gaļa.

Apskatām 361 - 400 no 1520 vārdam 'gaļa'

Via Vitalité,

Padomi, kā nepārcept gaļu un vienkāršas grila receptes ikvienam

Siltas un saulainas dienas ir īstais brīdis, lai ar ģimeni vai draugiem izbaudītu vasaras gardāko pieredzi – dažādus grilējumus...

Slavenu šefpavāru padomi, kā samazināt izmestā ēdiena apjomu

Katru gadu pasaulē izmet vairāk nekā trešdaļu no visas saražotas pārtikas. Šis skaitlis ir vēl pārsteidzošāks, ņemot vērā lielo izsalkušo cilvēku skaitu...

Uzņemam vitamīnus! TOP3 ražas veltes, ko iekļaut uzturā

Vietējās ražas laiks ir lieliska iespēja uzņemt vērtīgās vielas no tepat augušiem dārzeņiem, apgādāt organismu ar vitamīniem un minerālvielām...

Latvijas šefpavāri atklāj «Chef’s BOX» – restorānu tiem, kas ceļā

2022. gada 21.jūlijā, klātesot Latvijā plaši pazīstamiem šefpavāriem Laurim Aleksejevam (36.līnija), Mārim Jansonam (Kest), Mārtiņam Sirmajam (Ramen Riga), Andrim Rūmītim (Hercogs Garden) un Kristīnei Vīksnai (Tower Cafe)...

Kā uzlabot savu ēdienkarti vasarā un izvairīties no pārēšanās

Gada siltā sezona nereti var būt īsts izaicinājums mūsu gremošanas sistēmai. Lai gan varētu šķist, ka vasarā ir ievērojami vieglāk padarīt savu ēdienkarti veselīgāku un ...

Vairāk kustību, mazāk sāls un citi padomi cīņai ar tūsku

Smagi plakstiņi rītos vai kājas, kas vakarpusē kļuvušas kā bluķi nav retas parādības – tūska var piemeklēt ikvienu...

Kāpēc ceļošana ir arī rūpes par sevi un savu labsajūtu

Vasara ik gadu nāk ar aicinājumu ļauties dzīves baudīšanai, uzlādējošu saules siltumu un gūzmu dabas vitamīnu. Šis ir laiks, kad darbu dzīvei tiek dota pauze...

Marta Mackeviča: «Grand Palace hotel» restorāns «Seasons» – svētku sajūta garantēta

Elegants iekārtojums, gaumīgs un neuzbāzīgs interjers, lieliska apkalpošana un izcils ēdiens – tā īsumā varētu raksturot viesnīcas viesnīcas...

Mājas kafejnīcu dienas 2022 | Garšas Abavas lokos

No jūlija līdz pat septembra beigām Latvijā lauku saimniecības, uzņēmēji un vietējo kopienu entuziasti, kā arī dažādas tūristu piesaistes vietas atvērs savas durvis viesiem...

Noslēpumainā Bulgārija: Interesantākie un būtiskākie fakti

Bulgārija ir kā labi glabāts noslēpums. Tā ieslēpusies starp lielām kaimiņvalstīm - Turciju, Grieķiju un Rumāniju - glabā virkni brīnišķīgu pārsteigumu...

Aivars Mackevičs: 10 atziņas par Spānijas kūrorta salu Maļorku Vidusjūrā

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv direktors Aivars Mackevičs 25.04.2022 sadarbība ar Latvijas tūrisma firmu «Atlantic Travel»...

Pētījumi liecina: žirafu skaits negaidīti pieaug

Jaunākie pētījumi liecina, ka visā Āfrikā ir pieaudzis žirafu skaits, kas ir negaidīta, taču visai patīkama ziņa, jo 2016. gadā tās iekļāva izmirstošo dzīvnieku sarakstā...

Jūrmalas restorānu šefpavāri dalās ar receptēm gardākai Jāņu svinēšanai

Jūrmalai ir sava garša, kur dažādu gastronomijas kultūru tradīcijas savijušās tikai ar šeit rodamo unikālo dabas buķeti. Jūrmalas šefpavāri iesaka piecas receptes Līgo svētkiem...

Atpūtas vietas, kuras noteikti jāiekļauj savā šīs vasaras plānā, apmeklējot Liepāju

Liepājā ir vairākas lieliskas vietas, kur labi pavadīt laiku, baudīt pozitīvas emocijas, mieru un atpūtu no ikdienas skrējiena...

Gardēžus aicina uz Mājas kafejnīcu dienām 9. - 10. jūlijā Augšdaugavas novadā

Jau šā gada 9. un 10. jūlijā visi gardēži tiek aicināti doties uz Augšdaugavas novadu, lai baudītu īstus lauku labumus, mājas virtuvi, vietējos ēdienus, interesantu kultūrprogrammu un...

Izgaršo kulināro piedāvājumu Preiļu novadā «Māju kafejnīcu dienas» pasākuma ietvaros

Mājas kafejnīcu dienas ir pasākums, kas aicina apmeklētājus uz konkrētu galamērķi, izbaudīt tā kulināro piedāvājumu, iepazīt tradīcijas un kultūru un...

5 padomi, kā uz grila iegūt sulīgu gaļu

Gaļas grilēšana ir viens no populārākajiem maltītes sagatavošanas veidiem vasarā. Ja pieredzējušākie grilēšanas meistari apgūst aizvien jaunas metodes...

Šefpavārs Māris Jansons aicina nogaršot unikālus ēdienus no zviedru gaļas bumbiņām Bumbiņ’festā

Talantīgais šefpavārs Māris Jansons ir radījis unikālus ēdienus, izmantojot tradicionālās zviedru virtuves gaļas bumbiņas, un pasniegs tos...

Ikgadējais pasākums «Atvērtās dienas laukos» šogad notiks 4. jūnijā

Daudzu gaidītais Latvijas lauku iepazīšanas pasākums “Atvērtās dienas laukos” šogad noritēs sestdienā, 4. jūnijā. 227 saimniecības būs atvērtas apmeklētājiem visas dienas garumā...

Rīgas Zooloģiskajā dārzā lauvēni svin gada jubileju

Kā jau pieklājas, dzimšanas dienai jāsākas ar svētku maltīti un dāvanām. Jau pašā rīta agrumā lauvu ģimene saņēma divas jubilejas tortes no lauvēnu Vara un Teikas krusttēviem...

Šovasar Ventspilī festivālā pulcēsies labākie Latvijas street food pārstāvji

Jau desmito reizi pasaules līmeņa sportisti, amatieri un citi ekstrēmo sporta veidu cienītāji tiksies Ventspilī – lielākajā alternatīvo sporta veidu un ielu kultūras notikumā Baltijā...

Francijas lidsabiedrība «Air France» piedāvās jaunu biznesa klases aprīkojumu

Francijas lidsabiedrība «Air France» ar 2022.gada septembri piedāvās jaunu biznesa klases aprīkojumu 12 lidmašīnās Boeing 777-300...

Rīgas Zoodārzs: Uzsauc lauvēniem dzimšanas dienas pusdienas!

Pēc tam, kad saposts lauvu aploks, var gatavoties Rīgas Zoodārza lauvēnu Teikas un Vara gada jubilejai. Tā gaidāma 31. maijā...

National Geographic: Noslēpumiem apvītā Senā Roma

Senās Romas ietekme uz Rietumu civilizāciju ir neapšaubāma. Tās iedzīvotāji bija pazīstami ar savām militārajām, politiskajām...

«LIDO Alus» sēta Vecrīgā paplašina piedāvājumu un pārceļas uz jaunām telpām

Daudzu rīdzinieku un pilsētas viesu iecienītais restorāns LIDO Alus sēta no 29. aprīļa durvis vēris jaunās telpās Vecrīgā, no Tirgoņu ielas pārceļoties uz plašākām un gaišākām telpām...

Seši tradicionālie īru ēdieni, ko ir vērts pagaršot

Kurš gan nav dzirdējis par īru kafiju un kartupeļu pīrāgu? Taču īru tradicionālā virtuve neaprobežojas tikai ar stipro dzērienu receptēm un kartupeļu ēdieniem...

Āgenskalna tirgus vēsturiskais paviljons vērs durvis 7. maijā

7. maijā pēc četru gadu rekonstrukcijas apmeklētājiem durvis vērs Āgenskalna tirgus vēsturiskais paviljons. Ikviens aicināts apskatīt iespaidīgās pārmaiņas pēc restaurācijas...

Ar klasi ekskursijā uz Smiltenes novadu

Aicinām doties piedzīvojumā ar klasi Smiltenes novadā! Ir sagatavoti dažādi atraktīvi un aktīvi pieturpunkti, kur varēs uzzināt daudz...

16.aprīlī aicina Zaļais tirdziņš - stādu gadatirgus Gulbenē!

Sestdienā pirms Lieldienām, 16.aprīlī, ikviens gulbenietis un pilsētas viesis aicināts apmeklēt Zaļo tirdziņu – stādu gadatirgu, kas...

Iepazīsties - kebabs! Kas raksturo labu kebabu?

Kebabs ir viens no populārākajiem ēdieniem visā pasaulē, turklāt katrā vietā to gatavo mazliet citādi. Daudzviet par kebabu sauc izceptu maltās gaļas desiņu, ko...

Svinīgā pasākumā pasniegtas «Balvu novada Gada balva Uzņēmējdarbībā 2021» desmit nominācijās

2022.gada 18.martā Balvu Kultūras un atpūtas centrā norisinājās svinīgais pasākums...

Mundruma avots – diedzēti graudi un sēklas

„Ieviesiet ikdienas ēdienkartē arī dīgstus!” aicina „Mēness aptiekas” farmaceiti kopā ar pieaicināto eksperti sertificētu uztura speciālisti Lizeti Pugu atgādina...

Rīgas lidostā darbu sāk jau otrā «Caffeine» kafejnīca

Paplašinot “Caffeine” kafejnīcu tīklu, 11. martā Rīgas lidostā darbu sākusi otrā “Caffeine” kafejnīca, kas kopumā ir jau 21. kafejnīca šajā tīklā...

Izdoti Balvu novada tūrisma informatīvie materiāli 2022. gadam

2021.gada nogalē Ziemeļlatgales biznesa un tūrisma centra tūrisma speciālistes aktīvi strādāja pie jaunā novada tūrisma ceļveža – kartes izveides un varam ar prieku paziņot...

VIDEO: Rīgas Zooloģiskā dārza iemītnieks tīģeris Augusts svin pilngadību

Tik zīmīgs datums, kā 2022. gada 22. februāris (22.02.2022), pelna īpašu ievērību jau pats par sevi, bet Rīgas zooloģiskajā dārzā to svinēt ir īpašs iemesls, jo  tieši...

Marta Mackeviča: Atpūta viesnīcā «Rixos Sharm El Sheikh Adult Friendly» jeb ko piedāvā 5 zvaigznes Ēģiptē?

Dzirdot jēdzienus “5 zvaigznes”, “Ēģipte” un “viss iekļauts” katrs no mums iedomājas kaut ko citu – vieni domā par neierobežotu ēdienu izvēli...

Ēdienu pārpalikumu pagatavošanā Baltijā populārākās ir veģetārās un makaronu receptes

Gadumijas svētki aizvadīti, taču vēl aizvien par tiem atgādina gan pārtikas krājumi ledusskapī, gan gluži svaigās apņemšanās šogad ēst mazāk vai veselīgāk...

Svarīgākais izvēloties dzirkstošo vīnu – vīnziņa padomi

Pirms svētkiem, tai skaitā gadu mijā, iegādājoties dzirkstošo vīnu, nonākam dilemmas priekša – kādu no plašā klāsta iegādāties...

3 interesantas lietas par asinsdesām

Asinsdesas ir tradicionāls ēdiens Latvijas un citās Eiropas virtuvēs, kā arī tās pazīst Amerikā, Āzijā un pat Āfrikā...

Karstvīna vietā miestiņš – kā baudīt alu ziemā?

Domājot par alu, mēs nereti iztēlojamies norasojuši glāzi ar aukstu dzērienu karstā vasaras dienā, tomēr alu var baudīt arī gada aukstajos mēnešos...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::4.76887417sec.