kulinārija.

Apskatām 281 - 320 no 644 vārdam 'kulinārija'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Le Dome,

Viesistaba,

il Sole,

Valmierā aicina ekskursijā, pārgājienā un velo braucienā

Valmieras pilsētas svētku laikā, kas norisināsies no 27.jūlija līdz 30. jūlijam, Valmieras Tūrisma informācijas centrs (TIC) aicina doties tematiskā ekskursijā, piedzīvojumu pārgājienā, kā arī aizraujošā atjautības velo braucienā...

Liepājas Kungu ielas radošajā kvartālā notiks Zemeņu festivāls

Sestdien, 1. jūlijā, no pulksten 10 līdz 15 Kungu ielas radošajā kvartālā gaisā virmos zemeņu smarža, jo tajā norisināsies Zemeņu festivāls, kura ietvaros notiks arī gardāko kūku konkurss, kurā kūku cepēji sacentīsies savā konditoreja

Aicina pieteikties dalībai piena paku laivu regatē Jelgavā

26. augustā jau piecpadsmito reizi Jelgavā norisināsies viens no atraktīvākajiem pasākumiem Lielupes ūdeņos – "Baltais Piena paku laivu regate".  Interesenti – ģimenes, draugu kompānijas, uzņēmumi – aicināti pieteikties līdz 14. augustam. Da

12 soļos no kulinārijas iesācēja līdz virtuves profesionālim

Kulinārija pēdējos gados noteikti ir kļuvusi par iecienītu hobiju daudziem jauniešiem, taču kā pavārmākslas entuziastam atšķirties no citiem un sevi padarīt par odziņu uz kūkas? Gatavojoties kulinārijas šovam Samsung Galaxy Dream Chef, 12 padomu

19 padomi: gatavojoties svētkiem, iepērcies, uzglabā un gatavo droši!

Lai Līgo svētku maltīte nesagādātu nepatīkamus pārsteigumus, Pārtikas un veterinārais dienests (PVD) atgādina – iegādājoties pārtikas produktus svētku galdam, iepērcies tikai drošās tirdzniecības vietās...

Brauciens uz jaukajām Baleāru salām 2016. gada aprīlī - Ceļotāja stāsts

Šim braucienam gatavojos vairākus gadus. Pašu braucienu organizēju un izplānoju pats sev personīgi - vienīgo palīdzību ņemot aviobiļešu iegādē no "Estravel"...

Ja meklē prieku un piedzīvojumus savā dzīvē - brauc uz kādu no šīm laimīgajām zemēm

Ceļošana spēj darīt cilvēkus priecīgus! To atzīst gan paši ceļotāji, gan arī psihologi, jo pētījumi rāda, ka pieredze, kas gūta prom no mājām, un pats atgriešanās brīdis spēj...

Aicina pieteikties jauniešus pirmajam Baltijas mēroga kulinārijas šovam – Samsung Galaxy Dream Chef

Jaunieši, kuru sirdslieta ir ēdiena gatavošana, baudīšana vai izzināšana, līdz 28. jūnijam ir aicināti pieteikties pirmajam Baltijas mēroga kulinārijas šovam – Samsung Galaxy Dream Chef...

10. jūnijā aicina atklāt garšvielu pasaules noslēpumus "Garšaugu ballē" Liepājā

Liepājas Latviešu biedrības nams sadarbībā ar biedrību "ETNO Liepāja" aicina ikvienu 10. jūnijā no plkst. 10:00 Kungu ielas radošajā kvartālā (Liepājā, Kungu ielā 24), atklāt jaunas krāsas...

14. un 15. jūnijā tiks noskaidrots World Class Baltija uzvarētājs - labākais bārmenis Baltijā

Jau pēc nedēļas, 14. un 15. jūnijā, norisināsies World Class Baltijas posma fināls, kur varēsim uzzināt, kurš no triju valstu bārmeņiem pārstāvēs Baltiju pasaules bārmeņu konkursā World Class Meksikā. Kādi būs pārbaudījumi dalībniek

Kādus neaizmirstamus piedzīvojumus mums sola šīs nedēļas brīvdienas?

Vasara beidzot uzņem apgriezienus, mūs priecē garie gaišie vakari, putnu dziesmas un šogad ieilgušais lielais

13. jūnijā Biznesa augstskolā «Turība» norisināsies izglītojoša un interesanta Signes Meirānes vieslekcija

Otrdien, 13.jūnijā, plkst. 17:30 Biznesa augstskolas Turība C321. auditorijā notiks uzņēmējas, kulinārijas ekspertes un vairāku grāmatu autores Signes Meirānes vieslekcija "Investīcijas, kas atmaksājas: stāsts ne tikai par naudu".

Nedēļas nogalē Jelgava aicina uz pilsētas 752. dzimšanas dienas svinībām

Jelgava aicina uz pilsētas 752. dzimšanas dienas svinībām, kas ar pasākumiem visai ģimenei, plašu kultūras un izklaides programmu norisināsies no 26. līdz 28. maijam.  Koncertos uz 3 skatuvēm uzstāsies Latvijā pazīstami mākslinieki kā Dons

Cēsu pilsētas vēsturi aicina izzināt Starptautiskajā Hanzas dienā

Svētdien, 28.maijā plkst. 15:00 pirmo reizi Cēsīs tiks svinēta starptautiskā Hanzas diena. Ikviens aicināts uz Cēsu Jauno pili izzināt pilsētas vēsturi, redzēt ko iespējams izgatavot no raga, kā arī iepazīt jauno ekspozīciju muzejā par se

5 Rīgas restorāni, kur pusdienās tikt pie gardēžu maltītes, neiztērējot vairāk par 8 eiro

Reizi pa reizei der izrauties no skrejošās ikdienas rutīnas, pie kuras diemžēl nereti pieder arī steigā ieturētas maltītes,

Ceļotāja stāsts: brauciens uz burvīgo Sardīniju un Korsiku 2016. gada jūlijā

Šim braucienam gatavojos vairākus gadus kopš brīža, kad sapratu, ka brauciens uz Sardīniju manā dzīvē ir kļuvis par kaut ko neizbēgamu. Pirms brauciena divus gadus pēc kārtas "Balttour" izstādēs Rīgā biju iedvesmojies par ceļojumu uz Sardī

Iedvesma ceļojumam - ar mugursomu apkārt Jaunzēlandei (VIDEO)

Jaunzēlande (New Zealand) ir valsts Okeānijā. Tā atrodas Klusā okeāna dienvidaustrumu daļā un no Austrālijas to atdala Tasmāna jūra...

Gastronomiskais ceļojums pa Francijas reģioniem – 1.daļa.

Francijas virtuve ir viena no slavenākajām virtuvēm pasaulē – garda, izsmalcināta, kur viss pārdomāts

12 interesanti jaunumi pasaules apceļotājiem 2017.gadā

Ja pasaules apceļošana ir jūsu sirdslieta, un arī 2017.gadā jūs esat apņēmies turpināt iepazīt jaunus galamērķus

Uzzini, kādas pasaules vēstures atblāzmas manāmas tavā pusdienu šķīvī!

Par garlaicību kulinārijas jomā mūsdienās nudien būtu grēks sūdzēties. Ja vien vēlamies, varam pirmdienā ēst...

Rīgā norisināsies Modernās gastronomijas seminārs un gardēžu vakariņas (video)

19.aprīlī pavāriem un 20.aprīlī konditoriem no plkst. 10:00-14:00 Gemoss semināru zālē norisināsies SOSA produktu demonstrācija, kuru vadīs...

Brīvdienas zirga mugurā – jauna tendence Francijas tūrismā

Laikam taisnība ir teicienam, ka viss jaunais ir labi aizmirsts vecais … Francijā strauji popularitāti gūst jauna

LIELĀ INTERVIJA ar Tatjanu Kozačuku, Krāslavas Tūrisma informācijas centra vadītāju

Travelnews.lv redakcijas neklātienes viesis ir Krāslavas Tūrisma informācijas centra (TIC) vadītāja Tatjana Kozačuka, kura ir arī...

Jaunākās tendences piedzīvojumu ceļojumu jomā

Ir cilvēki, kam atvaļinājuma ceļojums saistās ar gulēšanu pludmalē un zviedru galdu viesnīcā. Bet ir citi, kam vajag

Zilajā lagūnā durvis vērs jauna viesnīca

Jau šajā rudenī Zilajā lagūnā, Islandē tiks atvērts jauna luksus viesnīca un spa. Taču, atšķirībā no...

Ogres tehnikuma audzēkņi Uzņēmēju dienā gatavo un degustē astoņkāji

No 20. līdz 24.martam Ogres tehnikumā pirmo reizi notiek Uzņēmēju dienas – Atvērto durvju dienas, kad...

Jūrmalas sanatorijā «Jantarnij bereg» aizvada Masļeņicu

Jau vairāk kā desmit gadus sanatorija „Jantarnij bereg” ielūdz visus, kas vēlas, kopā nosvinēt spilgtos, krāsainos un jautros slāvu ģimenes svētkus Masļeņica ar...

Noskaidroti 2016. gada Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā

Ceturto gadu pēc kārtas atzīti ārvalstu eksperti noteikuši 2016.gadā labākos Latvijas restorānus un kāroto „Ekselence labākā restorāna Latvijā 2016” titulu...

Mišelina restorānu eksperts «piešķir» zvaigzni restorānam Rīgā

Mišelina restorānu kritiķis Endijs Heilers (Andy Hayler) pagājušajā nedēļā viesojās Rīgā, kur piedalījās Reaton rīkotājās...

Iepērcies un pusdieno vienlaicīgi

Tu mīli pusdienot ārpus mājas. Tev patīk iepirkties.Vai nebūtu lieliski atrast vietu, kur to var darīt vienlaikus?

Rīgā notiks itāļu un franču kulināro zvaigžņu meistarklases

Profesionāļu Dienās Rīgā 16.februārī meistarklases sniegs slavenais itāļu šefpavārs Marčello Trentini (Marcello Trentini) un pasakaino...

Vai Mārtiņš Rītiņš saņems Mišelina zvaigzni pēc tikšanās ar pasaulslaveno kritiķi?

Restorāna Vincents šefpavārs Mārtiņš Rītiņš tiksies ar pasaulslaveno Mišelina restorānu kritiķi Endiju Heileru (Andy Hayler), kurš...

Romantiskas Valentīna dienas vakariņas augstākajā Rīgas punktā

Valentīna diena ir laiks, kad jo īpaši vēlamies baudīt romantiku un neaizmirstamus mirkļus kopā ar mīļoto. Tieši tāpēc Radisson Blu Hotel Latvija...

Pasaulslavenais Mišelina restorānu kritiķis ierodas Latvijā uz HoReCa Profesionāļu Dienām

Pasaulē plaši pazīstamais restorānu kritiķis Endijs Heilers (Andy Hayler), kurš vienīgais pasaulē apmeklējis visus trīszvaigžņu Mišelina...

Stiprinās Igaunijas-Latvijas sadarbību 28 kopīgos projektos

Igaunijas-Latvijas pārrobežu sadarbības programmā 1.projektu konkursa rezultātā 10.-11. janvārī, Tartu (Igaunijā) Uzraudzības komiteja...

Latvijā durvis ver jauna viesnīca «Park Inn by Radisson Rīga, Valdemāra»

“Park Inn by Radisson”, krāsains un dinamisks vidējās klases viesnīcu zīmols, šodien izziņo atvēršanu jaunai, 178 istabu lielai...

Latvijā durvis ver viesnīca Park Inn by Radisson Rīga, Valdemāra

“Park Inn by Radisson”, krāsains un dinamisks vidējās klases viesnīcu zīmols, šī gada 9.janvārī izziņo atvēršanu jaunai, 178 istabu lielai viesnīcai Rīgā...

PVD pirms svētkiem atgādina par drošu pārtikas produktu iegādi, uzglabāšanu un gatavošanu

Gatavos produktus un jēlproduktus apstrādā atsevišķi – nelieto vienus un tos pašus virtuves piederumus – dēlīšus, nažus, traukus vai...

Iepazīsti Sublimotion – pasaules modernāko restorānu (Video)

Sublimotion restorāna idejas autors ir šefpavārs Paco Roncero, kurš ir ieguvis divus Michelin zvaigžņu apbalvojumus. 2014. gadā Paco Roncero atvēra...

«Restorānā 3» notiek Ances Anna Šteinbergas grāmatas «Topi Vesels» atklāšana

Grāmata “Topi vesels ar mājas ēdienu” ir loģisks turpinājums Ances Annas Šternbergas darbībai. Ieguvusi izglītību naturopātijā Londonā, autore savas...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.16437006sec.