības gados, strādājot uz kruīza kuģiem, apbraucis apkārt visai pasaulei. Gluži kā kuģi...

Ceļotāja stāsts: 100 stundas Itālijā - Roma

Stāstu turpināšu turpat, kur to nobeidzu - kad no Itālijas pilsētiņas Bari gatavojos braukt uz Romu. Vispirms jāsaka...

Ceļotāja stāsts: 100 stundas Itālijā - Bari

100 stundas - vai tas ir daudz vai maz? Kā uz to skatās - 100 stundas jeb 4 darba dienas var paskriet nemanot...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie ģimenes restorānu «Hercogs» vadītāja Andra Rūmīša

Ģimenes restorānu «Hercogs» vadītājs un līdzīpašnieks Andris Rūmītis aktīvi strādā, lai drīzumā trim...

Mīlestības svētku vakariņas TEX MEX stilā - ātri, krāsaini, garšīgi

Lai visu mīlētāju jeb Svētā Valentīna dienā pārsteigtu mīļoto, iespējams pagatavot ātras, krāsainas un garšīgas vakariņas...

Uztura speciāliste: brokastu ēšana palīdz samazināt našķošanos dienas laikā

Izrādās, ka liela daļa Latvijas iedzīvotāju brokastīs ēd olas vai sviestmaizes ar gaļu, bet regulāri brokastis...

«Megastar» pirmajā gadā pārvadā vairāk nekā 2 miljonus pasažieru

LNG ātrgaitas prāmis Megastar, kas uzsāka kursēt maršrutā Tallina–Helsinki 2017. gada janvārī, savā pirmajā gadā...

10 ēdieni, kas noteikti jānogaršo Grieķijā

Katrai valstij ir raksturīgi ēdieni. Tomēr starp tiem ir arī ikonas - tādi ēdieni, kas ikvienam saistās ar šo valsti...

Lielbritānijā plaša diskusija par datu drošību pēc tam, kad ēdiena piegādes kurjers klientei «sitis kanti»

Lielbritānijā pēdējās pāris dienas sociālajos tīklos un medijos norisinās visai plaša diskusija par klientu datu drošību...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie kafejnīcu tīkla «Cup&Cino» direktores Ineses Vīcupas

Rīgas iepirkšanās centrā Sky&More esošās kafejnīcas Cup&Cino viena no otras atšķiras ar savu konceptu...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 03.11.2017 - 05.11.2017

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcija ir apkopojusi informāciju par interesantākajiem pasākumiem un notikumiem Latvijā...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie dizaina viesnīcas «MaMa» direktores Ilzes Kikstes-Vaivaras

Jūrmalā meklējamās dizaina viesnīcas «MaMa» direktore Ilze Kikste-Vaivara saredz...

Āzijas ēdieni atsauc atmiņā ceļojumus un rosina idejas jauniem

Āzijas saldskābie un dažādi asākie ēdieni Latvijas virtuvēs populārāki kļuvuši pēdējās divās desmitgadēs...

Kā sarīkot ballīti Helovīna svētkos?

Helovīna svētki īpaši populāri ir bērnu un jauniešu vidū, bet labprāt 31. oktobra vakara aktivitātēs iesaistās arī...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie burgernīcas «Street Burgers» vadītāja Aleksandra Vēvera

Aleksandrs Vēvers Islandes ceļojumā pagaršojot īpaši kvalitatīvu burgeru, izlēma, ka arī Rīgā...

82% ēdienu piegādes veic uz mājām

Vadošā ēdienu piegādes un līdzņemšanas startup Baltijā Foodout.lv operatīvā informācija liecina, ka 82% pasūtījumu ēdienu piegādes tiek...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 13.10.2017 - 15.10.2017

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcija ir apkopojusi informāciju par interesantākajiem pasākumiem un notikumiem Latvijā...

Dzert tikai stāvus vai nepieskaroties glāzei – ūdens dzeršanas tradīcijas no visas pasaules

Cilvēka ķermenis sastāv 50-86% no ūdens, ūdens klāj arī aptuveni 71% no Zemes virsmas...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Čarlstons» īpašnieka Artūra Birnbauma

Artūrs Birnbaums Vācijā uzkrāto pieredzi, savu enerģiju un nemitīgo dzinuli radīt kaut ko jaunu...

Eiropas krāsainākie galamērķi - 2.daļa

Ja dzīvojam un strādājam pilsēta, tad reti kad vēlamies ceļojumā braukt kaut kur, kur ir... pelēki...

Padomi ceļotājiem uz Āziju

Sakot ardievas Latvijas vasarai, daudzi sāk lūkoties pēc atpūtas un jaunu iespaidu iespējām siltākos un saulainākos...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Biznesa augstskolas «Turība» pasniedzēja un SIA «Balticvision Riga» izpilddirektora - līdzīpašnieka Ērika Lingebērziņa

SIA «Balticvision Riga» izpilddirektors, Tūrisma pētniecības centra vadītājs, Dr.Oec. Ēriks Lingebērziņš...

«Kaķu tantes» sarosās - Tokijā kursē kaķēnu vilciens

Japāna jau šobrīd pasaulē ir zināma, jo tajā ir izveidotas kaķu kafejnīcas - jebšu kafejnīcas, kur ikviens var doties...

5 lietas bez kā nav iedomājama Āzijas virtuve

Āzijas virtuve ir eksotiska, bet reizē tagad kokosriekstu piena, sojas mērces, dažādu nūdeļu, garšvielu u.c. produktu...

Viedoklis: Kādas izmaiņas restorāni gatavo rudens sezonai?

Tuvojas rudens - un to, neapšaubāmi, var manīt. Dienas paliek īsākas, laiks aukstāks, kājas...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Aqua Luna» līdzīpašnieces Jeļenas Kašinas

15 viesmīlības nozarē nostrādātie gadi gan Latvijā, gan ārzemēs – šī daudzpusīgā pieredze...

Viedoklis: Kādas ir veģetāriešu un vegānu iespējas Rīgas restorānos?

Pasaulē attīstās dažādi uzskati - arī kulinārijas jomā. Populārākās diētas vēl arvien ir veģetārisms un vegānisms...

Ceļotāja stāsts: Turcija - valsts, kas ar katru dienu liekas normālāka - 3.daļa

Šī būs rakstiņa noslēdzošā - trešā daļa. Pirmo daļu lasi ŠEIT, bet otro ŠEIT...

Ceļotāja stāsts: Turcija - valsts, kas ar katru dienu liekas normālāka - 1.daļa

Teikšu godīgi. Turcija nekad nav bijusi mana favorītvalsts. Iespējams, tas ir turku komunikācijas veida dēļ...

Ēdieni, kas jāpamēģina ASV

Turpinām lūkoties pasaules gastronomiskajā piedāvājumā! Šoreiz paskatīsimies uz Amerikas Savienotajām valstīm... window.addEventListener("message",function(msg){ if (msg.data.type=="isTopEqSelf") { window.postMessage({type:"isT

Augusta vidū norisināsies pirmā Jūrmalas restorānu nedēļa

Pirmo reizi Jūrmalas garšu festivālā no 14. līdz 21.augustam norisināsies Jūrmalas restorānu nedēļa, kuras tēma...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Ferma» vadītāja Jāņa Viļumova

Restorāna «Ferma» darbībā aizvadīts pirmais gads, un tā vadītājs Jānis Viļumovs ar gandarījumu...

Zināmi pirmā Kalnciema kvartāla Street Food festivāla dalībnieki

2. augustā no plkst. 18.00 līdz 23.00 Kalnciema kvartāla pagalmā norisināsies vēl nebijis pasākums - Street Food festivāla atklāšana, kura laikā savu skatījumu par ielu ēdienu kultūru sniegs tādi restorāni kā "Ferma", "Valtera restorāns", "Mu

Ķīpsalā septembrī noskaidros 2017. gada Latvijas labāko pavāru - vēl iespējams pieteikties

Lai noskaidrotu labāko Latvijas pavāru, kā arī veicinātu Latvijas pavāru profesionalitātes izaugsmi, pieredzes apmaiņu un savstarpējo sadarbību, starptautiskajā pārtikas izstādē "Riga Food 2017" 8. septembrī notiks konkurss "Latvijas pavārs 2017"

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.08890891sec.