361.
Ceļā uz «Hanzas gastronomiju»: fokuss uz vietējām iespējām
(17/11/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Vietējās izcelsmes produktiem ir potenciāls kļūt par ļoti nozīmīgu
mūsdienu gastronomijas daļu. Šīs nedēļas sākumā par to bija iespējams
pārliecināties...
362.
Šefpavāri no vairākām Latvijas pilsētām Vīlandē piedalīsies starptautiskā meistarklasē
(14/11/2016 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Šefpavāri no Cēsīm, Limbažiem, Kuldīgas, Straupes, Valmieras, Vīlandes
un Pērnavas (pēdējās divas – Igaunija) 14. novembrī Vīlandē piedalīsies...
363.
Siguldas Restorānu nedēļa ieguvusi popularitāti
(11/11/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
No 1. līdz 6.novembrim Siguldā un tās apkārtnē norisinājās Siguldas Restorānu nedēļa, kurā ar īpašām trīs ēdienu maltītēm...
364.
Vācijas lielākais ikdienas laikraksts nosauc Rīgu par gardēžu pilsētu
(26/10/2016 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīga pēdējos gados no izklaides tūrisma galamērķa kļuvusi par nozīmīgu
Baltijas gastronomijas tūrisma galamērķi, vēsta Vācijas lielākais
ikdienas laikraksts...
365.
Novembra sākumā norisināsies Siguldas Restorānu nedēļa
(25/10/2016 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
No 1. līdz 6.novembrim Siguldā un tās apkārtnē norisināsies Siguldas
Restorānu nedēļa, kurā piedalīsies desmit restorāni un kafejnīcas...
366.
Valmierā noslēgusies starptautiskā tūrisma konference
(24/10/2016 05:38)
[lv]
Skatīt vairāk
21.oktobrī Valmierā, Vidzemes Augstskolā un koncertzālē “Valmiera”,
norisinājās starptautiska tūrisma konference “Pieredze, inovācijas un
izaicinājumi tūrismā...
367.
Vita Jermoloviča: Četri soļi, lai Rīga kļūtu par Ziemeļvalstu tūrisma līderi
(20/10/2016 05:34)
[lv]
Skatīt vairāk
Mēs, latvieši, sevi nereti salīdzinām ar Igauniju, norādot uz kaimiņu
veiksmes stāstiem un padarīto un tiecoties pierādīt, ka neesam sliktāki.
Tehnoloģiju jomā jau...
368.
Kas ir Latvijas dabas garša un gastronomijas tūrisms?
(18/10/2016 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Valmierā 21.oktobrī norisināsies starptautiska tūrisma konference, kurā viena no tēmām būs gastronomijas tūrisms. Par to, kāda ir Latvijas dabas garša, stāsta viens no Latvijā vadošajiem šefpavāriem...
369.
Izsludina konkursu «Rīgas – Gaujas reģiona 2017.gada Eiropas Gastronomijas reģiona oficiālais suvenīrs»
(13/10/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai veicinātu Rīgas – Gaujas reģiona gastronomisko suvenīru jaunradi,
nodibinājums “Rīgas tūrisma Attīstības birojs”
sadarbībā ar ...
370.
Rīgā viesojas viena no Londonas ietekmīgākajām ēdiena blogerēm
(12/10/2016 05:32)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai iepazītu Rīgu kā pilsētu labai garšsajūtai un apmeklētu Rīgas-Gaujas
reģionu, kas nākamgad saņēmis Eiropas gastronomijas reģiona titulu...
371.
Rīgas restorānu nedēļā piedalās 57 restorāni
(12/10/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Šī gada 10.oktobrī Rīgā sākās jau desmitā Rīgas restorānu nedēļa, kurā
piedalās 57 restorāni. Tās laikā apmeklētājiem ir iespēja nobaudīt...
372.
Ir sākusies desmitā Rīgas restorānu nedēļa
(11/10/2016 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Vakar, 10. oktobrī, Rīgā sākās jau desmitā Rīgas restorānu nedēļa, kurā
piedalās 57 restorāni. Tās laikā apmeklētājiem ir iespēja nobaudīt trīs
ēdienu maltīti par 15 vai 20 eiro Rīgas labākajos...
373.
Valmierā notiks starptautiska konference "Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā: globālo tendenču vietējie risinājumi"
(11/10/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
No 2016. gada 7. septembra ir iespējams reģistrēt dalību
starptautiskajai, zinātniskajai konferencei “Pieredze, inovācijas un
izaicinājumi tūrismā: globālo tendenču vietējie risinājumi”, kas...
374.
LIELĀ INTERVIJA ar Lauru Skrodeli, Siguldas Attīstības aģentūras direktori
(06/10/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Siguldai ir tik vēl daudz veidu kā sevi parādīt! Ar šādu apņēmību pirms
sešiem gadiem darbu sāka P/A “Siguldas Attīstības aģentūra” direktore
Laura Skrodele, kura...
375.
Viedoklis: Kas gaidāms starptautiskajā tūrisma konferencē Valmierā?
(06/10/2016 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
21. oktobrī Valmierā, Vidzemes Augstskolā, notiks starptautiska,
zinātniskā konference “Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā:
globālo tendenču vietējie risinājumi”. Šī konference ir liels notikums
pilsētā...
376.
Biedrība Latgales kulinārā mantojuma centrs gūst pieredzi Hījumā reģionā Igaunijā
(06/10/2016 05:32)
[lv]
Skatīt vairāk
Arī šogad no 27. -30.septembrim kuplā pulkā kulinārā mantojuma biedri,
kā arī citi tūrisma uzņēmēji devās uz Hījumā salu Igaunijā. Braucienā
piedalījās...
377.
Arī Valmierā notiks Zinātnieku nakts pasākumi
(30/09/2016 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Piektdien, 30. septembrī, Rīgā, Jelgavā, Salaspilī, Rēzeknē, Daugavpilī,
Valmierā, Liepājā, Ventspilī un Papē notiks Zinātnieku nakts...
378.
Tūrisma izstādē «JATA Tourism Expo Japan» – arvien lielāka uzmanība Baltijai un Somijai
(29/09/2016 05:35)
[lv]
Skatīt vairāk
Japāņu interese par mūsu piedāvājumu pārsteidz ar mērķtiecību un sirsnību. Triju Baltijas valstu piedalīšanās ar kopīgu stendu...
379.
Cēsu puses tūrisma uzņēmēju rudens sanākšana Liepas muižā
(23/09/2016 05:36)
[lv]
Skatīt vairāk
Trešdien, 28.septembrī Liepas muižā tūrisma uzņēmēji un
ikviens interesents aicināti uz semināru par viesmīlības un
gastronomijas tēmām...
380.
Ziemeļvalstu blogeri slavē mūsu ēdienu un sola atgriezties
(15/09/2016 05:32)
[lv]
Skatīt vairāk
LIAA Tūrisma departaments sadarbībā ar Ziemeļvalstu emuāristu jeb
blogeru apvienību “Nordic Travel Bloggers” no 9. līdz 13. septembrim
ciemos uzņēma...
381.
HANSA partneru tikšanās Cēsīs: pilsētu vēstures izpēte tuvojas noslēgumam
(14/09/2016 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
8. septembrī Cēsīs tikās projekta “Hanzas vērtības ilgtspējīgai
sadarbībai” partneri, lai pārrunātu vasarā padarītos darbus un
tuvāko mēnešu plānus...
382.
Uzsāk reģistrāciju tūrisma konferencei Valmierā
(12/09/2016 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
No 2016. gada 7. septembra ir iespējams reģistrēt dalību starptautiskajai, zinātniskajai konferencei “Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā...
383.
Suntažos izveidota Kaktusu māja
(12/09/2016 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Kaktusu mājas kolekcijā šobrīd ir 250 dažādi adīti un tamborēti kaktusi,
katrs no tiem ir oriģināls roku darbs, kam nav dublikāta. Ikviens no
kaktusiem, par...
384.
Latvijā viesojās gastronomijas žurnālistes no Somijas
(06/09/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Tāda atsaucība sen neesot bijusi pieredzēta - atzina Somijas
gastronomijas žurnālistu asociācijas vadītājas. Parasti gadskārtējā
kopīgajā ekskursijā piedaloties kādi...
385.
LIAA Tūrisma departaments aicina uz Informatīvo dienu
(05/09/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
LIAA Tūrisma departamenta eksperti
aplūkos vairākus aktuālos jautājumus par interneta resursu izmantošanu,
portāla satura pilnīgošanu, atbalsta saņemšanu starptautisko...
386.
Ļaujies garšu piedzīvojumam Gastronomijas festivālā!
(01/09/2016 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Arī šogad 12 dienas – no 31. augusta līdz 11. septembrim – notiks Gastronomijas festivāls, kas aicinās tevi izvēlēties...
387.
Informēs par izstādi "Riga Food 2016"
(30/08/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
30. augustā notiks preses konference, kurā
informēs par starptautiskās pārtikas izstādes “Riga Food 2016” piedāvājumu,
pavāru, bārmeņu kafijas un tējas meistaru konkursiem...
388.
Klajā laists Gardēžu ceļvedis
(25/08/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau pēc dažiem mēnešiem Rīgas-Gaujas
reģions kļūs par Eiropas Gastronomijas reģionu, un jaunais izdevums tad
vēl jo vairāk noderēs. Šāda
izdevuma iepriekš nav bijis, tāpat kā nebijis ir...
389.
Rīgā norisināsies «Gastronomijas festivāls»
(22/08/2016 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
"Riga Food 2016" ietvaros norisinās Gastronomijas festivāls. Festivāls aizraus gan tos, kas gatavo, gan tos, kam...
390.
Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 12.08.2016 - 14.08.2016
(14/08/2016 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Ieskaties labākajos brīvdienu
pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...
391.
Rīgas svētkos Spīķeri trešo gadu pārtaps restorānā
(13/08/2016 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Aizvadīto pāris gadu laikā "Rīgas svētku restorāns" ir kļuvis par vienu no iecienītākajiem un gaidītājiem...
392.
Siguldā norisināsies Latvijā pirmais Skaņu un garšu festivāls
(13/08/2016 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Tas būs pasākums, kur cilvēki svinēs dzīvi labā noskaņojumā, kompānijā un skaistā vidē. Festivāla koncepts ir...
393.
Viedoklis: Kādi pārsteigumi gaidāmi Rīgas Svētku restorānā Spīķeru laukumā?
(12/08/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau trešo gadu Rīgas svētku laikā Spīķeru laukumā durvis ver "Rīgas svētku restorāns". Šogad tā tēma būs...
394.
Rīgā ar īpašu ēdienkarti pārsteigs atzīts šefpavārs no ASV
(11/08/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai
iepazīstinātu Latvijas iedzīvotājus ar Amerikas Savienotajām Valstīm
raksturīgām garšām un produktiem un lai atzīmētu Rīgas un Sandjego pilsētu sadraudzību...
395.
Rīgā ar īpašu ēdienkarti pārsteigs atzīts šefpavārs no ASV
(08/08/2016 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai iepazīstinātu Latvijas iedzīvotājus ar Amerikas Savienotajām Valstīm raksturīgām garšām un produktiem un lai...
396.
5 pasaules kulinārie festivāli, kuri šogad noteikti jāapmeklē!
(29/07/2016 06:14)
[lv]
Skatīt vairāk
Kulinārais mantojums būtiski atšķir
valstis un tautas. Tie, kas mīl baudīt visdažādāko valstu virtuves vai
labprāt gatavot paši, zina, ka...
397.
Pēc vērienīgas rekonstrukcijas atkal apskatāms Irbenes lokators
(29/07/2016 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Paraboliskās antenas tiek izmantotas starpzvaigžņu vides objektu novērojumos, Saules radionovērojumos, asteroīdu un...
398.
Viedoklis: Kur Latvijas novados var baudīt īsto Latvijas garšu?
(27/07/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Par Latvijas garšu ir runāts daudz – gan to, kāda tā bijusi daudzus gadu simtus un desmitus iepriekš, gan arī to, kā tā...
399.
Valmierā notiks starptautiska līmeņa tūrisma konference
(26/07/2016 05:35)
[lv]
Skatīt vairāk
Konferences programma iezīmē trīs galvenās pamattēmas: tendences tūrismā
un zināšanu pieprasījums, tūrisma uzņēmējdarbības vide un...
400.
Par Rīgas-Gaujas gastronomijas reģiona vēstnesi izvēlēts Dzintars Kristovskis
(22/07/2016 05:35)
[lv]
Skatīt vairāk
Atzīmējot Rīgas-Gaujas
reģiona iegūto titulu “Eiropas gastronomijas reģions 2017”, par tā oficiālo vēstnesi
iecelts restorāna...