201.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie dizaina viesnīcas «MaMa» direktores Ilzes Kikstes-Vaivaras
(02/11/2017 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
Jūrmalā meklējamās dizaina viesnīcas «MaMa» direktore Ilze Kikste-Vaivara saredz...
202.
82% ēdienu piegādes veic uz mājām
(23/10/2017 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Vadošā ēdienu piegādes un līdzņemšanas startup Baltijā Foodout.lv
operatīvā informācija liecina, ka 82% pasūtījumu ēdienu piegādes tiek...
203.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūrisma aģentūras «Antario» direktores Veronikas Grīnvaldes
(19/10/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Kad pirms gandrīz 10 gadiem Veronika Grīnvalde izveidoja savu biznesu – tūrisma aģentūru...
204.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūroperatora MOUZENIDIS TRAVEL attīstības nodaļas vadītājas Nataļjas Golovinovas
(05/10/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Nav nemaz tik daudz cilvēku, kuri savu darbavietu Latvijā atraduši tieši kādas sev tuvas valsts dēļ, taču tūroperatora...
205.
Jaunie cepas: sākas kulinārijas šovs «Samsung Galaxy Dream Chef»
(20/09/2017 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Sākot ar 19. septembri, septiņu nedēļu garumā pie skatītājiem nonāks aizraujošais kulinārijas šovs...
206.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Aqua Luna» līdzīpašnieces Jeļenas Kašinas
(14/09/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
15 viesmīlības nozarē nostrādātie gadi gan Latvijā, gan ārzemēs – šī daudzpusīgā pieredze...
207.
Viedoklis: Kādas ir veģetāriešu un vegānu iespējas Rīgas restorānos?
(13/09/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Pasaulē attīstās dažādi uzskati - arī kulinārijas jomā. Populārākās
diētas vēl arvien ir veģetārisms un vegānisms...
208.
Meklējot tapas Seviļā...
(07/09/2017 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Esot Spānijā - un īpaši Seviļā, jāaizmirst par "Mišelin" zvaigznēm
apbalvotiem restorāniem...
209.
Ceļotāja stāsts: Turcija - valsts, kas ar katru dienu liekas normālāka - 1.daļa
(06/09/2017 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Teikšu godīgi. Turcija nekad nav bijusi mana favorītvalsts. Iespējams, tas ir turku komunikācijas veida dēļ...
210.
Ar ko cienā Prāgas debesīs un cik tas maksā?
(28/08/2017 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Septembrī Čehijas galvaspilsētā atkal būs iespējams izbaudīt pasaulslaveno atrakciju "Vakariņas debesīs"...
211.
Aptauja: Ko Rīgas svētku restorānā saviem apmeklētājiem piedāvāja labākie Rīgas restorāni?
(21/08/2017 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Sadarbojoties Rīgas labākajiem restorāniem, jau ceturto gadu Rīgas
svētku laikā Spīķeru laukumā durvis vēra "Rīgas svētku restorāns"...
212.
Uzzini, kur Rīgā vislabāk apvienot maltīti, ūdens priekus un aktīvu atpūtu
(18/08/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Šis raksts prātā bija jau kādu laiciņu,
kopš brīža, kad kalendārs uzrādīja vasaras iestāšanos, taču realitātē,
laikam ejot, arvien window.addEventListener("message",function(msg){ if (msg.data.type=="isTopEqSelf") { windo
213.
10 turku ēdieni, kas jānomēģina esot Turcijā
(17/08/2017 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Ja kādreiz nonāc Turcijā, tad, noteikti, neaizmirsti nomēģināt šos ēdienus. Protams, turkiem ir arī daudz citu ēdienu...
214.
Kādus gardumus Jūrmalas restorāni piedāvās restorānu nedēļas ietvaros?
(11/08/2017 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Nākamnedēļ, no 14.08 līdz 21.08 augustam Jūrmalā norisināsies Jūrmalas restorānu nedēļa, kuras ietvaros...
215.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «ENTRESOL» līdzīpašnieka un šefpavāra Raimonda Zommera
(03/08/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Pie restorāna "Entresol" durvīm notiek kārtējie Rīgas centra ielu remontdarbi, apmeklētāji uzmanīgi laipo pāri uzlauztajam asfaltam, bet...
216.
Travelnews.lv izmēģina: Omulīga vieta pašā Rīgas sirdī: restorāns – klubs «Sezona»
(02/08/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
«Sezonai» garām iets bieži – kā nu ne, šīs terašveidīgais restorāns
atrodas pašā Vecrīgas sākumā – Audēju un Kalēju ielu krustojumā, blakus
visiem zināmajai...
217.
Krāslavas pils dārzā norisinājās 3.Starptautiskais kulinārā mantojuma festivāls
(01/08/2017 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
21. - 22.jūlijā Krāslava nosvinēja pilsētas svētkus un viens no
centrālajiem svētku pasākumiem bija Starptautiskais kulinārā mantojuma
festivāls. Šogad šis festivāls noritēja ar īpašu tematiku – GURĶU
SVĒTKI. Festivāls pulcēja vairākus tū
218.
Travelnews.lv nobauda Vecrīgas restorāna «Trompete» pusdienu piedāvājumu
(21/07/2017 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas centrs, īpaši Vecrīga, nezinātājam nesaistās ar pārāk izdevīgām pusdienu iespējām. "Tur taču ir tie dārgie restorāni, kuros otrais maksā padsmit eiro"
– šos vārdus nācies dzirdēt ne reizi vien. Un jā, neliekas jau, ka
Vecrīg
219.
Viedoklis: Cik izplatīta Latvijā ir «brančošanas» kultūra?
(17/07/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Arvien lielāku popularitāti arī Latvijā
iegūst vēlie svētdienas rīti un tādiem piedienošā maltīte - brančs. No
angļu valodas tulkojumā, brančs nozīmē "breakfast lunch" jeb kaut kas pa
vidu starp brokastīm un pusdienām...
220.
«Gastrobārs T73» - vieta, kur atzīmēt jubilejas
(11/07/2017 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Izdomāt un ieteikt vietu, kur varētu diezgan forši atzīmēt dzimšanas dienu kādam no "bandas",
nav nemaz tik viegli. Jāapsver vairāki faktori – lai būtu daudz maz
ērta vieta, lai būtu interesants un plašs piedāvājums – jo svinēt tač
221.
Travelnews.lv redakcija pusdieno «Hercogs Mārupe»
(04/07/2017 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojas pusdienlaiks – 12:00 un visi
birojā kļūst nedaudz nemierīgāki kā parasti. Tas jau gan saprotams, jo
vēders liek par sevi manīt – tas ziņo, ka ir iztukšojis visas tās
rezerves, kuras tika uzņemtas jau pirms vairāk nekā četr
222.
19 padomi: gatavojoties svētkiem, iepērcies, uzglabā un gatavo droši!
(23/06/2017 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai Līgo svētku maltīte nesagādātu nepatīkamus pārsteigumus, Pārtikas
un veterinārais dienests (PVD) atgādina – iegādājoties pārtikas
produktus svētku galdam, iepērcies tikai drošās tirdzniecības vietās...
223.
Viedoklis: Kā restorāni veido savu porciju izmērus?
(15/06/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Uz restorānu dodamies paēst – ierasts ne tā kārtīgi pierīties, kā pie
omītes Ziemassvētkos, bet tomēr, lai ejot prom no restorāna, kurā
atstāta zināma naudas summa, nejustu izsalkumu. Tomēr cilvēki ir dažādi –
un arī viņu ēstgrib
224.
5 Rīgas restorāni, kur pusdienas būs kā mazs ceļojums apkārt pasaulei
(02/06/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Kad šķiet, ka dzīve pārāk ieslīgusi rutīnā, un līdz nākamajam ceļojumam vēl, ai, cik tālu, labs veids kā dažādot
225.
Viedoklis: Kas ir pieprasītākie saldie ēdieni Rīgas restorānos?
(01/06/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Travelnews.lv redakcija ir novērojuši,
ka saldo ēdienu klāsts dažādos restorānos ir visai plašs - tomēr, cik
tas ir pieprasīts no klientu puses un ko konkrēti dažādi restorāni
piedāvā...
226.
5 Rīgas restorāni, kur pusdienās tikt pie gardēžu maltītes, neiztērējot vairāk par 8 eiro
(26/05/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Reizi pa reizei der izrauties no skrejošās ikdienas rutīnas, pie kuras diemžēl nereti pieder arī steigā ieturētas maltītes,
227.
5 Rīgas restorāni, kur biznesa pusdienās piedāvā gardēžu cienīgas maltītes
(12/05/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Biznesa pusdienu piedāvājumi ir gandrīz katrā sevi cienošā kafejnīcā un restorānā. Savā labākajā izpildījumā
228.
Viedoklis: Pēc kādiem principiem tiek veidots pusdienu piedāvājums restorānos?
(10/05/2017 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Pusdienu piedāvājums katrā restorānā, bez šaubām, ir atšķirīgs. Katrā
no restorāniem ir sava pieeja tam, ko vislabāk iekļaut piedāvājumā un
kā to pasniegt klientiem. ''Travelnews.lv'' painteresējās dažos no tiem
un taujā
229.
Viedoklis: Vai latvieši atbilst pieņēmumam un ir «mājās sēdētāji» - restorānu pieredze!
(25/04/2017 06:27)
[lv]
Skatīt vairāk
Nereti nākas dzirdēt, ka latvieši ir tādi "mājās sēdētāji" un pārsvarā gatavo un ēd mājās. Vai tā patiešām ir – to jautājām tiem, kas ikdienā strādā ēdināšanas nozarē...
230.
Ceļvedis, kā pagatavot restorāna cienīgu steiku mājas apstākļos
(27/03/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Steika gatavošana ir īpašs process, kurā nepieciešamas nelielas zināšanas, lai to pagatavotu perfektu. Specializētais...
231.
Viedoklis: Kādus vitamīniem bagātus ēdienus iesaka restorānu speciālisti?
(13/03/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojoties pavasarim vēlējāmies noskaidrot, kādus ēdienus restorāu speciālisti iesaka lietot uzturā.
232.
«Stinšu svētkiem» par godu Liepājā tiek gatavoti īpaši zivju ēdieni
(21/01/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
21.janvārī Liepājā notiks pasākums ģimenēm un bērniem “Stinšu svētki”,
kas apmeklētājus pulcēs jau trešo gadu pēc kārtas. Lai liepājniekiem un
pilsētas...
233.
PVD pirms svētkiem atgādina par drošu pārtikas produktu iegādi, uzglabāšanu un gatavošanu
(28/12/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Gatavos produktus un jēlproduktus apstrādā atsevišķi – nelieto vienus un
tos pašus virtuves piederumus – dēlīšus, nažus, traukus vai...
234.
«Restorānā 3» notiek Ances Anna Šteinbergas grāmatas «Topi Vesels» atklāšana
(02/12/2016 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Grāmata “Topi vesels ar mājas ēdienu” ir loģisks turpinājums Ances Annas
Šternbergas darbībai. Ieguvusi izglītību naturopātijā Londonā, autore
savas...
235.
Ledus hallē Ventspilī sāks darboties picērija «Zītari»
(14/11/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
12.novembrī, Ledus halles kafejnīcas telpās darbu uzsāks picērija “Zītari”. Kafejnīca apmeklētājiem būs atvērta ik dienu no...
236.
Ledus hallē sāks darboties picērija “Zītari”
(12/11/2016 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Sestdien, 12.novembrī, Ledus halles kafejnīcas telpās darbu uzsāks
picērija “Zītari”. Kafejnīca apmeklētājiem būs atvērta ik dienu no
plkst. 10.00 līdz...
237.
Iecienītākās vēlo brokastu vietas Jūrmalā
(20/10/2016 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Nesteidzīgie brīvdienu rīti ir ideāli piemēroti ne tikai pastaigai gar
jūru, bet arī vēlajām brokastīm jeb brančam (brunch). Jūrmalas tūrisma
informācijas centrs...
238.
Pieci noteikumi, ko no rītiem ievēro veiksmīgi cilvēki
(18/10/2016 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Vai tu zināji, ka tas, kā tu pavadi sava rīta pirmo stundu, var pamatīgi iespaidot visu tavu dienu? Ir veikta aptauja, kurā pasaulē veiksmīgi un laimīgi cilvēki...
239.
Bērni izgaršo un vērtē lidmašīnās piedāvātos ēdienus (video)
(11/10/2016 06:14)
[lv]
Skatīt vairāk
Vai esi kādreiz aizdomājies par to, ko agrāk cilvēki ēda lidmašīnās?
Cēzara salāti, sēnes, kaviārs, rīsi, lasis, pica – tie ir tikai daži
ēdieni, ko ir bijis...
240.
Cēzara salāti atnāca, ieraudzīja un uzvarēja
(21/09/2016 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Ar Romas imperatoru Jūliju Cēzaru salātiem patiesībā nav nekāda sakara, izņemot to, ka senais valdnieks un slaveno salātu radītājs...