281.
Valmierā aicina ekskursijā, pārgājienā un velo braucienā
(04/07/2017 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Valmieras pilsētas svētku laikā, kas norisināsies no 27.jūlija līdz 30.
jūlijam, Valmieras Tūrisma informācijas centrs (TIC) aicina doties
tematiskā ekskursijā, piedzīvojumu pārgājienā, kā arī aizraujošā
atjautības velo braucienā...
282.
Liepājas Kungu ielas radošajā kvartālā notiks Zemeņu festivāls
(01/07/2017 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Sestdien, 1. jūlijā, no pulksten 10 līdz 15 Kungu ielas radošajā
kvartālā gaisā virmos zemeņu smarža, jo tajā norisināsies Zemeņu
festivāls, kura ietvaros notiks arī gardāko kūku konkurss, kurā kūku
cepēji sacentīsies savā konditoreja
283.
Aicina pieteikties dalībai piena paku laivu regatē Jelgavā
(30/06/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
26. augustā jau piecpadsmito reizi Jelgavā norisināsies viens no atraktīvākajiem pasākumiem Lielupes ūdeņos – "Baltais Piena paku laivu regate". Interesenti – ģimenes, draugu kompānijas, uzņēmumi – aicināti pieteikties līdz 14. augustam. Da
284.
12 soļos no kulinārijas iesācēja līdz virtuves profesionālim
(28/06/2017 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Kulinārija pēdējos gados noteikti ir kļuvusi par iecienītu hobiju
daudziem jauniešiem, taču kā pavārmākslas entuziastam atšķirties no
citiem un sevi padarīt par odziņu uz kūkas? Gatavojoties kulinārijas
šovam Samsung Galaxy Dream Chef, 12 padomu
285.
19 padomi: gatavojoties svētkiem, iepērcies, uzglabā un gatavo droši!
(23/06/2017 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai Līgo svētku maltīte nesagādātu nepatīkamus pārsteigumus, Pārtikas
un veterinārais dienests (PVD) atgādina – iegādājoties pārtikas
produktus svētku galdam, iepērcies tikai drošās tirdzniecības vietās...
286.
Brauciens uz jaukajām Baleāru salām 2016. gada aprīlī - Ceļotāja stāsts
(19/06/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Šim braucienam gatavojos vairākus gadus. Pašu braucienu organizēju un
izplānoju pats sev personīgi - vienīgo palīdzību ņemot aviobiļešu
iegādē no "Estravel"...
287.
Ja meklē prieku un piedzīvojumus savā dzīvē - brauc uz kādu no šīm laimīgajām zemēm
(19/06/2017 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Ceļošana spēj darīt cilvēkus priecīgus! To atzīst gan paši ceļotāji, gan arī psihologi, jo pētījumi rāda, ka pieredze, kas gūta prom no mājām, un pats atgriešanās brīdis spēj...
288.
Aicina pieteikties jauniešus pirmajam Baltijas mēroga kulinārijas šovam – Samsung Galaxy Dream Chef
(15/06/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Jaunieši, kuru sirdslieta ir ēdiena gatavošana, baudīšana vai
izzināšana, līdz 28. jūnijam ir aicināti pieteikties pirmajam Baltijas
mēroga kulinārijas šovam – Samsung Galaxy Dream Chef...
289.
10. jūnijā aicina atklāt garšvielu pasaules noslēpumus "Garšaugu ballē" Liepājā
(10/06/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Liepājas Latviešu biedrības nams sadarbībā ar biedrību "ETNO Liepāja"
aicina ikvienu 10. jūnijā no plkst. 10:00 Kungu ielas radošajā kvartālā
(Liepājā, Kungu ielā 24), atklāt jaunas krāsas...
290.
14. un 15. jūnijā tiks noskaidrots World Class Baltija uzvarētājs - labākais bārmenis Baltijā
(09/06/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau pēc nedēļas, 14. un 15. jūnijā, norisināsies World Class Baltijas
posma fināls, kur varēsim uzzināt, kurš no triju valstu bārmeņiem
pārstāvēs Baltiju pasaules bārmeņu konkursā World Class Meksikā. Kādi
būs pārbaudījumi dalībniek
291.
Kādus neaizmirstamus piedzīvojumus mums sola šīs nedēļas brīvdienas?
(08/06/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vasara beidzot uzņem apgriezienus, mūs priecē garie gaišie vakari, putnu dziesmas un šogad ieilgušais lielais
292.
13. jūnijā Biznesa augstskolā «Turība» norisināsies izglītojoša un interesanta Signes Meirānes vieslekcija
(07/06/2017 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Otrdien, 13.jūnijā, plkst. 17:30 Biznesa augstskolas Turība C321.
auditorijā notiks uzņēmējas, kulinārijas ekspertes un vairāku grāmatu
autores Signes Meirānes vieslekcija "Investīcijas, kas atmaksājas: stāsts ne tikai par naudu".
293.
Nedēļas nogalē Jelgava aicina uz pilsētas 752. dzimšanas dienas svinībām
(27/05/2017 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Jelgava aicina uz pilsētas 752. dzimšanas dienas svinībām, kas ar
pasākumiem visai ģimenei, plašu kultūras un izklaides programmu
norisināsies no 26. līdz 28. maijam. Koncertos uz 3 skatuvēm uzstāsies
Latvijā pazīstami mākslinieki kā Dons
294.
Cēsu pilsētas vēsturi aicina izzināt Starptautiskajā Hanzas dienā
(27/05/2017 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Svētdien, 28.maijā plkst. 15:00 pirmo reizi Cēsīs tiks svinēta
starptautiskā Hanzas diena. Ikviens aicināts uz Cēsu Jauno pili izzināt
pilsētas vēsturi, redzēt ko iespējams izgatavot no raga, kā arī iepazīt
jauno ekspozīciju muzejā par se
295.
5 Rīgas restorāni, kur pusdienās tikt pie gardēžu maltītes, neiztērējot vairāk par 8 eiro
(26/05/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Reizi pa reizei der izrauties no skrejošās ikdienas rutīnas, pie kuras diemžēl nereti pieder arī steigā ieturētas maltītes,
296.
Ceļotāja stāsts: brauciens uz burvīgo Sardīniju un Korsiku 2016. gada jūlijā
(22/05/2017 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Šim braucienam gatavojos vairākus gadus kopš brīža, kad sapratu, ka
brauciens uz Sardīniju manā dzīvē ir kļuvis par kaut ko neizbēgamu.
Pirms brauciena divus gadus pēc kārtas "Balttour" izstādēs Rīgā biju
iedvesmojies par ceļojumu uz Sardī
297.
Iedvesma ceļojumam - ar mugursomu apkārt Jaunzēlandei (VIDEO)
(03/05/2017 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Jaunzēlande (New Zealand) ir valsts Okeānijā. Tā atrodas Klusā okeāna
dienvidaustrumu daļā un no Austrālijas to atdala Tasmāna jūra...
298.
Gastronomiskais ceļojums pa Francijas reģioniem – 1.daļa.
(27/04/2017 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Francijas virtuve ir viena no slavenākajām virtuvēm pasaulē – garda, izsmalcināta, kur viss pārdomāts
299.
12 interesanti jaunumi pasaules apceļotājiem 2017.gadā
(27/04/2017 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Ja pasaules apceļošana ir jūsu sirdslieta, un arī 2017.gadā jūs esat apņēmies turpināt iepazīt jaunus galamērķus
300.
Uzzini, kādas pasaules vēstures atblāzmas manāmas tavā pusdienu šķīvī!
(19/04/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Par garlaicību kulinārijas jomā mūsdienās nudien būtu grēks sūdzēties. Ja vien vēlamies, varam pirmdienā ēst...
301.
Rīgā norisināsies Modernās gastronomijas seminārs un gardēžu vakariņas (video)
(13/04/2017 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
19.aprīlī pavāriem un 20.aprīlī konditoriem no plkst. 10:00-14:00 Gemoss
semināru zālē norisināsies SOSA produktu demonstrācija, kuru vadīs...
302.
Brīvdienas zirga mugurā – jauna tendence Francijas tūrismā
(31/03/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Laikam taisnība ir teicienam, ka viss jaunais ir labi aizmirsts vecais … Francijā strauji popularitāti gūst jauna
303.
LIELĀ INTERVIJA ar Tatjanu Kozačuku, Krāslavas Tūrisma informācijas centra vadītāju
(30/03/2017 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Travelnews.lv redakcijas neklātienes viesis ir Krāslavas Tūrisma informācijas centra (TIC) vadītāja Tatjana Kozačuka, kura ir arī...
304.
Jaunākās tendences piedzīvojumu ceļojumu jomā
(29/03/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Ir cilvēki, kam atvaļinājuma ceļojums saistās ar gulēšanu pludmalē un zviedru galdu viesnīcā. Bet ir citi, kam vajag
305.
Zilajā lagūnā durvis vērs jauna viesnīca
(28/03/2017 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau šajā rudenī Zilajā lagūnā, Islandē tiks atvērts jauna luksus viesnīca un spa. Taču, atšķirībā no...
306.
Ogres tehnikuma audzēkņi Uzņēmēju dienā gatavo un degustē astoņkāji
(22/03/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
No 20. līdz 24.martam Ogres tehnikumā pirmo reizi notiek Uzņēmēju dienas – Atvērto durvju dienas, kad...
307.
Jūrmalas sanatorijā «Jantarnij bereg» aizvada Masļeņicu
(01/03/2017 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau vairāk kā desmit gadus sanatorija „Jantarnij bereg” ielūdz visus,
kas vēlas, kopā nosvinēt spilgtos, krāsainos un jautros slāvu ģimenes
svētkus Masļeņica ar...
308.
Noskaidroti 2016. gada Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā
(24/02/2017 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Ceturto gadu pēc kārtas atzīti ārvalstu eksperti noteikuši 2016.gadā
labākos Latvijas restorānus un kāroto „Ekselence labākā restorāna
Latvijā 2016” titulu...
309.
Mišelina restorānu eksperts «piešķir» zvaigzni restorānam Rīgā
(24/02/2017 05:38)
[lv]
Skatīt vairāk
Mišelina restorānu kritiķis Endijs Heilers (Andy Hayler) pagājušajā nedēļā viesojās Rīgā, kur piedalījās Reaton rīkotājās...
310.
Iepērcies un pusdieno vienlaicīgi
(20/02/2017 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
Tu mīli pusdienot ārpus mājas. Tev patīk iepirkties.Vai nebūtu lieliski atrast vietu, kur to var darīt vienlaikus?
311.
Rīgā notiks itāļu un franču kulināro zvaigžņu meistarklases
(17/02/2017 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Profesionāļu Dienās Rīgā 16.februārī meistarklases sniegs slavenais
itāļu šefpavārs Marčello Trentini (Marcello Trentini) un pasakaino...
312.
Vai Mārtiņš Rītiņš saņems Mišelina zvaigzni pēc tikšanās ar pasaulslaveno kritiķi?
(14/02/2017 05:33)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna Vincents šefpavārs Mārtiņš Rītiņš tiksies ar pasaulslaveno
Mišelina restorānu kritiķi Endiju Heileru (Andy Hayler), kurš...
313.
Romantiskas Valentīna dienas vakariņas augstākajā Rīgas punktā
(11/02/2017 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
Valentīna diena ir laiks, kad jo īpaši vēlamies baudīt romantiku un
neaizmirstamus mirkļus kopā ar mīļoto. Tieši tāpēc Radisson Blu Hotel
Latvija...
314.
Pasaulslavenais Mišelina restorānu kritiķis ierodas Latvijā uz HoReCa Profesionāļu Dienām
(07/02/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Pasaulē plaši pazīstamais restorānu kritiķis Endijs Heilers (Andy
Hayler), kurš vienīgais pasaulē apmeklējis visus trīszvaigžņu Mišelina...
315.
Stiprinās Igaunijas-Latvijas sadarbību 28 kopīgos projektos
(27/01/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Igaunijas-Latvijas pārrobežu sadarbības programmā 1.projektu konkursa
rezultātā 10.-11. janvārī, Tartu (Igaunijā) Uzraudzības komiteja...
316.
Latvijā durvis ver jauna viesnīca «Park Inn by Radisson Rīga, Valdemāra»
(10/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
“Park Inn by Radisson”, krāsains un dinamisks vidējās klases viesnīcu zīmols, šodien izziņo atvēršanu jaunai, 178 istabu lielai...
317.
Latvijā durvis ver viesnīca Park Inn by Radisson Rīga, Valdemāra
(10/01/2017 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
“Park Inn by Radisson”, krāsains un dinamisks vidējās klases viesnīcu
zīmols, šī gada 9.janvārī izziņo atvēršanu jaunai, 178 istabu lielai viesnīcai Rīgā...
318.
PVD pirms svētkiem atgādina par drošu pārtikas produktu iegādi, uzglabāšanu un gatavošanu
(28/12/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Gatavos produktus un jēlproduktus apstrādā atsevišķi – nelieto vienus un
tos pašus virtuves piederumus – dēlīšus, nažus, traukus vai...
319.
Iepazīsti Sublimotion – pasaules modernāko restorānu (Video)
(19/12/2016 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Sublimotion restorāna idejas autors ir šefpavārs Paco Roncero, kurš ir
ieguvis divus Michelin zvaigžņu apbalvojumus. 2014. gadā Paco Roncero
atvēra...
320.
«Restorānā 3» notiek Ances Anna Šteinbergas grāmatas «Topi Vesels» atklāšana
(02/12/2016 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Grāmata “Topi vesels ar mājas ēdienu” ir loģisks turpinājums Ances Annas
Šternbergas darbībai. Ieguvusi izglītību naturopātijā Londonā, autore
savas...