Latvijas produkti.

Apskatām 321 - 360 no 1263 vārdam 'Latvijas produkti'

TOP3 atziņas, lai veiksmīgi strādātu hibrīda modelī

Attālināts darba režīms daļai speciālistu ir ikdiena, un tendences liecina, ka atgriezties tādā realitātē, kāda tā bija pirms Covid-19 pandēmijas, vairs nebūs iespējams...

Iesaka biohakeris: ikdienas paradumi, kas ilgtermiņā uzlabos pašsajūtu

Neraugoties uz labu fizisko veselību, dažkārt jūtamies noguruši, nomākti un emocionāli iztukšoti...

11 Latvijas uzņēmumi piedalīsies divās pārtikas izstādēs un tirdzniecības misijā EXPO

No 7. līdz 9. novembrim 11 pārtikas nozares uzņēmumi no Latvijas piedalīsies starptautiskajās izstādēs YUMMEX un The Speciality Food Festival, kas norisināsies paralēli EXPO 2020...

Kustība «Dažādībā ir spēks» apbalvos iekļaujošākos darba devējus Latvijā

Sabiedrības integrācijas fonds sadarbībā ar nodibinājumu “Ventspils Augsto tehnoloģiju parks” svinīgā ceremonijā “Dažādībā ir spēks” apbalvos tos piecus darba devējus...

SKPC: Latvija ir pirmajā vietā pasaulē Covid-19 saslimstības ziņā

Aizvadītās nedēļas laikā, no 11.oktobra līdz 17.oktobrim, atklāto Covid-19 gadījumu skaits pieaudzis par 48,8%...

LIAA: pandēmijas laiks maina attieksmi pret ceļošanu pa Latviju

Tūrisma pakalpojumu sniedzēji atzīst: lai gan šī vasara objektīvu iemeslu dēļ nav bijusi tik veiksmīga kā pērnā, ikviena iniciatīva palīdz sastapt savu klientu un nāk par labu biznesam...

Students no Vācijas: Vēsi no āras, bet silti iekšpusē – latvieši!

Kad sāku meklēt foto ar universitātēm un pilsētām, kurās vēlētos dzīvot, uzreiz iemīlējos Rīgā, īpaši redzot fotogrāfijas ziemā...

Šefpavārs Tomass Godiņš Krāslavā nodod latgaliešiem pavārmākslas noslēpumus

Vadot savu uzņēmumu, ir svarīgi nepārtraukti attīstīties: interesēties par nozares jaunākajām tendencēm, uzlabot darbības kvalitāti, papildināt savu piedāvājumu...

10 Latvijas pilsētās «Lidl» rīko banānu pārdošanas ballītes

Vadošais Eiropas mazumtirdzniecības uzņēmums “Lidl” šodien paziņo, ka savu darbību Latvijā uzsāks 2021. gada 7. oktobrī ar 15 veikalu vienlaicīgu atklāšanu visā valstī...

Latvijā 8.oktobrī ar vēl nebijušu vērienu atzīmēs Pasaules Olu dienu

Ik gadu oktobra otrajā piektdienā visā pasaulē atzīmē Pasaules Olu dienu, izceļot olas izcilo daudzpusību un priekšrocības cilvēkiem katrā dzīves...

«Grand Hotel Kempinski Riga» aicina vakariņās ar Mišlēna pavāriem

Oktobrī Grand Hotel Kempinski Riga paredzēts otrais pasākums Stars on The Stage, kas iepazīstinās ar slaveniem šefpavāriem, to vidū Маtiаsu Šmidbergeru...

Santa Vaļuma: Novada garša – pašmāju pavāru meistarklases piedzīvojums

Ik gadu norisinās konference “Novada garša”. Un ik gadu pasākumā tiek popularizēti Latvijas vietējie produkti un izcelta to vērtība...

Novada Garša noslēguma pasākums – prasmes, pieredze un uzvaras

Ar piesātinātām diskusijām, pavāru konkursiem un produktu kvalitātes testēšanu, Hanzas peronā Rīgā aizvadīts ikgadējais...

2. un 3.oktobrī baudām rudens garšu Tukuma pusē - Kurzemes pievārtē!

Mājas kafejnīcu dienas Kurzemes pievārtē 2. un 3.oktobrī aicina izgaršot rudeni Tukuma pusē. Izgaršot rudeni aicina gan garā Tukuma piekraste...

Tukums: Ķemeru nacionālā parka nedēļas nogalē būs Ceļotāju dienas

Lai atklātu teritorijas daudzveidību un sniegtu iespēju vairāk uzzināt par dabas vērtībām, kā arī kultūrvēsturisko mantojumu un vietējo...

Pavāru labākās receptes uzzini virtuves sarunās «Riga Food» viesistabā

9. un 10. septembrī pārtikas izstādē “Riga Food 2021” Ķīpsalā būs atvērtā tipa virtuve un omulīgi iekārtota viesistaba...

Gulbene gatavojas Mājas kafejnīcu dienai

Gulbenē un Druvienā 4.septembrī norisināsies Mājas kafejnīcu dienas pasākums, kas apmeklētājiem būs kā lielisks piedzīvojums garšu pasaulē...

Salaspils pošas 835 gadu jubilejas svinībām

Salaspils (Holme) pirmo reizi rakstītajos avotos minēta 1186.gadā...

Vienu circenīti pusdienās? Eksotiski ēdieni izstādē «Riga Food 2021»

Pirms trīs gadiem pārtikas izstādē “Riga Food” īpašu sabiedrības uzmanību izpelnījās no sliekām ražotas karameles, arī šogad – no 9. līdz 11. septembrim – “Riga Food 2021”...

Kas jauns Latvijas garšu pasaulē? Atklāj izstādē «Riga Food 2021»

Olu saldējums, latviešu toniks, circeņu desiņas, čiekuru šokolādes, ēdamas krūzītes, vegānisks burgers un majonēze…

Gardēžu tūrē aicina iepazīst Vidzemi

Pasaules garšu atklājējs Mārtiņš Sirmais un vegānu dzīvesveida lietpratējs Edgars Sanders dodas uz Vidzemi un īpaši izstrādātos ceļojumu maršrutos aicina iepazīt restorānus, ražotnes, apskates objektus, dabas takas un visu, kas apliecina dzīves baudī

Mārtiņš Rītiņš: «Kas var būt labāks par «Getify»?»

Lasi tālāk, lai uzzinātu, kāpēc ir vērts lejuplādēt Getify un kāpēc to atzinis par labu esam pat restorānu vidē izslavētais Mārtiņš Rītiņš...

Augstākās klases un ikdienas auto saplūšanas punkts: vai ieguvēji būs visi pircēji?

Gadu desmitiem autovadītāji ir radināti pie domas, ka inženiertehniskie sasniegumi ir t.s. premium automobiļu un to pircēju privilēģija...

Jauns «ŠKODA» dīleris Daugavpilī — SIA Auto Welle

Nostiprinot pozīcijas Latvijas vieglo automobiļu tirgū, ŠKODA turpina paplašināt dīleru tīklu — Daugavpilī, 18. novembra ielā 68B...

Digitālie rīki produktīvai attālinātai komunikācijai un komandu vadībai

Jau pirms pandēmijas mainījās strādāšanas paradumi, bet pēdējā gada laikā daudzas nākotnes darba tendences ir kļuvušas par ikdienu...

TOP 6 objekti, ko apskatīt Viļakas pusē

Viļaka ir mazpilsēta Ziemeļlatgalē, Krievijas pierobežā, kas pēdējo gadu laikā ir piedzīvojusi vizuālas pārmaiņas. Aicinām iepazīt tās burvību, apmeklējot...

Jau septembrī zaļajā režīmā gardēžus pulcēs «Riga Food 2021» Ķīpsalā!

Šogad Baltijas nozīmīgākā pārtikas industrijas izstāde “Riga Food 2021” norisināsies trīs dienas – no 9. līdz 11. septembrim – Starptautiskajā...

Populārākā pasaules virtuve Latvijā - Itālijas ēdieni

Nekas nav tik mierinošs kā mīļākais bērnības ēdiens, ko gatavojusi mamma vai ome, tomēr Latvijas iedzīvotāji labprāt skatās arī pāri...

Ceļo ar garšu Vidusdaugavā!

Lai garšām pildīts ceļojums Tevi atved uz Vidusdaugavu – te likteņupes Daugavas vidusposmā, gluži kā plūstoši ūdeņi, kopā savijušies seši novadi...

Jaunums - Gold&Green® veselīgie vrapi degvielas uzpildes stacijās KOOL

Pasaulē vairāk kā jebkad cilvēki pievērš uzmanību savai veselībai, priekšroku dodot produktiem, kuru sastāvā ir maksimāls daudzums organismam...

Komanda no Latvijas strādā pie nebijuša kulinārijas projekta Baltijas mērogā

Šī gada rudenī veikalu plauktos parādīsies grāmata “Baltic Chefs”, kurā būs apkopotas 180 receptes no 90 atpazīstamākajiem Lietuvas, Latvijas...

Zaļie Jāņi: “nē” vienreizlietojamai plastmasai un pārtikas atkritumiem

Tuvojas Jāņi un svinības draugu un ģimenes lokā. Kā izplānot ēdienkarti, kā glabāt kulinārijas šedevrus un kā samazināt atkritumu daudzumu svētkos...

«airBaltic» iepazīstina ar priekšnosacījumiem drošai un ērtai ceļošanai

Sākoties vasaras sezonai, pieaug arī to cilvēku skaits, kuri plāno doties ceļojumā ārpus Latvijas...

Hanzas perons atklāj kultūras un mākslas terasi Vasaras perons.

Hanzas perons atklāj kultūras un mākslas terasi Vasaras perons...

Toms Briedis: Sodi, kas, iespējams, palīdzēs sakārtot influenceru nozari

Vārdu savienojums “influenceru mārketings” teju nevienam vairs nav svešs, taču pašiem influenceriem gan gadās “iekrist”, nepildot godīgas komercprakses pamatnoteikumus, pēc kā būtu jāvadās visiem šīs jomas pārstāvjiem...

«Grand Hotel Kempinski Riga» jauns šefpavārs

Grand Hotel Kempinski Riga uzņem Havjeru Lopesu - viesnīcas restorānu jauno šefpavāru, kurš būs atbildīgs un pārraudzīs viesnīcas kulinārās zonas, tostarp jumta bāru un restorānu Stage 22, restorānu Amber, Lobby Lounge, Grand Bāru, apkalpošanu istabās

Durvis apmeklētājiem atkal vērs tirdzniecības centri

Apstiprinot grozījumus Ministru kabineta 2020. gada 9. jūnija noteikumos Nr. 360 "Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai", valdība lēma atcelt darbības ierobežojumus lielajiem tirdzniecības centriem un ielu tirdzni

Aptauja: pandēmija izmainījusi Latvijas patērētāju uzvedību un prasības pret digitālajiem risinājumiem ātrās ēdināšanas nozarē

Pandēmijas radīto pārmaiņu dēļ gada laikā ir palielinājusies patērēju interese un gaidas pret digitālo risinājumu nodrošināšanu ēdiena iegādei Latvijā...

«Atvērtās dienas laukos» 10.–13. jūnijā pasākuma karte pieejama tūrisma informācijas centros un DUS «Circle K» visā Latvijā
Apbalvoti «GEMOSS» granta konkursa uzvarētāji – trīs veselīgu un inovatīvu pārtikas produktu ideju autori

Konkurss noslēdzās 19. maijā, kad žūrija apbalvoja trīs izcilāko ideju autorus...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::6.79240203sec.