garšviela.

Apskatām 241 - 280 no 337 vārdam 'garšviela'

Septiņi galamērķi, kurus vismaz reizi dzīvē jāredz - 1.daļa

Līdz ar pavasari mūsu sirdīs iezogas ilgas pēc ilgi kārotā atvaļinājuma, jauniem iespaidiem...

Astoņas pasaules pilsētas, kurās valda neparasts aromāts

Ceļotāji pazīst ievērojamākos pasaules objektus un aktivitātes pēc bildēm, taču skaistās bildes nepastāsta neko par smaržu...

Labākie suvenīri no 17 pasaules valstīm, ko atvest sev mīļajiem cilvēkiem

No saviem ceļojumiem vēlamies atvest kaut ko īpašu sev un saviem mīļajiem. Aizmirsti par Eifeļa torņa....

Pareizas ēdienkartes ieteikumi un receptes, gatavojoties maratonam

Viens no svarīgākajiem faktoriem rezultātu sasniegšanai sportā ir pareizs uzturs...

Atklāj veselīga uztura šķīvja noslēpumu!

Sportiskās un aktīvās sezonas sākumā LIDO kā Lattelecom Rīgas maratona oficiālais produktu partneris aicina ikvienu...

Liepāja aicina uz dekoratīvo dzīvnieku izstādi un Lieldienu tirdziņu

4. aprīlī plkst. 10:00 - 17:00 Rožu laukumā norisināsies ikgadējais mājražotāju un amatnieku...

Rīga varētu kļūt par viesmīlības industrijas meku

Pērnās nedēļas nogalē ar prezentāciju Rīgā viesojās viens no izcilākajiem bārmeņiem pasaulē Gabriele Manfredi, kurš šobrīd...

Travelnews.lv izmēģina Tex-Mex jauno akciju «Ātri vai bezmaksas»

Restorāns ''Tex-Mex'' (Dzirnavu ielā 59) (www.texmex.lv) nācis klajā ar jaunu piedāvājumu...

Intervija: Meksikāņu virtuvē izmanto dažādas garšas kombinācijas

Travelnews.lv interesējas par meksikāņu virtuves niansēm un to, ko no šīs virtuves ir iecienījuši latvieši...

Pētījums: Kalnos gatavotais ēdiens ir garšīgāks

Atvaļinājums sniegotajos kalnos slēpotājus lutina ne tikai ar elpu aizraujošām ainavām un tīkamu nogurumu pēc aktīvas sportošanas...

Starptautiskā pankūku diena: 8 neierasti pankūku pasniegšanas veidi

Pankūkas ir vienkāršs un līdz šim nepārspēts veids, kā palutināt sevi un ģimeni laiskā brīvdienu rītā...

Tex Mex restorāns Tekilas kvartālā visu diennakti parūpēsies par izsalkušajiem

Visiem, kuri strādā naktīs, dodas izklaidēties ar draugiem vai vienkārši sakārojies tikko gatavotu...

Latvijas dārgumi nopērkami veikalā Rīgā

Veikals - Latvijas Dārgumi ir vieta, kur var iegādāties tikai mūsu pašu, Latvijā ražotu produkciju. Lai Jūs zinātu, ko esat gatavi...

Kādas tradīcijas piekopj latviešu gadskārtu svētki Meteņi?

Tuvojas Meteņi, svētki, kurus latviešu gadskārtā svin starp Ziemassvētkiem un Lieldienām; Gregorija...

Viesmīlīgie latgalieši aicina iepazīt tematiskos ciemus izstādē «Balttour 2015»

Tūrisma izstādē ''Balttour 2015'' no 6. līdz 8. februārim ceļotmīļi un citi interesenti ir aicināti...

Septiņi padomi mājas pavāriem maltīšu gatavošanai ar tvaiku

Viena no slepenām, neredzamām sastāvdaļām mājas virtuvē uzturvielām bagātīgu maltīšu gatavošanā ir tvaiks...

Kolonna Hotel Group piedāvā siltā Ziemassvētku dzēriena un gardās piparkūku mīklas receptes

Ar siltiem un gardiem sveicieniem, Kolonna Hotel Group piedāvā karstā smiltsērkšķu dzēriena recepti...

Liepāja ielūdz uz Ziemassvētku ieskaņu aktivitātēm

30. novembrī plkst. 12.00 aicina pulcēties Liepājas Rožu laukumā, lai piedalītos Ziemassvētku ieskaņas aktivitātēs...

Bauskas pilī gatavos renesanses saldumus

22.novembrī plkst. 14:00 Bauskas pils muzejā, Senā dzīvesveida skolas ietvaros, notiks pasākums...

Karstie dzērieni sasilda un uzlabo garastāvokli drēgnajā rudenī

Rudens ir laiks, kad cilvēkiem visvairāk kārojas pēc siltuma un omulības. Šajā drēgnajā un tumšajā laikā...

Aicina uz Mārtiņdienas svinībām un tirdziņu «Ar Gardu Muti Valmiermuižā»

Kad dienas kļūst īsākas, bet naktis garākas, laiks iezīmēt rudens beigas un ziemas sākumu jeb Mārtiņus...

Zemgale būs viens no visplašāk pārstāvētajiem reģioniem starptautiskajā izstādē «Rīga Food 2014»

Laikā no 4. līdz 7. septembrim Ķīpsalas izstāžu kompleksā organizētajā gadskārtējā starptautiskajā...

Vasaras veselīgais spirdzinājums – smūtijs un tā pagatavošanas noslēpumi

Vasara ir vērtīgākais laiks svaigiem augļu, dārzeņu vai zaļumu atspirdzinošiem un veselīgiem kokteiļiem jeb...

Nosaukti TOP 5 atvērtā tipa virtuvju restorāni Rīgā

Atvērtā tipa virtuves daži tēlaini dēvē par kulinārijas iznākšanu no aizkulisēm. Lai nu kā, mūsdienās atvērtā tipa virtuves filozofija...

Uzzini, ko Turkish Airlines menedžere iesaka apskatīt un nobaudīt Stambulā

Aviokompānijas Turkish Airlines Rīgas biroja pārdošanas un klientu menedžere Jūlija Skudiņa...

Pirmo reizi Kalnciema kvartālā notiks Austrumu tirgus

28. jūnijā Kalnciema kvartālā pirmo reizi notiks karstasinīga tirgošanās īstā austrumnieku gaumē – no pulksten...

Lolita Neimane: Atbrīvojies no smaguma sajūtas ar dušu no iekšpuses

Mūsdienu modernā sabiedrība ir pieradusi pie pārtikas produktu dažādības, plaši pieejamā garšvielu klāsta...

Vīna bārs Garage piedāvā pavasarīgu salātu recepti

Maijs ir mēnesis, kad lutināt sevi ar zaļiem, svaigiem un sezonāliem ēdieniem, tāpēc iesakām izmēģināt pagatavot lapu salātus ar rabarberiem, apelsīniem...

«Slow food» aleja Kalnciema kvartālā

"Slow Food Rīga" sadarbībā ar Kalnciema kvartālu īsteno ieceri un 3.maijā no 10.00-16.00 Kalnciema tirdziņa ietvaros atver pastāvīgu...

Avalon šefpavāre par pirmajām pavasara dāvanām, kas iekļautas restorāna ēdienkartē

Pavasarim arvien vairāk ienākot mūsu sirdīs un domās, pavasari ienesam arī uzturā...

Restorānā Granāts par tradīciju kļuvušas uzbeku plova dienas

Jūrmalas restorānā Granāts ceturtdienās un svētdienās tiek rīkotas uzbeku plovas dienas...

Recepte: Kartupeļi ar mednieku desiņām podiņā

Notīrītu kartupeli sagriež kubiņos vai šķēlītēs, sadala pa podiņiem, pievieno sagrieztas mednieku desiņas...

Karstvīns silda un dzesē vienlaikus - interesanti fakti par ziemas dzērienu

Ziemassvētku tirdziņā uzkost karstu desu vai sauju piparkūku, piedzerot karstvīnu – daudziem no mums...

Lido: interesanti fakti par piparkūkām

Lai atgādinātu par gardā svētku cepuma piparkūkas izcelsmi, LIDO izveidojis infografiku, kurā apkopoti interesanti fakti par piparkūku...

Jūrmala sestdien aicina uz ziemas sezonas atklāšanu

Jūrmala pošas Ziemassvētkiem un aicina uz ziemas sezonas atklāšanu 7.  decembrī. Majoru stāvlaukumā un Horna dārzā...

Deviņi padomi slaidiem svētkiem

Ziemassvētki ir kulinārijas vilinājumu „kaloriju bumbu” laiks. Taču tas nenozīmē, ka slaidās līnijas apmātajiem ir pilnībā jāatsakās no našķiem...

Lido: Kāposts – organisma attīrītājs

Kāposts ir viens no pilnvērtīgākajiem un vienlaikus arī pieejamākajiem dārzeņiem Latvijas rudens ražas laikā. Tas satur spēcīgus...

Rīgas labākie šefpavāri Ziemas Rīgas restorānu nedēļā iedvesmos svētku maltītēm

28. novembrī, atklājot Ziemas Rīgas restorānu nedēļu, Rīgas labāko restorānu šefpavāri pagatavoja lielākos...

Laiks doties piparkūku garšvielu ceļojumā apkārt pasaulei!

Katru gad` no jauna, tuvojoties Adventei un Ziemassvētkiem, pasaule sāk smaržot īpaši – pēc svaigi maltām garšvielām...

Recepte: Mārtiņdienas zoss Suite restorāna šefpavāra izpildījumā

Restorāna Suite (Vecrīga, Pils iela 12) šefpavārs Roberts Lismanis ir sagatavojis Mārtiņdienas tradicionālo...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.21582294sec.