241.
Viedoklis: Ko restorāni dara, ja cilvēkam atnestais ēdiens negaršo?
(29/06/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorānos reti nākas dzirdēt vārdus «man negaršo» - uz restorāniem cilvēki iet baudīt lietas un pārsvarā jau
viņiem zināmus ēdienus, pagatavotus īpaši. Tāpat arī uz viesmīļa
jautājumu "vai viss garšo", pieklājīga atbilde liekas, ka ir "
242.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Kaļķu vārti» izpilddirektores Sandras Sirmaces
(29/06/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorānu «Kaļķu vārti», Vecrīgā raksturo stabilitāte un spēja ne tikai vairāk nekā 15 gadus
pastāvēt galvaspilsētas restorānu saimē, bet arī izpilddirektores Sandras
Sirmaces vadībā būt aizvien vienam no labākajiem galvas
243.
12 soļos no kulinārijas iesācēja līdz virtuves profesionālim
(28/06/2017 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Kulinārija pēdējos gados noteikti ir kļuvusi par iecienītu hobiju
daudziem jauniešiem, taču kā pavārmākslas entuziastam atšķirties no
citiem un sevi padarīt par odziņu uz kūkas? Gatavojoties kulinārijas
šovam Samsung Galaxy Dream Chef, 12 padomu
244.
5 Rīgas restorāni, kur pusdienas būs kā mazs ceļojums apkārt pasaulei
(02/06/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Kad šķiet, ka dzīve pārāk ieslīgusi rutīnā, un līdz nākamajam ceļojumam vēl, ai, cik tālu, labs veids kā dažādot
245.
Iepazīsti kārdinošo Latgales virtuvi - 2.daļa «Kas ir kas?»
(31/05/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Latgaliešu virtuve un neizmērojamā viesmīlība noteikti ir tā vērti, lai mērotu daudzus kilometrus un iepazītu
246.
5 Rīgas restorāni, kur pusdienās tikt pie gardēžu maltītes, neiztērējot vairāk par 8 eiro
(26/05/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Reizi pa reizei der izrauties no skrejošās ikdienas rutīnas, pie kuras diemžēl nereti pieder arī steigā ieturētas maltītes,
247.
Izmēģini šovasar sērfošanu – 10 interesanti galamērķi visā pasaulē
(03/05/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Sērfošana un sērfotāju dzīve līdzcilvēku acīs allaž bijusi tādas kā romantisma auras apņemta – okeāns, viļņi, saule,
248.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie 3 pavāru restorāna «Tam labam būs augt» līdzīpašnieka un pavāra Mārtiņa Sirmā
(13/04/2017 06:28)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas restorānu vidū pozitīvi izceļas 3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt", un viens no tā īpašniekiem – pavārs Mārtiņš Sirmais...
249.
Ieteikumi, kā izdzīvot 14 stundu ilgu lidojumu
(31/03/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Ceļošana vairākas stundas pēc kārtas var būt nogurdinoša jebkurā
transportā. Nekad nav pietiekoši daudz vietas kājām, blakus sēdošais
cilvēks elpo pārāk skaļi vai...
250.
LIELĀ INTERVIJA ar Tatjanu Kozačuku, Krāslavas Tūrisma informācijas centra vadītāju
(30/03/2017 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Travelnews.lv redakcijas neklātienes viesis ir Krāslavas Tūrisma informācijas centra (TIC) vadītāja Tatjana Kozačuka, kura ir arī...
251.
Krievijas Ārlietu ministrija brīdina – ārzemēs joki mazi!
(29/03/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Mēs visi vēlamies ceļot uz ārzemēm, un, ja vien esam gana saprātīgi, mēs centīsimies pēc iespējas vairāk
252.
Viedoklis: Kādus vitamīniem bagātus ēdienus iesaka restorānu speciālisti?
(13/03/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojoties pavasarim vēlējāmies noskaidrot, kādus ēdienus restorāu speciālisti iesaka lietot uzturā.
253.
Ko darīt, lai lidojums būtu pirmklasīgs
(24/01/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Mēs bieži vien lidojumu uzskatām tikai par vienu no nepieciešamajiem soļiem, lai nokļūtu atvaļinājuma galamērķī. Bet kādēļ gan...
254.
Viedoklis: Kā Rīgas šefpavāri un uzņēmēji novērtē ielu ēdiena festivālu «Riga Street Food Festival»?
(17/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
14. janvārī, Vecrīgā pirmo reizi notika ielu ēdiena festivāls, kas
iesāka Rīgas – Gaujas atzīšanu par gastronomijas reģionu 2017. Aicinām
ieklausīties...
255.
Viedoklis: Kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā? (Papildināts, 6 viedokļi)
(16/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā. Atbildes zemāk:
256.
Viedoklis: Kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā?
(13/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā. Atbildes zemāk:
257.
Jau rīt notiks pirmais Rīgas ielu ēdiena festivāls
(13/01/2017 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīt, 14. janvārī, Rīgā, Kaļķu un Vaļņu ielu krustojumā Vecrīgā, no
plkst. 14.00 līdz plkst. 20.00 notiks pirmais Rīgas ielu ēdiena
festivāls |Stāsts: Ziema|...
258.
Iepazīsti ģimeni, kura meklē bērnu auklīti ar kuru kopā apceļot pasauli!
(12/01/2017 06:13)
[lv]
Skatīt vairāk
Ja jūs kādreiz esiet vēlējies apceļot apkārt pasaulei un
saņemt par to naudu, tad nu jums ir parādījusies tāda iespēja. Protams, tikai
tad, ja jūs mākat un mīlat...
259.
Laura Romeraite Kuklieriene: Kā ēdiens var ietekmēt tavu garastāvokli
(12/01/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Drūmi laikapstākļi, saules trūkums un ilgas pēc vasaras var likt mums
justies nomāktiem. Garastāvoklis ietekmē mūsu darba spējas, to...
260.
2017.gads aizritēs Eiropas gastronomijas reģiona zīmē
(08/01/2017 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Gastronomijas tradīciju, ēdienu dažādības saglabāšana un Latvijas dabas
velšu izmantošana, stiprinot Gaujas Nacionālo parku kā tūrisma galamērķi
un parādot...
261.
Ar Rīgas ielu ēdiena festivālu atklās Eiropas gastronomijas reģionu 2017
(03/01/2017 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
2017.gada 14. janvārī, atklājot Rīgas - Gaujas reģiona titulu Eiropas
gastronomijas reģions 2017, Rīgā notiks līdz šim vēl nebijis pasākums
gardēžiem...
262.
LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Jansonu, restorāna MUUSU šefpavāru
(22/12/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Prasiet, lai restorānu šefpavāri vairāk piedāvā ēdienus no Latvijas produktiem, mudina Vecrīgā esošā restorāna MUUSU šefpavārs Kaspars...
263.
Latvijā arvien vairāk cieņā – maize ar pievienoto vērtību
(08/12/2016 05:33)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijā puse jaunu cilvēku vecumā no 18-24 gadiem ikdienā patērē rudzu
un kviešu maizes ar sēklām, klijām, graudiem un citām piedevām, liecina...
264.
Viedoklis: Kādi ēdieni būtu ziemā jāēd, lai uzlabotu veselību?
(05/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Ziema, ir periods, kad par veselību ir jādomā vairāk, nekā citas
sezonas. Pajautājām dažādiem restorāniem, kādi ēdieni būtu ziemā jāēd,
lai uzlabotu...
265.
Ievēro praktiskus padomus sportojot aukstā laikā
(05/12/2016 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Neskatoties uz laika apstākļiem, mums vienmēr vajadzētu būt aktīviem un
nemainīt fizisko aktivitāšu paradumus arī tad, ja temperatūras stabiņš...
266.
LIELĀ INTERVIJA ar Valteru Zirdziņu, restorāna «Valtera restorāns» šefpavāru
(24/11/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Šefpavārs Valters Zirdziņš kā galveno prioritāti redz izteiktu garšu,
gardu ēdienu un patiesu produktu stāstu, ir sava veida lauku labumu jeb,
kā pats saka...
267.
Ingas Bukovskas pētījums par Rīgas restorāniem: Bon Appetite, mon Ami!
(21/10/2016 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Atliek tikai paiet garām kādam „šikākam” restorānam, lai taptu pilnīgi
skaidrs, ka ieturēt maltīti nenozīmē tikai paēst. Kas agrāk bija
izsalkuma remdēšana...
268.
Piejūras brīvdabas muzejā notiks Lielās Putras dienas svinības
(16/10/2016 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Svētdien, 16. oktobrī, plkst. 13:00-15:00 Piejūras brīvdabas muzejā – Lielā Putras diena. Protams, ka Putras dienai jābūt Lielai, jo ar putras mazumiņu jau nav vērts neko iesākt....
269.
Viedoklis: Ar ko mūs pārsteigs Rīgas restorānu nedēļā? (papildināts)
(14/10/2016 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
No 10. līdz 15. oktobrim daudzos labākajos Rīgas restorānos notiek
liela rosība, jo viņi ir rudens Rīgas restorānu nedēļas dalībnieki.
Restorānu...
270.
Ieteikumi, kā jebkurā valstī pārvarēt valodas barjeru
(16/09/2016 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Dodoties ceļojumā uz kādu valsti, ļoti noderīgas ir valodas zināšanas. Taču ko darīt gadījumā, ja tu nezini nevienu vārdu...
271.
LIELĀ INTERVIJA ar Māri Jansonu, restorāna «Bibliotēka No1» šefpavāru
(25/08/2016 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Vērmaņdārza ieskautais restorāns "Bibliotēka No1", Rīgas centrā piecos gados šefpavāra Māra Jansona vadībā kļuvis par...
272.
CEĻOTĀJA INTERVIJA ar Kristīni Ziemeli, kura dod priekšroku stopēšanai
(23/08/2016 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Mūsdienās ceļot var visdažādākajos veidos un uz visdažādākajām pasaules vietām. Teju katrs ceļotājs var atrast sev piemērotu ceļošanas...
273.
Restorāna «Felicita» īpašniece Viktorija Brovuna: Rīga ir pilsēta gardēžiem!
(22/08/2016 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāns darbojas jau piecus gadus, savukārt, es to vadu jau trešo gadu. Runājot par apmeklētājiem, jāsaka, ka...
274.
Viktorija Brovuna: Rīga ir pilsēta gardēžiem!
(22/08/2016 05:32)
[lv]
Skatīt vairāk
Uzņēmēja, restorāna „Felicita” īpašniece, Biznesa
augstskolas Turība absolvente Viktorija
Brovuna stāsta, kā restorānam izdzīvot sīvas konkurences apstākļos un
apstiprina...
275.
Electrolux Ideas Lab: lai gards, veselīgs, mājās gatavots ēdiens ir uz katra vakariņu galda
(17/08/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai veicinātu sabiedrības domāšanu
ārpus ierastā un iedvesmotu cilvēkus visā pasaulē radīt gardāku, veselīgāku un
videi draudzīgāku maltīti savā virtuvē...
276.
Siguldā notiks ekstrēmas sacensības (video)
(13/08/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vasaras ekstrēmākās sacīkstes Bobsleja trasē arī šovasar priecēs Latvijas līdzjutējus Siguldā...
277.
LIELĀ INTERVIJA ar Viktoru Ravdive, restorānu grupas «Restau-Rateur» vadītāju
(11/08/2016 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorānu grupas "Restau-Rateur" valdes loceklis Viktors Ravdive Rīgā un Jūrmalā atklāj vienu restorānu pēc otra, ienesot...
278.
Pārliecinies par savām zināšanām: pirmā palīdzība bērnam
(08/08/2016 06:14)
[lv]
Skatīt vairāk
Atvaļinājuma laiks pie ūdens, pārgājieni un ceļojumi – saprotama ir
vecāku vēlme atpūsties, ļaujot bērniem brīvu vaļu. Speciālisti
atgādina – neatstāj...
279.
CEĻOTĀJA INTERVIJA ar skolotāju Aneti Začu, kura iemīlējusi Apvienotos Arābu Emirātus
(26/07/2016 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Dažkārt ceļošanas prieks vai piedzīvojumu gars ir tik liels, ka kādā valstī sanāk aizķerties uz ilgāku laiku. Anete Zača ir viena no...
280.
Ēdienu pārpalikumi Rio Olimpiskajās spēlēs tiks novirzīti trūcīgajiem
(22/07/2016 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau pēc pāris nedēļām visu pasauli satricinās Vasaras Olimpisko spēļu drudzis. Riodežaneiro spēļu organizatori...