gatavošana.

Apskatām 2041 - 2080 no 2688 vārdam 'gatavošana'

Aizputē notiks Āboļošana - mākslas un amatniecības gadatirgus

14. septembrī no pulksten 10.00 SERDES pagalmā, Atmodas ielā 9, Aizputē...

Uzbekistānas Pārtikas tehnoloģijas studenti Biznesa augstskolā Turība gatavo tradicionālo plovu

Vakar, 2013. gada 11. septembrī, Biznesa augstskolas Turība teritorijā Uzbekistānas Pārtikas tehnoloģijas...

Ķīpsalā turpinās izstāde "Riga Food 2013"

18. starptautiskā pārtikas izstāde "Riga Food 2013" notiks no 4. līdz 7. septembrim Starptautiskajā izstāžu...

Iepazīsties ar restorāna Čarlstons īpašo piedāvājumu Gastronomijas festivāla laikam

Vairs atlikušas vien trīs dienas, lai ļautos garšu ceļojumam Gastronomijas festivāla laikā, kas ilgs...

Video: Bibliotēka No1 šefpavārs Māris Jansons atklāj gardu stores pagatavošanas recepti

Restorāna Bibliotēka No1 šefpavārs Māris Jansons piedāvā doties virtuālā ekskursijā, lai uzzinātu, kā stores...

10 iemesli, lai ceļojumā dotos septembrī

Septembris ir īstais laiks, lai izjustu dienvidus. Skolēni un atvaļinājumu tīkotāji ir atgriezušies savās mītnes vietās, kūrortu pludmales...

Atklājam slavenās Bistro Silva "Šarlotes skūpsta" recepti

Jelgavā pilnā sparā notiek pilsētas "Garšas tūre", kā ietvaros jānobauda trīs īpašie ēdieni, tai skaitā...

Rīgā atklāj jaunu bērnu atrakciju parku Lido "Rotaļzeme"

Sveicot Latvijas skolēnus Zinību dienā, svētdien, 1. septembrī, pulksten 12.00, tirdzniecības centrā Spice...

Meridian Group uzsāk divdesmito angļu valodas apmācību sezonu skolēniem un pieaugušajiem

Sākot ar septembri Rīgā un Ventspilī savu 20.apmācību sezonu sāks MERIDIAN GROUP angļu valodas centrs...

Rudens brīvdabas muzejā – septembra pasākumi un notikumi

Aizvadot vasaru un sveicot rudeni, septembrī Brīvdabas muzejs apmeklētājus aicina uz vairākiem pasākumiem...

Izstādē "Riga Food 2013" noteiks labāko Baltijā ražoto kvasu

Kā izvēlēties labāko, gardāko kvasu vai iesala dzērienu veikalu pilnajos plauktos? Šo jautājumu bieži vien uzdod...

Zinību diena un skolas preču tirdziņš Centrāltirgū

Piektdien, 30. augustā, par godu gaidāmajai Starptautiskajai zinību dienai Centrāltirgus aicina ikvienu rīdzinieku...

"Sliņķu recepte": Rudens ābolu salāti

Sastāvdaļas paredzētas četrām personām, pagatavošanas laiks - 10 minūtes. Vidēja lieluma bļodā sajauc visas nosauktās...

Brīvdabas muzejā notiks Maizes godi

Šo svētdien, 2013. gada 25. augustā, Brīvdabas muzejā no pulksten 12:00 līdz pulksten 16:00 norisināsies Maizes godi...

Jūrmalas viesnīca Eiropa Hotel aicina uz aizraujošu Kubas vakaru restorāna terasē

Jau šajā nedēļas nogalē, 23. augusta pulksten 19.00, viesnīcas Eiropas Hotel restorāns Eiropa aicina baudīt Kubas...

Ķīpsalā savu virtuozitāti rādīs Latvijas labākie bārmeņi

Starptautiskās pārtikas izstādes "Riga Food 2013" laikā Latvijas Bārmeņu federācija rīkos divus aizraujošus bārmeņu konkursus...

Cēsīs notiks starptautiskais kosmosa festivāls ģimenei

Jau 2013. gada 21. septembrī Cēsīs tiks palaista otrā kosmiskā zonde Zinoo-2. Šogad, vienlaikus ar zondes palaišanu...

Vienkāršas ābolkūkas recepte (+foto)

Visas sastāvdaļas sajauc kopā, ieklāj cepamajā veidnē, cep 200 grādos aptuveni 30 minūtes. Ja ir vēlēšanās, var veidot kūkas glazūru...

Viesnīcas Opera Hotel & Spa restorāna šefpavārs piedāvā vasarīgu salātu recepti

Viesnīcas Opera Hotel & Spa restorāna Boulevard 33 šefpavārs Vladislavs Gerke "netur sveci zem pūra"...

Recepte: ķiploku un garšaugu kartupeļu čipsi

Ievietojiet kartupeļus lielā katlā ar aukstu ūdeni, pievienojiet  divas ēdamkarotes sāls un vāra, līdz kartupeļi ir mīksti, bet vēl stingri...

Cēsu pilī norisināsies krāšņi viduslaiku svētki

2013. gada 10. augustā Cēsu pilī atgriezīsies viduslaiki. Visas dienas garumā pils apmeklētājus priecēs viduslaiku mūzika un dejas, bruņinieku...

Restorāns Upe piedāvā: recepte kokteilim "Dzirkstošā upe"

Restorān UPE Liepājā (Lielā iela 11) dalās kokteiļu gatavošanas pieredzē. Šoreiz tiek piedāvāta kokteiļa...

Šokolādes muzejs: stāsts par šokolādes vēsturi un iespēja pagatavot gardumus pašiem (+ foto)

2013. gada 14. februārī durvis vēra viens no "garšīgākajiem" muzejiem Latvijā – Šokolādes muzejs Pūrē...

Restorāns Taverna piedāvā: deserta "Meža vilinājums" recepte

Restorāna Taverna pavāre Daiga Smilga dalās ar vasarīgu recepti "Meža vilinājums" jeb meža ogu muss...

Sākta Latvijas eiro monētu kalšana

Latvijas Bankas prezidents Ilmārs Rimšēvičs šodien naudas kaltuvē Štutgartē, Vācijā, iedarbināja monētu izgatavošanas iekārtas...

Ceļojumu stāsts: Pārgājiens pa Igaunijas Osmussares salu 2013. gada jūlija pēdējā nedēļas nogalē

Šo burvīgo 2 dienu pārgājienu pa Igaunijas Ziemeļu - Rietumu daļas tālāko Osmussares salu 2013. gada jūlija...

Recepte - augļu pica ar mellenēm, kivi, nektarīniem, avenēm un zemenēm

Uzkarsē krāsni. Bļodiņā sajauc kopā miltus, cepamo pulveri un sāli, pievieno saputotu sviestu ar...

Intervija: restorāns Granāts nes prieku, omulību un viesmīlību

Restorāns Granāts atrodas pašā kūrortpilsētas Jūrmalas sākumā - tieši pretī Līvu Akvaparkam...

Eksperti: Kristīne Samuša (Degustare), Edgars Vizulis (Skrundas muiža) un moto tūrists Alberts Krūze

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv turpina jauno rakstu sēriju - "Eksperti nosauc noderīgākos rakstus Travelnews.lv"...

Avenes – ko vērtīgu satur, kā audzēt, kā gatavot

Avenes – šīs sārtās, aromātiskās un saldās ogas zināmas gan kā lieliska sastāvdaļa desertu pagatavošanā, gan kā ārstnieciskais...

Restorāns Degustare pārsteidz viesus ar nestandarta pieeju ēdienu gatavošanai - Foto

15 bildes. Restorāna Degustare īpašnieki jau 15 gadus veiksmīgi darbojas Igaunijas restorānu biznesā un sākot ar šo gadu spēki tiek izmēģināti arī Latvijā...  - <font color=red>Foto</font>

Intervija: restorāns - kokteiļbārs Martini's par ēdienkarti, dzīvespriecīgajām krāsām un saulrietu

Travelnews.lv turpina iepazīstināt lasītājus ar dažādiem restorāniem visā Latvijā. Šoreiz sarunājāmies ar...

Ecolines autobusi otrajā ceturksnī veikuši 75 braucienus apkārt zemeslodei

Baltijā lielākā starptautisko pasažieru pārvadājumu sniedzēja ECOLINES autobusi 2013. gadā otrajā...

Gulbene aicina uz pilsētas svētku svinībām

Gulbenes pilsēta pošas tradicionālajiem pilsētas svētkiem, kuri šogad tiks svinēti no 25. līdz 28.jūlijam. Šajā laikā gan lieli...

Apkopota apetīti rosinoša informācija par Latvijas melno zeltu - mellenēm

Mellenes ievērojami uzlabo redzi tumsā, pastiprina redzes asumu un novērš acu nogurumu...

Noskaidroti 50 labākie restorāni Latvijā

Pieaicinot restorānu nozares profesionāļus, ekspertus un gardēžus, noskaidroti 50 labākie restorāni Latvijā...

Sākas Ventspils 2013. gada fotoattēlu konkurss

Ventspils pilsētas domes Tūrisma informācijas centrs izsludina Ventspils 2013.gada fotoattēlu konkursu, kur aicina piedalīties gan profesionālus...

Recepte: Grilēts arbūzs ar zilo sieru un prošuto

Uzsildīt grilu līdz vidēji karstai temperatūrai. Sagriezt arbūzu 1 cm biezos trijstūrīšos. No abām pusēm apsmērē arbūza šķēlītes...

Recepte zemeņu laikam: Aukstais zemeņu - sālsstandziņu pīrāgs

Samaisiet kopā pirmās trīs sastāvdaļas, cieši piespiediet masu pa malām viegli ietaukotā cepamajā...

Recepte: Glazēta balzamiko vistas krūtiņa

Visas marinādei vajadzīgās sastāvdaļas sajauc  bļodā. Vistu apber ar sāli un pipariem. Uzlikt grilēties vistu ar ādu uz leju. Cept 10 minūtes...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.54827094sec.