281.
TOP 6 objekti, ko apskatīt Viļakas pusē
(29/07/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Viļaka ir mazpilsēta Ziemeļlatgalē, Krievijas pierobežā, kas pēdējo gadu laikā ir piedzīvojusi vizuālas pārmaiņas. Aicinām iepazīt tās burvību, apmeklējot...
282.
Jau septembrī zaļajā režīmā gardēžus pulcēs «Riga Food 2021» Ķīpsalā!
(28/07/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Šogad Baltijas nozīmīgākā pārtikas industrijas izstāde “Riga Food 2021” norisināsies trīs dienas – no 9. līdz 11. septembrim – Starptautiskajā...
283.
Populārākā pasaules virtuve Latvijā - Itālijas ēdieni
(26/07/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Nekas nav tik mierinošs kā mīļākais bērnības ēdiens, ko gatavojusi mamma vai ome, tomēr Latvijas iedzīvotāji labprāt skatās arī pāri...
284.
Ceļo ar garšu Vidusdaugavā!
(23/07/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai garšām pildīts ceļojums Tevi atved uz Vidusdaugavu – te likteņupes Daugavas vidusposmā, gluži kā plūstoši ūdeņi, kopā savijušies seši novadi...
285.
Jaunums - Gold&Green® veselīgie vrapi degvielas uzpildes stacijās KOOL
(13/07/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Pasaulē vairāk kā jebkad cilvēki pievērš uzmanību savai veselībai, priekšroku dodot produktiem, kuru sastāvā ir maksimāls daudzums organismam...
286.
Komanda no Latvijas strādā pie nebijuša kulinārijas projekta Baltijas mērogā
(01/07/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Šī gada rudenī veikalu plauktos parādīsies grāmata “Baltic Chefs”, kurā būs apkopotas 180 receptes no 90 atpazīstamākajiem Lietuvas, Latvijas...
287.
Zaļie Jāņi: “nē” vienreizlietojamai plastmasai un pārtikas atkritumiem
(23/06/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojas Jāņi un svinības draugu un ģimenes lokā. Kā izplānot ēdienkarti, kā glabāt kulinārijas šedevrus un kā samazināt atkritumu daudzumu svētkos...
288.
«airBaltic» iepazīstina ar priekšnosacījumiem drošai un ērtai ceļošanai
(14/06/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Sākoties vasaras sezonai, pieaug arī to cilvēku skaits, kuri plāno doties ceļojumā ārpus Latvijas...
289.
Hanzas perons atklāj kultūras un mākslas terasi Vasaras perons.
(10/06/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Hanzas perons atklāj kultūras un mākslas terasi Vasaras perons...
290.
Toms Briedis: Sodi, kas, iespējams, palīdzēs sakārtot influenceru nozari
(03/06/2021 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Vārdu savienojums “influenceru mārketings” teju nevienam vairs nav svešs, taču pašiem influenceriem gan gadās “iekrist”, nepildot godīgas komercprakses pamatnoteikumus, pēc kā būtu jāvadās visiem šīs jomas pārstāvjiem...
291.
«Grand Hotel Kempinski Riga» jauns šefpavārs
(02/06/2021 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Grand Hotel Kempinski Riga uzņem Havjeru Lopesu - viesnīcas restorānu jauno šefpavāru, kurš būs atbildīgs un pārraudzīs viesnīcas kulinārās zonas, tostarp jumta bāru un restorānu Stage 22, restorānu Amber, Lobby Lounge, Grand Bāru, apkalpošanu istabās
292.
Durvis apmeklētājiem atkal vērs tirdzniecības centri
(02/06/2021 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Apstiprinot grozījumus Ministru kabineta 2020. gada 9. jūnija noteikumos Nr. 360 "Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai", valdība lēma atcelt darbības ierobežojumus lielajiem tirdzniecības centriem un ielu tirdzni
293.
Aptauja: pandēmija izmainījusi Latvijas patērētāju uzvedību un prasības pret digitālajiem risinājumiem ātrās ēdināšanas nozarē
(02/06/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Pandēmijas radīto pārmaiņu dēļ gada laikā ir palielinājusies patērēju interese un gaidas pret digitālo risinājumu nodrošināšanu ēdiena iegādei Latvijā...
294.
«Atvērtās dienas laukos» 10.–13. jūnijā pasākuma karte pieejama tūrisma informācijas centros un DUS «Circle K» visā Latvijā
(01/06/2021 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
295.
Apbalvoti «GEMOSS» granta konkursa uzvarētāji – trīs veselīgu un inovatīvu pārtikas produktu ideju autori
(20/05/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Konkurss noslēdzās 19. maijā, kad žūrija apbalvoja trīs izcilāko ideju autorus...
296.
Jau pēc pieciem mēnešiem EXPO 2020 apmeklētājus Dubaijā uzņems klātienē un virtuāli
(20/05/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Pēc pieciem mēnešiem Dubaijā, Apvienotajos Arābu Emirātos (AAE), tiks atklāta izstāde EXPO 2020...
297.
Turpinās pieteikšanās trim pārtikas nozares izstādēm «EXPO 2020» ietvaros, pieejams LIAA atbalsts
(17/05/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēl līdz 26. maijam Latvijas pārtikas uzņēmumiem ir iespēja pieteikties dalībai nacionālajā stendā trijās EXPO 2020 paralēlās programmas izstādēs, kas veltītas gourmet kategorijas produktiem, saldumiem un bioloģiskajai pārtikai un dzērieniem...
298.
Cīņa ar pavasara nogurumu: kā tajā uzvarēt?
(16/05/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Nespēks, enerģijas trūkums, miega bads un nomāktība – šo nepatīkamo
simptomu kopumu, kas ne vienu vien pārņem gada pirmajos mēnešos, tautā
mēdz dēvēt par pavasara nogurumu...
299.
Signe Meirāne: Vai sācies Latvijas pārtikas produktu «zelta laikmets»?
(12/05/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
“Rimi Gardēde”, izsmalcinātu garšu eksperte Signe Meirāne pauž viedokli par to, kādēļ izvēlēties vietējo ražojumu...
300.
Inga Ulmane: Uz Dubaiju – ar vistrakākajām idejām
(11/05/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
301.
Brīvdabas muzejā atgriežas andele
(08/05/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs aicina visus, kas ilgojas pēc Latvijas amatnieku darinājumiem un vietējiem kārumiem, uz "Brīvās dabas tirgu"...
302.
Darbu sāks viesnīcas «Grand Hotel Kempiski» «STAGE22» jumta terases restorāns
(06/05/2021 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Pieczvaigžņu luksusa viesnīca Grand Hotel Kempinski Riga, un tās 8. stāva jumta terases restorāns STAGE 22, ir gandarīti par iespēju atkal atvērties plašākai publikai...
303.
Sēklu maizes klaips uz balta galdauta: «Gemoss» vadītājas Ievas Treijas recepte
(03/05/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Maijā, kad svinam Latvijas neatkarības atjaunošanai veltītos baltā galdauta svētkus, mums būs iespēja galdā likt sātīgu un veselīgu maizes klaipu...
304.
Vitamīnu bumba šķīvī: kā likt organismam sasparoties pavasarī?
(29/04/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Tā sauktais pavasara nogurums pēc ziemas sezonas piemeklē daudzus, un roka tā vien stiepjas pēc uztura bagātinātājiem, jo lielākoties pēkšņo enerģijas trūkumu un nomāktību norakstām uz vitamīnu trūkumu...
305.
Pieci soļi, kā stiprināt emocionālo līdzsvaru pandēmijas laikā
(26/04/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Saikne ar dabu dažādās tās formās ir svarīgs emocionālā līdzsvara avots Latvijas iedzīvotājiem šajā Covid-19 pandēmijas periodā...
306.
Turpinās darbs pie Latvijas paviljona izstādei «EXPO 2020» Dubaijā
(26/04/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas EXPO 2020 paviljona stāsts tiks balstīts uz trīs Latvijas
vērtībām: savienojamība kā dažādu kultūru, tranzīta, tehnoloģiju un
cilvēku mijiedarbību; izaicinājums kā spēja paveikt sarežģītus uzdevumus
ātri, efektīvi un pasaules l
307.
Ekonomikas sildītājs un identitātes bāka jeb kāpēc pirkt vietējos pārtikas produktus
(23/04/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Laiki, kad importa preces bija nenovērtējams dārgums, sen ir garām:
mūsdienās daudz lielāku vērtību atkal piešķiram vietējam ražojumam...
308.
Mazajiem un vidējiem uzņēmumiem pieejams atbalsts jaunu produktu un tehnoloģiju ieviešanai ražošanā
(15/04/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Konkursa mērķis ir veicināt komersantu produktivitātes un konkurētspējas
paaugstināšanu, ieviešot ražošanā jaunus produktus un tehnoloģijas...
309.
Travelnews.lv uz īsu brīdi apciemo Šauļus
(12/04/2021 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Lietuvas valdība lēma atcelt pārvietošanās ierobežojumus starp
pašvaldībām Lietuvā, un šī ziņa mudināja Travelnews.lv uz brīdi
“ieskriet” tuvākajā kaimiņvalsts pilsētā...
310.
«Gold&Green®» - jauns augu izcelsmes superprodukts Latvijas tirgū
(12/04/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Gold&Green® ir Somijā radīta un patentēta augu izcelsmes produktu
līnija, kas izceļas ar vērtīgu, veselībai tik nepieciešamo, uzturvielu -
proteīnu, šķiedrvielu un dzelzs daudzumu...
311.
Izdots recepšu krājums «Latgales pavārgrāmata»
(10/04/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Prast gatavot ēst – tā ir liela vērtība, jo ēdiens ir ne
vien neatņemama ikdienas sastāvdaļa, bet arī svētki ir skaistāki un īpašāki, ja
tajos ir klāts bagātīgs galds...
312.
Jānis Pekša: Digitālo prasmju attīstīšana mazinās darba slodzi un cels produktivitāti
(25/03/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Pērnais gads ir pierādījums tam, ka sabiedrības digitālā transformācija
ir attīstījusies daudz straujāk, nekā tas tika prognozēts agrāk...
313.
Virtuve top labāka: knifi par mazāk nekā 4 eiro
(22/03/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Katrs trešais Latvijas iedzīvotājs atdzīst, ka pēdējā gada laika mājās ēdienus gatavo biežāk nekā iepriekš...
314.
Latvijas pārtikas ražotāji tiešsaistes diskusijā dalās pieredzē par produkcijas realizāciju
(19/03/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
2021. gada 11. martā „Lauku ceļotāja” un Lauksaimniecības organizāciju
sadarbības padome (LOSP) rīkotā tiešsaistes diskusijā tikās 44 Latvijas
uzņēmēji
315.
SPKC: Ar šādiem ierobežojumiem situācija varētu uzlaboties maijā
(09/03/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Ar Covid-19 inficēto cilvēku skaits Latvijā turpina lēni samazināties...
316.
Kas ir meža peldes, un kāda ir to ietekme uz veselību? Skaidro eksperti
(28/02/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Var droši apgalvot, ka Latvijas iedzīvotāji ar mežu ir visai tuvās
attiecībās, jo ogošana un sēņošana teju vai ierakstīta mūsu DNS...
317.
Profesore Maija Rozīte: Latvija bija un būs tūristu un tūrisma zeme!
(25/02/2021 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Piedaloties jaunas grāmatas izveidē par Turisma vēsturi Latvijā no tā pirmsākumiem līdz mūsdienām, biju patiesi pārsteigta...
318.
Latvijas mazo pārtikas ražotāju produkcija rod īsāko ceļu pie pircējiem
(17/02/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Patreizējos apstākļos pircējiem viņu produkciju atrast un iegādāties
palīdz mājražotāju kooperatīvi, tiešās pirkšanas pulciņi, dažādas
pirkšanas platformas internetā un citi jauninājumi...
319.
Oxford Research: Aviācijas zaudējumi rada līdz pat 43% no kopējā Latvijas IKP krituma 2020.gadā
(27/01/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Saskaņā ar pētījumu uzņēmuma Oxford Research Baltics veiktajām prognozēm
aviācijas nozares tiešie zaudējumi 2020.gadā veido 19,4% no kopējā
prognozējamā Latvijas IKP krituma...
320.
Epidemiologi Latvijā prognozē vismaz mēnesi ierobežojumos
(26/01/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Epidemiologu aprēķinātais Covid-19 infekcijas reproduktivitātes
koeficients Latvijā šobrīd ir 0,91, un tas nozīmē, ka 100 saslimušo
inficē 91 citu cilvēku...