astronomija.

Apskatām 361 - 400 no 640 vārdam 'astronomija'

Ceļā uz «Hanzas gastronomiju»: fokuss uz vietējām iespējām

Vietējās izcelsmes produktiem ir potenciāls kļūt par ļoti nozīmīgu mūsdienu gastronomijas daļu. Šīs nedēļas sākumā par to bija iespējams pārliecināties...

Šefpavāri no vairākām Latvijas pilsētām Vīlandē piedalīsies starptautiskā meistarklasē

Šefpavāri no Cēsīm, Limbažiem, Kuldīgas, Straupes, Valmieras, Vīlandes un Pērnavas (pēdējās divas – Igaunija) 14. novembrī Vīlandē piedalīsies...

Siguldas Restorānu nedēļa ieguvusi popularitāti

​No 1. līdz 6.novembrim Siguldā un tās apkārtnē norisinājās Siguldas Restorānu nedēļa, kurā ar īpašām trīs ēdienu maltītēm...

Vācijas lielākais ikdienas laikraksts nosauc Rīgu par gardēžu pilsētu

Rīga pēdējos gados no izklaides tūrisma galamērķa kļuvusi par nozīmīgu Baltijas gastronomijas tūrisma galamērķi, vēsta Vācijas lielākais ikdienas laikraksts...

Novembra sākumā norisināsies Siguldas Restorānu nedēļa

No 1. līdz 6.novembrim Siguldā un tās apkārtnē norisināsies Siguldas Restorānu nedēļa, kurā piedalīsies desmit restorāni un kafejnīcas...

Valmierā noslēgusies starptautiskā tūrisma konference

21.oktobrī Valmierā, Vidzemes Augstskolā un koncertzālē “Valmiera”, norisinājās starptautiska tūrisma konference “Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā...

Vita Jermoloviča: Četri soļi, lai Rīga kļūtu par Ziemeļvalstu tūrisma līderi

Mēs, latvieši, sevi nereti salīdzinām ar Igauniju, norādot uz kaimiņu veiksmes stāstiem un padarīto un tiecoties pierādīt, ka neesam sliktāki. Tehnoloģiju jomā jau...

Kas ir Latvijas dabas garša un gastronomijas tūrisms?

Valmierā 21.oktobrī norisināsies starptautiska tūrisma konference, kurā viena no tēmām būs gastronomijas tūrisms. Par to, kāda ir Latvijas dabas garša, stāsta viens no Latvijā vadošajiem šefpavāriem...

Izsludina konkursu «Rīgas – Gaujas reģiona 2017.gada Eiropas Gastronomijas reģiona oficiālais suvenīrs»

Lai veicinātu Rīgas – Gaujas reģiona gastronomisko suvenīru jaunradi, nodibinājums “Rīgas tūrisma Attīstības birojs” sadarbībā ar ...

Rīgā viesojas viena no Londonas ietekmīgākajām ēdiena blogerēm

Lai iepazītu Rīgu kā pilsētu labai garšsajūtai un apmeklētu Rīgas-Gaujas reģionu, kas nākamgad saņēmis Eiropas gastronomijas reģiona titulu...

Rīgas restorānu nedēļā piedalās 57 restorāni

Šī gada 10.oktobrī Rīgā sākās jau desmitā Rīgas restorānu nedēļa, kurā piedalās 57 restorāni. Tās laikā apmeklētājiem ir iespēja nobaudīt...

Ir sākusies desmitā Rīgas restorānu nedēļa

Vakar, 10. oktobrī, Rīgā sākās jau desmitā Rīgas restorānu nedēļa, kurā piedalās 57 restorāni. Tās laikā apmeklētājiem ir iespēja nobaudīt trīs ēdienu maltīti par 15 vai 20 eiro Rīgas labākajos...

Valmierā notiks starptautiska konference "Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā: globālo tendenču vietējie risinājumi"

No 2016. gada 7. septembra ir iespējams reģistrēt dalību starptautiskajai, zinātniskajai konferencei “Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā: globālo tendenču vietējie risinājumi”, kas...

LIELĀ INTERVIJA ar Lauru Skrodeli, Siguldas Attīstības aģentūras direktori

Siguldai ir tik vēl daudz veidu kā sevi parādīt! Ar šādu apņēmību pirms sešiem gadiem darbu sāka P/A “Siguldas Attīstības aģentūra” direktore Laura Skrodele, kura...

Viedoklis: Kas gaidāms starptautiskajā tūrisma konferencē Valmierā?

21. oktobrī Valmierā, Vidzemes Augstskolā, notiks starptautiska, zinātniskā konference “Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā: globālo tendenču vietējie risinājumi”. Šī konference ir liels notikums pilsētā...

Biedrība Latgales kulinārā mantojuma centrs gūst pieredzi Hījumā reģionā Igaunijā

Arī šogad no 27. -30.septembrim kuplā pulkā kulinārā mantojuma biedri, kā arī citi tūrisma uzņēmēji devās uz Hījumā salu Igaunijā. Braucienā piedalījās...

Arī Valmierā notiks Zinātnieku nakts pasākumi

Piektdien, 30. septembrī, Rīgā, Jelgavā, Salaspilī, Rēzeknē, Daugavpilī, Valmierā, Liepājā, Ventspilī un Papē notiks Zinātnieku nakts...

Tūrisma izstādē «JATA Tourism Expo Japan» – arvien lielāka uzmanība Baltijai un Somijai

Japāņu interese par mūsu piedāvājumu pārsteidz ar mērķtiecību un sirsnību. Triju Baltijas valstu piedalīšanās ar kopīgu stendu...

Cēsu puses tūrisma uzņēmēju rudens sanākšana Liepas muižā

Trešdien, 28.septembrī Liepas muižā tūrisma uzņēmēji un ikviens interesents aicināti uz semināru par viesmīlības un gastronomijas tēmām...

Ziemeļvalstu blogeri slavē mūsu ēdienu un sola atgriezties

LIAA Tūrisma departaments sadarbībā ar Ziemeļvalstu emuāristu jeb blogeru apvienību “Nordic Travel Bloggers” no 9. līdz 13. septembrim ciemos uzņēma...

HANSA partneru tikšanās Cēsīs: pilsētu vēstures izpēte tuvojas noslēgumam

8. septembrī Cēsīs tikās projekta “Hanzas vērtības ilgtspējīgai sadarbībai” partneri, lai pārrunātu vasarā padarītos darbus un tuvāko mēnešu plānus...

Uzsāk reģistrāciju tūrisma konferencei Valmierā

No 2016. gada 7. septembra ir iespējams reģistrēt dalību starptautiskajai, zinātniskajai konferencei “Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā...

Suntažos izveidota Kaktusu māja

Kaktusu mājas kolekcijā šobrīd ir 250 dažādi adīti un tamborēti kaktusi, katrs no tiem ir oriģināls roku darbs, kam nav dublikāta. Ikviens no kaktusiem, par...

Latvijā viesojās gastronomijas žurnālistes no Somijas

Tāda atsaucība sen neesot bijusi pieredzēta - atzina Somijas gastronomijas žurnālistu asociācijas vadītājas. Parasti gadskārtējā kopīgajā ekskursijā piedaloties kādi...

LIAA Tūrisma departaments aicina uz Informatīvo dienu

LIAA Tūrisma departamenta eksperti aplūkos vairākus aktuālos jautājumus par interneta resursu izmantošanu, portāla satura pilnīgošanu, atbalsta saņemšanu starptautisko...

Ļaujies garšu piedzīvojumam Gastronomijas festivālā!

Arī šogad 12 dienas – no 31. augusta līdz 11. septembrim – notiks Gastronomijas festivāls, kas aicinās tevi izvēlēties...

Informēs par izstādi "Riga Food 2016"

30. augustā notiks preses konference, kurā informēs par starptautiskās pārtikas izstādes “Riga Food 2016” piedāvājumu, pavāru, bārmeņu kafijas un tējas meistaru konkursiem...

Klajā laists Gardēžu ceļvedis

Jau pēc dažiem mēnešiem Rīgas-Gaujas reģions kļūs par Eiropas Gastronomijas reģionu, un jaunais izdevums tad vēl jo vairāk noderēs. Šāda izdevuma iepriekš nav bijis, tāpat kā nebijis ir...

Rīgā norisināsies «Gastronomijas festivāls»

"Riga Food 2016" ietvaros norisinās Gastronomijas festivāls. Festivāls aizraus gan tos, kas gatavo, gan tos, kam...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 12.08.2016 - 14.08.2016

Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...

Rīgas svētkos Spīķeri trešo gadu pārtaps restorānā

Aizvadīto pāris gadu laikā "Rīgas svētku restorāns" ir kļuvis par vienu no iecienītākajiem un gaidītājiem...

Siguldā norisināsies Latvijā pirmais Skaņu un garšu festivāls

Tas būs pasākums, kur cilvēki svinēs dzīvi labā noskaņojumā, kompānijā un skaistā vidē. Festivāla koncepts ir...

Viedoklis: Kādi pārsteigumi gaidāmi Rīgas Svētku restorānā Spīķeru laukumā?

Jau trešo gadu Rīgas svētku laikā Spīķeru laukumā durvis ver "Rīgas svētku restorāns". Šogad tā tēma būs...

Rīgā ar īpašu ēdienkarti pārsteigs atzīts šefpavārs no ASV

Lai iepazīstinātu Latvijas iedzīvotājus ar Amerikas Savienotajām Valstīm raksturīgām garšām un produktiem un lai atzīmētu Rīgas un Sandjego pilsētu sadraudzību...

Rīgā ar īpašu ēdienkarti pārsteigs atzīts šefpavārs no ASV

Lai iepazīstinātu Latvijas iedzīvotājus ar Amerikas Savienotajām Valstīm raksturīgām garšām un produktiem un lai...

5 pasaules kulinārie festivāli, kuri šogad noteikti jāapmeklē!

Kulinārais mantojums būtiski atšķir valstis un tautas. Tie, kas mīl baudīt visdažādāko valstu virtuves vai labprāt gatavot paši, zina, ka...

Pēc vērienīgas rekonstrukcijas atkal apskatāms Irbenes lokators

Paraboliskās antenas tiek izmantotas starpzvaigžņu vides objektu novērojumos, Saules radionovērojumos, asteroīdu un...

Viedoklis: Kur Latvijas novados var baudīt īsto Latvijas garšu?

Par Latvijas garšu ir runāts daudz – gan to, kāda tā bijusi daudzus gadu simtus un desmitus iepriekš, gan arī to, kā tā...

Valmierā notiks starptautiska līmeņa tūrisma konference

Konferences programma iezīmē trīs galvenās pamattēmas: tendences tūrismā un zināšanu pieprasījums, tūrisma uzņēmējdarbības vide un...

Par Rīgas-Gaujas gastronomijas reģiona vēstnesi izvēlēts Dzintars Kristovskis

Atzīmējot Rīgas-Gaujas reģiona iegūto titulu “Eiropas gastronomijas reģions 2017”, par tā oficiālo vēstnesi iecelts restorāna...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.02799797sec.