3 receptes.

Apskatām 281 - 320 no 482 vārdam '3 receptes'

«Valmiermuižas Vēstniecība» šefpavāra Dzintara Kristovska meistardarbnīca topošajiem pavāriem

Šā gada 9. februārī Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā norisināsies meistardarbnīca, kurā četru...

Smiltenes tehnikums vēlas kļūt par Vidzemes kulinārā mantojuma centru

Aizvadītā gada nogalē Smiltenes tehnikums kļuvis par Eiropas kulinārā mantojuma tīkla dalībnieku. Skola ir gatava pieņemt...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 13.01.2017 - 15.01.2017

Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...

Brīvdabas muzeja Gadatirgus piparkūku cepēja Emīlija Trankale svin 100 gadu jubileju

Neatņemama Brīvdabas muzeja Latviešu tautas lietišķās mākslas gadatirgus daļa ir viena no vecākajām piparkūku cepējām...

Klajā nākusi Šmakovkas vēstures grāmata

2016. gada izskaņā Latgales kultūras  programmas 2016  projektu konkursa apstiprinātā projekta “Grāmatas “Latgales šmakovkas vēsture” izdošana”...

«Restorānā 3» notiek Ances Anna Šteinbergas grāmatas «Topi Vesels» atklāšana

Grāmata “Topi vesels ar mājas ēdienu” ir loģisks turpinājums Ances Annas Šternbergas darbībai. Ieguvusi izglītību naturopātijā Londonā, autore savas...

Medicīnas vēstures ekspozīcija Daugavpilī

Medicīnas vēstures ekspozīcija ir iekārtota Daugavpils medicīnas koledžas telpās. Latgalē tā ir vienīgā ekspozīcija, kas plaši atspoguļo medicīnas vēstures...

Pasaules labākie bārmeņi sacentīsies par «Rīgas Melnā Balzama» kausu

24.novembrī Rīgā notiks ikgadējais, starptautiskā bārmeņu konkursa “Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2016” fināls. Tas pulcēs...

Piejūras brīvdabas muzejā notiks Lielās Putras dienas svinības

Svētdien, 16. oktobrī, plkst.  13:00-15:00 Piejūras brīvdabas muzejā – Lielā Putras diena. Protams, ka Putras dienai jābūt Lielai, jo ar putras mazumiņu jau nav vērts neko iesākt....

Biedrība Latgales kulinārā mantojuma centrs gūst pieredzi Hījumā reģionā Igaunijā

Arī šogad no 27. -30.septembrim kuplā pulkā kulinārā mantojuma biedri, kā arī citi tūrisma uzņēmēji devās uz Hījumā salu Igaunijā. Braucienā piedalījās...

Kā iemānīt pienu savā ēdienkartē?

Kartupeļi ar sēņu mērci, deserti un biezzupas ir tikai daži ēdieni, no kuriem mēdz izvairīties cilvēki, kas cenšas ēst veselīgi un domā par savu figūru...

Šogad Zinātnes nedēļā Salaspilī viss par, ap un ar pākšaugiem

Šoreiz zinātnes nedēļa un Zinātnieku nakts norisināsies pākšaugu zīmē. Zirņi un pupas – tas ir pirmais, kas nāk prātā, tāpēc šoreiz celsim godā tos un...

Dabas muzejā notiks tradicionālās sēņu dienas

Kā jau katru gadu ierasts, arī šogad Latvijas Dabas muzejā no 14. līdz 18. septembrim Latvijā sastopamo sēņu daudzveidību varēs aplūkot izstādē „Sēņu dienas 2016”...

Aicina pieteikties starptautiskā bārmeņu konkursa "Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2016" vietējai atlasei

Šī gada novembrī jau otro reizi Rīgā notiks starptautiskā bārmeņu konkursa “Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2016”fināls.  Tas pulcēs 60  labākos bārmeņus no...

LIELĀ INTERVIJA ar Viktoru Ravdive, restorānu grupas «Restau-Rateur» vadītāju

Restorānu grupas "Restau-Rateur" valdes loceklis Viktors Ravdive Rīgā un Jūrmalā atklāj vienu restorānu pēc otra, ienesot...

5 pasaules kulinārie festivāli, kuri šogad noteikti jāapmeklē!

Kulinārais mantojums būtiski atšķir valstis un tautas. Tie, kas mīl baudīt visdažādāko valstu virtuves vai labprāt gatavot paši, zina, ka...

Viedoklis: Kur Latvijas novados var baudīt īsto Latvijas garšu?

Par Latvijas garšu ir runāts daudz – gan to, kāda tā bijusi daudzus gadu simtus un desmitus iepriekš, gan arī to, kā tā...

Par Rīgas-Gaujas gastronomijas reģiona vēstnesi izvēlēts Dzintars Kristovskis

Atzīmējot Rīgas-Gaujas reģiona iegūto titulu “Eiropas gastronomijas reģions 2017”, par tā oficiālo vēstnesi iecelts restorāna...

Rēzeknē tiks organizēts Latgales reģiona konkurss „Biezpiena un maizes gardumi uz svētku galda”.

30. jūlijā Rēzeknes pilsētas svētku ietvaros notiks biedrības „Siera klubs” un Latvijas Maiznieku biedrības, sadarbībā ar Rēzeknes pilsētas domi un pašvaldības aģentūru...

Preiļu Galvenajā bibliotēkā apskatāma seno pavārgrāmatu izstāde

Preiļu un Riebiņu novada TIC, īstenojot projektu "Maizīt'-mana bagātība", rīkoja akciju, kuras laikā...

Norisināsies īpaši Livonijas Indriķa dienas pasākumi

Vietā, kur savulaik Imeras katoļu priesteris Indriķis sarakstīja bagātīgāko no vēsturiskajiem pirmavotiem par tagadējās Latvijas un...

Notiks pirmais Latvijas grilēšanas čempionāts

Šovasar dažādās pilsētās visā Latvijā norisināsies pirmais Latvijas atklātais grilēšanas čempionāts, kurā...

Izsludināta pieteikšanās ECTN kulltūras mantojuma balvas konkursā

Arī šogad norisinās Eiropas Kultūras tīkla (ECTN) organizētais konkurss balvai "Destination of Sustainable Cultural Tourism" kultūras tūrisma jomā. Šī gada tēma ir...

Notiks pirmais Latvijas grilēšanas čempionāts

Šovasar dažādās pilsētās visā Latvijā norisināsies pirmais Latvijas atklātais grilēšanas čempionāts, kurā aicināts piedalīties ikviens grilēšanas entuziasts. Sacensību ietvaros notiks...

Grauzdētava «Rocket Bean Roastery» aicina izzināt kafijas pasaules noslēpumus

Grauzdētava Rocket Bean Roastery aicina uz kafijas "Cupping" visus, kam interesē...

Aegean lidsabiedrības pasažieriem no Rīgas uz Atēnām tiks pasniegta bezmaksas maltīte

Lidsabiedrība "Aegean Airlines" ikvienam pasažierim, kas dodas lidojumā no Rīgas uz Atēnām...

Oficiāli atver pirmo «Pizza Hut» restorānu Latvijā

Vecrīgā, Audēju ielā 14, tiks oficiāli atklāta pasaulē iecienītā picērija Pizza Hut. Tas ir vienīgais šī...

Rīgā atklāta jauna, gaumīga e-picērija

Rīgā atklāta jauna, augstas klases e-picērija "Pica Rīga", kas izpatiks katra gardēža...

Pētījums: Latvijā internetu vairāk lieto sievietes, visbiežāk tiek lasītas ziņas

Latvieši ir aktīvi interneta lietotāji. Pirms vairākiem gadiem valdīja uzskats, ka internets ir domāts ...

Dažādu valstu studentu brokastu tradīcijas un receptes

Par studentu brokastīm tradicionāli saucam žāvētu augļu un riekstu maisījumu. Nosaukums radies tāpēc, ka...

KONKURSS. Piedalies un laimē ielūgumus uz unikālām Rīgas Melnā Balzama bārmeņu sacensībām

Laimē divas viesa kartes, kas dos tev iespēju klātienē vērot unikālās Rīgas Melnā Balzama starptautisko...

Viedoklis: kādiem ēdieniem jābūt uz Latvijas svētku svinību galda?

Novembra mēnesis Latvijā tiek pavadīts, atzīmējot nozīmīgus un valstiski svarīgus svētkus. Jau šonedēļ...

Par «Rīgas Melnā Balzama» kausu sacentīsies 50 labākie bārmeņi no vienpadsmit valstīm

Rīgā pirmo reizi notiks starptautisks "Rīgas Melnā Balzama" bārmeņu konkurss, kurā par labākā..

Pirmo reizi Rīgā notiks starptautisks «Rīgas Melnā Balzama» bārmeņu konkurss

Rīgā pirmo reizi notiks starptautisks bārmeņu konkurss "Riga Black Balsam Global Challenge 2015"...

Dodies svinēt Ābolu balli uz Liepāju

Šī ir sezonas noslēdzošā garšas balle, tādēļ, lai sarīkotu jestrāku svinēšanu, šajā reizē paralēli Zaļam tirdziņam un bērnu radošajai...

Iepazīsti Latvijas uzņēmumu kopstendu «Riga Food 2015»

Šogad starptautiskā pārtikas izstāde "Riga food 2015" svin savu 20 pastāvēšanas gadadienu un kā ik gadu...

Atklāts jauns ātrās apkalpošanas restorāns KFC

Pašā Rīgas centrā, Audēju ielā 14, atklāts jauns ātrās apkalpošanas restorāns KFC (Kentucky Fried Chicken). Tas ir pirmais...

Zeme, kur vērts atgriezties!

Rīga kā Eiropas kultūras galvaspilsēta pasaulei Latviju atklājusi pievilcīgā gaismā. Ne velti 2014. gadā, kā liecina Tūrisma attīstības...

Ar grandioziem svētkiem tiek plānota Gaismas pils restorāna un galējā nosaukuma atklāšana

Ar grandioziem svētkiem un saviesīgu pasākumu beidzot oficiāli tiks atklāts Gaismas pils restorāns...

Par godu Rīgas pilsētas svētkiem meklēs «Rīgas kūkas garšu 2015»

Par godu Rīgas pilsētas svētkiem, AS "Rīgas Dzirnavnieks" kopā ar "Hercogs" mazniekmeistaru...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.01630712sec.