Latvijas produkti.

Apskatām 281 - 320 no 1296 vārdam 'Latvijas produkti'

Zemgales smalkākās garšas jeb restorānu ceļvedis

Zemgales plānošanas reģions kopā ar visām novada pašvaldībām tūrisma informatīvās kampaņas “Zemgale aicina!” ietvaros rudens saulaini lietainajās pēcpusdienās un...

«Paulig» atklāj jaunu tortilju rūpnīcu Beļģijā, lai nostiprinātu «Tex Mex» tirgus līdera pozīcijas Eiropā – arī Latvijā

Viena no Paulig visstraujāk augošajām produktu kategorijām Latvijā ir Tex Mex, un šodien Paulig jaunās tortilju rūpnīcas oficiālā atklāšana Beļģijā ir nozīmīga, lai...

No dabas muzejiem līdz pagrīdes tipogrāfijai - unikālu Lietuvas muzeju ceļvedis

Kaut gan laiks ir kļuvis vēsāks un ir iestājies rudens, tas gan nenozīmē, ka nevarat paspēt aizbraukt uz Lietuvu, izbaudīt īsākas vai garākas brīvdienas un atklāt jaunas vietas...

Andris Rasiņš: Augļu alus un pat smūtiju alus – kas šobrīd «modē» alus pasaulē?

Pēdējā pusgada laikā lielu aktivitāti piedzīvo dažādi alus festivāli visā Eiropā – pēc pandēmijas ierobežojumiem alus darītavas ir aktīvas un cenšas...

Gan skaisti, gan garšīgi: TOP 6 muižas un pilis, kur var paēst gardas pusdienas

Rudens sezonā, kad vēl gribas apbrīnot Latvijas arhitektonisko skaistumu, bet vienlaikus jau absolūti nepieciešams sasildīties pie tējas tases un...

Zemgale nāk klajā ar piedāvājumu gardēžiem

“Blondā grēka” valdzinājums, dažādi ogu un augļu vīni, kuģelis un pupaunieks, īstas mājas tortes un veselīgi čiekuru, cūku pupu našķi...

«Novatours» iesaka: ko vērts zināt, pošoties ceļā uz Krētu

Leģendu un mītu caurvītā Krēta ir lielākā Grieķijas sala, kas lutina ar vairāk nekā 960 km garu, gleznainu, Egejas un Lībijas jūru apksalotu piekrasti, solot...

Izstādē «Riga Food 2022» no mutē kūstošiem saldumiem līdz melnajam kaviāram!

Pārtikas izstādē “Riga Food 2022” Rīgas plānošanas reģiona (RPR) stendā bija pārstāvēti 13 dažādi reģiona mazie uzņēmēji un pārtikas mājražotāji, vairāki piedalījās pirmo reizi – citi piedāvāja dažādus jaunumus. Izstādes apmeklētāji

«airBaltic» sasniedz 2 000 darbinieku skaitu

Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka uzņēmuma darbinieku skaits pārsniedzis 2 000, tādējādi sasniedzot augstāko līmeni kopš...

Travelnews.lv iesaka: TOP7 idejas nedēļas nogalei

Lai gan vēl turpinās kalendārā vasara, rudenīgais dzestrums jau ienācis mūsu dzīvē. Taču arī tas nav iemesls, lai sēdētu mājās nedēļas nogalē...

Dundaga aicina uz Mājas kafejnīcu dienu

10. un 11. septembrī Lībiešu krastā un Dundagas apkārtnē ciemos gaidīs 22 mājas kafejnīcas, kuras ikviens varēs apmeklēt un baudīt ēdienu daudzveidību...

Gardēžiem laiks sarosīties - atklāj pārtikas izstādi «Riga Food 2022»!

8. septembrī sāksies un līdz 10. septembrim Ķīpsalā norisināsies pārtikas nozares centrālais notikums Baltijā – izstāde “Riga Food 2022”, kas vienkopus pulcēs gardēžus un pārtikas nozares profesionāļus no visas pasaules...

Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā 3. un 4. septembrī notiek amatnieku tirgus

Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā 3. un 4. septembrī no plkst. 9.00 līdz 17.00 norisināsies “Mūsdienu amatniecības tirgus 2022”. Arī šogad tirgus apmeklētājiem...

3. un 4. septembrī Brīvdabas muzejā Mūsdienu amatniecības tirgus

Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā 3. un 4. septembrī no plkst. 9.00 līdz 17.00 norisināsies “Mūsdienu amatniecības tirgus 2022”...

Bānīša svētkos ļaujies garšu un kultūras baudījumam Kalnienas pop-up restorānā

Turpinot 2021.gada Bānīša svētkos aizsākto tradīciju, arī šogad Bānīša svētku laikā ikviens tiek aicināts uz brīnumainu garšu un kultūras ceļojumu...

Maizes konkurss «Ēdiens kā zāles» pārtikas izstādē «Riga Food 2022»

Pēc trīs gadu pārtraukuma Latvijas Maiznieku biedrība (LMB) izstādē «Riga Food 2022» rīko Maizes konkursu.

Ar diskusiju «Zaļa Latvija – realitāte vai ilūzija?» tiek ieskandināta Pasaules talka

Ar diskusiju «Zaļa Latvija – realitāte vai ilūzija?» Pasaules talkas jeb «World Cleanup Day» ietvaros uzsākām sarunu par to, kas ir zaļa valsts.

Atklāj jaunas garšas izstādē «Riga Food 2022»

BEZpiena biezpiens, medus suflē, garšaugu tējas maisiņi, alus ar grauzdētu ķiploku garšu, fizāļu konfektes, lapu kāpostu čipsi, kukaiņu pulveris un...

Ar Latvijā sublimētām dabas veltēm startēs pasaules superēdienu tirgū

Smiltenes uzņēmums SIA "Lāča Oga" roku rokā ar Latvijas Lauksaimniecības universitātes pārtikas tehnoloģijas zinātniekiem ir izstrādājis 20 jaunus produktus...

Pieci ieteikumi drošas peldvietas izvēlei

Drošas un kvalitatīvas peldvietas izvēle ir viens no priekšnosacījumiem, lai atpūta pie ūdens neizvērstos nelaimē. Lai samazinātu iespējamos riskus, atpūšoties neatbilstošā vietā...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Vasara lēni, lēni tuvojas izskaņai, vai, pareizāk sakot, skolas sākumam, kas skars lielu daļu Latvijas iedzīvotāju – ceļošana, pasākumi un izklaides...

Viesnīcā «Kempinski Riga» tiks atklāta labdarības mākslas izstāde «Ēdenes dārzs — pieci sievišķības elementi»

Piektdien, 2022.gada 29. jūlijā, restorāna-bāra Stage 22 terasē, kas atrodas Latvijas vadošās pieczvaigžņu viesnīcas Grand Hotel Kempinski Riga 8. stāvā...

Latvijas šefpavāri atklāj «Chef’s BOX» – restorānu tiem, kas ceļā

2022. gada 21.jūlijā, klātesot Latvijā plaši pazīstamiem šefpavāriem Laurim Aleksejevam (36.līnija), Mārim Jansonam (Kest), Mārtiņam Sirmajam (Ramen Riga), Andrim Rūmītim (Hercogs Garden) un Kristīnei Vīksnai (Tower Cafe)...

TOP 7 lietas, ko piedzīvot tikai Alūksnē

Gleznainā Alūksnes ezera krastā atrodas skaistais Muižas parks, kurš ir mazām arhitektoniskajām formām bagātākais parks Latvijā...

“Mājas kafejnīcu dienas” šajā nedēļas nogalē Limbažu un Dobeles novadā

Turpinoties “Mājas kafejnīcu dienām 2022”, tavs kumoss Latvijas vasaras garšas būs atrodams 13 mājas kafejnīcās Limbažu un 11 – Dobeles novadā...

Elīna Karnišova: Kā stiprināt darbinieku vēlmi atgriezties birojos?

Sākoties Covid-19 pandēmijai, saskārāmies ar izaicinājumu – nepieciešamību strādāt attālināti, taču ātri vien sapratām, ka priekšrocību ir krietni vairāk, nekā varējām iedomāties...

10.jūlijā aicina pop-up restorāns Kalnienas šaursliežu dzelzceļa stacijā

Ieskandinot tradicionālos Bānīša svētkus, kas Gulbenē un Stāmerienas pagastā notiks šīgada 3.septembrī, tiek turpināta 2021.gada Bānīša svētkos aizsāktā tradīcija...

Kāpēc ceļošana ir arī rūpes par sevi un savu labsajūtu

Vasara ik gadu nāk ar aicinājumu ļauties dzīves baudīšanai, uzlādējošu saules siltumu un gūzmu dabas vitamīnu. Šis ir laiks, kad darbu dzīvei tiek dota pauze...

Durbes pils aicina izzinošā smaržu un garšu notikumā uz «Vēsturisko parku un dārzu dienu»

2. jūlijā no 12.00 līdz 16.00 Durbes pils (M. Parka ielā 7, Tukumā) aicina uz “Vēsturisko parku un dārzu dienu”...

Vasara - ceļojumu laiks. Kā labāk sagatavoties?

Vasara ir populārākais atvaļinājumu un ceļojumu laiks. Tā kā COVID-19 ierobežojumus daudzviet pasaulē samazināja jau martā, šī gada pirmajos...

Gastronomiskā jaunrade un vietējās dabas veltes meistarīgi apvienotas Gaujas Nacionālajā parkā

Gaujas Nacionālajā parkā tiek radītas pārbagātas garšas buķetes ēdieni un dzērieni. Receptes ievītas tradīcijās un aizvien jaunas izcilības sasniegšanā...

Ķirsons ar mazdēlu ver vaļā fikso ķirsi – «Cherry Fix»

Latvijas lielākā un populārākā ēdināšanas uzņēmuma Lido dibinātājs Gunārs Ķirsons kopā ar savu mazdēlu uzsācis jaunu projektu...

Jūrmalas restorānu šefpavāri dalās ar receptēm gardākai Jāņu svinēšanai

Jūrmalai ir sava garša, kur dažādu gastronomijas kultūru tradīcijas savijušās tikai ar šeit rodamo unikālo dabas buķeti. Jūrmalas šefpavāri iesaka piecas receptes Līgo svētkiem...

«airBaltic» 150 darbiniekiem piedāvā angļu un latviešu valodas kursus

Latvijas lidsabiedrība airBaltic nesen sākusi jaunu projektu, kurā esošie un potenciālie uzņēmuma darbinieki var uzlabot savas angļu...

«Atvērtās dienas laukos 2022» 4. jūnijā Balvu novadā

Atvērtās dienas laukos" ir Latvijas apceļošanas un iepazīšanas pasākums, kas jau kļuvis par tradīciju...

Latvijas picērija iekļūst Eiropas TOP 50 un cer uz Neapoles sertifikātu

Pirmo reizi labāko Eiropas picēriju Top 50 iekļuvusi picērija no Latvijas – tā ir "Street Pizza" Meža ielā 4. Tops tiek veidots jau vairākus gadus, un...

Aptauja: 46% cilvēku gatavi maksāt par maltīti vairāk, ja…

Latvijas iedzīvotāji uzskata, ka ātrās ēdināšanas uzņēmumiem ir jāievēro atbildīga patēriņa un ražošanas principi, kā arī tiem ir jāveic izlietoto materiālu otrreizēja pārstrāde...

Latvijas saldējuma galvaspilsēta aicina uz svētkiem

Sestdien, 28. maijā, Rūjienā jau sesto reizi norisināsies tradicionālie “Saldējuma svētki”...

Gastronomiskā jaunrade un vietējās dabas veltes meistarīgi apvienotas Gaujas Nacionālajā parkā

Gaujas Nacionālajā parkā tiek radītas pārbagātas garšas buķetes ēdieni un dzērieni. Receptes ievītas tradīcijās un aizvien jaunas izcilības sasniegšanā...

Balvu novads: «Škladu Burgers» atkāšanas svētki

2022. gada 4. jūnijā, Kalna ielā 19 D, Kubulos, Balvu novadā sākot no plkst. 10:00, ikviens tiek gaidīts ciemos uz “Škladu Burgers”...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::2.05084801sec.