jauna pārtika.

Apskatām 281 - 320 no 460 vārdam 'jauna pārtika'

Vidzemes plānošanas reģions Valmiermuižā iepazīstinās ar jaunu kulinārā tūrisma ceļu «Livonijas garša»

17. oktobrī Valmiermuižas Alus virtuvē Vidzemes plānošanas reģions pulcinās kopā Vidzemes novadu krodziņu, restorānu, viesu namu...

Zinātnieku nakts Nacionālajā Botāniskajā dārzā

Lieliem un maziem izzinoša botāniskā dārza orientēšanās trasīte, augu maskarāde oranžērijā...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 08.09.2017 - 10.09.2017

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcija ir apkopojusi informāciju par interesantākajiem pasākumiem un notikumiem Latvijā...

«Santa Maria» garšvielu jauno sortimentu un iepakojumu profesionāļiem atklās izstādē «Riga Food 2017»

Starptautiskajā izstādē "Riga Food 2017" garšvielu ražotājs AS "Santa Maria" restorānu, kafejnīcu vadītājiem, pavāriem...

Iepazīsti kulināro ceļu «Livonijas garša» izstādē «Riga Food 2017»

Kaut arī Livonijas robežas no kartēm sen izdzisušas, latviešu un igauņu tradicionālo ēdienkarti vēl joprojām pamatā sastāda tie...

Labākos piena produktus paziņos izstādē «Riga Food 2017»

Lai popularizētu piena produktu nozīmi ikdienas uzturā un parādītu, cik daudz un dažādus veselīgus produktus Latvijas pārstrādes...

Šoruden grantu programmā «Atspēriens» jaunie uzņēmēji atbalstam saņems vairāk nekā 50 000 eiro

Rīgas domē šī gada 29.augustā, tika atklāta grantu programmas “Atspēriens” rudens sezona. Līdz ar šo sezonu par “Atspēriena” sadarbības...

Vēl nebijušu produktu debijas izstādē «Riga Food 2017»

Aveņu mārrutki, ābolu sviests, ingvera dzēriens, kūciņa burciņā… tie ir tikai daži no Latvijas ražotāju jaunajiem produktiem...

No lietišķiem kontaktiem līdz gastronomiskiem baudījumiem izstādē «Riga Food 2017»

No 6. līdz 9. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks Baltijas nozīmīgākais pārtikas nozares notikums –  izstāde...

Latvijas mazie alus darītāji un mājbrūvētāji septembrī aicina uz degustācijām izstādē "Riga Food 2017"

9. septembrī uz pārtikas izstādi "Riga Food 2017" Ķīpsalā īpaši ir aicināti alus cienītāji, jo visas dienas garumā vienkopus varēs satikt vairāk...

Izvēlies, ko aizraujošu darīsi šajās brīvdienās!

Sveiciens aktīvajiem un pozitīvajiem! Vasara ar visām tai piederošajām aktivitātēm uzņēmusi pilnus apgriezienus,

Maizes kvalitātes konkursa rezultātus paziņos izstādē «Riga Food 2017»!

23. un 24. augustā Jelgavā notiks "Maizes kvalitātes konkurss 2017", kurā noteiks Latvijas augstākās kvalitātes maizes ražotājus. Konkursa uzvarētāji tiks paziņoti starptautiskās pārtikas izstādes "Riga Food 2017" atklāšanas dienā – 6. septem

Ak, šie saldie grēciņi jeb kur meklējamas gardākās kūkas Rīgā

Mēs dzīvojam laikmetā, kura viena no iezīmēm ir tiekšanās pēc arvien veselīgāka dzīves veida un pārtikas,

Top jauns gastronomiskā tūrisma maršruts Vidzemē: TasteHanseatica

Pēdējos pāris gadus tūrisma maršruts "Via Hanseatica" tika popularizēts, izmantojot iepriekš īstenotā projekta partneru Latvijā brīvprātīgu līdzfinansējumu, taču nu pienācis brīdis, lai mērķtiecīgi izmantotu Eiropas Savienības finansiālo a

Apzina Vidzemes pārtikas ražotāju un ēdināšanas uzņēmēju interesi iesaistīties «Livonijas kulinārā ceļa» tūrisma maršrutos

Vidzemes plānošanas reģions kopā ar lauku tūrisma asociāciju “Lauku ceļotājs” un partneriem Igaunijā ir uzsācis darbu pie...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Kaļķu vārti» izpilddirektores Sandras Sirmaces

Restorānu «Kaļķu vārti», Vecrīgā raksturo stabilitāte un spēja ne tikai vairāk nekā 15 gadus pastāvēt galvaspilsētas restorānu saimē, bet arī izpilddirektores Sandras Sirmaces vadībā būt aizvien vienam no labākajiem galvas

Pārtikas uzņēmumu Reputācijas topā Fazer Latvija kāpums uz septīto vietu

Fazer Latvija Uzņēmumu reputācijas topā šogad ierindots 26. vietā, pakāpjoties par divām vietām, salīdzinājumā ar...

Latvija sadarbosies ar Ķīnu tūrisma nozarē un veicinās savu atpazīstamību lielvalstī

Ekonomikas ministrijas valsts sekretārs Juris Stinka un pasaules IT giganta Alibaba Group tūrisma interneta platforma Ķīnā "Alitrip"...

«Santa Maria» veic izmaiņas garšvielu ražošanā un veicinās veselīgāku uzturu

Domājot par patērētāju veselīgumu, AS Santa Maria uzlabojusi lielāko daļu savu garšvielu receptūru, un uzņēmuma pārtikas tehnologiem tajās izdevies ievērojami samazināt sāls...

Dodieties iepazīt Latgales kulināro mantojumu – 1.daļa

Latgales reģions ir īpašs – ar savām unikālajām dabas ainavām, daudzajiem ezeriem un Daugavas lokiem,  no

9 veidi kā jūs ceļojumu padariet sliktāku (un kā to apturēt)

No sākuma tā vienmēr liekas laba ideja: "Es ietaupīšu simts eiro, ja rezervēšu lidojumu, kas ir četros no rīta! Es varu ietaupīt naudu un visu varēšu paspēt". Tomēr vai tādas domas saglabājas arī rīta agrumā steidzoties uz lidostu, p

Uzzini 10 noderīgus ieteikumus par mazāk zināmām ceļojuma izmaksu ietaupīšanas iespējām

Pavasaris ir sezona, kad visvairāk domājam par nākamā atvaļinājuma ceļojuma plānošanu. Tiem, kuriem ir kaut neliela

LIELĀ INTERVIJA ar Mārtiņu Rītiņu restorāna «Vincents» šefpavāru

Restorāna “Vincents”, Rīgas klusajā centrā sirds un dvēsele vairāk nekā 20 gadus ir šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš ar savu pasaules...

Izstādē «Skola 2017» atrodi savu profesiju!

No 24. līdz 26. februārim Ķīpsalā notiks izstāde “Skola 2017”, kurā skolēni varēs iegūt visaptverošu informāciju ne tikai par augstāko izglītību Latvijā un...

«Latvijas Grāmatu izstādē» īpaši gaidīti mazie lasītāji!

No 24. līdz 26. februārim “Latvijas Grāmatu izstādē 2017” Ķīpsalā īpaši būs gaidīti ņiprie un cītīgie mazie lasītāji. Bērni aizraujošā veidā “Jautrajā lasītavā”...

Rīgā notiks itāļu un franču kulināro zvaigžņu meistarklases

Profesionāļu Dienās Rīgā 16.februārī meistarklases sniegs slavenais itāļu šefpavārs Marčello Trentini (Marcello Trentini) un pasakaino...

«Valmiermuižas Vēstniecība» šefpavāra Dzintara Kristovska meistardarbnīca topošajiem pavāriem

Šā gada 9. februārī Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā norisināsies meistardarbnīca, kurā četru...

Pasaulslavenais Mišelina restorānu kritiķis ierodas Latvijā uz HoReCa Profesionāļu Dienām

Pasaulē plaši pazīstamais restorānu kritiķis Endijs Heilers (Andy Hayler), kurš vienīgais pasaulē apmeklējis visus trīszvaigžņu Mišelina...

Pašreiz ir podagras uzliesmojumu laiks – kā slimību atpazīt?

Ziemassvētku un Jaungada svinības ar bagātīgi klātiem galdiem izraisa cilvēkiem podagras uzliesmojumus. Dažiem pārmērīga pārtikas uzņemšana rada...

Dzīves skola: Kāpēc ceļošana ir labākais bērna skolotājs?

Ceļošanai ir liels spēks: tā paplašina mūsu prātu apvāršņus, attīsta empātiju pret citām kultūrām un sniedz labāku izpratni par pasauli. Ceļošana kopā ar bērniem ne tikai uzlabos viņu sociālās prasmes, bet galvenais – palīdzē

LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Jansonu, restorāna MUUSU šefpavāru

Prasiet, lai restorānu šefpavāri vairāk piedāvā ēdienus no Latvijas produktiem, mudina Vecrīgā esošā restorāna MUUSU šefpavārs Kaspars...

LIAA Tūrisma departaments: Latvijas tūrisma nozarē aizvadām veiksmīgu gadu

Izdevies ne tikai kompensēt tūristu plūsmas samazinājumu no lielās kaimiņvalsts, bet arī turpināt stabilu nozares attīstību...

Rīgas domes un Swedbank grantu programmas «Atspēriens» rudens konkursā saņemti 74 pieteikumi

Rīgas domes un “Swedbank” grantu programmas “Atspēriens” rudens konkursā finansējuma saņemšanai jaunajiem uzņēmējiem saņemti 74 pieteikumi...

Ieteikumi, kur doties Lietuvā rudens un ziemas sezonā

Ko darīt Šauļos rudens un ziemas periodā, lai sajustu pilsētas dvēseli, apmeklētu  atsevišķus objektus, paši taptu, kaut tikai uz laiku, par šīs pilsētas daļu? Ekskursiju...

Jūras velšu festivāls veicina jūras produktu apgrozījumu Latvijā

Lielākā jūras velšu piegādātāja Baltijas valstīs Reaton Ltd pasūtītā pētījuma rezultāti liecina, ka pēdējā gada laikā paaugstinājies jūras velšu patēriņš...

Maize ikdienas pārtikas grozā ir 81% Latvijas iedzīvotāju

Kā liecina Fazer Latvija un SKDS veiktais pētījums par maizes lietošanas paradumiem Latvijā, 81% Latvijas iedzīvotāju ēd maizi katru dienu vismaz...

Cēsu puses tūrisma uzņēmēju rudens sanākšana Liepas muižā

Trešdien, 28.septembrī Liepas muižā tūrisma uzņēmēji un ikviens interesents aicināti uz semināru par viesmīlības un gastronomijas tēmām...

Šogad grantu programmā "Atspēriens" varēs saņemt līdz 15 000 eiro savas biznesa idejas attīstībai

Rīgas dome sadarbībā ar “Swedbank” otrdien izsludināja otro grantu programmas “Atspēriens” konkursu šogad, kurā jaunajiem uzņēmējiem vienas...

Suntažos izveidota Kaktusu māja

Kaktusu mājas kolekcijā šobrīd ir 250 dažādi adīti un tamborēti kaktusi, katrs no tiem ir oriģināls roku darbs, kam nav dublikāta. Ikviens no kaktusiem, par...

"Riga Food 2016" piena produktu konkursa medaļas sadalītas!

Kooperatīvā sabiedrība „Latvijas Piensaimnieku centrālā savienība” (LPCS) sadarbībā ar Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrību BT 1 organizēja Latvijā ražotu augstas...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.1246562sec.