astronomija.

Apskatām 321 - 360 no 640 vārdam 'astronomija'

Viedoklis: Ko savos novados iesaka apmeklēt tūrisma speciālisti 2017. gadā? (Papildināts, 15 viedokļi)

„Balttour 2017” izstādes ietvaros, Travelnews.lv redakcija aptaujāja dažādus Latvijas tūrisma informācija centru pārstāvjus, lai noskaidrotu, ko interesantu...

Viedoklis: Ko savos novados iesaka apmeklēt tūrisma speciālisti 2017. gadā? (Papildināts, 12 viedokļi)

„Balttour 2017” izstādes ietvaros, Travelnews.lv redakcija aptaujāja dažādus Latvijas tūrisma informācija centru pārstāvjus, lai noskaidrotu, ko interesantu...

Viedoklis: Ko savos novados iesaka apmeklēt tūrisma speciālisti 2017. gadā? (Papildināts, 9 viedokļi)

„Balttour 2017” izstādes ietvaros, Travelnews.lv redakcija aptaujāja dažādus Latvijas tūrisma informācija centru pārstāvjus, lai noskaidrotu, ko interesantu...

«Valmiermuižas Vēstniecība» šefpavāra Dzintara Kristovska meistardarbnīca topošajiem pavāriem

Šā gada 9. februārī Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā norisināsies meistardarbnīca, kurā četru...

Aldaru ieguldījums novērtēts

3.februārī, svinīgā ceremonijā, kas norisinājās vienā no skaistākajām Latvijas pērlēm – Dikļu pilī, tika oficiāli nosaukti, apbalvoti un sumināti...

2017. gada prioritāte tūrismā – jaunu ārvalstu tirgu apgūšana un kvalitatīvu nišas produktu attīstīšana

Latvijas tūrisma nozares izaugsmei svarīgi ir sekmēt arvien jaunu ārvalstu tirgu apgūšanu un kvalitatīvu, katram tirgum pielāgotu nišas produktu attīstīšana...

Latgales kulinārā mantojuma centrs aicina uz starptautisko tūrisma izstādi «Balttour 2017»

Š.g. 31.janvārī norisinājās ikgadējā Latgales kulinārā mantojuma biedru sanāksme “Andrupenes lauku sētā” Dagdas novadā. Sapulces laikā, kā ierasts

«Ziemas garšu svinēšana» Siguldā pulcē gardēžus no visas Latvijas - Foto

30 foto. «Ziemas garšu svinēšana» Siguldā pulcē gardēžus no visas Latvijas

Siguldā notiek Eiropas gastronomijas reģiona 2017 atklāšanas pasākums

Sestdien, 28.janvārī, Siguldā, Livonijas ordeņa Siguldas pilī norisinājās Eiropas gastronomijas reģiona 2017 atklāšanas pasākums „Ziemas garšu svinēšana”...

Rīgas Centrāltirgū būtiski pārbūvēs pagrabus un teritoriju pie kanāla

Rīgas Centrāltirgus daļā pie pilsētas kanāla nākamo gadu laikā tiks veikta vērienīga rekonstrukcija, kas pēc “Rail Baltica” projekta laikā...

Ar «Ziemas garšu svinēšanu» Siguldā atklās Eiropas gastronomijas reģionu 2017

Sestdien, 28.janvārī, Siguldā, Livonijas ordeņa Siguldas pilī norisināsies „Eiropas gastronomijas reģiona 2017” atklāšanas pasākums „Ziemas garšu...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 27.01.2017 - 29.01.2017

Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...

Nedēļas nogalē Siguldā aicina uz aizraujošiem notikumiem izcilu garšu un lielisku piedzīvojumu baudītājiem

Nedēļas nogalē lieliska atpūta sagaida ikvienu, kurš novērtē izcilu pavārmākslu un aizraujoši pavadītu laiku. Sestdien Bobsleja un kamaniņu trasē „Sigulda”...

Latvijas tūrisma piedāvājums – nīderlandiešiem, kaimiņiem lietuviešiem un somiem

Pirmais darba posms spraigajā izstāžu sezonā ir bijis veiksmīgs un izpelnījies patīkamu ievērību. Nacionālo stendu...

Informēs par izstādi-gadatirgu «Balttour 2017» un biznesa forumu!

24. janvārī  notiks preses konference, kurā informēs par Baltijas vērienīgāko tūrisma notikumu – 24. starptautisko tūrisma izstādi-gadatirgu...

Viedoklis: Uz kādiem galamērķiem tūrisma speciālisti iesaka doties pavasarī? (Papildināts, 6 viedokļi)

Vēlējāmies noskaidrot uz kādiem galamērķiem tūrisma speciālisti iesaka doties pavasara mēnešos. Atbildes zemāk...

Atklājam, uz kurām valstīm braukt ir visizdevīgāk katru 2017. gada mēnesi! (2. daļa)

Turpinām mūsu ieteikumus par to, uz kuru valsti doties katru 2017. gada mēnesi....

Viedoklis: Uz kādiem galamērķiem tūrisma speciālisti iesaka doties pavasarī?

Vēlējāmies noskaidrot uz kādiem galamērķiem tūrisma speciālisti iesaka doties pavasara mēnešos. Atbildes zemāk...

Viedoklis: Kā Rīgas šefpavāri un uzņēmēji novērtē ielu ēdiena festivālu «Riga Street Food Festival»?

14. janvārī, Vecrīgā pirmo reizi notika ielu ēdiena festivāls, kas iesāka Rīgas – Gaujas atzīšanu par gastronomijas reģionu 2017. Aicinām ieklausīties...

Ar ielu ēdienu festivālu atklāts Eiropas gastronomijas reģions 2017

Rīgā, Kaļķu un Vaļņu ielu krustojumā Vecrīgā, notiek pirmais Rīgas ielu ēdiena festivāls |Stāsts: Ziema|. Pasākums ir ļoti plaši apmeklēts -   līdz plkst. 16:00 to

Viedoklis: Kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā? (Papildināts, 6 viedokļi)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā. Atbildes zemāk:

Siguldu un Gaujas Nacionālo parku popularizē Nīderlandē

​Ar dalību starptautiskajā tūrisma gadatirgū „Vakantiebeurs” Utrehtā, Nīderlandē, uzsākta 2017.gada tūrisma izstāžu sezona. Šī gada pavasara sezonā...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 13.01.2017 - 15.01.2017

Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...

Pasākums gardēžiem - notiks pirmais Rīgas ielu ēdiena festivāls

Rīgas-Gaujas reģions 2017. gadā ieguvis godpilno Eiropas gastronomijas reģiona 2017 titulu. Atklājot Rīgas - Gaujas reģiona notikumus, 14. janvārī...

Jau rīt notiks pirmais Rīgas ielu ēdiena festivāls

Rīt, 14. janvārī, Rīgā, Kaļķu un Vaļņu ielu krustojumā Vecrīgā, no plkst. 14.00 līdz plkst. 20.00 notiks pirmais Rīgas ielu ēdiena festivāls |Stāsts: Ziema|...

Starptautiskās tūrisma izstādēs Valmiera un apkārtējie novadi popularizēs savu piedāvājumu

Latvijas dabas garša, amatnieku meistarība, piedzīvojumu filmu cienīgi pārgājieni, aktīvā atpūta, velobraukšanas prieks, gadalaiku dāvinātā skaistuma...

Sicīlijā atklāj Stounhedžai līdzīgu saules pulksteni

Maza amatieru arheologu grupa ir uzdūrusies kādam ļoti nozīmīgam aizvēsturiskam objektam – saules pulkstenim...

2017.gads Siguldā tiek veltīts gastronomijai

Šogad izbaudīsim plašu gastronomijas aktivitāšu klāstu par godu Rīgas – Gaujas reģiona iegūtajam titulam „Eiropas gastronomijas reģions 2017”...

2017.gads aizritēs Eiropas gastronomijas reģiona zīmē

Gastronomijas tradīciju, ēdienu dažādības saglabāšana un Latvijas dabas velšu izmantošana, stiprinot Gaujas Nacionālo parku kā tūrisma galamērķi un parādot...

Aivars Mackevičs: Veiksmīgu un ceļojumiem bagātu 2017. gadu! (papildināts)

Paldies par daudzajiem Ziemassvētku un Jaungada apsveikumiem! Nov

Ar nacionālo stendu – jau nākamnedēļ uz Nīderlandi

No 10.līdz 15. janvārim, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Tūrisma departaments organizēs nacionālo stendu starptautiskajā tūrisma izstādē...

Ar Rīgas ielu ēdiena festivālu atklās Eiropas gastronomijas reģionu 2017

2017.gada 14. janvārī, atklājot Rīgas - Gaujas reģiona titulu Eiropas gastronomijas reģions 2017, Rīgā notiks līdz šim vēl nebijis pasākums gardēžiem...

Dubaijā atvērs zvaigžņu vērošanas centru tūristiem

Vai jums patīk vērot zvaigznes? Tad noteikti jums nākotnē jābrauc uz Dubaiju...

Iepazīsti Sublimotion – pasaules modernāko restorānu (Video)

Sublimotion restorāna idejas autors ir šefpavārs Paco Roncero, kurš ir ieguvis divus Michelin zvaigžņu apbalvojumus. 2014. gadā Paco Roncero atvēra...

Apstiprināti Eiropas Gastronomijas reģiona oficiālie suvenīri

Nodibinājuma “Rīgas Tūrisma Attīstības birojs” (zīmols “Live Riga”), Siguldas, Cēsu un Valmieras pašvaldību, kā arī Gaujas Nacionālā parka...

LVRA aicina uz 12. starptautisko viesmīlības industrijas konferenci

Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija (LVRA) aicina piedalīties viesmīlības industrijas gada nozīmīgākajā pasākumā...

20 labākos restorānus vienos kopīga atpazīšanas zīme

Šī gada 25.novembrī svinīgā pasākumā restorānā “Vincents” pulcējās 20 labāko Rīgas restorānu pārstāvji, lai atzīmētu to iekļaušanu atzītajā...

Valmieras tehnikums parakstījis sadarbības līgumu ar SIA «Valmiermuižas pils»

Sadarbība darba vidē balstītu mācību un mūžizglītības programmu attīstībā, prakses vietu nodrošināšana, mācību...

LIAA Tūrisma departaments: Latvijas tūrisma nozarē aizvadām veiksmīgu gadu

Izdevies ne tikai kompensēt tūristu plūsmas samazinājumu no lielās kaimiņvalsts, bet arī turpināt stabilu nozares attīstību...

Vidzeme dodās ceļā uz «Hanzas gastronomiju»

Vietējās izcelsmes produktiem ir potenciāls kļūt par ļoti nozīmīgu mūsdienu gastronomijas daļu. Šīs nedēļas sākumā par to bija iespējams...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.46812892sec.