pavārs.

Apskatām 321 - 360 no 1027 vārdam 'pavārs'

Rixwell Segevold Hotel ,

Viedokļi: Ko tūrisma nozares profesionāļiem nozīmē Latvija?

Klāt tik ilgi gaidītā simtgades svētku kulminācijas nedēļa, kad pie sirds cēli nesam Latvijas karoga...

Gardēžus aicina seši Cēsu pilsētas restorāni

Restorānos viesi varēs baudīt trīs kārtu maltīti. Īpašā piedāvājuma cenas visos restorānos būs vienādas...

Festivāls «Riga Street Food» iekļuvis pasaules gada labāko publisko pasākumu pieciniekā

13. janvārī Vecrīgā notikušais ielu ēdienu festivāls "Riga Street Food" iekļuvis 2018. gada labāko publisko pasākumu piecniekā un...

Travelnews.lv sadarbībā ar «Turkish Airlines» iepazīst Alānijas un Kemeras reģionus. 1. daļa

Šoruden, sadarbībā ar lidsabiedrību "Turkish Airlines", Latvijas Viesnīcu un restorānu asociāciju, Latvijas Republikas...

10 izcili restorāni, kuri atrodas augstu virs zemes

Nav svarīgi vai tā ir Ņujorka, Londona vai Sidneja, cilvēki vienmēr būs gatavi stāvēt garās rindās, lai aplūkotu...

Pārtikas ražotāji pošas uz izstādi Parīzē «SIAL 2018»

21.oktobrī tiks atklāta Pasaules lielākā pārtikas inovāciju izstāde- SIAL 2018.  Piecas dienas, līdz 25.oktobrim Latvija prezentēs savu...

Restorānā «Stage 22» tiek atklāta jauna sezonas ēdienkarte

Pēc veiksmīgi aizvadītas vasaras sezonas, viesnīcas pavāru komanda un restorāna vadība ir nākusi klajā ar ideju...

Notiks diskusija par padomju Latvijas virtuvi

Turpinot jau ar pirmo festivālu aizsākto tradīciju, arī šogad festivāla "Zemlika" ietvaros notiks atvērta diskusija, kas šogad...

Ventspilī noskaidros labākos ēdināšanas uzņēmumus

Jaunā nedēļa pilsētas ēdināšanas iestādēm būs notikumiem bagāta – tiks noskaidroti  konkursa...

Eiropas Sporta nedēļā gandrīz 1000 sporta pasākumi visā Latvijā

Ar teju 1000 sporta pasākumiem no 23. līdz 30. septembrim visā Latvijā jau ceturto reizi notiks Eiropas Sporta nedēļa...

Nedēļas nogalē Briselē notiks Rīgas dienas «Feel Riga.Taste Riga»

22.un 23.septembrī, Briselē, Spāņu laukumā (Place d’Espagne) Rīga ielūdz visus, lai kopā ar Eiropas Savienības galvaspilsētu...

Ķīpsalā ir noskaidrots Latvijas 2018. gada pavārs un pavārzellis - Foto

50 bildes. Ķīpsalā ir noskaidrots Latvijas 2018. gada pavārs un pavārzellis...

Secinājums “Tēvu sapulcē”: šobrīd vīrieši Latvijā ir vājais dzimums, vīrišķība ir krīzē

“Vīrišķība ir tā, pie kuras šobrīd Latvijā ir jāstrādā, pašlaik mums ir vīrišķības tuksnesis. Daudzi vīrieši...

“Riga Food 2018” – no tējas ceremonijām līdz bārmeņu šoviem

Trešdien, 5. septembrī, sākas Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde “Riga Food 2018”, kura apmeklētājiem...

Ar medījumu gatavošanas meistarklasi svētkos Jērcēnos noslēgsies reģionālā gardēžu ceļa «Taste HansEATica» garšas darbnīcu cikls Vidzemē

Sestdien, 8. septembrī, svētkos Jērcēnos ar nosaukumu “Ne pūku, ne spalvu!” risināsies reģionālā gardēžu ceļa...

Rīgas apmeklētākais bārs “Skyline Bar” pārsteidz ar jauno konceptu

Rīgā, Radisson Blu Latvija Conference & SPA Hotel 26. stāvā, ar vērienīgu pasākumu tika prezentēts...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie luksus viesnīcas «Dome Hotel & SPA» īpašnieka Gundara Ozola

Viesnīcas Dome Hotel & SPA īpašnieks Gundars Ozols kopš pavasara pats aktīvi iesaistījies tās vadībā un tālākajā...

Gardēžu ceļa “Livonijas garša” pieturvietu saimnieki andelēsies ar īpašiem labumiem Burtnieka ezera svētkos

Jau sestdien, 25. augustā, Burtniekos, pie Burtnieku centra laivu kanāla, tuvi un tāli viesi varēs...

Eksperts: “Rudzu maize baro zarnu traktu no abām pusēm!”

Lai atzīmētu Latvijas Maiznieku biedrības 25. jubileju, jau 7. septembrī izstādē “Riga Food 2018” Ķīpsalā...

Mežaparka zaļajā oāzē izveidots jauns restorāns visai ģimenei

Beidzot ir vieta, kur iegriezties ar visu ģimeni pēc aktīvas atpūtas vai pastaigas pa Mežaparku...

Viedokļi: Ko Latvijas restorāni dara ar ēdiena pārpalikumiem?

Pasaulē arvien attīstas "zaļā domāšana", respektīvi censties pēc iespējas mazāk izniekot...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Light House Jurmala» vadītājas Anastasijas Gorikas

Anastasija Gorika pēc vairākiem gadiem darba viesnīcas "Light House Jurmala" mārketinga menedžere...

Izsludināts konkurss «Labākais ēdināšanas uzņēmums Ventspilī 2018»

Ventspils pilsētas domes Tūristu informācijas centrs izsludina konkursu “Labākais ēdināšanas uzņēmums Ventspilī 2018”, kurā...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Pica Lulū» līdzīpašnieka Elmāra Taņņa

Pica Lulū līdzīpašnieks Elmārs Tannis pusi sava mūža nodzīvojis un veltījis Latvijas sabiedriskās...

Viedokļi: Kā restorāniem šogad gāja Rīgas Burgeru festivālā?

Šajā nedēļas nogalē Rīgā norisinājās jau otrais Rīgas burgeru festivāls. Tāpat kā pērn, arī šogad festivāls...

Sieru satikšanās Rēzeknē

„Latvijas novadu Siera diena” ir biedrības „Siera klubs” gada ievērojamākais pasākums...

Krāšņi izskanējuši Siguldas Opermūzikas svētki

Ar vērienīgu 80 gadus neredzētu izrādi Latvijā „Andrē Šenjē” un Galā koncertu „Marina...

Āgenskalna tirgus atsāks savu darbību 3.augustā ar āra tirdzniecību

2018.gada 26. jūlijā, Āgenskalna tirgu apmeklēja Rīgas domes priekšsēdētāja pienākumu izpildītājs Andris Ameriks kopā ar...

Jau septembrī Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde «Riga Food 2018»

No 5. līdz 8. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks Baltijas nozīmīgākais...

Norisināsies vakariņas pilnmēnesī ar šefpavāru Raimondu Zommeru

27.jūlija naktī Kāla ezerā notiks unikāls pasākums “Pilnmēness uz ezera”. Tā ir iespēja ļauties garšu...

Valmieras pilsētas svētkos reģionālā gardēžu ceļa meistardarbnīcā cels godā Livonijas kulināro mantojumu

Sestdien, 28. jūlijā, no plkst. 11:00 līdz 14:00 Valmieras pilsētas 735. gadadienas svinību...

Atmodini baudas Dikļu pils Sajūtu festivālā

14. jūlijā Dikļu pils ielūdz uz skaisto pils parku izbaudīt tradicionālo mūzikas un gastronomijas piedzīvojumu – Dikļu pils Sajūtu festivālu...

Zaubes savvaļas kulinārais festivāls aicina - košs un aizraujošs

14. jūlijā Zaubes savvaļas kulinārais festivāls jau trešo reizi aicina ikvienu izbaudīt KOŠO DABAS GARŠU...

Viedokļi: Kā tūrisma uzņēmumu vadītāji ņem dalību Dziesmu un Deju svētkos?

Šonedēļ norisinās XXVI Vispārējie latviešu Dziesmu un XVI Deju svētki kuros...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas restorāna «Prospekts 55» šefpavāra Reiņa Čerņajeva

Reinis Čerņajevs savos 26 gados ieguvis pavāra pieredzi gan Latvijā, gan Spānijā gan Norvēģijā...

Viedokļi: Kādu uzmanību ekoloģijai pievērš ar tūrismu saistītie uzņēmumi Latvijā?

Jau ilgu laiku aktuāla ir bijusi ideja par pēc iespējas ekoloģiskāku pieeju dzīvei...

Hotel Bergs ar īpašiem pasākumiem atzīmēs piecpadsimt gadu jubileju

Jūlijā viesnīca Hotel Bergs svin savu 15 gadu jubileju. Jubilejas mēnesī viesnīca Hotel Bergs...

Viedokļi: Kā tūrisma nozares uzņēmumi un to vadītāji atzīmēs Līgo svētkus? (papildināts, 6 viedokļi)

Līgo svētkus jau svinēsim šajā nedēļas nogalē – katrs tos pavadīsim citādāk, piekopjot katrs savas jau gadiem...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Cēsu Tūrisma attīstības un informācijas centra vadītājas Andras Magones

Cēsu Tūrisma informācijas centra vadītāja Andra Magone vietējo tūrisma dzīvi vada astoņus gadus...

Viedokļi: Kā tūrisma nozares uzņēmumi un to vadītāji atzīmēs Līgo svētkus?

Līgo svētkus jau svinēsim šajā nedēļas nogalē – katrs tos pavadīsim citādāk, piekopjot katrs savas jau gadiem...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.27399492sec.