281.
7 mīti par Turciju: būs pārsteigti pat tie, kas domā, ka zina visu par šo valsti
(15/05/2023 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Turcija ir viena no visvairāk apmeklētajām valstīm pasaulē un arī viens no latviešu iecienītākajiem atpūtas galamērķiem. Varens klāsts vēsturisku vietu...
282.
Mātes diena Rīgas Zoodārzā
(14/05/2023 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
13. un 14. maijā Rīgas Nacionālajā zooloģiskajā dārzā svētkos sumināsim mammas – apskati zoodārza iemītniekus un tiec pie bezmaksas momentfoto īpašā Mātes dienas rāmītī...
283.
Receptes: alus kā papildinājums arī desertiem
(12/05/2023 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai gan varētu šķist, ka alus ir dzēriens, kas lieliski papildina tikai sātīgus gaļas ēdienus vai maltīti, kas gatavota uz grila, patiesībā to var baudīt arī kopā ar desertiem...
284.
Muzeju nakts 13.maijā Preiļu novadā
(10/05/2023 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Muzeju nakts tradīcija aizsākusies 1999. gadā Francijā, tās mērķis – iepazīstināt ar muzejiem arī tos iedzīvotājus, kuri ikdienā muzejus neapmeklē...
285.
Augšdaugavas novadā atklāj jauno tūrisma sezonu
(03/05/2023 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Lielbornes muižā norisinājās Augšdaugavas novada pašvaldības iestādes “TAKA” organizētais “Tūrisma uzņēmēju pikniks”...
286.
Travelnews.lv sadarbībā ar «Coral Travel» apskata ekskluzīvas ģimenes viesnīcas un uzzina, kur mitinās futbola klubu prezidenti
(28/04/2023 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
27. aprīlis izvērtās gana darbīgs mums – tūroperatora “Coral Travel” organizētajai infotūres dalībniekiem. Jau no paša rīta izrakstījāmies no fantastiskās “Ela Excellence” viesnīcas...
287.
Šefpavārs Lauris Aleksejevs biroju kompleksā «Verde» atvērs jaunu restorānu «Dia 36.line»
(25/04/2023 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Veselīgs un baudāms ēdiens ir neatņemama ne vien kvalitatīvas dzīves, bet arī produktīvas darba dienas sastāvdaļa. Tamdēļ biroju komplekss "Verde"...
288.
Jelgavas un tās apkārtnes šefpavāri aicina uz «BaudĒšanas dienām»
(23/04/2023 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
No 11. līdz 23.aprīlim Jelgavā un tās apkārtnē notiks “BaudĒšanas dienas”, lai iedzīvotājus un viesus vilinātu iepazīt jaunas garšas kādā no Jelgavas un...
289.
Marta Mackeviča: restorāna «Seasons» jaunā ēdienkarte apvieno vairākus mākslas veidus
(17/04/2023 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Glezniecība ir viens no populārākajiem tēlotājmākslas veidiem, un arī gardu un skaistu ēdienu radīšana ir māksla...
290.
Izgaršo pavasari Valmieras Restorānu nedēļā!
(15/04/2023 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Saules stariem sildot siltāk un spožāk, seja atplaukst smaidā un tā vien kārojas ieviest pavasarīgu košumu ne tikai savā ikdienā, bet arī uz šķīvja...
291.
«Baltic Beach Hotel & SPA» aicina uz Lieldienu svinībām
(09/04/2023 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Svētku nedēļas nogalē viesnīca „Baltic Beach Hotel & SPA” aicina lielus un mazus nosvinēt Lieldienas, baudot ģimenisku atpūtu, pavasarīgas pastaigas un nesteidzīgas maltītes...
292.
Pieredzes stāsts: Turcija vietējo iedzīvotāju acīm
(02/04/2023 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Turcija ir viens no populārākajiem pavasara un vasaras ceļojumu galamērķiem, kur šobrīd, kā stāsta tūroperatora “Novatours” pārstāve Diāna Alisoglu...
293.
Rīgas Zoodārza pavasara vēstnesis – mišmi takinu mazulis
(28/03/2023 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
2023. gada 14. martā, vienu dienu pēc mišmi takinu dāmas Afrodītes pirmās dzimšanas dienas svinībām, baram pievienojies viņas mazais brālis – takinu mazulis...
294.
Travelnews.lv redaktore: Ja būtu iespēja, no Anglijas atvestu arī augļus, dārzeņus un gaļu
(22/03/2023 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Pēc pandēmijas Apvienotajā Karalistē viesojos pirmo reizi. Bet pirms tās apceļotas pilsētas un ciemi teju visā Karalistē, un atmiņā bija saglabājies stereotips...
295.
Sieviešu dienas un citi nedēļas nogales pasākumi Tukuma pusē
(11/03/2023 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Saskaņā ar populāro sieviešu izteikto frāzi “Man nav, ko vilkt mugurā!”, jebkuriem svētkiem jāgatavojas savlaicīgi, tāpēc iesakām jau tagad – ieplānot savu Sieviešu dienas īpašo...
296.
Tenerife no A līdz Z: kas jāzina, pošoties ceļojumā uz šo salu
(09/03/2023 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Spānijas sala Tenerife pēdējos gados latviešiem kļūst par arvien populārāku galamērķi, lai aizbēgtu no ziemas un pārlieku lēnu nākošā pavasara...
297.
Travelnews.lv redaktore: Kad kaulos atgriežas siltums, bet cenas Francijā vairs nepārsteidz
(02/03/2023 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai gan šeit nav sniega, aukstums ņem “līdz kaulam”, un vienīgā vieta kur paglābties, ir gultā zem segas...
298.
Kas jāņem vērā, ievērojot gavēni? Iesaka speciālisti
(27/02/2023 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojoties pavasarim, arvien vairāk cilvēku sāk ievērot dažādus organisma atslodzes pasākumus, piemēram, pavasara kūres vai dažādas diētas...
299.
Nākot uz Tropu mēnesi zoodārzā, apsveic arī gaviļniekus!
(25/02/2023 06:00)
[lv]
Skatīt vairāk
Februāra pašā izskaņā, Rīgas Nacionālajā zooloģiskajā dārzā notiek rosība ne tikai Tropu mājā, kur apmeklētāji aicināti iepazīties ar Tropu mēneša ekspozīciju...
300.
Uztura speciāliste Lizete Puga: Vidusjūras ēdienkartes karaliene ir olīveļļa
(24/02/2023 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Vidusjūras ēdienkarte ir viena no iecienītākajām visā pasaulē. Daudzkārt pētīta tās pozitīvā ietekme uz cilvēka ķermeņa un mentālo pašsajūtu, un to apstiprina arī...
301.
Meten’s brauca Rēzeknē
(19/02/2023 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Svētdien, 19. februārī no plkst. 10.00 līdz 15.00 visi aicināti uz Meteņdienas gadatirgu Rēzeknes Kultūras un atpūtas parkā, kur jautri pavadīsim ziemu un...
302.
Mazliet pikantas vakariņas, ar ko 20 minūtēs pārsteigt mīļoto!
(14/02/2023 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Kā pārsteigt mīļoto ar mazliet savādākām un daudzveidīgām vakariņām? Sarīko tako vakariņas! Svarīgi, ka šādām vakariņām sagatavoties var vienkārši un ātri...
303.
Outlet ciematā durvis vērusi grila kafejnīca «Ranchero 36.line»
(01/02/2023 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Viens no Latvijas vadošajiem šefpavāriem un restorāna 36.līnija līdzīpašnieks Lauris Aleksejevs outlet ciematā Piņķos atklājis grila kafejnīcu “Ranchero 36.line”, kur...
304.
Pulcējot teju 6000 gardēžus, Siguldā aizvadīta gardēžu festivālu «Ziemas garšu svinēšana»
(31/01/2023 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Sestdien, 28. janvārī, Livonijas ordeņa Siguldas pilī jau piekto gadu norisinājās lielākais Siguldas gastronomijas festivāls “Ziemas garšu svinēšana”, pulcinot...
305.
Dabai draudzīgu ēšanas paradumu ieviešana soli pa solim: iesaka eksperts
(30/01/2023 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Par to, ka dārzeņi, graudi, pupas, rieksti un citi augu valsts produkti uzlabo pašsajūtu un dod ļoti daudz enerģijas, šķiet, ir dzirdējuši visi...
306.
Gardēžu festivāla «Ziemas garšu svinēšana» restorānu un šefpavāru piedāvājums
(28/01/2023 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojoties šī mēneša gardēžu visgaidītākajam notikumam – gastronomiskajam festivālam “Ziemas garšu svinēšana” –, aicinām jau tagad...
307.
Veselīgas ēšanas pamatprincipi, kas noderēs ne tikai janvārī. Iesaka uztura speciāliste
(28/01/2023 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Janvāris viennozīmīgi ir jaunu apņemšanos mēnesis. Vairums cilvēku pēc Vecgada svētkiem izvirza sev mērķi – jaunajā gadā sākt jaunu dzīvi...
308.
Jēkabpils novadā radīts jauns pārtikas produkts tiem, kas dodas dabā
(26/01/2023 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Bioloģiska saimniecība SIA “Spāres-L”, kas saimnieko Jēkabpils novada Elkšņu pagastā, radījusi jaunu produktu – garšīgu un barojošu zupu...
309.
Mutē kūstošas un apetelīgas receptes no barbekjū gatavošanas meistara
(21/01/2023 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Uz atklātas uguns izcepts gaļas gabals, iespējams, ir bijis viens no pirmajiem ēdieniem, ko pagatavoja mūsu tālie priekšteči, un lai gan kopš tā laika...
310.
Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs pirmo reizi rīko EAZA starptautisko konferenci
(17/01/2023 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Pirmo reizi Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs rīko EAZA (Eiropas Zooloģisko dārzu un akvāriju asociācija) zooloģisko dārzu dzīvnieku barošanas konferenci...
311.
Outlet ciematā tapis jauns restorāns
(16/01/2023 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
“Via Jurmala Outlet Village” iepriecina ar jaunumu – durvis vēris jauns restorāns “Ranchero 36.line”...
312.
Travelnews.lv sveic pareizticīgos un vecticībniekus Ziemassvētkos!
(08/01/2023 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Pēc Jūlija kalendāra, 7. janvārī, vairāk nekā 100 valstīs, tiek svinēti pareizticīgo Ziemassvētki. Svētki notiek...
313.
TOP 8 labākie vegānu galamērķi pasaulē
(04/01/2023 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Viens no labākajiem veidiem, kā iepazīt jaunu valsti un tās kultūru, ir nobaudīt vietējo ēdienu. Atšķirībā no vienkārša ceļotāja, vegāniem šādas iespējas...
314.
Speciālisti iesaka: TOP3 Jaunā gada apņemšanās
(02/01/2023 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Jaunā gada tuvošanās nereti mudina mūs ņemt rokā pierakstu blociņus un sākt rakstīt jaunas apņemšanās nākamajam gadam...
315.
Travelnews.lv redaktore: Mazliet pasmieties par sevi
(31/12/2022 12:33)
[lv]
Skatīt vairāk
Gada pēdējā diena ir klāt, pārņēmis laiskums, lai gan skaidrs, ka vakarā būs ballīte. Bet tikmēr jārealizē sen aizmirsta sajūta – darīt neko...
316.
Trīs Signes Meirānes receptes Jaunā gada svētku galdam
(28/12/2022 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Ko jūs šogad liksiet svētku galdā? Rasols, siļķe kažokā, vīns un šampanietis… tas viss jau ir apnicis! Aizrautīgā kulināre un 13 bestselleru autore Signe Meirāne ir sagatavojusi...
317.
Kad gaisā virmo Ziemassvētku smarža un garša!
(25/12/2022 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Ziemassvētku smaržu un garšu rada garšvielas no visas pasaules – tās papildina gan jau labi zināmas un pārbaudītas ģimenes receptes, gan piešķir citādas...
318.
Īpašā Ziemassvētku ēdienkarte Gordona Remzija izpildījumā
(24/12/2022 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Sākot no perfekti cepta tītara līdz Ziemassvētku kārtojumam, “National Geographic” raidījuma “Gordons Remzijs: Neatklātās teritorijas” vadītājs slavenais šefpavārs Gordons Remzijs ir...
319.
Iedvesma Ziemassvētku cienastam: divas viegli pagatavojamas tradicionālas zviedru receptes
(24/12/2022 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Ziemassvētkos zviedriem ir tradīcija klāt Julbord – bufetes tipa galdu ar īpašiem svētku ēdieniem. IKEA Zviedru restorāna vadītājs atklāj divas vienkāršas zviedru receptes...
320.
Ko saka speciālisti par populārākajiem Ziemassvētku ticējumiem?
(24/12/2022 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Teju ikviens ir dzirdējis kādu Ziemassvētku ticējumu, piemēram, par ēdienu skaitu, kas jāliek svētku galdā, vai par zirņu ēšanu...