pagatavošana.

Apskatām 241 - 280 no 660 vārdam 'pagatavošana'

Bērnus «Latvijas Grāmatu izstādē 2019» gaida aizraujoši un radoši piedzīvojumi

Ķīpsalā notiks "Latvijas Grāmatu izstāde 2019", kurā lietderīgi pavadīt laiku īpaši aicinātas...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Valtera restorāna» īpašnieka un šefpavāra Valtera Zirdziņa

Nedaudz lauku mājai līdzīgajam "Valtera restorānam", kas atrodas Vecrīgā, aprīlī apritēs...

Rīgā durvis ver unikāla velo-kafejnīca «The Hub Cafe»

Rīgas centrā apmeklētājiem durvis vaļā vēris unikāls kafejnīcas koncepts, kas zem viena...

Francijā noskaidro pasaulē labākos pavārus (video)

Francijas pilsētā Lionā 2019. gada 30. janvārī kopā pulcējās 24 jauni pavāri no visiem...

Rīgā bārmeņu šovā sacentīsies sešdesmit pasaulē labākie bārmeņi

"Flair bartending" ir kokteiļu pagatavošanas veids, kas sevī ietver akrobātiskus un mākslas elementus...

Pasaules labākie bārmeņi Rīgā pulcēsies prestižajās bārmeņu mākslas sacensībās

Sacensībās piedalīsies sešdesmit bārmeņi no divdesmit četrām valstīm, tajā skaitā arī astoņas sievietes, kuras...

Padomi aktīviem ceļotājiem – ko ēst ziemā?

Aukstais laiks diktē savu ēšanas režīmu un arī ēdienkarti. Lai nenosaltu, nepieciešams pareizi barot...

Iepazīsti 7 populārākās Ziemassvētku sezonas garšvielas

Ziemassvētku laikā virtuvē smaržo pavisam citādi, un lielāko daļu no smaržām rada tieši garšvielas. Tāpat kā...

Noskaidrots, kuri Latvijā ir populārākie Ziemassvētku ēdieni

Aptaujā par Ziemassvētku tradīcijām noskaidrojis, ka, plānojot svētku maltīti, iedzīvotāji vadās pēc ticējuma, lai...

Āgenskalna tirgū Ziemassvētkos sagatavoti dažādi pārsteigumi

Tirdziņos Jūs priecēs ne tikai vietējo amatnieku un zemnieku produkcija, bet varēsiet nogaršot uz vietas...

Picērijā «Street Pizza» iespējams sajusties kā Itālijas dienvidos

Itāļu virtuve ir tikpat sulīga, kaislīga un vilinoša, kā šīs valsts valoda. Ne velti tā visā pasaulē ir...

Rīgā notiks brīvdabas pasākums «Rūķu gājiens»

Atzīmējot pirmo Adventi un Ziemassvētku gaidīšanas laiku,  Rīgas Kultūras centrs "Iļģuciems" organizē...

10 lietas, ko derētu zināt, pirms dodies uz krāšņo Maroku

Varavīksnes krāsas, garšvielu tirgus smarža, orķestra mūzika pilsētā – pirmajā mirklī Maroka var šķist...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Paulig Coffee Latvia SIA» valdes locekles Margaritas Aļabjevas-Vaišļas

Paulig Coffee Latvia SIA valdes locekle Margarita Aļabjeva-Vaišļa lepojas, ka ar savu komandu Latvijā profesionāli...

Ieteikumi, kā var pagatavot vakariņas divas reizes ātrāk

Vienkāršas vai svētku vakariņas radiem un draugiem – prieks viesiem, bet izaicinājums tiem, kas uzņem...

100 gados Latvijas virtuvē ienākuši simtiem jaunu produktu, garšvielu un recepšu

100 gados ne tikai mainījusies Latvija, bet arī valstī pieejamie produkti, receptes, ēšanas kultūra. Pēc...

Latvijas novados pilis un muižas aicina viesus baudīt īpašu gaisotni

Jau septīto reizi Latvijas novados pilis un muižas aicina viesus baudīt īpašu gaisotni un aizraujošus pasākumus...

Kā veselīgi atpūsties skolēnu brīvlaikā, stiprinot imunitāti pret rudens vīrusiem?

Skolēnu brīvlaiks, ir atelpas brīdis, kuru var veltīt saviem draugiem, vecākiem un radiniekiem, un laiks, kad...

Dalāmies idejās, kur var nobaudīt gardu kafiju

Vārds "kafija" ir cēlies no Kafas provinces Etiopijā. Vietējie iedzīvotāji kafiju izmantojuši kā pārtikas produktu...

Dīvainākie likumi, kas jāievēro Amerikas Savienotajās Valstīs

Pasaulē pastāv dažādas lietu kārtības un likumi, kas palīdz veidot un sakārtot ikdienas dzīvi. Publicējam...

Uzzini, kā vislabāk sagatavoties rudenīgam piknikam

Meteorologi sola atvasaru un zelta rudeni ar bagātīgām dabas veltēm. Tas ir īstais laiks, lai dotos pārgājienos un...

Jau nākamnedēļ garšas kārpiņas kutinās Rīgas Restorānu nedēļa

No 2018. gada 8. līdz 14. oktobrim Rīgā notiks Rudens Rīgas restorānu nedēļa. Tā ir jau četrpadsmitā Restorānu nedēļa, kurā...

Oktobrī Rīgā notiks Rudens Rīgas Restorānu nedēļa

No 8. līdz 14. oktobrim Rīgā notiks Rudens Rīgas restorānu nedēļa. Tā ir jau četrpadsmitā...

Āgenskalna tirgus aicina svinēt 1. septembri ar pasākumiem ģimenēm un bērniem

Āgenskalna tirgus aicina 1. septembri pavadīt kopā – apmeklēt ģitāristu koncertu, iesaistīties darbnīcās...

Vēl nebijuši produkti piedzīvos savas debijas izstādē „Riga Food 2018”

Musli batoniņš ar kaņepju sēklām, mārrutku šokolādes trifeles, grūbu asinsdesa ar piparmētru...

Valmierā būs gardēžu un amatnieku tirgus

Ar meijām rotāts kravas automobilis Valmieras pilsētas svētku sestdienas, 28.jūlija, rītā būs pārvērties par skatuvi. Piestājot...

Viedokļi: Kā tūrisma nozares uzņēmumi un to vadītāji atzīmēs Līgo svētkus? (papildināts, 6 viedokļi)

Līgo svētkus jau svinēsim šajā nedēļas nogalē – katrs tos pavadīsim citādāk, piekopjot katrs savas jau gadiem...

Viedokļi: Kā tūrisma nozares uzņēmumi un to vadītāji atzīmēs Līgo svētkus?

Līgo svētkus jau svinēsim šajā nedēļas nogalē – katrs tos pavadīsim citādāk, piekopjot katrs savas jau gadiem...

Rīgā tagad var baudīt kafiju ar uzdrukātu foto piena putās

Sekojot līdzi pasaules tendencēm kafijas pagatavošanas jomā, jaunatvērtajā LMT inovatīvo tehnoloģiju izmēģināšanas...

Gatavojoties svētkiem, aicina iepazīties ar padomiem kā iepirkties, uzglabāt un gatavot droši

Par to, lai iegādātos un celtu galdā tikai drošu pārtiku, jādomā ik reizi, dodoties iepirkties, taču īpaši aktuāli tas kļūst...

Ceļojums garšu pasaulē – ko vērts kaut reizi nobaudīt ceļojot

Ir virkne neapstrīdamu un lielisku iemeslu ceļot – dabas pārsteidzošais krāšņums, pilnvērtīgāka atpūta, jauni iedvesmojoši iespaidi un...

Starptautiskajā bērnu aizsardzības dienā aicina bērnus iesaistīt maltītes gatavošanā no mazotnes

Puse aptaujāto Latvijas iedzīvotāju uzskata, ka bērns maltītes gatavošanā būtu jāiesaista sākot no 3 - 4 gadu vecuma...

Gemoss ar vērienīgu festivālu «Meet&Greet» svinēs 25 gadu dzimšanas dienu

6. jūnijā Latvijas vadošais restorānu aprīkojuma tirgotājs, riekstu un žāvēto augļu importētājs SIA „Gemoss” ar...

Pirmo reizi Latvijā notiek Atvērto durvju dienas Latvijas pilīs un muižās

Šī  gada 24. un 25. maijā Eiropas Kultūras mantojuma gada ietvaros Latvijas pilīs un muižās pirmo reizi notiks Atvērto durvju dienas...

Iepazīsti trīs pavasarīgas desertu receptes

Aizvadīto nedēļu pavadījām gardēžu zīmē, kad Rīgas labākie restorāni aicināja nobaudīt izsmalcinātas maltītes par īpaši izdevīgām cenām...

«Gemoss» ar vērienīgu festivālu «Meet&Greet» svinēs 25 gadu dzimšanas dienu

6. jūnijā Latvijas vadošais restorānu aprīkojuma tirgotājs, riekstu un žāvēto augļu importētājs SIA „Gemoss” ar vērienīgu festivālu...

Sākusies Pavasara Rīgas restorānu nedēļa

No 7.maija, līdz 13.maijam Rīgā notiek Pavasara Rīgas restorānu nedēļa. Tās laikā  īpašu trīs kārtu maltīti piedāvā 63 Rīgas restorāni un...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorānu grupas «Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu grupas CEO Pētera Ozola

«Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu grupas CEO Pētera Ozola ambīcija ir šogad ar franšīzes palīdzību atklāt vēl vismaz divus...

Maijā notiks Pavasara Rīgas restorānu nedēļa

No 7.-13.maijam Rīgā notiks Pavasara Rīgas restorānu nedēļa. Tās laikā  īpašu trīs kārtu maltīti piedāvās 63 Rīgas restorāni...

Viedokļi: Kas piedāvājumā Latvijas muižās un pilīs?

Sākoties siltajai sezonai, arvien biežāk un biežāk cilvēki vēlas izrauties no pilsētas steigas un mūru ieskautās sajūtas. Dodoties ārpus lielajām pilsētām, lieliska vieta...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.14239001sec.