281.
Vidzemes plānošanas reģions Valmiermuižā iepazīstinās ar jaunu kulinārā tūrisma ceļu «Livonijas garša»
(04/10/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
17. oktobrī Valmiermuižas Alus virtuvē Vidzemes plānošanas
reģions pulcinās kopā Vidzemes novadu krodziņu, restorānu, viesu namu...
282.
Zinātnieku nakts Nacionālajā Botāniskajā dārzā
(28/09/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Lieliem un maziem izzinoša botāniskā dārza orientēšanās trasīte, augu maskarāde oranžērijā...
283.
Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 08.09.2017 - 10.09.2017
(08/09/2017 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcija ir apkopojusi informāciju par interesantākajiem pasākumiem un notikumiem Latvijā...
284.
«Santa Maria» garšvielu jauno sortimentu un iepakojumu profesionāļiem atklās izstādē «Riga Food 2017»
(07/09/2017 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Starptautiskajā izstādē "Riga Food 2017" garšvielu ražotājs AS "Santa Maria"
restorānu, kafejnīcu vadītājiem, pavāriem...
285.
Iepazīsti kulināro ceļu «Livonijas garša» izstādē «Riga Food 2017»
(07/09/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Kaut arī Livonijas robežas no kartēm sen izdzisušas, latviešu un igauņu tradicionālo ēdienkarti vēl joprojām pamatā sastāda tie...
286.
Labākos piena produktus paziņos izstādē «Riga Food 2017»
(04/09/2017 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai popularizētu piena produktu nozīmi ikdienas uzturā un parādītu, cik
daudz un dažādus veselīgus produktus Latvijas pārstrādes...
287.
Šoruden grantu programmā «Atspēriens» jaunie uzņēmēji atbalstam saņems vairāk nekā 50 000 eiro
(30/08/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas domē šī gada 29.augustā, tika atklāta grantu programmas
“Atspēriens” rudens sezona. Līdz ar šo sezonu par “Atspēriena”
sadarbības...
288.
Vēl nebijušu produktu debijas izstādē «Riga Food 2017»
(25/08/2017 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Aveņu mārrutki, ābolu sviests, ingvera dzēriens, kūciņa burciņā… tie ir
tikai daži no Latvijas ražotāju jaunajiem produktiem...
289.
No lietišķiem kontaktiem līdz gastronomiskiem baudījumiem izstādē «Riga Food 2017»
(15/08/2017 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
No 6. līdz 9. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā
notiks Baltijas nozīmīgākais pārtikas nozares notikums – izstāde...
290.
Latvijas mazie alus darītāji un mājbrūvētāji septembrī aicina uz degustācijām izstādē "Riga Food 2017"
(11/08/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
9. septembrī uz pārtikas izstādi "Riga Food 2017" Ķīpsalā īpaši ir
aicināti alus cienītāji, jo visas dienas garumā vienkopus varēs satikt
vairāk...
291.
Izvēlies, ko aizraujošu darīsi šajās brīvdienās!
(20/07/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Sveiciens aktīvajiem un pozitīvajiem! Vasara ar visām tai piederošajām aktivitātēm uzņēmusi pilnus apgriezienus,
292.
Maizes kvalitātes konkursa rezultātus paziņos izstādē «Riga Food 2017»!
(19/07/2017 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
23. un 24. augustā Jelgavā notiks "Maizes kvalitātes konkurss 2017",
kurā noteiks Latvijas augstākās kvalitātes maizes ražotājus. Konkursa
uzvarētāji tiks paziņoti starptautiskās pārtikas izstādes "Riga Food 2017" atklāšanas dienā – 6. septem
293.
Ak, šie saldie grēciņi jeb kur meklējamas gardākās kūkas Rīgā
(07/07/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Mēs dzīvojam laikmetā, kura viena no iezīmēm ir tiekšanās pēc arvien veselīgāka dzīves veida un pārtikas,
294.
Top jauns gastronomiskā tūrisma maršruts Vidzemē: TasteHanseatica
(07/07/2017 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Pēdējos pāris gadus tūrisma maršruts "Via Hanseatica" tika popularizēts,
izmantojot iepriekš īstenotā projekta partneru Latvijā brīvprātīgu
līdzfinansējumu, taču nu pienācis brīdis, lai mērķtiecīgi izmantotu
Eiropas Savienības finansiālo a
295.
Apzina Vidzemes pārtikas ražotāju un ēdināšanas uzņēmēju interesi iesaistīties «Livonijas kulinārā ceļa» tūrisma maršrutos
(30/06/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Vidzemes plānošanas reģions kopā ar lauku tūrisma asociāciju “Lauku ceļotājs” un partneriem Igaunijā ir uzsācis darbu pie...
296.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Kaļķu vārti» izpilddirektores Sandras Sirmaces
(29/06/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorānu «Kaļķu vārti», Vecrīgā raksturo stabilitāte un spēja ne tikai vairāk nekā 15 gadus
pastāvēt galvaspilsētas restorānu saimē, bet arī izpilddirektores Sandras
Sirmaces vadībā būt aizvien vienam no labākajiem galvas
297.
Pārtikas uzņēmumu Reputācijas topā Fazer Latvija kāpums uz septīto vietu
(20/06/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Fazer Latvija Uzņēmumu reputācijas topā šogad ierindots 26. vietā, pakāpjoties par divām vietām, salīdzinājumā ar...
298.
Latvija sadarbosies ar Ķīnu tūrisma nozarē un veicinās savu atpazīstamību lielvalstī
(09/06/2017 05:33)
[lv]
Skatīt vairāk
Ekonomikas ministrijas valsts sekretārs Juris Stinka un pasaules IT
giganta Alibaba Group tūrisma interneta platforma Ķīnā "Alitrip"...
299.
«Santa Maria» veic izmaiņas garšvielu ražošanā un veicinās veselīgāku uzturu
(08/06/2017 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Domājot par patērētāju veselīgumu, AS Santa Maria uzlabojusi lielāko
daļu savu garšvielu receptūru, un uzņēmuma pārtikas tehnologiem tajās
izdevies ievērojami samazināt sāls...
300.
Dodieties iepazīt Latgales kulināro mantojumu – 1.daļa
(22/05/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Latgales reģions ir īpašs – ar savām unikālajām dabas ainavām, daudzajiem ezeriem un Daugavas lokiem, no
301.
9 veidi kā jūs ceļojumu padariet sliktāku (un kā to apturēt)
(17/05/2017 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
No sākuma tā vienmēr liekas laba ideja: "Es ietaupīšu simts eiro, ja
rezervēšu lidojumu, kas ir četros no rīta! Es varu ietaupīt naudu un
visu varēšu paspēt". Tomēr vai tādas domas saglabājas arī rīta agrumā
steidzoties uz lidostu, p
302.
Uzzini 10 noderīgus ieteikumus par mazāk zināmām ceļojuma izmaksu ietaupīšanas iespējām
(16/05/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Pavasaris ir sezona, kad visvairāk domājam par nākamā atvaļinājuma ceļojuma plānošanu. Tiem, kuriem ir kaut neliela
303.
LIELĀ INTERVIJA ar Mārtiņu Rītiņu restorāna «Vincents» šefpavāru
(23/03/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna “Vincents”, Rīgas klusajā centrā sirds un dvēsele vairāk nekā 20 gadus ir šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš ar savu pasaules...
304.
Izstādē «Skola 2017» atrodi savu profesiju!
(25/02/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
No 24. līdz 26. februārim Ķīpsalā notiks izstāde “Skola 2017”, kurā
skolēni varēs iegūt visaptverošu informāciju ne tikai par augstāko
izglītību Latvijā un...
305.
«Latvijas Grāmatu izstādē» īpaši gaidīti mazie lasītāji!
(23/02/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
No 24. līdz 26. februārim “Latvijas Grāmatu izstādē 2017” Ķīpsalā īpaši
būs gaidīti ņiprie un cītīgie mazie lasītāji. Bērni aizraujošā veidā
“Jautrajā lasītavā”...
306.
Rīgā notiks itāļu un franču kulināro zvaigžņu meistarklases
(17/02/2017 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Profesionāļu Dienās Rīgā 16.februārī meistarklases sniegs slavenais
itāļu šefpavārs Marčello Trentini (Marcello Trentini) un pasakaino...
307.
«Valmiermuižas Vēstniecība» šefpavāra Dzintara Kristovska meistardarbnīca topošajiem pavāriem
(09/02/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Šā gada 9. februārī Rīgas Tūrisma un
radošās industrijas tehnikumā norisināsies
meistardarbnīca, kurā četru...
308.
Pasaulslavenais Mišelina restorānu kritiķis ierodas Latvijā uz HoReCa Profesionāļu Dienām
(07/02/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Pasaulē plaši pazīstamais restorānu kritiķis Endijs Heilers (Andy
Hayler), kurš vienīgais pasaulē apmeklējis visus trīszvaigžņu Mišelina...
309.
Pašreiz ir podagras uzliesmojumu laiks – kā slimību atpazīt?
(25/01/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Ziemassvētku un Jaungada svinības ar bagātīgi klātiem galdiem izraisa
cilvēkiem podagras uzliesmojumus. Dažiem pārmērīga pārtikas uzņemšana
rada...
310.
Dzīves skola: Kāpēc ceļošana ir labākais bērna skolotājs?
(06/01/2017 06:13)
[lv]
Skatīt vairāk
Ceļošanai ir liels spēks: tā paplašina mūsu prātu apvāršņus, attīsta empātiju pret citām kultūrām un sniedz labāku izpratni par pasauli. Ceļošana kopā ar bērniem ne tikai uzlabos viņu sociālās prasmes, bet galvenais – palīdzē
311.
LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Jansonu, restorāna MUUSU šefpavāru
(22/12/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Prasiet, lai restorānu šefpavāri vairāk piedāvā ēdienus no Latvijas produktiem, mudina Vecrīgā esošā restorāna MUUSU šefpavārs Kaspars...
312.
LIAA Tūrisma departaments: Latvijas tūrisma nozarē aizvadām veiksmīgu gadu
(24/11/2016 05:35)
[lv]
Skatīt vairāk
Izdevies ne tikai kompensēt tūristu plūsmas samazinājumu no lielās kaimiņvalsts, bet arī turpināt stabilu nozares attīstību...
313.
Rīgas domes un Swedbank grantu programmas «Atspēriens» rudens konkursā saņemti 74 pieteikumi
(26/10/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas domes un “Swedbank” grantu programmas “Atspēriens” rudens konkursā
finansējuma saņemšanai jaunajiem uzņēmējiem saņemti 74 pieteikumi...
314.
Ieteikumi, kur doties Lietuvā rudens un ziemas sezonā
(24/10/2016 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Ko darīt Šauļos rudens un ziemas periodā, lai sajustu pilsētas dvēseli,
apmeklētu atsevišķus objektus, paši taptu, kaut tikai uz laiku, par šīs
pilsētas daļu? Ekskursiju...
315.
Jūras velšu festivāls veicina jūras produktu apgrozījumu Latvijā
(21/10/2016 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Lielākā jūras velšu piegādātāja Baltijas valstīs Reaton Ltd pasūtītā
pētījuma rezultāti liecina, ka pēdējā gada laikā paaugstinājies jūras
velšu patēriņš...
316.
Maize ikdienas pārtikas grozā ir 81% Latvijas iedzīvotāju
(28/09/2016 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Kā liecina Fazer Latvija un SKDS veiktais pētījums par maizes lietošanas
paradumiem Latvijā, 81% Latvijas iedzīvotāju ēd maizi katru dienu
vismaz...
317.
Cēsu puses tūrisma uzņēmēju rudens sanākšana Liepas muižā
(23/09/2016 05:36)
[lv]
Skatīt vairāk
Trešdien, 28.septembrī Liepas muižā tūrisma uzņēmēji un
ikviens interesents aicināti uz semināru par viesmīlības un
gastronomijas tēmām...
318.
Šogad grantu programmā "Atspēriens" varēs saņemt līdz 15 000 eiro savas biznesa idejas attīstībai
(21/09/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas dome sadarbībā ar “Swedbank” otrdien izsludināja otro grantu
programmas “Atspēriens” konkursu šogad, kurā jaunajiem uzņēmējiem vienas...
319.
Suntažos izveidota Kaktusu māja
(12/09/2016 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Kaktusu mājas kolekcijā šobrīd ir 250 dažādi adīti un tamborēti kaktusi,
katrs no tiem ir oriģināls roku darbs, kam nav dublikāta. Ikviens no
kaktusiem, par...
320.
"Riga Food 2016" piena produktu konkursa medaļas sadalītas!
(08/09/2016 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Kooperatīvā sabiedrība „Latvijas Piensaimnieku centrālā savienība”
(LPCS) sadarbībā ar Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrību BT 1
organizēja Latvijā ražotu augstas...