restorāns upe.

Apskatām 201 - 240 no 508 vārdam 'restorāns upe'

Alūksne izveidojusi īpašu ziemas dzērienu - kokteili, kas pieejams tikai Alūksnē

Aizvadītajā svētdienā Alūksnes Kultūras centrā prezentēts Alūksnes īpašais kokteilis - ziemas siltais dzēriens...

Lielbritānijā uz trim dienām tika atvērts ceptu kartupeļu restorāns

Katram kārtīgam latvietim, protams, garšo kartupeļi. Īpaši cepti. Bet, izrādās, cepti kartupeļi nav tikai latviešu iecienīts ēdiens...

Nosaukti Latvijas labākie restorāni

Ziemeļvalstu un Baltijas vadošais restorānu ceļvedis White Guide nosauc labākos Latvijas restorānus...

Kempinski Hotels svinīgā ceremonijā atklāj Grand Hotel Kempinski Riga

24. Novembra vakarā, Grand Hotel Kempinski Riga, ar svinīgu sarkanās lentas griešanas ceremoniju oficiāli atklāj...

Skrundas muiža – miers un Ventas skaistums

Skrundas muižai esmu braukusi garām neskaitāmas reizes, iedomājoties, ka vajadzētu paskatīties salīdzinoši...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Pullman Riga Old Town» ģenerāldirektora Valda Vanadziņa

Pieczvaigžņu viesnīca Pullman Riga Old Town, Vecrīgā nosvinējusi gada jubileju, un tās ģenerāldirektors...

Viesnīcu operators «Mogotel» savam «portfelim» pievieno 3* viesnīcu Vecrīgā

Sākot ar šī gada novembri, SIA Mogotel zīmolam “Rixwell Hotels” ir pievienojusies jauna viesnīca Vecrīgā...

«800 km atpakaļ pie sevis» - 9. diena: atsēdināt savu ego un iemācīt korejietim «šaursliežu dzelzceļš» - Ceļotāja stāsts

Nesen mums parādījās lielisks piedāvājums publicēt kādas latviešu ceļotājas vienu no mūža...

Jaunā kulinārā tūrisma ceļa «Livonijas garša» ziņu dienā pulcējas liels skaits interesentu

17. oktobrī, Vidzemes plānošanas reģiona aicināti, Valmiermuižas Alus virtuvē viesojās vairāk nekā sešdesmit gardēžu pieturvietu...

Iepazīsti Valmieras rudens Restorānu nedēļas piedāvājumu

Rudens ražas pilnbriedā Valmieras restorānos būs iespēja nobaudīt gardēžiem tīkamas maltītes...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Čarlstons» īpašnieka Artūra Birnbauma

Artūrs Birnbaums Vācijā uzkrāto pieredzi, savu enerģiju un nemitīgo dzinuli radīt kaut ko jaunu...

Garšu mednieki aicināti apmeklēt Valmieras restorānus

Jau otro reizi Valmiera aicinās uz Restorānu nedēļu, apmeklētājus iepriecinot ar seno garšu...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Limbažu tūrisma informācijas centra vadītājas Ilzes Milleres

Limbažu Tūrisma informācijas centra vadītāja Ilze Millere pēc 16 gadu darba aizvien saredz jaunas iespējas...

Sacensības turpinās: kā Latvijas jaunieši sevi pierāda pašmāju Remzijšovā?

Jau no otrdienas portālos dreamchef.lv, tvplay.lv un skaties.lv skatāma Baltijas kulinārijas šova...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Biznesa augstskolas «Turība» pasniedzēja un SIA «Balticvision Riga» izpilddirektora - līdzīpašnieka Ērika Lingebērziņa

SIA «Balticvision Riga» izpilddirektors, Tūrisma pētniecības centra vadītājs, Dr.Oec. Ēriks Lingebērziņš...

Ķīpsalā durvis vēris jauns «Hercogs» - Fabrikas restorāna vietā

Ķīpsalā atrodošā Fabrikas restorāna (Balsta dambis 70) telpās no septembra sācis rosīties jauns restorāns... window.addEventListener("message",function(msg){ if (msg.data.type=="isTopEqSelf") { window.postMessage({type:"isTopEq

Viedoklis: Kādas ir veģetāriešu un vegānu iespējas Rīgas restorānos?

Pasaulē attīstās dažādi uzskati - arī kulinārijas jomā. Populārākās diētas vēl arvien ir veģetārisms un vegānisms...

Ko brokastīs piedāvā Rīgas restorāni?

Kā saka – brokastis ir katras dienas svarīgākā ēdienreize, jo tā dod sparu visai dienai, palīdzot uzsākt darba...

Aptauja: Ko Rīgas svētku restorānā saviem apmeklētājiem piedāvāja labākie Rīgas restorāni?

Sadarbojoties Rīgas labākajiem restorāniem, jau ceturto gadu Rīgas svētku laikā Spīķeru laukumā durvis vēra "Rīgas svētku restorāns"...

Rīgas svētku 2017 programma

Rīgas Svētku programma...

Ceturto gadu Rīgā tiks atvērts lielākais brīvdabas restorāns

Sestdien, 19.augustā, Rīgas svētku ietvaros Spīķeru centrālajā laukumā, sadarbojoties Rīgas labākajiem restorāniem, jau ceturto gadu durvis vērs...

Kādus gardumus Jūrmalas restorāni piedāvās restorānu nedēļas ietvaros?

Nākamnedēļ, no 14.08 līdz 21.08 augustam Jūrmalā norisināsies Jūrmalas restorānu nedēļa, kuras ietvaros...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcu tīkla «Mogotel» vadītājas Jeļenas Stirnas

Viesnīcu tīkls «Mogotel» ļoti strauji attīstās, tam ir ambiciozi plāni, kuram līdzās jau esošajām 11 viesnīcām tuvākajos piecos gados taps vēl astoņas jaunas...

Pirmo reizi Daugavpilī notiks vakariņas parkā

Daugavpilī,  23.augustā, plkst. 19:00, viesnīcas "Park hotel Latgola" restorāns "PLAZA" aicina uz vakariņām Dubrovina parkā...

Kādas atsauksmes par Latvijas pieczvaigžņu viesnīcām atstāj Booking.com lietotāji? 2.daļa

Jau sen radies iespaids, ka pieczvaigžņu viesnīcas sniegtajam pakalpojam jābūt kam izcilam – galu galā, tā taču ir pieczvaigžņu viesnīca...

Travelnews.lv izmēģina: Omulīga vieta pašā Rīgas sirdī: restorāns – klubs «Sezona»

«Sezonai» garām iets bieži – kā nu ne, šīs terašveidīgais restorāns atrodas pašā Vecrīgas sākumā – Audēju un Kalēju ielu krustojumā, blakus visiem zināmajai...

Viedoklis: Ko restorānos iecienījuši bērni?

Kad runājam par restorāniem, tad pirmais, kas nāk prātā nav bērni. Tomēr tās arī nav divas nesavienojamas lietas - un, protams, ja vien iemesls, lai dotos uz restorānu, nav tieši tas - pabūt bez atvasēm, cilvēki savus bērnus nereti mīl ņemt l

Rīgas pieczvaigžņu viesnīca «Grand Palace Hotel» atjaunojusi interjeru

Vienā no prestižākajām pieczvaigžņu superior klases viesnīcām Latvijā - Grand Palace Hotel radīts jauns interjera dizains – ir renovēts "Pils Bārs un Restorāns", kā arī recepcija un foajē. Jaunā interjera autors ir dizainers Žans Pjērs Mar

Viedoklis: Cik izplatīta Latvijā ir «brančošanas» kultūra?

Arvien lielāku popularitāti arī Latvijā iegūst vēlie svētdienas rīti un tādiem piedienošā maltīte - brančs. No angļu valodas tulkojumā, brančs nozīmē "breakfast lunch" jeb kaut kas pa vidu starp brokastīm un pusdienām...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūrisma aģentūras «Nikos Travel» direktores Jeļenas Serebrjakovas

Tūrisma aģentūras "Nikos Travel" direktorei Jeļenai Serebrjakovai uzņēmums ir kā trešais bērns, ko viņa kopā ar saviem kolēģiem izlolojusi līdz 10 gadu jubilejai. Viņa cenšas atrast ceļojumus – "rozīnītes", un pašreiz unikālākie i

«Gastrobārs T73» - vieta, kur atzīmēt jubilejas

Izdomāt un ieteikt vietu, kur varētu diezgan forši atzīmēt dzimšanas dienu kādam no "bandas", nav nemaz tik viegli. Jāapsver vairāki faktori – lai būtu daudz maz ērta vieta, lai būtu interesants un plašs piedāvājums – jo svinēt tač

Travelnews.lv redakcija pusdieno «Hercogs Mārupe»

Tuvojas pusdienlaiks – 12:00 un visi birojā kļūst nedaudz nemierīgāki kā parasti. Tas jau gan saprotams, jo vēders liek par sevi manīt – tas ziņo, ka ir iztukšojis visas tās rezerves, kuras tika uzņemtas jau pirms vairāk nekā četr

5 Rīgas restorāni, kur pusdienas būs kā mazs ceļojums apkārt pasaulei

Kad šķiet, ka dzīve pārāk ieslīgusi rutīnā, un līdz nākamajam ceļojumam vēl, ai, cik tālu, labs veids kā dažādot

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 19.05.2017 - 21.05.2017

Sākusies moto braukšanas sezona - apceļo Latvijas skaistākās vietas

Citu ceļotāju vidū motociklu, jeb, tautas valodā runājot, "moču" braucēji allaž ir izcēlušies – ar savu kaislību pret

5 Rīgas restorāni, kur biznesa pusdienās piedāvā gardēžu cienīgas maltītes

Biznesa pusdienu piedāvājumi ir gandrīz katrā sevi cienošā kafejnīcā un restorānā. Savā labākajā izpildījumā

Viedoklis: Vai latvieši atbilst pieņēmumam un ir «mājās sēdētāji» - restorānu pieredze!

Nereti nākas dzirdēt, ka latvieši ir tādi "mājās sēdētāji" un pārsvarā gatavo un ēd mājās. Vai tā patiešām ir – to jautājām tiem, kas ikdienā strādā ēdināšanas nozarē...

Viedoklis: Ko zaļu un svaigu mums šopavasar piedāvās restorāni?

Lēniem soļiem Latvijai tuvojas pavasaris – nepastāvīgs, neprognozējams, bet tik ļoti gaidīts. Šis ir laiks, kad esam

LIELĀ INTERVIJA ar Mārtiņu Rītiņu restorāna «Vincents» šefpavāru

Restorāna “Vincents”, Rīgas klusajā centrā sirds un dvēsele vairāk nekā 20 gadus ir šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš ar savu pasaules...

Noskaidroti 2016. gada Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā

Ceturto gadu pēc kārtas atzīti ārvalstu eksperti noteikuši 2016.gadā labākos Latvijas restorānus un kāroto „Ekselence labākā restorāna Latvijā 2016” titulu...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.46512604sec.