gaļa.

Apskatām 321 - 360 no 1469 vārdam 'gaļa'

Via Vitalité,

Francijas lidsabiedrība «Air France» piedāvās jaunu biznesa klases aprīkojumu

Francijas lidsabiedrība «Air France» ar 2022.gada septembri piedāvās jaunu biznesa klases aprīkojumu 12 lidmašīnās Boeing 777-300...

Rīgas Zoodārzs: Uzsauc lauvēniem dzimšanas dienas pusdienas!

Pēc tam, kad saposts lauvu aploks, var gatavoties Rīgas Zoodārza lauvēnu Teikas un Vara gada jubilejai. Tā gaidāma 31. maijā...

National Geographic: Noslēpumiem apvītā Senā Roma

Senās Romas ietekme uz Rietumu civilizāciju ir neapšaubāma. Tās iedzīvotāji bija pazīstami ar savām militārajām, politiskajām...

«LIDO Alus» sēta Vecrīgā paplašina piedāvājumu un pārceļas uz jaunām telpām

Daudzu rīdzinieku un pilsētas viesu iecienītais restorāns LIDO Alus sēta no 29. aprīļa durvis vēris jaunās telpās Vecrīgā, no Tirgoņu ielas pārceļoties uz plašākām un gaišākām telpām...

Seši tradicionālie īru ēdieni, ko ir vērts pagaršot

Kurš gan nav dzirdējis par īru kafiju un kartupeļu pīrāgu? Taču īru tradicionālā virtuve neaprobežojas tikai ar stipro dzērienu receptēm un kartupeļu ēdieniem...

Āgenskalna tirgus vēsturiskais paviljons vērs durvis 7. maijā

7. maijā pēc četru gadu rekonstrukcijas apmeklētājiem durvis vērs Āgenskalna tirgus vēsturiskais paviljons. Ikviens aicināts apskatīt iespaidīgās pārmaiņas pēc restaurācijas...

Ar klasi ekskursijā uz Smiltenes novadu

Aicinām doties piedzīvojumā ar klasi Smiltenes novadā! Ir sagatavoti dažādi atraktīvi un aktīvi pieturpunkti, kur varēs uzzināt daudz...

16.aprīlī aicina Zaļais tirdziņš - stādu gadatirgus Gulbenē!

Sestdienā pirms Lieldienām, 16.aprīlī, ikviens gulbenietis un pilsētas viesis aicināts apmeklēt Zaļo tirdziņu – stādu gadatirgu, kas...

Iepazīsties - kebabs! Kas raksturo labu kebabu?

Kebabs ir viens no populārākajiem ēdieniem visā pasaulē, turklāt katrā vietā to gatavo mazliet citādi. Daudzviet par kebabu sauc izceptu maltās gaļas desiņu, ko...

Svinīgā pasākumā pasniegtas «Balvu novada Gada balva Uzņēmējdarbībā 2021» desmit nominācijās

2022.gada 18.martā Balvu Kultūras un atpūtas centrā norisinājās svinīgais pasākums...

Mundruma avots – diedzēti graudi un sēklas

„Ieviesiet ikdienas ēdienkartē arī dīgstus!” aicina „Mēness aptiekas” farmaceiti kopā ar pieaicināto eksperti sertificētu uztura speciālisti Lizeti Pugu atgādina...

Rīgas lidostā darbu sāk jau otrā «Caffeine» kafejnīca

Paplašinot “Caffeine” kafejnīcu tīklu, 11. martā Rīgas lidostā darbu sākusi otrā “Caffeine” kafejnīca, kas kopumā ir jau 21. kafejnīca šajā tīklā...

Izdoti Balvu novada tūrisma informatīvie materiāli 2022. gadam

2021.gada nogalē Ziemeļlatgales biznesa un tūrisma centra tūrisma speciālistes aktīvi strādāja pie jaunā novada tūrisma ceļveža – kartes izveides un varam ar prieku paziņot...

VIDEO: Rīgas Zooloģiskā dārza iemītnieks tīģeris Augusts svin pilngadību

Tik zīmīgs datums, kā 2022. gada 22. februāris (22.02.2022), pelna īpašu ievērību jau pats par sevi, bet Rīgas zooloģiskajā dārzā to svinēt ir īpašs iemesls, jo  tieši...

Marta Mackeviča: Atpūta viesnīcā «Rixos Sharm El Sheikh Adult Friendly» jeb ko piedāvā 5 zvaigznes Ēģiptē?

Dzirdot jēdzienus “5 zvaigznes”, “Ēģipte” un “viss iekļauts” katrs no mums iedomājas kaut ko citu – vieni domā par neierobežotu ēdienu izvēli...

Ēdienu pārpalikumu pagatavošanā Baltijā populārākās ir veģetārās un makaronu receptes

Gadumijas svētki aizvadīti, taču vēl aizvien par tiem atgādina gan pārtikas krājumi ledusskapī, gan gluži svaigās apņemšanās šogad ēst mazāk vai veselīgāk...

Svarīgākais izvēloties dzirkstošo vīnu – vīnziņa padomi

Pirms svētkiem, tai skaitā gadu mijā, iegādājoties dzirkstošo vīnu, nonākam dilemmas priekša – kādu no plašā klāsta iegādāties...

3 interesantas lietas par asinsdesām

Asinsdesas ir tradicionāls ēdiens Latvijas un citās Eiropas virtuvēs, kā arī tās pazīst Amerikā, Āzijā un pat Āfrikā...

Karstvīna vietā miestiņš – kā baudīt alu ziemā?

Domājot par alu, mēs nereti iztēlojamies norasojuši glāzi ar aukstu dzērienu karstā vasaras dienā, tomēr alu var baudīt arī gada aukstajos mēnešos...

VIDEO: Rīgas Zooloģiskā dārza lauvēniem svētku brokastis

Nu lauvēni jau pārcietuši pēdējo vakcināciju un nesen veiktajā svēršanā Varis svēra 38, bet Teika 32 kilogramus, tātad viņi jau ir izauguši krietni lielāki par pieaugušu Latvijas lielāko savvaļas “kaķi” lūsi...

Aptauja: katrs trešais Latvijas iedzīvotājs ēd picu ik mēnesi

Vairumam Latvijas iedzīvotājam garšo pica (91%), un trešā daļa picu ēd vismaz reizi mēnesī...

Valmieras Restorānu nedēļa ieskandinās valsts svētkus

Gardēžus ar īpaši izmeklētu rudens garšu ēdienkarti un pieskaņotiem dzērieniem lutinās septiņi Valmieras ēdinātāji...

Ieteicamās pārbaudes un padomi pēc Covid-19 izslimošanas

Diemžēl pat pēc asimptomātiska Covid-19 izslimošanas pacienti var saskarties ar komplikācijām, turklāt reizēm tās nemaz nav uzreiz pamanāmas...

32 vīni no «Rimi» sortimenta saņem godalgas konkursā «Latvijas Gada vīns 2021»

Šogad apbalvoti 32 Rimi Vīna dārza vīni, bet 6 vīni iekļuvuši TOP 100, kas ik gadu tiek prezentēti Latvijas Gada vīnu un šefpavāru parādē Top 100 Wines + Chefs...

Krievijas blogere norāda uz 7 turku netikumiem

Kāda Krievijas ceļotāja savā blogā nosaukusi septiņas nelāgas īpašības, kas piemīt turkiem...

Limbaži piedāvā izspēlēt aizraujošu spēli mājsēdes laikā

Limbažu novada pašvaldības aģentūra „LAUTA” no 21. oktobra līdz 15. novembrim organizē aizraujošu spēli ģimenēm „Ikonu medības”...

«All inclusive» laime un posts no uztura speciālista viedokļa

Travelnews.lv lūdza viņu izvērtēt “all inclusive” viesnīcu ēdienu piedāvājumu, izvērtējot to tieši no uztura speciālistes viedokļa...

Ceļotājas pieredze rudens saules lutinātajā Madeirā

Oktobra brīvdienas uz Madeiru devās baudīt “Novatours” ceļotāja Liāna, kas dalās savos iespaidos par ceļojumu uz šo brīnišķīgo salu...

AS «Brīvais vilnis» uzsāk ražot Grilētu Dzeltenspuru tunzivi

Jau tuvākajās nedēļās RIMI veikalu plauktos parādīsies jauns produkts – Grilēta Dzeltenspuru tunzivs olīveļļā...

Valmieras Restorānu nedēļā lutinās gardēžus!

Koku lapām krāsojoties, Valmiera pārtop ne tikai par zelta rudens baudīšanas galamērķi, bet arī par gardēžu galvaspilsētu...

Šefpavārs Tomass Godiņš Krāslavā nodod latgaliešiem pavārmākslas noslēpumus

Vadot savu uzņēmumu, ir svarīgi nepārtraukti attīstīties: interesēties par nozares jaunākajām tendencēm, uzlabot darbības kvalitāti, papildināt savu piedāvājumu...

Pozitīvas emocijas ģimenē. Bērnu nākotnes panākumu atslēga

Dažkārt šķiet, ka pozitīvas emocijas rodas pašas, negaidot, nezināmā brīdī. Tā gluži nav. Gūt pozitīvas emocijas un priecāties ir jāmācās. Turklāt īpaši nozīmīgi ir iemācīt priecāties...

Jaunmoku pils aicina pieteikt dalību «Rudens tirdziņam»

3. oktobrī, svētdien, Jaunmoku pils parkā no plkst. 11:00 – 16:00 norisināsies “Rudens tirdziņš”...

Meža pirmatnīgums un pils elegance «Mājas kafejnīcu dienās» Jaunmoku pilī

Jaunmoku pils 120. jubilejas gadā 2. un 3. oktobrī pasākuma “Mājas kafejnīcu dienas” ietvaros...

Pavāru labākās receptes uzzini virtuves sarunās «Riga Food» viesistabā

9. un 10. septembrī pārtikas izstādē “Riga Food 2021” Ķīpsalā būs atvērtā tipa virtuve un omulīgi iekārtota viesistaba...

«Dinamo Rīga» noslēdz sadarbības līgumu ar «Īsts Burgers»

Hokeja klubs DINAMO RĪGA atbalstītāju pulkam pievienojies ēdināšanas zīmols ĪSTS BURGERS...

Vienu circenīti pusdienās? Eksotiski ēdieni izstādē «Riga Food 2021»

Pirms trīs gadiem pārtikas izstādē “Riga Food” īpašu sabiedrības uzmanību izpelnījās no sliekām ražotas karameles, arī šogad – no 9. līdz 11. septembrim – “Riga Food 2021”...

Travelnews.lv iesaka: 7 idejas nedēļas nogalei

Augusts strauji tuvojas noslēgumam, tomēr vēl ir iespēja “noķert vasaru aiz astes”...

Uz Veclaiceni izbaudīt malēniešu gardumus

Vaidavas pērles un kalnu slēpotāju iecienītā zupa, īsts malēniešu smeķis ziemeriešu gaumē, liellopu gaļas steiks un kreptīgas zemnieku pusdienas, muižkundzes ceptas un medus salduma iedvesmotas kūkas, pavisam īpaši saldie “Balto palagu stāsts”...

Kas jauns Latvijas garšu pasaulē? Atklāj izstādē «Riga Food 2021»

Olu saldējums, latviešu toniks, circeņu desiņas, čiekuru šokolādes, ēdamas krūzītes, vegānisks burgers un majonēze…

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.98590684sec.