salāti.

Apskatām 281 - 320 no 446 vārdam 'salāti'

Tūroperators Laimtūre analizē, kāpēc ir vērts doties uz Gruziju

Analizējot ceļotāju vēlmes un biežāk izvēlētos galamērķus, tūroperatos "Laimtūre" secina, ka arvien biežāk...

Restorāns Niklāvs atraisās Valentīna dienas noskaņai

Februāris tradicionāli ir romantiskais mēnesis. Tāds tas ieplūst arī Vecrīgas restorānā  "Niklāvs" . Portālam Travelnews.lv...

Ar ko viesnīcas pārsteigs mīlniekus Valentīna dienā?

Valentīna dienu, kuru pasaulē svin vairākās valstīs, atzīmē gan dodoties ceļojumos, gan ejot uz randiņiem, gan arī pavadot nedēļas...

Ēdienu piegādei liels pieprasījums – LIDO paplašina piegādes teritoriju

Jau kopš 14.novembra LIDO atjaunoja pirms trīs gadiem pārtraukto ēdienu piegādi uz mājām. Pirmajā..

Jelgava piedāvā izgaršot vietējo

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs sadarbībā ar Jelgavas un Jelgavas novada ēdināšanas uzņēmumiem šajā ziemas sezonā ir...

Svini neaizmirstamus Ziemassvētkus Eiropā

Pārsteidzoši ziemassvētku tirdziņi, majestātiskas ziemassvētku eglīšu lampiņu gaismas, sieviešu un bērnu dziesmas,  kas atgādina īstu...

KONKURSS: Laimē grilbāra Mazais Otto dāvanu karti 25 eiro vērtībā

Uzvarētājs balvā saņems četrzvaigžņu viesnīcas ROMA grilbāra Mazais Otto dāvanu karti 25 eiro...

LIDO atjauno ēdienu piegādi Rīgā

Lai nodrošinātu kvalitatīvas maltītes iespējas darbavietās un mājās, LIDO no 14. novembra...

Veselības vārdnīca jeb SPA procedūras ķermeņa un gara uzlādēšanai

Stress, hronisks nogurums, bezmiegs – šie ir tikai daži no mūsdienu dinamiskā dzīves ritma blakusefektiem...

TOP 11 produkti aktīva dzīvesveida piekritējiem

Gada vēsākā sezona ir laiks, kad arvien vairāk cilvēku apņemas doties uz sporta zāli. Savukārt profesionālie sportisti rudenī...

Islande Hotel piedāvā vēlās brokastis jeb «brunch»

Pasaulē un arī Latvijā aizvien populārākas kļūst vēlās brokastis jeb tā sauktais BRUNCH. Pēc garas darba nedēļas cilvēki brīvdienās vēlas...

Rīgā atvērts jauns pusdienu restorāns Sunny Picnic

Šajā pirmdienā, 2014. gada 15. septembrī, Rīgā, Barona Kvartālā, durvis vēris jauns pusdienu restorāns "Sunny Picnic"...

LIVE RIGA nosauc TOP 5 valdzinošākos Rīgas restorānus ūdens tuvumā

Jau izsenis zināms, ka ūdens tuvums nomierina prātu un dziedina dvēseli, ļaujot uz mirkli atlikt malā...

Starptautiskajos vilcienos ēdināšanu nodrošina SIA AIRO Catering Services Latvija

No šī gada 1. augusta starptautiskajos vilcienos Rīga – Maskava, Rīga – Sanktpēterburga...

Latvijas Dabas muzejā notiks «Tomātu un veselības augu parāde 2014»

No 27. līdz 31. augustam Latvijas Dabas muzejā notiks izstāde "Tomātu un veselības augu parāde 2014"...

Restorāns Garšas Frekvence aicina uz Gastronomijas festivālu

No 28. augusta līdz 7. septembrim jau trešo gadu starptautisko pārtikas izstādi Riga Food atklās...

Hotel Roma ir viesnīca, kur klasikas valdzinājums apvienots ar mūsdienīgu komfortu

Domājams, ka reti kurš Latvijas iedzīvotājs nav dzirdējis par leģendāro Rīgas viesnīcu Hotel Roma...

Uzzini, ko Turkish Airlines menedžere iesaka apskatīt un nobaudīt Stambulā

Aviokompānijas Turkish Airlines Rīgas biroja pārdošanas un klientu menedžere Jūlija Skudiņa...

SUITE Restorāna šefpavārs no 2. jūnija aicina plānot biznesa tikšanos tieši viesnīcā Grand Palace

Piedāvāsim īpaši izmeklētu Biznesa pusdienu piedāvājumu, kas būs piemērots katrai gaumei...

Vīna bārs Garage piedāvā pavasarīgu salātu recepti

Maijs ir mēnesis, kad lutināt sevi ar zaļiem, svaigiem un sezonāliem ēdieniem, tāpēc iesakām izmēģināt pagatavot lapu salātus ar rabarberiem, apelsīniem...

Restorāna Elefant jaunos vasaras ēdienus aicina nobaudīt nesen atvērtajā terasē

Pārdaugavas viesnīcas Wellton Elefant Hotel restorāna kolektīvs, tuvojoties vasarai, sagatavojis patīkamus...

Gulbenes novada īpašā ēdienkarte – jau trešo gadu

Pašvaldības aģentūra "Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs" sadarbībā ar vairākiem Gulbenes novada ēdināšanas uzņēmumiem arī šajā...

Atklāj vasaras sezonas garšas nianses Jelgavas pilsētā un tās apkārtnē

Līdz ar vasaras tūrisma sezonas sākumu ikviens ir aicināts novērtēt īpašās ēdienu garšas nianses...

Ieteikumi, kā pavadīt maija brīvdienas

Maija sākums ir brīvdienām ražens! Kopā būšanai ar sev mīļiem cilvēkiem, aktīvai atpūtai vai varbūt ceļojumam - katrs izlems pats...

4 iemesli, kādēļ vērts apmeklēt Šauļus Lietuvā

Saulei spīdot arvien vairāk, lūkojamies pēc vienas, divu dienu galamērķiem brīvdienu izbraucieniem kopā ar ģimeni vai draugiem. Aprīļa sākumā Travelnews.lv redakcija...

Jaunums – tagad Vecrīgas restorāns Melnā Bite aicina uz vēlajām brokastīm arī brīvdienās!

Jau ziņojām, ka sākot ar šī gada 27. janvāri Vecrīgas restorāns Melnā Bite aicina brokastīs un pusdienās...

Eco Catering un Dobeles dzirnavnieks piedāvā 5 īpašas receptes Lieldienu galdam

Lai arī tradicionāli Lieldienās ierastākā maltītes sastāvdaļa ir olas, noderīgi atcerēties - tie ir svētki...

Jelgavas tūrisma vakarā gatavos gardas uzkodas piknikam

24.aprīlī Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī notiks tematiskais tūrisma vakars "Vēderprieku baudīšana dabā"...

Cik Latvijas pieczvaigžņu viesnīcu restorānos maksā dārgākie ēdieni un dzērieni

Līdz 23. aprīlim portāli Travelnews.lv un Apollo.lv organizē kopīgu konkursu "Gardēža 5 zvaigžņu ceļojums"...

Čarlstona šefpavārs Haralds Mekšs ir sagatavojis aprīļa dienas ēdienkarti

Blaumaņa ielas restorāna Čarlstons šefpavārs Haralds Mekšs ir sagatavojis jaunu aprīļa dienas...

Latviskus Pavasara saulgriežus svinēs tirdziņā Ar Gardu Muti Valmiermuižā un Tradīciju vakarā

Lai atzīmētu saules atmodu un pilnīgu gaismas uzvaru pār tumsu, jau šo sestdien, 22. martā...

Sezonas produkti uzturā – enerģijas un vitamīnu lādiņš

Iestājoties siltākam laikam, ir svarīgi lietot uzturā produktus, kas palīdz uzņemt organismam nepieciešamo...

SemaraH Hotel Lielupe aicina uz amerikāņu branču

Nevienam nav noslēpums, ka mums visiem patīk panašķoties ar dažādiem amerikāņu virtuves ēdieniem gan burgeriem, gan hotdogiem, gan saldumiem. Tas viss un vēl...

Rīgas atslēga šefpavāre cienā ar veselīga ēdiena recepti

Restorāna Rīgas atslēga (Key to Riga) šefpavāres Gunitas Rolovas gastranomijas laboratorijā tapusi garda un vitamīniem bagāta maltīte...

Čarlstons šefpavārs ir sagatavojis jaunu speciālo dienas ēdienkarti

Rīgas restorāna Čarlstons šefpavārs Haralds Mekšs ir sagatavojis jaunu gardēžu dienas ēdienkarti...

Pavasara sezonas gardums - kazas siers

Latvijas labākie restorāni aizvien biežāk ēdienkartēs izvēlas iekļaut sezonas produktus – Latvijā audzētus augļus un dārzeņus, kā arī vietējo...

Vēlās brokastis (brančs) ir iespējams baudīt arī ārpus Rīgas

Vēlās brokastis ar moderno nosaukumu brančs (brunch) guvis popularitāti ne tikai...

Nedēļas nogalē restorānos nogaršo pankūkas un atpūties mūzikas skaņās

Pulksten 12:00 - 18:00 Masļeņicas ietvaros notiks: tirdziņi, konkursi, sacensības, tradīciju spēles...

Diedzēšanai uzturam populārākās - redīsu un Ķīnas pupiņu sēklas

Asni ir uzturvielām bagāta ēdienu piedeva, kas ir kalcija, dzelzs un cinka avots, bet uzturam drīkst diedzēt...

Recepte: Avokado salāti

Vārītu vistas fileju sagriež strēmelītēs. Avokado notīra, izņem kaulu un sagriež šķēlītēs. Gurķi sagriež šķēlītēs. Sīpolus sagriež gredzenos...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.05376196sec.