3 receptes.

Apskatām 361 - 400 no 482 vārdam '3 receptes'

Eco Catering un Dobeles dzirnavnieks piedāvā 5 īpašas receptes Lieldienu galdam

Lai arī tradicionāli Lieldienās ierastākā maltītes sastāvdaļa ir olas, noderīgi atcerēties - tie ir svētki...

Jelgavas tūrisma vakarā gatavos gardas uzkodas piknikam

24.aprīlī Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī notiks tematiskais tūrisma vakars "Vēderprieku baudīšana dabā"...

Dinamo Rīga hokejisti šodien Čili Picā ceps picas

Turpinot just līdzi Latvijas hokejistu gaitām, lielākais picēriju tīkls Latvijā, Čili Pica, izveidojis...

Valmiera ir īsts gardēžu galamērķis

Valmiera ir īsts Latvijas gardēžu galamērķis. Šeit iespējams nobaudīt maltītes jebkurai gaumei. Valmieras Tūrisma informācijas centrs...

Projekta Bella Cuisine dalībnieki piedalījās starptautiskajā tūrisma izstādē Balttour 2014

No 7. līdz 9. februārim izstāžu centrā Ķīpsalā norisinājās 21. starptautiskā tūrisma izstāde-gadatirgus Balttour 2014, kur savu...

Restorāns Pintxo piedāvā Paeljas ar vistas gaļu un čorizo foto recepti

Jūrmalas restorāns Pintxo aicina ne tikai baudīt restorānā pagatavotos Vidusjūras un sezonālos ēdienus...

Ceļojošā plakātu izstāde "Domā. Ēd. Taupi" skatāma Rīgā

No 15.janvāra Rīgā, Ziemeļu Ministru padomes biroja telpās būs skatāma ceļojošā plakātu izstāde...

Travelnews.lv sveic pareizticīgo un vecticībnieku Ziemassvētkos un Jaunajā gadā

Šodien, 7. janvārī tiek atzīmēti pareizticīgo un vecticībnieku Ziemassvētki. Dažās Latvijas...

Vēlot priecīgus Ziemassvētkus un jaudīgu zirga gadu, Travelnews.lv sveic svētkos

Šī gada nogalē mums ir paveicies ar brīvdienām, jo Ziemassvētki, Vecgada vakars un Jaungada...

Īpaši Travelnews.lv - brūkleņu parfē recepte no Ambiente šefpavāra krājumiem

Vecrīgas viesnīcas Konventa Sēta restorāns Ambiente ir izmeklēts jūgendstila restorāns...

Burkāns šefpavārs piedāvā deserta recepti, kas piemērota svētku laikam

Tuvojoties Ziemassvētku laikam, Travelnews.lv kopā ar sadarbības partneru restorānu šefpavāriem gatavo svētkiem...

Baltā sniegā laižas Latvija... Ieskaties, kur svētkus pavadīt ārpus Rīgas

Gaisā virmos piparkūku un karstvīna smarža, baltā sniegā pārklāsies visa Latvija, gaišas domas veltīsim...

Ko pasniegt Neatkarības dienas svētku galdā, idejas sniedz Hotel Dinaburg restorāna vadītāja

Visiem zināms, ko likt galdā Lieldienās, Līgo svētkos un Ziemassvētkos, tomēr ne visiem ir idejas par galda klāšanas...

Piedāvājam idejas, kā pavadīt oktobra beigas - Helovīnu dienu

Lai gan Helovīnu diena ienākusi Latvijā no ASV, tomēr gluži tāpat kā Valentīndiena...

Restorāns Granāts aicina baudīt Taškentas gardākos ēdienus

Dārgie restorāna "GRANĀTS" draugi un apmeklētāji, mēs nolēmām Jūs atkārtoti palutināt ar...

Piedzīvo Leģendu nakts brīnumus pilīs un muižās

Turpinot aizsākto Leģendu nakts tradīciju, arī šogad, 26.oktobrī, savas durvis vērs Latvijas pilis un muižas dažādos...

Kaimiņu kulinārijas tradīciju apmaiņa Rīgas zivju restorānā Le Dome

Zivju restorānā Le Dome šī gada 4. un 5.oktobrī tika aizvadītas Igaunijas nacionālajai virtuvei veltītas vakariņas...

Jūrmalas brīvdabas muzejā notiks Vīna svētki

Jūrmalas brīvdabas muzejā, jau trešo gadu pēc kārtas, 28. septembrī, pulksten 13:00, visi tiek mīļi aicināti uz "Vīna svētkiem"...

Intervija: sajūti Liepājas viesnīcas Promenade Hotel radīto atmosfēru

Viesojoties Promenade Hotel pagājušā gada rudenī, pārņēma īpašas sajūtas – viesmīlīga sagaidīšana...

Ķīpsalā turpinās izstāde "Riga Food 2013"

18. starptautiskā pārtikas izstāde "Riga Food 2013" notiks no 4. līdz 7. septembrim Starptautiskajā izstāžu...

Aktivitātes Latvijas uzņēmumu un reģionu stendos izstādē "Riga food 2013"

Latvijas uzņēmumi tiekas starptautiskajā pārtikas izstādē "Riga Food 2013", kas norisināsies...

Bistro un konditoreja Silva Jelgavā par ābolu izmantošanu ēdienu gatavošanā

Ir sācies ābolu laiks, kad bērni steidz baudīt svaigos ābolus, saimnieces gatavo ābolu krājumus ziemai...

"Senās uguns nakts" atkal iededzas Pāvilostā

2013. gada 31. augustā, Pāvilostā, tiek rīkots tradicionālais pasākums "Senās uguns nakts", kas reizē ir arī tūrisma...

Brīvdabas muzejā notiks Maizes godi

Šo svētdien, 2013. gada 25. augustā, Brīvdabas muzejā no pulksten 12:00 līdz pulksten 16:00 norisināsies Maizes godi...

Atklāj savu vasaras dzērienu - grieķu iecienītā Frappe jeb aukstā kafija

Paruna vēsta, ka labai kafijai jābūt karstai kā ellei, melnai kā velnam un saldai kā mīlai...

Rīgas Centrāltirgus pulcē svaigu ogu tīkotājus

Vasaras garšīgākā nodarbe, protams, ir zemeņu un citu ogu ēšana un to saglabāšana ziemai. Viena no vietām, kur atrast šos...

Intervija: Ivica no "Dziedošajām ģimenēm" par dzīvi Latvijā un īstu gulaša zupu

Horvāts Ivica Janderok zināms kā "Dziedošo ģimeņu" šova dalībnieks Baumaņu ģimenes sastāvā...

TOP 11 aktivitātes bērniem Ķīpsalā – no 24. līdz 26. maijam

Ķīpsalā būs milzum daudz atraktīvu, sportisku, izglītojošu un sirsnīgu aktivitāšu bērniem un viņu vecākiem...

ES apmācību programma studentiem, topošajiem reģionālā tūrisma uzņēmējiem un darbiniekiem

2013. gada 8. un 9. aprīlī Biznesa augstskolā Turība viesojas Leonardo da Vinči projekta "Reģionālie un lauku...

Lieldienu recepte no Tavernas pūra - Raibais zaķu laika kārtojums

Par godu Lieldienām tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv piedāvā recepti svētku galdam...

Travelnews.lv apkopojis lielā olu krāsošanas konkursa receptes

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv ir apkopojis lasītāju iesūtītās receptes olu krāsošanas konkursam...

Caviar Club šefpavārs: Dažādu lapu salāti ar apsvilinātu, olīveļļā izturētu tunci un bez čaumalas vārītu olu

Baltic Beach Hotel restorāna Caviar Club šefpavārs...

Caviar Club šefpavārs: Baltvīnā tvaicēta menca ar cukurzirņu biezeni

Turpinām informēt par Lieldienu ēdienu receptēm, ko piedāvā Baltic Beach Hotel restorāna...

Caviar Club šefpavārs: Truša kāja sautēta baltvīnā ar olīvām, pasniegta ar saceptiem penne makaroniem

Tuvojoties Lieldienām, Baltic Brach Hotel restorāna Caviar Club šefpavārs Kristaps Jokmanis piedāvā receptes...

Konkurss: Gatavosimies lielajai olu krāsošanai kopā

Dalies ar savu olu krāsošanas recepti, noslēpumu vai padomu un laimē Travel RSP dāvanu karti Lieldienu braucienam...

Recepte: Tavernas kabaču zupa gavēņa laikam

Ir sācies 40 dienu ilgs gavēņa laiks, kad iespējams daudzi, atsacīsies no dažādiem pārtikas produktiem. Latviešu tradicionālo ēdienu...

Latvijā darbu uzsācis ikdienas restorānu tīkls FORTAS

Investējot 250 tūkstošus eiro un radot 25 jaunas darbavietas, Vecrīgā, Aspazijas bulvārī 32 atvēries pirmais lietuviešu zīmola ikdienas restorāns...

Ogrē notiks tikšanās ar kādreizējiem ēdināšanas iestāžu darbiniekiem

19. janvārī, noslēdzot izstādi "Ogres šnicele" par sabiedrisko ēdināšanu Ogres pilsētā padomju gados, muzejā...

Bibliotēka No1 šefpavārs Māris Jansons dalās pieredzē par restorāna aizkulisēm

Restorāns Bibliotēka No1 pārsteigs gan internacionālas virtuves, gan pašmāju virtuves cienītājus...

Carnikavas novada TIC piedāvā naktsmītņu TOP 3

Ja dodies uz Carnikavas pusi, izmanto iespēju un nakšņo, ieturi maltīti vai izklaidējies kādā no Carnikavas novada uzņēmumiem...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.57139206sec.