siers.

Apskatām 281 - 320 no 414 vārdam 'siers'

Limbažu TIC,

Viesmīlīgie latgalieši aicina iepazīt tematiskos ciemus izstādē «Balttour 2015»

Tūrisma izstādē ''Balttour 2015'' no 6. līdz 8. februārim ceļotmīļi un citi interesenti ir aicināti...

Itālijas saule ienāk restorānā Niklāvs

Miera un plašuma sajūtu restorāns "NIKLĀVS" atrodas pašā Vecrīgas sirdī, un šajā nedēļā nolēma uzburt nedaudz saules...

Atklāj Latvijas reģionu burvību izstādē «Balttour 2015»

Jau no 6. līdz 8. februārim Ķīpsalā izstādē-gadatirgū ''Balttour 2015'' visi Latvijas reģioni - Kurzeme, Zemgale, Vidzeme...

Lai ziemas brīvdienās garšo latviešu ēdieni!

Kulinārais tūrisms – ēdienu un dzērienu baudīšana – uzņem apgriezienus Latvijas laukos. Šogad ''Lauku ceļotājs''...

Gatavo no ziemas sezonas gardumiem

Ziemas sezonā uzturā ieteicams lietot rudenī ievāktos vietējos dārzeņus – kāpostus, bietes, burkānus, kā arī ievestos sezonas...

Latviešu restorānā Taverna var izbaudīt pašmāju Zelta Hennessy

Mūsu senču tradīciju un senlatviešu kultūras uzturēšana mūsdienās ir latviskuma etalons. Tas ir apliecinājums tam...

TOP 11 produkti aktīva dzīvesveida piekritējiem

Gada vēsākā sezona ir laiks, kad arvien vairāk cilvēku apņemas doties uz sporta zāli. Savukārt profesionālie sportisti rudenī...

Jūrmalas brīvdabas muzejā notiks Vīna svētki

4. oktobrī pulksten 13.00 Jūrmalas brīvdabas muzejā (Tīklu iela 1A, Lielupe) jau ceturto gadu pēc kārtas notiks "Vīna svētki". Mājas vīna gatavošana...

«Oktoberfesta» laikā Rīgas restorānos var izbaudīt neparastas alus šķirnes

Katrā valstī ir tradīcijas, kas lielākoties ir zināmas arī ārpus šīs valsts robežām. Septembra vidus...

KEY to RIGA šefpavāre aicina pagatavot «Dārzeņu panniņu ar Mocarellas sieru»

Rudens ražas laikā restorāna KEY to RIGA (www.keytoriga.lv) šefpavāre Gunita Rolova turpina rosīties...

Pārtikas nozare attīstās – liecina izstāde «Riga Food 2014»

7. septembrī Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā veiksmīgi noslēdzās pārtikas izstāde “Riga Food 2014”...

Noskaidroti «Tautas garša» ieguvēji izstādes «Riga Food 2014» ietvaros

Šobrīd veiksmīgi noslēgusies izstāde "Riga food 2014", kurā vienkopus tika pulcēti gan nozares profesionāļi...

«Riga Food 2014» medaļas ir sadalītas

Pārtikas ražotāji un meistari starptautiskās pārtikas izstādes „Riga Food 2014” laikā sacentās par “Riga Food”...

Latgales pārstāvniecības ķirmašs godam startē Rīgas svētkos

Piepildot Vecrīgu ar latgaliešu tautas mūzikas skaņām un Latgales lauku labumu aromātiem Rīgā, laukumā...

Noteiks Latvijā labāko ražoto kefīru, sieru, krējumu, biezpienu un tā izstrādājumus

Kooperatīvā sabiedrība Latvijas Piensaimnieku centrālā savienība (LPCS) sadarbībā ar Starptautisko izstāžu...

Francija cīnās pret standartiem neatbilstošiem restorāniem

Lai gan Francija itin bieži tiek dēvēta par gardēžu paradīzi, iepriekš sagatavoti vai...

Vairāk nekā ¼ Latvijas iedzīvotāju vēlas iegādāties sieru ar samazinātu tauku daudzumu

Latvijā 25% sieviešu un 20% vīriešu labprāt iegādājas sieru ar samazinātu tauku saturu...

Lielais LĪGO un JĀŅU pasākumu kalendārs 2014

Ielūkojies Travelnews.lv redakcijas sagatavotajā lielajā Līgo un Jāņu pasākumu kalendārā, kur atradīsi gan pasākumus galvaspilsētā, gan citās pilsētās...

PVD ieteikumi drošas pārtikas iegādei un pagatavošanai Līgo svētkos

Par to, lai iegādātos un celtu galdā tikai drošu pārtiku, jādomā ik reizi, dodoties iepirkties, taču īpaši aktuāli...

Kā pagatavot garšīgu Jāņu sieru, iesaka restorāns Boulevard 33

Ja beidzot esi izlēmis Jāņu sieru pagatavot pats, tad vērts ielūkoties Rīgas viesnīcas Opera Hotel & Spa restorāna...

Līgo vakarā dziedāsim, dejosim un dosimies uz pirtiņu Rēzeknes centrā

Šogad rēzekniešus un ciemiņus Līgo svētkos - 23.jūnija vakarā – aicinām līgot pie ugunskura Festivāla parkā...

Uzzini, kas ir 7 siera pasniegšanas noslēpumi

Siers garšojot daudz labāk, ja vien pasniegts glīti un acīm baudāmi. Trikāta Siera akadēmija sadarbībā ar Gastronome...

17. maijs Latvijā ir bagāts ar tūrisma sezonas atklāšanas pasākumiem

Mēnesi pirms vasaras iestāšanās visā Latvijā notiek tūrisma sezonas atklāšanas pasākumi...

Rokām vaskotais siers «Cesvaine 6 mēneši» uzsāk ceļu pie patērētāja

Savu briedumu sasnieguši pirmie A/S "Cesvaines Piens" (CP) sešus mēnešus nogatavinātie sieri...

Siera akadēmija iesaka: 10 baušļi siera cienītājiem

Sekmējot siera kultūru Latvijā, Trikāta Siera akadēmija turpina izglītot Latvijas sabiedrību par sieru un tā labajām īpašībām...

Pavasara sezonas gardums - kazas siers

Latvijas labākie restorāni aizvien biežāk ēdienkartēs izvēlas iekļaut sezonas produktus – Latvijā audzētus augļus un dārzeņus, kā arī vietējo...

Rīgas restorānos pavasarī aicina nobaudīt kazaspiena sieru, zaķskābenes un bisītes

Projekta "Gaumīgi Garšīgā Galvaspilsēta – Rīga", ko realizē Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs (RTAB) sadarbībā...

RA travel: Ēšana Itālijā jeb mangiare in Italia

Pirmoreiz sastopoties ar ēšanas paradumiem Itālijā, esi viegli šokēts. Tomēr apzinoties, ka tie ir daļa no itāļu kultūras, nāk...

Seko līdzi Olimpiskajām spēlēm Sočos! Ieteikumi, kur vērot spēļu tiešraides

Jau šo piektdien Krievijas kūrortā Sočos sāksies Ziemas olimpiskās spēles, kas būs jau 22. spēles...

Olimpisko spēļu gaisotne SemaraH Hotel Lielupe

SemaraH Hotel Lielupe, 2014. gada Olimpisko spēļu ietvarā piedāvā: vērot tiešraidi no Sočiem Lobby bārā, kā arī brīvdienās...

Atklāj pašmāju garšas noslēpumus Jelgavā

No 2013. gada 18. novembra līdz 2014. gada 18. janvārim ikviens ir aicināts sešos ēdināšanas uzņēmumos nobaudīt rudens/ziemas...

Recepte "Store ar baraviku risotto, dārzeņu pērlītēm un vermuta mērci" no restorāna Burkāns

Recepte "Garšaugu sviestā cepta store ar baraviku risotto, dārzeņu pērlītēm un vermuta mērci" (4 personām)...

"Biešu carpacio ar kazas sieru, aveņu vinagretmērci un ciedru riekstiem" no restorāna Burkāns

Biešu carpacio ar kazas sieru, aveņu vinagretmērci un grauzdēdiem ciedru riekstiem...

Andris Rūmītis no restorāna Burkāns aicina pagatavot ķirbju krēmzupu ar baravikām

Ķirbi pārgriež uz pusēm, izņem sēklas, iemarinē eļļā un rozmarīnā, cep 190 ° C aptuveni...

Restorāns Džems ir sagatavojis ziemas ēdienkarti

Rīgas restorāns Džems sagatavojis ziemas ēdienkarti, kurā iekļauti gana "sildoši", gan sātīgi ēdieni. Džema šefpavārs Ingus Zandbergs...

Burkāns šefpavārs piedāvā deserta recepti, kas piemērota svētku laikam

Tuvojoties Ziemassvētku laikam, Travelnews.lv kopā ar sadarbības partneru restorānu šefpavāriem gatavo svētkiem...

Atklāj pašmāju garšas noslēpumus Jelgavas pusē

No šī gada 18. novembra līdz 2014.gada 18.janvārim ikviens ir aicināts sešos ēdināšanas uzņēmumos Jelgavā un Jelgavas novadā...

Lido sāk piedāvāt atvērto brokastu bufeti

Pēc LIDO veiktās aptaujas tikai 22% cilvēku Latvijā brokastis uzskata par svarīgāko dienas ēdienreizi. Lai atjaunotu brokastu...

Rezervē galdiņu Rudens Rīgas restorānu nedēļai

Jau nākamajā nedēļā, no 14. līdz 20. oktobrim, gardēži pulcēsies Rīgas restorānos, kur norisināsies Rudens Rīgas restorānu nedēļa...

Ķīpsalā turpinās izstāde "Riga Food 2013"

18. starptautiskā pārtikas izstāde "Riga Food 2013" notiks no 4. līdz 7. septembrim Starptautiskajā izstāžu...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.71352816sec.