321.
Viedoklis: Vai Jāņus atzīmē arī Rīgas greznākajās viesnīcās?
(23/06/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Ierasts, ka pieczvaigžņu viesnīcās apmetas biznesa ceļotāji,
prominentas personas un - vienkārši, cilvēki, kas grib atpūsties
netraucēti. Tā kā tuvojas Jāņi, kas sev līdzi nes ierastās "ampelēšanās", troksni, alu un negulēšanu - vēlējāmi
322.
Viedoklis: Kā restorāni veido savu porciju izmērus?
(15/06/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Uz restorānu dodamies paēst – ierasts ne tā kārtīgi pierīties, kā pie
omītes Ziemassvētkos, bet tomēr, lai ejot prom no restorāna, kurā
atstāta zināma naudas summa, nejustu izsalkumu. Tomēr cilvēki ir dažādi –
un arī viņu ēstgrib
323.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Bibliotēka No 1» vadītājas Ineses Dzelmes
(15/06/2017 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna «Bibliotēka No 1» klienti vēlas baudīt gardu ēdienu, tiem piemeklētus dzērienus, atmosfēru
un skaisto skatu uz Vērmanes parku. Tā vadītājai Inesei Dzelmei lieliski
izdodas šo vietu Rīgas centrā uzturēt kā nevainojumu pulkst
324.
Aicina pieteikties jauniešus pirmajam Baltijas mēroga kulinārijas šovam – Samsung Galaxy Dream Chef
(15/06/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Jaunieši, kuru sirdslieta ir ēdiena gatavošana, baudīšana vai
izzināšana, līdz 28. jūnijam ir aicināti pieteikties pirmajam Baltijas
mēroga kulinārijas šovam – Samsung Galaxy Dream Chef...
325.
Viedoklis: Kas ir neierastākais ko var nobaudīt Rīgas restorānos?
(14/06/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Bieži vien, ceļojot uz ārzemēm, kā latvieši tā citi tūristi steidz
nobaudīt ko neparastu, iespējams vien šajā reģionā pieejamu maltīti!
"Travelnews.lv" vēlējās noskaidrot no Rīgas...
326.
14. un 15. jūnijā tiks noskaidrots World Class Baltija uzvarētājs - labākais bārmenis Baltijā
(09/06/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau pēc nedēļas, 14. un 15. jūnijā, norisināsies World Class Baltijas
posma fināls, kur varēsim uzzināt, kurš no triju valstu bārmeņiem
pārstāvēs Baltiju pasaules bārmeņu konkursā World Class Meksikā. Kādi
būs pārbaudījumi dalībniek
327.
Viedoklis: Kas ir pieprasītākie saldie ēdieni Rīgas restorānos?
(01/06/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Travelnews.lv redakcija ir novērojuši,
ka saldo ēdienu klāsts dažādos restorānos ir visai plašs - tomēr, cik
tas ir pieprasīts no klientu puses un ko konkrēti dažādi restorāni
piedāvā...
328.
5 Rīgas restorāni, kur pusdienās tikt pie gardēžu maltītes, neiztērējot vairāk par 8 eiro
(26/05/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Reizi pa reizei der izrauties no skrejošās ikdienas rutīnas, pie kuras diemžēl nereti pieder arī steigā ieturētas maltītes,
329.
Viedoklis: Ko restorāni dara ar pāri palikušo pārtiku un kā izvairās no pāri palikumiem?
(24/05/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Protams, nekad nevarēs pilnīgi precīzi noteikt, cik daudz pārtikas
produkti konkrētajai dienai būs nepieciešami, jo nevar skaidri zināt –
cik klientu būs restorānam. Tāpēc Travelnews.lv taujāja restorānu
šefpavāriem, kā viņi nosaka, k
330.
Likteņdārzs aicina Sama modināšanas svētkos uzzināt par Daugavas bagātībām
(19/05/2017 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Sestdien, 20. maijā, Likteņdārzs aicina svinēt Kokneses tūrisma sezonas
atklāšanu - “Sama modināšanas svētki” ar stāstiem un meistarklasēm par
Daugavas bagātībām – zivīm, kā arī baudot izglītojošu un “garšīgu”
atpūtu gan liel
331.
Viedoklis: Kā restorāniem veicies restorānu nedēļā?
(16/05/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Aizvadīta tikusi "Rīgas restorānu nedēļa", kurai paralēli pirmo reizi
norisinājās arī "Valmieras restorānu nedēļa". Rīgā šogad pasākumā
piedalījās kopumā 53 restorāni, bet Valmierā - 5...
332.
Viedoklis: Kā ar gadiem ir mainījusies cilvēku ēdienkartes vēlmes?
(15/05/2017 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Globalizācija viennozīmīgi ir ienesusi jaunas vēsmas cilvēku ikdienas
ritējumā. To skaitā arī dažādu jauno, līdz šim latviešiem iespējams
mazpazīstamo produktu un ēdienu "ienākšana" ēdienkartē. Ēdināšanas sfērā
s
333.
Valmieras restorānu nedēļā varēs izbaudīt dabas velšu simfoniju
(13/05/2017 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Izceļot pavasara sezonai atbilstošus produktus un Latvijas dabas veltes,
Valmieras restorāni saviem apmeklētājiem sagatavojuši īpašas
ēdienkartes...
334.
Iesākusies Pavasara Rīgas restorānu nedēļa
(13/05/2017 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Pirmdien, 8.maijā, iesākusies vienpadsmitā Rīgas restorānu nedēļa. Tās
laikā īpašu trīs kārtu maltīti piedāvās 46 Rīgas restorāni. Atzīmējot
Eiropas gastronomijas reģiona titulu, šefpavāri tās radījuši atbilstoši
konceptam "Ar dabu
335.
Gardēžu neprāts – 10 pasaules dārgākās degustācijas ēdienkartes
(11/05/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Ko tik pasaules kaislīgākie gardēži nav ar mieru atdot, lai tiktu pie jauna, nebijuša, satriecoša garšas
336.
Viedoklis: Pēc kādiem principiem tiek veidots pusdienu piedāvājums restorānos?
(10/05/2017 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Pusdienu piedāvājums katrā restorānā, bez šaubām, ir atšķirīgs. Katrā
no restorāniem ir sava pieeja tam, ko vislabāk iekļaut piedāvājumā un
kā to pasniegt klientiem. ''Travelnews.lv'' painteresējās dažos no tiem
un taujā
337.
Zināma «Maģiskās sajūtu nakts» programma
(05/05/2017 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Sestdien, 6. maijā Valmierā, Gaujas stāvo krastu Sajūtu parkā, otro reizi notiks jaunās sezonas atklāšanas pasākums "Maģisko sajūtu nakts", kurā no...
338.
Notiks Cēsu viesmīlības darba konference
(19/04/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
24. aprīlī Vidzemes koncertzālē “Cēsis” viesmīlības nozares profesionāļi aicināti uz darba un...
339.
Viedoklis: Ko restorāni saviem viesiem piedāvā Lieldienu laikā?
(14/04/2017 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Svētki nav iedomājami bez svētku galda un maltītēm, tāpēc arī tuvojošo Lieldienu dēļ Travelnews redakcija vērsās pie pāris iecienītāko Rīgas restorānu šefpavāriem...
340.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie 3 pavāru restorāna «Tam labam būs augt» līdzīpašnieka un pavāra Mārtiņa Sirmā
(13/04/2017 06:28)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas restorānu vidū pozitīvi izceļas 3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt", un viens no tā īpašniekiem – pavārs Mārtiņš Sirmais...
341.
Rīgā norisināsies Modernās gastronomijas seminārs un gardēžu vakariņas (video)
(13/04/2017 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
19.aprīlī pavāriem un 20.aprīlī konditoriem no plkst. 10:00-14:00 Gemoss
semināru zālē norisināsies SOSA produktu demonstrācija, kuru vadīs...
342.
Viedoklis: Kādus dzērienus izvēlas restorānu apmeklētāji?
(10/04/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Pie labas maltītes pieder arī labs un atbilstošs dzēriens. Lai
noskaidrotu kādus dzērienus izvēlas restorānu apmeklētāji, Travelnews.lv
redakcija lūdza vairāku restorānu šefpavāriem un vadītājiem pastāstīt
par dzērienu izvēles tendencēm.
343.
Dikļu pilī šovasar būs Sajūtu festivāls
(03/04/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
8. jūlijā Dikļu pilī notiks pasākums ar īpašu auru, kurā nesteidzīgi baudīt lielisku mūziku burvīgā
pils parka atmosfērā. Senatnīgais parks piešķir mūzikai īpašu skanējumu,
ko...
344.
Pirmo reizi Valmierā notiks Restorānu nedēļa
(30/03/2017 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
No 8. līdz 14.maijam Valmierā pirmo reizi norisināsies Restorānu nedēļa,
kuras laikā īpašus piedāvājumus saviem apmeklētājiem būs...
345.
Viedoklis: Ko zaļu un svaigu mums šopavasar piedāvās restorāni?
(28/03/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Lēniem soļiem Latvijai tuvojas pavasaris – nepastāvīgs, neprognozējams, bet tik ļoti gaidīts. Šis ir laiks, kad esam
346.
LIELĀ INTERVIJA ar Mārtiņu Rītiņu restorāna «Vincents» šefpavāru
(23/03/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna “Vincents”, Rīgas klusajā centrā sirds un dvēsele vairāk nekā 20 gadus ir šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš ar savu pasaules...
347.
Viedoklis: Kur tūrisma speciālisti iesaka doties pāriem 8. martā? (Papildināts, 13 viedokļi)
(08/03/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kur tūrisma speciālisti iesaka doties pāriem 8.
martā? Varbūt dāmas var iepriecināt ar kādu īpašu restorānu vai
pasākumu? Mūsu...
348.
Viedoklis: Kur tūrisma speciālisti iesaka doties pāriem 8. martā? (Papildināts, 9 viedokļi)
(07/03/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kur tūrisma speciālisti iesaka doties pāriem 8.
martā? Varbūt dāmas var iepriecināt ar kādu īpašu restorānu vai
pasākumu? Mūsu...
349.
Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 9 viedokļi)
(01/03/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas
gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...
350.
Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 6 viedokļi)
(28/02/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas
gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...
351.
«Rīgas - Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros dodies apceļot Valmieru
(28/02/2017 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
2017.gadā Eiropas gastronomijas reģiona titulu nesīs Rīgas – Gaujas
reģions, tostarp arī Valmiera. Rīgas – Gaujas reģiona partneri ir
izstrādājuši ceļvedi un...
352.
Kuldīgā pirmo reizi norisināsies restorānu nedēļa «Kuldīgas garša»
(27/02/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Izbaudīt “Kuldīgas garšu” aicina Restorānu nedēļa, kas notiks no 13. līdz 19. martam. Pirmajā Restorānu nedēļā...
353.
Noskaidroti 2016. gada Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā
(24/02/2017 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Ceturto gadu pēc kārtas atzīti ārvalstu eksperti noteikuši 2016.gadā
labākos Latvijas restorānus un kāroto „Ekselence labākā restorāna
Latvijā 2016” titulu...
354.
Iepērcies un pusdieno vienlaicīgi
(20/02/2017 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
Tu mīli pusdienot ārpus mājas. Tev patīk iepirkties.Vai nebūtu lieliski atrast vietu, kur to var darīt vienlaikus?
355.
Jaunums «Erotā» – Lounge club karstām dejām. Nāc un izballējies!
(17/02/2017 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Šogad “Erotā” varēs ne tikai vērot erotiskus šovus un iegādāties
rotaļlietas mīlas dzīves atsvaidzināšanai, bet arī kārtīgi izdejoties!
Laundžā atmosfēru...
356.
Rīgā notiks itāļu un franču kulināro zvaigžņu meistarklases
(17/02/2017 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Profesionāļu Dienās Rīgā 16.februārī meistarklases sniegs slavenais
itāļu šefpavārs Marčello Trentini (Marcello Trentini) un pasakaino...
357.
Vai Mārtiņš Rītiņš saņems Mišelina zvaigzni pēc tikšanās ar pasaulslaveno kritiķi?
(14/02/2017 05:33)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna Vincents šefpavārs Mārtiņš Rītiņš tiksies ar pasaulslaveno
Mišelina restorānu kritiķi Endiju Heileru (Andy Hayler), kurš...
358.
Romantiskas Valentīna dienas vakariņas augstākajā Rīgas punktā
(11/02/2017 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
Valentīna diena ir laiks, kad jo īpaši vēlamies baudīt romantiku un
neaizmirstamus mirkļus kopā ar mīļoto. Tieši tāpēc Radisson Blu Hotel
Latvija...
359.
Dikļu pilī notiks gastronomiskā misija "Alnis"
(11/02/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Apvienojoties trīs izciliem Latvijas šefpavāriem – Jānim Siliņam (Dikļu
pils restorāns), Mārtiņam Sirmajam un Artūram Trinkunam („Tam labam būs...
360.
Restorānā Kolonāde. Mūsu stāsti... iepriecina savus viesus ar divām jaunām 6 kārtu degustāciju ēdienkartēm!
(06/02/2017 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Februāris restorānā Kolonāde. Mūsu stāsti iesācies ar lieliskām ziņām.
No šodienas, 1. februāra mūsu restorāna viesiem papildu ierastajai
ēdienkartei būs...