šefpavārs.

Apskatām 321 - 360 no 803 vārdam 'šefpavārs'

Dikļu pils restorāna šefpavārs gatavos Kāla ezera vidū

Vasaras pop-up restorāna VAKARS UZ EZERA saimi papildina Dikļu pils restorāna šefpavārs Jānis Siliņš, kurš uz gardēžu plosta...

Viedokļi: Vai maize kalpo kā vizītkarte Rīgas restorānos?

Maize ir neatņemams produkts katra latvieša ēdienkartē. Bieži vien ēdienreize bez maizes pat šķiet nepilnīga. Bet kā ar maizi restorānos? Lai noskaidrotu...

Viedokļi: Vai Rīgas restorānos ir pieejams bezmaksas ūdens?

Ūdens ir neatņemama ikdienas sastāvdaļa ikvienam! Ūdens attīra ādu, uzlabo pašsajūtu un vienkārši remdē slāpes. Citviet pasaulē plaši izplatīta prakse...

Iepazīsti trīs pavasarīgas desertu receptes

Aizvadīto nedēļu pavadījām gardēžu zīmē, kad Rīgas labākie restorāni aicināja nobaudīt izsmalcinātas maltītes par īpaši izdevīgām cenām...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti…» vadītāja Jāņa Lipņicka

Restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti...» vadītājs Jāņis Lipņickis iepriekš Vecrīgas bāros un klubos uzkrāto bārmeņa pieredzi jau trešo gadu labi...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI Hotel&SPA» valdes locekles Kristīnes Kursītes

Kristīne Kursīte iet tēva pēdās un turpina ģimenes biznesu, kas Latvijā plašāk pazīstams ar veikalu tīklu...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Hotel Jurmala Spa & Conference Centre» Pārdošanas un mārketinga nodaļas vadītājas Kristīnes Štālas-Bulas

Hotel Jurmala Spa & Conference Centre Pārdošanas un mārketinga nodaļas vadītāja Kristīne Štālas-Bula savulaik redzēja kā cēla šo...

Apmaiņas studentes Itālijā aizdedzinājušas dzīvokli, gatavojot makaronus bez ūdens

Ikvienam ir kāds stāsts par neveiksmi, kas atgadījusies virtuvē... Bet šo, visdrīzāk, nepārspēt nevienam - jo kādi amerikāņu apmaiņas studentes...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Rocket Bean Cafe» direktora Inga Stepanova

Kafejnīcai – grauzdētavai Rocket Bean Roastery, Miera ielā, Rīgā aprit trešais gads, un direktors Ingus Stepanovs novērtē...

Cēsīs notiks Restorānu nedēļa «Garšas mostas»

No 26.marta līdz 2.aprīlim notiks pirmā Cēsu Restorānu nedēļa. Cēsniekiem un pilsētas viesiem būs iespēja...

KONKURSS (noslēdzies): Piedalies konkursā un laimē 2 ielūgumus uz Valmieras skaņu un garšu festivālu «Vasarai ziemā būt»

Travelnews.lv un "Vidzmes olimpiskais centrs", aicina piedalīties konkursā un laimēt 2 ielūgumus uz...

Arī Latvijā varēs baudīt Francijas garšas īpašos pasākumos

Akcijā Francijas garša / Good France, kura šogad notiks jau ceturto gadu pēc kārtas, 2018. gada 21.martā piedalīsies...

Šefpavārs Mārtiņš Rītiņš: Burrata siers ir romantisks un to var ēst daudz

Šefpavārs Mārtiņš Rītiņš “Reaton” Pārtikas Profesionāļu dienās, kas norisinājās 13. un 14. februārī Rīgā, pavārmākslas...

Valmierā martā norisināsies nebijis pasākums ar vasarīgām aktivitātēm

10.martā Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā centrā notiks vēl nebijis pasākums “Vasarai ziemā būt”. Tajā uzstāsies...

Rīgā pulcina pavārmākslas speciālistus un viesmīlības nozares ekspertus

Meistarklases ar pavārmākslas leģendām un virtuoziem, Bretaņas austeru degustācija, šefpavāru diskusija, idejas Baltijas jūras...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Gutenbergs» direktora un līdzīpašnieka Sanda Solima

Sandis Solims ir gan Vecrīgā meklējamās viesnīcas “Gutenbergs” direktors, gan līdzīpašnieks. Biznesā joprojām...

10 ēdieni, kas noteikti jānogaršo Grieķijā

Katrai valstij ir raksturīgi ēdieni. Tomēr starp tiem ir arī ikonas - tādi ēdieni, kas ikvienam saistās ar šo valsti...

Siguldā notiks pasākums gardēžiem «Ziemas garšu svinēšana»

27.janvārī Livonijas ordeņa Siguldas pilī otro gadu pēc kārtas norisināsies pasākums gardēžiem...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie kafejnīcu tīkla «Cup&Cino» direktores Ineses Vīcupas

Rīgas iepirkšanās centrā Sky&More esošās kafejnīcas Cup&Cino viena no otras atšķiras ar savu konceptu...

Veikalu tīkls Lielbritānijā pārstās tirgot enerģijas dzērienus nepilngadīgajiem

Viens no lielākajiem Lielbritānijas veikalu tīkliem "Waitrose" paziņojis, ka no 5.marta aizliegs enerģijas dzērienus...

Otro gadu Vecrīgā notiks ielu ēdiena festivāls

Sestdien, 13. janvārī, Vecrīgā otro gadu notiks ielu ēdiena festivāls jeb Riga Street food festival, kurā piecpadsmit Rīgas restorānu...

Vīnes lidostā atvērts Džeimija Olivera restorāns

Kurš gan ir sacījis, ka ēdienam lidostā ir jābūt... parastam? Šis cilvēks, noteikti, nav rēķinājies ar to, ka kādu dienu...

«Entresol» šefpavārs Raimonds Zommers ar lekciju viesojas Biznesa augstskolā «Turība» - Foto

20 bildes. «Entresol» šefpavārs Raimonds Zommers ar lekciju viesojas Biznesa augstskolā «Turība».

Apbalvoti Ventspils pilsētas labākie ēdināšanas uzņēmumi 2017. gadā

2017.gada 30.novembrī, svinīgā pasākumā Livonijas ordeņa pilī tika apbalvoti konkursa “Labākais ēdināšanas uzņēmums Ventspilī 2017”...

Godinās labākos Ventspils ēdināšanas un izmitināšanas uzņēmumus

30.novembrī, Livonijas ordeņa pilī notiks Ventspils pilsētas labāko ēdināšanas un izmitināšanas uzņēmumu godināšana...

Aicinām apmeklēt Raimonda Zommera vieslekciju «Dzīve ar smaidu»

Trešdien, 29.novembrī, plkst. 18.00 notiks Biznesa augstskolas Turība organizētā vieslekcija...

Ar sapni par savu restorānu – jurisprudences studentes Montas stāsts

“Esmu pilnīgi droša, ka tuvāko piecu gadu laikā atvēršu savu restorānu,” ar smaidu sejā apgalvo Monta Meiere...

Vecrīgas 5 zvaigžņu viesnīcas «Grand Palace Hotel» šefpavārs Roberts Slaidiņš ieskicē jauno ēdienkarti - Foto

60 bildes. Vecrīgas 5 zvaigžņu viesnīcas «Grand Palace Hotel» šefpavārs Roberts Slaidiņš ieskicē jauno ēdienkarti...

Populārais šefpavārs un TV zvaigzne Džeimijs Olivers jauno «Land Rover Discovery» atzīst par ērtu ēst gatavošanai - Foto

20 bildes. Populārais šefpavārs un TV zvaigzne Džeimijs Olivers jauno «Land Rover Discovery» atzīst par ērtu ēst gatavošanai.

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie burgernīcas «Street Burgers» vadītāja Aleksandra Vēvera

Aleksandrs Vēvers Islandes ceļojumā pagaršojot īpaši kvalitatīvu burgeru, izlēma, ka arī Rīgā...

Japāņu zupa Ramen – garšu ceļojums ziemeļnieku virtuvē

Tradicionālā japāņu zupa Ramen ir sātīga un garšām bagāta. Tomēr ziemeļniekiem tās pagatavošana nereti sagādā...

Iepazīsti Valmieras rudens Restorānu nedēļas piedāvājumu

Rudens ražas pilnbriedā Valmieras restorānos būs iespēja nobaudīt gardēžiem tīkamas maltītes...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Čarlstons» īpašnieka Artūra Birnbauma

Artūrs Birnbaums Vācijā uzkrāto pieredzi, savu enerģiju un nemitīgo dzinuli radīt kaut ko jaunu...

Viedoklis: Kāpēc Rīgas restorāni ņem dalību Rīgas restorānu nedēļā un kā izvēlas savu piedāvājumu?

Šonedēļ Rīgas restorānos sagaidāma īpaša rosība - norisinās Rīgas rudens restorānu nedēļa...

Sākas vienpadsmitā Rīgas restorānu nedēļa

No pirmdienas līdz nedēļas beigām Rīgā norisinās Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja (RTAB) rīkotā Rudens Rīgas...

Sacensības turpinās: kā Latvijas jaunieši sevi pierāda pašmāju Remzijšovā?

Jau no otrdienas portālos dreamchef.lv, tvplay.lv un skaties.lv skatāma Baltijas kulinārijas šova...

Viedoklis: Cik liels ir desertu piedāvājums Rīgas restorānos?

Sierakūka, šokolādes fondāns, varbūt arī saldējumu izlase... Tie ir ierastie deserti, kas atrodami...

Jaunie cepas: sākas kulinārijas šovs «Samsung Galaxy Dream Chef»

Sākot ar 19. septembri, septiņu nedēļu garumā pie skatītājiem nonāks aizraujošais kulinārijas šovs...

Viedoklis: Kādas izmaiņas restorāni gatavo rudens sezonai?

Tuvojas rudens - un to, neapšaubāmi, var manīt. Dienas paliek īsākas, laiks aukstāks, kājas...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Aqua Luna» līdzīpašnieces Jeļenas Kašinas

15 viesmīlības nozarē nostrādātie gadi gan Latvijā, gan ārzemēs – šī daudzpusīgā pieredze...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::1.72200894sec.