281.
5 Rīgas restorāni, kur pusdienās tikt pie gardēžu maltītes, neiztērējot vairāk par 8 eiro
(26/05/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Reizi pa reizei der izrauties no skrejošās ikdienas rutīnas, pie kuras diemžēl nereti pieder arī steigā ieturētas maltītes,
282.
Ceļotāja stāsts: brauciens uz burvīgo Sardīniju un Korsiku 2016. gada jūlijā
(22/05/2017 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Šim braucienam gatavojos vairākus gadus kopš brīža, kad sapratu, ka
brauciens uz Sardīniju manā dzīvē ir kļuvis par kaut ko neizbēgamu.
Pirms brauciena divus gadus pēc kārtas "Balttour" izstādēs Rīgā biju
iedvesmojies par ceļojumu uz Sardī
283.
Iedvesma ceļojumam - ar mugursomu apkārt Jaunzēlandei (VIDEO)
(03/05/2017 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Jaunzēlande (New Zealand) ir valsts Okeānijā. Tā atrodas Klusā okeāna
dienvidaustrumu daļā un no Austrālijas to atdala Tasmāna jūra...
284.
Gastronomiskais ceļojums pa Francijas reģioniem – 1.daļa.
(27/04/2017 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Francijas virtuve ir viena no slavenākajām virtuvēm pasaulē – garda, izsmalcināta, kur viss pārdomāts
285.
12 interesanti jaunumi pasaules apceļotājiem 2017.gadā
(27/04/2017 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Ja pasaules apceļošana ir jūsu sirdslieta, un arī 2017.gadā jūs esat apņēmies turpināt iepazīt jaunus galamērķus
286.
Uzzini, kādas pasaules vēstures atblāzmas manāmas tavā pusdienu šķīvī!
(19/04/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Par garlaicību kulinārijas jomā mūsdienās nudien būtu grēks sūdzēties. Ja vien vēlamies, varam pirmdienā ēst...
287.
Rīgā norisināsies Modernās gastronomijas seminārs un gardēžu vakariņas (video)
(13/04/2017 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
19.aprīlī pavāriem un 20.aprīlī konditoriem no plkst. 10:00-14:00 Gemoss
semināru zālē norisināsies SOSA produktu demonstrācija, kuru vadīs...
288.
Brīvdienas zirga mugurā – jauna tendence Francijas tūrismā
(31/03/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Laikam taisnība ir teicienam, ka viss jaunais ir labi aizmirsts vecais … Francijā strauji popularitāti gūst jauna
289.
LIELĀ INTERVIJA ar Tatjanu Kozačuku, Krāslavas Tūrisma informācijas centra vadītāju
(30/03/2017 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Travelnews.lv redakcijas neklātienes viesis ir Krāslavas Tūrisma informācijas centra (TIC) vadītāja Tatjana Kozačuka, kura ir arī...
290.
Jaunākās tendences piedzīvojumu ceļojumu jomā
(29/03/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Ir cilvēki, kam atvaļinājuma ceļojums saistās ar gulēšanu pludmalē un zviedru galdu viesnīcā. Bet ir citi, kam vajag
291.
Zilajā lagūnā durvis vērs jauna viesnīca
(28/03/2017 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau šajā rudenī Zilajā lagūnā, Islandē tiks atvērts jauna luksus viesnīca un spa. Taču, atšķirībā no...
292.
Ogres tehnikuma audzēkņi Uzņēmēju dienā gatavo un degustē astoņkāji
(22/03/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
No 20. līdz 24.martam Ogres tehnikumā pirmo reizi notiek Uzņēmēju dienas – Atvērto durvju dienas, kad...
293.
Jūrmalas sanatorijā «Jantarnij bereg» aizvada Masļeņicu
(01/03/2017 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau vairāk kā desmit gadus sanatorija „Jantarnij bereg” ielūdz visus,
kas vēlas, kopā nosvinēt spilgtos, krāsainos un jautros slāvu ģimenes
svētkus Masļeņica ar...
294.
Noskaidroti 2016. gada Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā
(24/02/2017 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Ceturto gadu pēc kārtas atzīti ārvalstu eksperti noteikuši 2016.gadā
labākos Latvijas restorānus un kāroto „Ekselence labākā restorāna
Latvijā 2016” titulu...
295.
Mišelina restorānu eksperts «piešķir» zvaigzni restorānam Rīgā
(24/02/2017 05:38)
[lv]
Skatīt vairāk
Mišelina restorānu kritiķis Endijs Heilers (Andy Hayler) pagājušajā nedēļā viesojās Rīgā, kur piedalījās Reaton rīkotājās...
296.
Iepērcies un pusdieno vienlaicīgi
(20/02/2017 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
Tu mīli pusdienot ārpus mājas. Tev patīk iepirkties.Vai nebūtu lieliski atrast vietu, kur to var darīt vienlaikus?
297.
Rīgā notiks itāļu un franču kulināro zvaigžņu meistarklases
(17/02/2017 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Profesionāļu Dienās Rīgā 16.februārī meistarklases sniegs slavenais
itāļu šefpavārs Marčello Trentini (Marcello Trentini) un pasakaino...
298.
Vai Mārtiņš Rītiņš saņems Mišelina zvaigzni pēc tikšanās ar pasaulslaveno kritiķi?
(14/02/2017 05:33)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna Vincents šefpavārs Mārtiņš Rītiņš tiksies ar pasaulslaveno
Mišelina restorānu kritiķi Endiju Heileru (Andy Hayler), kurš...
299.
Romantiskas Valentīna dienas vakariņas augstākajā Rīgas punktā
(11/02/2017 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
Valentīna diena ir laiks, kad jo īpaši vēlamies baudīt romantiku un
neaizmirstamus mirkļus kopā ar mīļoto. Tieši tāpēc Radisson Blu Hotel
Latvija...
300.
Pasaulslavenais Mišelina restorānu kritiķis ierodas Latvijā uz HoReCa Profesionāļu Dienām
(07/02/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Pasaulē plaši pazīstamais restorānu kritiķis Endijs Heilers (Andy
Hayler), kurš vienīgais pasaulē apmeklējis visus trīszvaigžņu Mišelina...
301.
Stiprinās Igaunijas-Latvijas sadarbību 28 kopīgos projektos
(27/01/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Igaunijas-Latvijas pārrobežu sadarbības programmā 1.projektu konkursa
rezultātā 10.-11. janvārī, Tartu (Igaunijā) Uzraudzības komiteja...
302.
Latvijā durvis ver jauna viesnīca «Park Inn by Radisson Rīga, Valdemāra»
(10/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
“Park Inn by Radisson”, krāsains un dinamisks vidējās klases viesnīcu zīmols, šodien izziņo atvēršanu jaunai, 178 istabu lielai...
303.
Latvijā durvis ver viesnīca Park Inn by Radisson Rīga, Valdemāra
(10/01/2017 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
“Park Inn by Radisson”, krāsains un dinamisks vidējās klases viesnīcu
zīmols, šī gada 9.janvārī izziņo atvēršanu jaunai, 178 istabu lielai viesnīcai Rīgā...
304.
PVD pirms svētkiem atgādina par drošu pārtikas produktu iegādi, uzglabāšanu un gatavošanu
(28/12/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Gatavos produktus un jēlproduktus apstrādā atsevišķi – nelieto vienus un
tos pašus virtuves piederumus – dēlīšus, nažus, traukus vai...
305.
Iepazīsti Sublimotion – pasaules modernāko restorānu (Video)
(19/12/2016 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Sublimotion restorāna idejas autors ir šefpavārs Paco Roncero, kurš ir
ieguvis divus Michelin zvaigžņu apbalvojumus. 2014. gadā Paco Roncero
atvēra...
306.
«Restorānā 3» notiek Ances Anna Šteinbergas grāmatas «Topi Vesels» atklāšana
(02/12/2016 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Grāmata “Topi vesels ar mājas ēdienu” ir loģisks turpinājums Ances Annas
Šternbergas darbībai. Ieguvusi izglītību naturopātijā Londonā, autore
savas...
307.
Franču beķeris izgudro salokāmas bagetes velosipēdistiem
(28/11/2016 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Viss, kas bija nepieciešams šīs idejas realizācijai, bija īsa tikšanās
Francijā. Beķeris satikās ar savu mācekli Francijas ziemeļrietumos un
izgudroja...
308.
Šefpavāri no vairākām Latvijas pilsētām Vīlandē piedalīsies starptautiskā meistarklasē
(14/11/2016 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Šefpavāri no Cēsīm, Limbažiem, Kuldīgas, Straupes, Valmieras, Vīlandes
un Pērnavas (pēdējās divas – Igaunija) 14. novembrī Vīlandē piedalīsies...
309.
airBaltic atklāj ziemas sezonu ar uzlabotu lidojumu grafiku
(31/10/2016 05:32)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas lidsabiedrība airBaltic 2016.gada 30.oktobrī atklās ziemas
sezonu ar uzlabotu lidojumu grafiku, kas piedāvās aizraujošus ziemas
brīvdienu maršrutus...
310.
Ingas Bukovskas pētījums par Rīgas restorāniem: Bon Appetite, mon Ami!
(21/10/2016 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Atliek tikai paiet garām kādam „šikākam” restorānam, lai taptu pilnīgi
skaidrs, ka ieturēt maltīti nenozīmē tikai paēst. Kas agrāk bija
izsalkuma remdēšana...
311.
Jūras velšu festivāls veicina jūras produktu apgrozījumu Latvijā
(21/10/2016 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Lielākā jūras velšu piegādātāja Baltijas valstīs Reaton Ltd pasūtītā
pētījuma rezultāti liecina, ka pēdējā gada laikā paaugstinājies jūras
velšu patēriņš...
312.
Indonēzija vēlas attīstīt pārtikas tūrismu Bali
(30/09/2016 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
Pašlaik Bali ir plašāk pazīstama kā galamērķis tiem ceļotājiem, kas vēlas atpūsties pludmalē...
313.
Ar plašu pasākumu programmu tiks atzīmēti LIDO Alus svētki
(20/09/2016 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau šajā nedēļas nogalē, 23. un 24. septembrī, LIDO Atpūtas centrā
norisināsies tradicionālie LIDO Alus svētki. Ar plašu izklaides
programmu...
314.
LIDO atklājis jaunu restorānu Ādažu tirdzniecības centrā "Apelsīns"
(02/09/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
31. augustā, ar LIDO Uztura skolas atvērto meistarklasi
tika svinīgi atklāts jaunā dizaina koncepta LIDO restorāns Ādažos. Tas ir jau vienpadsmitais
LIDO restorāns Latvijā un...
315.
Radošajā telpā "Ideju bode" aizsākas veselīgas kulinārijas meistarklašu kurss
(16/08/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
15.
augustā ar lekciju “Ģimenes galds” radošajā telpā “Ideju bode”
aizsākas meistarklašu kurss, kura galvenais uzdevums ir piedāvāt iespēju iegūt
zināšanas un praktisku pieredze veselīgas...
316.
«LIDO» uztura speciāliste: pareizi izvēlēti ēdienreižu laiki var atrisināt lielu daļu veselības problēmu
(11/08/2016 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Pareizi izvēlēti ēdienreižu laiki ir neatņemama veselīga dzīvesveida sastāvdaļa un var atrisināt...
317.
5 pasaules kulinārie festivāli, kuri šogad noteikti jāapmeklē!
(29/07/2016 06:14)
[lv]
Skatīt vairāk
Kulinārais mantojums būtiski atšķir
valstis un tautas. Tie, kas mīl baudīt visdažādāko valstu virtuves vai
labprāt gatavot paši, zina, ka...
318.
5 veidi kā nepārmaksājot izbaudīt tradicionālos ēdienus ārzemēs
(18/07/2016 05:59)
[lv]
Skatīt vairāk
Tradicionālo ēdienu baudīšana ir visai svarīga ceļošanas sastāvdaļa, caur kuru iespējams...
319.
Rēzeknē tiks organizēts Latgales reģiona konkurss „Biezpiena un maizes gardumi uz svētku galda”.
(14/07/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
30. jūlijā Rēzeknes
pilsētas svētku ietvaros notiks biedrības „Siera klubs” un Latvijas Maiznieku
biedrības, sadarbībā ar Rēzeknes pilsētas domi un pašvaldības aģentūru...
320.
Preiļu Galvenajā bibliotēkā apskatāma seno pavārgrāmatu izstāde
(12/07/2016 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Preiļu un Riebiņu novada TIC, īstenojot projektu "Maizīt'-mana bagātība", rīkoja akciju, kuras laikā...