321.
Plašākā pārtikas izstāde Baltijas valstīs «Riga Food 2017» prezentējas presei restorānā «Gutenbergs» - Foto
(29/08/2017 06:29)
[lv]
Skatīt vairāk
25 bildes. Plašākā pārtikas izstāde Baltijas valstīs «Riga Food 2017» prezentējas presei restorānā «Gutenbergs»...
322.
Vislētākais kapučīno ir Tunisijā, alus - Ķīnā. Bet vīns...
(29/08/2017 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Interneta serviss Momondo informē, kurās valstīs pārtikas produkti,
transports un restorāna apmeklējums izmaksās lētāk nekā citur; piemēram,
Krievijā...
323.
Ekskursijā iepazīs studentu gaitas Jelgavā
(24/08/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Sestdien, 2.septembrī, pulksten 11 Jelgavas reģionālais tūrisma centrs aicina doties ekskursijā "Studentu ceļš Jelgavā"...
324.
Informēs par Baltijas nozīmīgāko pārtikas nozares notikumu – izstādi «Riga Food 2017»
(24/08/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
28. augustā notiks “Riga Food 2017” preses konference, kurā informēs par
izstādes plašo piedāvājumu un daudzveidīgo programmu, pavāru un...
325.
No lietišķiem kontaktiem līdz gastronomiskiem baudījumiem izstādē «Riga Food 2017»
(15/08/2017 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
No 6. līdz 9. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā
notiks Baltijas nozīmīgākais pārtikas nozares notikums – izstāde...
326.
Latvijas mazie alus darītāji un mājbrūvētāji septembrī aicina uz degustācijām izstādē "Riga Food 2017"
(11/08/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
9. septembrī uz pārtikas izstādi "Riga Food 2017" Ķīpsalā īpaši ir
aicināti alus cienītāji, jo visas dienas garumā vienkopus varēs satikt
vairāk...
327.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «ENTRESOL» līdzīpašnieka un šefpavāra Raimonda Zommera
(03/08/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Pie restorāna "Entresol" durvīm notiek kārtējie Rīgas centra ielu remontdarbi, apmeklētāji uzmanīgi laipo pāri uzlauztajam asfaltam, bet...
328.
Ķīpsalā septembrī noskaidros 2017. gada Latvijas labāko pavāru - vēl iespējams pieteikties
(21/07/2017 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai noskaidrotu labāko Latvijas pavāru, kā arī veicinātu Latvijas pavāru
profesionalitātes izaugsmi, pieredzes apmaiņu un savstarpējo sadarbību,
starptautiskajā pārtikas izstādē "Riga Food 2017" 8. septembrī notiks konkurss "Latvijas pavārs 2017"
329.
Maizes kvalitātes konkursa rezultātus paziņos izstādē «Riga Food 2017»!
(19/07/2017 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
23. un 24. augustā Jelgavā notiks "Maizes kvalitātes konkurss 2017",
kurā noteiks Latvijas augstākās kvalitātes maizes ražotājus. Konkursa
uzvarētāji tiks paziņoti starptautiskās pārtikas izstādes "Riga Food 2017" atklāšanas dienā – 6. septem
330.
Ak, šie saldie grēciņi jeb kur meklējamas gardākās kūkas Rīgā
(07/07/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Mēs dzīvojam laikmetā, kura viena no iezīmēm ir tiekšanās pēc arvien veselīgāka dzīves veida un pārtikas,
331.
Apzina Vidzemes pārtikas ražotāju un ēdināšanas uzņēmēju interesi iesaistīties «Livonijas kulinārā ceļa» tūrisma maršrutos
(30/06/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Vidzemes plānošanas reģions kopā ar lauku tūrisma asociāciju “Lauku ceļotājs” un partneriem Igaunijā ir uzsācis darbu pie...
332.
19 padomi: gatavojoties svētkiem, iepērcies, uzglabā un gatavo droši!
(23/06/2017 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai Līgo svētku maltīte nesagādātu nepatīkamus pārsteigumus, Pārtikas
un veterinārais dienests (PVD) atgādina – iegādājoties pārtikas
produktus svētku galdam, iepērcies tikai drošās tirdzniecības vietās...
333.
Pārtikas uzņēmumu Reputācijas topā Fazer Latvija kāpums uz septīto vietu
(20/06/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Fazer Latvija Uzņēmumu reputācijas topā šogad ierindots 26. vietā, pakāpjoties par divām vietām, salīdzinājumā ar...
334.
Paziņoti uzņēmumi un uzņēmumu vadītāji ar labāko reputāciju
(13/06/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Aldara Alus muzeja telpās notika svinīgā Uzņēmumu reputācijas topa 2017 apbalvošanas ceremonija, kurā tika paziņoti...
335.
Aizsargāto produkta nosaukumu «Jāņu siers» drīkst izmantot seši Latvijas ražotāji
(02/06/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojoties Līgo svētkiem, Pārtikas un veterinārais dienests ķimeņu siera ražotājiem un patērētājiem atgādina...
336.
Viedoklis: Ko restorāni dara ar pāri palikušo pārtiku un kā izvairās no pāri palikumiem?
(24/05/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Protams, nekad nevarēs pilnīgi precīzi noteikt, cik daudz pārtikas
produkti konkrētajai dienai būs nepieciešami, jo nevar skaidri zināt –
cik klientu būs restorānam. Tāpēc Travelnews.lv taujāja restorānu
šefpavāriem, kā viņi nosaka, k
337.
Rīgas cirka ēka sagatavota turpmākajiem pārbūves darbiem
(11/05/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Līdz ar Rīgas cirka ēkas fasādes nostiprināšanas pabeigšanu ēka Rīgā, Merķeļa ielā 4 sagatavota turpmākajiem...
338.
Pirms Lieldienām iepērcies droši!
(13/04/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojoties Lieldienām, Pārtikas un veterinārais dienests aicina atcerēties trīs drošas iepirkšanās likumus...
339.
LIELĀ INTERVIJA ar Mārtiņu Rītiņu restorāna «Vincents» šefpavāru
(23/03/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna “Vincents”, Rīgas klusajā centrā sirds un dvēsele vairāk nekā 20 gadus ir šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš ar savu pasaules...
340.
Pētījums: Vairāk nekā puse aptaujāto uzskata, ka ūdeni dzer nepietiekoši
(23/03/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Vairāk nekā puse jeb 55% aptaujāto uzskata, ka ikdienā ūdeni dzer nepietiekoši. Viena trešdaļa no visiem respondentiem dienā...
341.
Mišelina restorānu eksperts «piešķir» zvaigzni restorānam Rīgā
(24/02/2017 05:38)
[lv]
Skatīt vairāk
Mišelina restorānu kritiķis Endijs Heilers (Andy Hayler) pagājušajā nedēļā viesojās Rīgā, kur piedalījās Reaton rīkotājās...
342.
Rīgā notiks itāļu un franču kulināro zvaigžņu meistarklases
(17/02/2017 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Profesionāļu Dienās Rīgā 16.februārī meistarklases sniegs slavenais
itāļu šefpavārs Marčello Trentini (Marcello Trentini) un pasakaino...
343.
Vai Mārtiņš Rītiņš saņems Mišelina zvaigzni pēc tikšanās ar pasaulslaveno kritiķi?
(14/02/2017 05:33)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna Vincents šefpavārs Mārtiņš Rītiņš tiksies ar pasaulslaveno
Mišelina restorānu kritiķi Endiju Heileru (Andy Hayler), kurš...
344.
Vidējais patēriņa cenu līmenis gada laikā palielinājās par 2,9 %
(13/02/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Vidējais patēriņa cenu līmenis gada laikā, palielinājās par 2,9 %, liecina jaunākie Centrālās statistikas pārvaldes dati...
345.
«Latvijas Alus Gada balvas» ceremonijā «Bauskas alus» saņem apbalvojumus
(08/02/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
„Latvijas Alus Gada balvas 2016” ceremonijā, kas norisinājās 3. februārī, „Bauskas alus” saņēma vairākus apbalvojumus...
346.
Pasaulslavenais Mišelina restorānu kritiķis ierodas Latvijā uz HoReCa Profesionāļu Dienām
(07/02/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Pasaulē plaši pazīstamais restorānu kritiķis Endijs Heilers (Andy
Hayler), kurš vienīgais pasaulē apmeklējis visus trīszvaigžņu Mišelina...
347.
Pasniegs Latvijas alus gada balvas par mūža ieguldījumu
(31/01/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Ik viena alus ražošanas uzņēmuma darba procesus nodrošina tās
speciālisti, kuri savstarpēji sastrādājoties, nodrošina stabilu uzņēmuma
darbu...
348.
Pašreiz ir podagras uzliesmojumu laiks – kā slimību atpazīt?
(25/01/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Ziemassvētku un Jaungada svinības ar bagātīgi klātiem galdiem izraisa
cilvēkiem podagras uzliesmojumus. Dažiem pārmērīga pārtikas uzņemšana
rada...
349.
Dodies ceļojumā uz Āziju? Izvairies no šīm kļūdām!
(18/01/2017 06:12)
[lv]
Skatīt vairāk
Kā rietumniekam, jūsu ceļojums uz Āziju būs piepildīts ar aizraujošu un jaunu pieredzi, taču tas var sagādāt arī dažādas problēmas. Laika zonu maiņa, jauni pārtikas produkti, sarežģīti maršruti pat pieredzējušam ceļotājam var likt ķe
350.
LIELĀ INTERVIJA ar Māri Astiču, restorāna «Ferma» šefpavāru
(05/01/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Ar kvalitatīvu ēdienu
uzņemt vajadzīgo enerģiju, gūt sāta sajūtu – būtiskākais pēc kā Rīgas restorānā
Ferma klienti atgriežas vēl un vēl...
351.
PVD pirms svētkiem atgādina par drošu pārtikas produktu iegādi, uzglabāšanu un gatavošanu
(28/12/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Gatavos produktus un jēlproduktus apstrādā atsevišķi – nelieto vienus un
tos pašus virtuves piederumus – dēlīšus, nažus, traukus vai...
352.
Tirgus uzraudzības padome atbalsta principa «konsultē vispirms» plašāku ieviešanu valsts pārvaldē
(03/11/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Vairāku tirgus uzraudzības iestāžu pārstāvji šodien notikušajā Tirgus uzraudzības padomes sanāksmē norādīja, ka jau šobrīd savā...
353.
Agita Kraukle: Latvijas sabiedrība ir atsaucīga un labsirdīga
(24/10/2016 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Projekta pārtikas banka „Paēdušai Latvijai” vadītāja, Biznesa
augstskolas Turība absolvente Agita Kraukle stāsta, cik ilgi darbojas
pārtikas banka, un cik...
354.
Septiņi pārtikas produkti, kas palīdzēs saglabāt modrību
(19/10/2016 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Katru rītu noskan modinātāja signāls, un cīņa ar uzmācīgo miegu var
sākties. Daudzi to mēģina aizgaiņāt ar kafijas palīdzību, taču, kā
izrādās, ir ēdieni, kas šo darbiņu...
355.
Iveta Liniņa: Nevienam nav politiskās gribas novērst krāpšanu Centrāltirgū
(19/10/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Par spīti regulārajām dienestu pārbaudēm, masveida pircēju krāpšana
Rīgas centrāltirgū nebūt nav izskausta – izmantojot Latvijas zemnieku
saimniecību izkārtnes un...
356.
SIA «Bauskas alus» uzsācis inovatīva produkta rūpniecisku ražošanu
(14/10/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
SIA „Bauskas alus” šajā gadā ir uzsācis inovatīva produkta - tējas sēnes
dzēriena Dr. Kombucha rūpniecisku ražošanu Baltijā, papildinot
bezalkoholisko dzērienu segmentu...
357.
Biķernieku trasē notiks Monster Energy FIA pasaules rallijkrosa čempionāta 10.posms Neste World RX of Latvia
(01/10/2016 06:00)
[lv]
Skatīt vairāk
Šajā nedēļas nogalē, 1. un 2. oktobrī, CSDD Biķernieku kompleksajā sporta bāzē Rīgā pirmo reizi Latvijas autosporta vēsturē...
358.
Indonēzija vēlas attīstīt pārtikas tūrismu Bali
(30/09/2016 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
Pašlaik Bali ir plašāk pazīstama kā galamērķis tiem ceļotājiem, kas vēlas atpūsties pludmalē...
359.
Maize ikdienas pārtikas grozā ir 81% Latvijas iedzīvotāju
(28/09/2016 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Kā liecina Fazer Latvija un SKDS veiktais pētījums par maizes lietošanas
paradumiem Latvijā, 81% Latvijas iedzīvotāju ēd maizi katru dienu
vismaz...
360.
Ogres tehnikuma topošie pavāri un viesmīļi gūst pieredzi starptautiskā izstādē
(15/09/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Izstāde "Riga Food" ir gada lielākais notikums pārtikas ražošanas un arī
viesmīlības nozarē, un tradicionāli tajā piedalās Ogres tehnikums...