201.
Vai zini kādus ēdienus pasniegs pasaulē garākajā lidojumā?
(22/08/2018 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Šī gada oktobrī Singapūras lidsabiedrība "Singapore Airlines" uzsāks
jaunu lidojumu, kas būs ievērojams...
202.
Mežaparka zaļajā oāzē izveidots jauns restorāns visai ģimenei
(22/08/2018 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Beidzot ir vieta, kur iegriezties ar visu ģimeni pēc aktīvas atpūtas vai
pastaigas pa Mežaparku...
203.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Pica Lulū» līdzīpašnieka Elmāra Taņņa
(09/08/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Pica Lulū līdzīpašnieks Elmārs Tannis pusi sava mūža nodzīvojis un veltījis
Latvijas sabiedriskās...
204.
Gatavojoties svētkiem, aicina iepazīties ar padomiem kā iepirkties, uzglabāt un gatavot droši
(21/06/2018 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Par to, lai iegādātos un celtu galdā tikai drošu pārtiku, jādomā ik
reizi, dodoties iepirkties, taču īpaši aktuāli tas kļūst...
205.
Pārbaudīti grilēšanas padomi
(06/06/2018 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Sulīgi izcepta gaļa, zivs vai dārzeņi ir katra grilētāja lepnums, un Santa Maria BBQ skolā apkopoti daudzi knifi, lai...
206.
Rīgā Starptautisko bērnu aizsardzības dienu atzīmēs ar daudzveidīgu pasākumu programmu
(02/06/2018 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
No 1. līdz 3. jūnijam ar daudzkrāsainu pasākumu programmu Rīgā svinēs Starptautisko bērnu aizsardzības dienu...
207.
Vai ir vēl kāda lidsabiedrība, kas pasniedz brīvpusdienas?
(31/05/2018 06:13)
[lv]
Skatīt vairāk
Mūsdienās lidsabiedrības vairs nepiedāvā ēdienreizes, kas iekļautas lidojuma cenā. Kādreiz pirms pacelšanās dažās lidmašīnās...
208.
Restorāns Hercogs Ķīpsalā atklāj terasi ar labāko skatu uz Vecrīgu
(15/05/2018 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Pagājušajā nedēļā brīnišķīgā pavasara noskaņā tika atklāta ģimenes
restorāna Hercogs vasaras terase Ķīpsalā. Plašā terase atrodas uz ūdens...
209.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti…» vadītāja Jāņa Lipņicka
(26/04/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti...» vadītājs Jāņis Lipņickis iepriekš Vecrīgas bāros un klubos uzkrāto bārmeņa pieredzi jau trešo gadu labi...
210.
Vērtīgi triki pavasara skaistumkopšanai
(20/04/2018 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Mati, nagi un āda ir kā vizītkarte labi funkcionējošam organismam. Pavasarī to stiprināšana un rūpīga kopšana ir...
211.
Piecas atziņas pēc pirmā ceļojuma uz Krieviju
(18/04/2018 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Aprīļa sākumā līdz Travelnews.lv no Krievijas tūrisma un "Rosa
Khutor" kūrorta Sočos atnāca uzaicinājums uz četrām dienām...
212.
INTERVIJA AR CEĻOTĀJU: Dace Freimane ir sajūsmā par Japānu
(29/03/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Dace Freimane ir vadības konsultante-biznesa trenere, un viņu sastopam
pirms kārtējā ceļojuma, kurā viņa jau nākamajā dienā uz Centrālameriku...
213.
Cēsīs notiks Restorānu nedēļa «Garšas mostas»
(15/03/2018 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
No 26.marta līdz 2.aprīlim notiks pirmā Cēsu Restorānu nedēļa. Cēsniekiem un pilsētas viesiem būs iespēja...
214.
Iepazīsti 5 garšvielas sildošiem ēdieniem
(08/03/2018 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Īpaši labi sildoši ēdieni noder gan pie vakariņu galda aukstākā laikā, gan rīkojot pavasara talkas un pirmos...
215.
10 ēdieni, kas noteikti jānogaršo Grieķijā
(26/01/2018 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Katrai valstij ir raksturīgi ēdieni.
Tomēr starp tiem ir arī ikonas - tādi ēdieni, kas ikvienam saistās ar šo
valsti...
216.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie kafejnīcu tīkla «Cup&Cino» direktores Ineses Vīcupas
(11/01/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas iepirkšanās centrā Sky&More esošās kafejnīcas Cup&Cino viena no otras atšķiras ar savu konceptu...
217.
PVD atgādina – pārtikas produktus iegādājies, uzglabā un gatavo droši
(22/12/2017 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai maltīte gan svētkos, gan ikdienā būtu droša, iegādājoties,
uzglabājot un gatavojot pārtikas produktus, der atcerēties vienkāršas,
taču...
218.
Izveidots Valmieras garšu kalendārs 2018.gadam
(04/12/2017 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Valmierieši vienmēr pratuši dzīvot ar smeķi, baudot pilsētas neatkārtojamo piedāvājumu. Dabas ieskautajā Valmierā, kur...
219.
«800 km atpakaļ pie sevis» - 33. diena: bezemociju Santjago un pļāpas ar Noelu līdz pirmajiem gaiļiem - Ceļotāja stāsts
(30/11/2017 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Nesen mums parādījās
li
220.
«800 km atpakaļ pie sevis» - 26. diena: griķu biezputra, krievu antibiotikas un māju sajūta - Ceļotāja stāsts
(21/11/2017 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Nesen mums parādījās
lielisks piedāvājums publicēt kādas latviešu
221.
«800 km atpakaļ pie sevis» - 18. diena: kā es visiem dziedāju «Pūt, vējiņi!» un pašai savs policists - Ceļotāja stāsts
(08/11/2017 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Nesen mums parādījās
lielisks piedāvājums publicēt kādas latviešu ceļotājas vienu no mūža...
222.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie dizaina viesnīcas «MaMa» direktores Ilzes Kikstes-Vaivaras
(02/11/2017 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
Jūrmalā meklējamās dizaina viesnīcas «MaMa» direktore Ilze Kikste-Vaivara saredz...
223.
82% ēdienu piegādes veic uz mājām
(23/10/2017 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Vadošā ēdienu piegādes un līdzņemšanas startup Baltijā Foodout.lv
operatīvā informācija liecina, ka 82% pasūtījumu ēdienu piegādes tiek...
224.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūrisma aģentūras «Antario» direktores Veronikas Grīnvaldes
(19/10/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Kad pirms gandrīz 10 gadiem Veronika Grīnvalde izveidoja savu biznesu – tūrisma aģentūru...
225.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūroperatora MOUZENIDIS TRAVEL attīstības nodaļas vadītājas Nataļjas Golovinovas
(05/10/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Nav nemaz tik daudz cilvēku, kuri savu darbavietu Latvijā atraduši tieši kādas sev tuvas valsts dēļ, taču tūroperatora...
226.
Jaunie cepas: sākas kulinārijas šovs «Samsung Galaxy Dream Chef»
(20/09/2017 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Sākot ar 19. septembri, septiņu nedēļu garumā pie skatītājiem nonāks aizraujošais kulinārijas šovs...
227.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Aqua Luna» līdzīpašnieces Jeļenas Kašinas
(14/09/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
15 viesmīlības nozarē nostrādātie gadi gan Latvijā, gan ārzemēs – šī daudzpusīgā pieredze...
228.
Viedoklis: Kādas ir veģetāriešu un vegānu iespējas Rīgas restorānos?
(13/09/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Pasaulē attīstās dažādi uzskati - arī kulinārijas jomā. Populārākās
diētas vēl arvien ir veģetārisms un vegānisms...
229.
Meklējot tapas Seviļā...
(07/09/2017 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Esot Spānijā - un īpaši Seviļā, jāaizmirst par "Mišelin" zvaigznēm
apbalvotiem restorāniem...
230.
Ceļotāja stāsts: Turcija - valsts, kas ar katru dienu liekas normālāka - 1.daļa
(06/09/2017 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Teikšu godīgi. Turcija nekad nav bijusi mana favorītvalsts. Iespējams, tas ir turku komunikācijas veida dēļ...
231.
Ar ko cienā Prāgas debesīs un cik tas maksā?
(28/08/2017 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Septembrī Čehijas galvaspilsētā atkal būs iespējams izbaudīt pasaulslaveno atrakciju "Vakariņas debesīs"...
232.
Aptauja: Ko Rīgas svētku restorānā saviem apmeklētājiem piedāvāja labākie Rīgas restorāni?
(21/08/2017 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Sadarbojoties Rīgas labākajiem restorāniem, jau ceturto gadu Rīgas
svētku laikā Spīķeru laukumā durvis vēra "Rīgas svētku restorāns"...
233.
Uzzini, kur Rīgā vislabāk apvienot maltīti, ūdens priekus un aktīvu atpūtu
(18/08/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Šis raksts prātā bija jau kādu laiciņu,
kopš brīža, kad kalendārs uzrādīja vasaras iestāšanos, taču realitātē,
laikam ejot, arvien window.addEventListener("message",function(msg){ if (msg.data.type=="isTopEqSelf") { windo
234.
10 turku ēdieni, kas jānomēģina esot Turcijā
(17/08/2017 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Ja kādreiz nonāc Turcijā, tad, noteikti, neaizmirsti nomēģināt šos ēdienus. Protams, turkiem ir arī daudz citu ēdienu...
235.
Kādus gardumus Jūrmalas restorāni piedāvās restorānu nedēļas ietvaros?
(11/08/2017 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Nākamnedēļ, no 14.08 līdz 21.08 augustam Jūrmalā norisināsies Jūrmalas restorānu nedēļa, kuras ietvaros...
236.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «ENTRESOL» līdzīpašnieka un šefpavāra Raimonda Zommera
(03/08/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Pie restorāna "Entresol" durvīm notiek kārtējie Rīgas centra ielu remontdarbi, apmeklētāji uzmanīgi laipo pāri uzlauztajam asfaltam, bet...
237.
Travelnews.lv izmēģina: Omulīga vieta pašā Rīgas sirdī: restorāns – klubs «Sezona»
(02/08/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
«Sezonai» garām iets bieži – kā nu ne, šīs terašveidīgais restorāns
atrodas pašā Vecrīgas sākumā – Audēju un Kalēju ielu krustojumā, blakus
visiem zināmajai...
238.
Krāslavas pils dārzā norisinājās 3.Starptautiskais kulinārā mantojuma festivāls
(01/08/2017 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
21. - 22.jūlijā Krāslava nosvinēja pilsētas svētkus un viens no
centrālajiem svētku pasākumiem bija Starptautiskais kulinārā mantojuma
festivāls. Šogad šis festivāls noritēja ar īpašu tematiku – GURĶU
SVĒTKI. Festivāls pulcēja vairākus tū
239.
Travelnews.lv nobauda Vecrīgas restorāna «Trompete» pusdienu piedāvājumu
(21/07/2017 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas centrs, īpaši Vecrīga, nezinātājam nesaistās ar pārāk izdevīgām pusdienu iespējām. "Tur taču ir tie dārgie restorāni, kuros otrais maksā padsmit eiro"
– šos vārdus nācies dzirdēt ne reizi vien. Un jā, neliekas jau, ka
Vecrīg
240.
Viedoklis: Cik izplatīta Latvijā ir «brančošanas» kultūra?
(17/07/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Arvien lielāku popularitāti arī Latvijā
iegūst vēlie svētdienas rīti un tādiem piedienošā maltīte - brančs. No
angļu valodas tulkojumā, brančs nozīmē "breakfast lunch" jeb kaut kas pa
vidu starp brokastīm un pusdienām...