gaļa.

Apskatām 361 - 400 no 1543 vārdam 'gaļa'

Via Vitalité,

Valmieras novada tūrisma uzņēmējdarbības pieredzes stāsts – “Jēru kluba” saimnieki Ilze un Valters Mitāni

Ierodoties “Ķeiķu” sētā Skaņkalnes pagastā, pārņem miers un klusums - šeit mājvieta rasta aitkopības saimniecībai ar savdabīgu nosaukumu “Jēru klubs”...

Preiļu novads: Atklāta kulinārā mantojuma istaba Vārkavas novadpētniecības muzejā

2022.gada 30. septembrī Vārkavas novadpētniecības muzeja klēts 2. stāvā tika atklāta Vārkavas kulinārā mantojuma istaba, kurā ir apskatāma izstāde...

Četras fantastiskas vietas, ko apmeklēt Zviedrijā šoruden

Ja, plānojot rudens atvaļinājumu, vēlies apmeklēt jaunatklātu ceļošanas galamērķi, kas pārsteigs pat tad, ja esi pieredzējis ceļotājs, tad Zviedrijas dienvidi ir īstais galamērķis. Zviedrijas neskartās dabas skaistums un mierīgais dzīves plūdums īp

Savādi ēdieni, kuru dēļ ir vērts posties ceļojumā

To, cik pasaule ir dažāda, vislabāk mēs izjūtam ceļojumos. Katra jauna valsts pārsteidz ar dabu, kultūru, tradīcijām un arī ēdienu...

No tradicionāliem ēdieniem līdz neparastiem eksperimentiem: galamērķi Lietuvā ēdienu cienītājiem

Kaut arī mēs paši vēl iepazīstam savu nacionālo virtuvi un atklājam jaunas garšu kombinācijas, tas neliedz doties gardēžu brīvdienās pie mūsu kaimiņiem lietuviešiem...

Gan skaisti, gan garšīgi: TOP 6 muižas un pilis, kur var paēst gardas pusdienas

Rudens sezonā, kad vēl gribas apbrīnot Latvijas arhitektonisko skaistumu, bet vienlaikus jau absolūti nepieciešams sasildīties pie tējas tases un...

Pēc divu gadu pauzes Minhenē sākas slavenais alus festivāls «Oktoberfest 2022»

Bavārijas galvaspilsētā Minhenē ir sācies no 17.septembra līdz 3.oktobrim slavenais alus festivāls «Oktoberfest 2022», kas kopš Otrā pasaules...

Zemgale nāk klajā ar piedāvājumu gardēžiem

“Blondā grēka” valdzinājums, dažādi ogu un augļu vīni, kuģelis un pupaunieks, īstas mājas tortes un veselīgi čiekuru, cūku pupu našķi...

«Novatours» iesaka: ko vērts zināt, pošoties ceļā uz Krētu

Leģendu un mītu caurvītā Krēta ir lielākā Grieķijas sala, kas lutina ar vairāk nekā 960 km garu, gleznainu, Egejas un Lībijas jūru apksalotu piekrasti, solot...

VIDEO: Rīgas Zooloģiskajā dārzā lūsenītes Doras vārda došanas svinības un svētku maltīte

15. septembrī Rīgas Nacionālajā zooloģiskajā notika 30. maijā dzimušās lūsenītes vārda došanas svinības kopā ar zoodārza lūšu aizbildņiem Jēkabpils novada pārstāvjiem...

Izstādē «Riga Food 2022» no mutē kūstošiem saldumiem līdz melnajam kaviāram!

Pārtikas izstādē “Riga Food 2022” Rīgas plānošanas reģiona (RPR) stendā bija pārstāvēti 13 dažādi reģiona mazie uzņēmēji un pārtikas mājražotāji, vairāki piedalījās pirmo reizi – citi piedāvāja dažādus jaunumus. Izstādes apmeklētāji

Vēlies aizbraukt uz pasaules malu? Dodies uz Lībiešu krastu – divu jūru satikšanās vietu

Vai zināji, ka Latvijā ir vieta, no kuras tālāk pa zemes ceļu nemaz nav iespējams aizbraukt, jo priekšā ir Dižjūra un Mazjūra?...

Šajā nedēļas nogalē durvis ver 70 mājas kafejnīcas

“Mājas kafejnīcu dienas 2022” norisinās līdz 18. septembrim, līdz ar ko ir vēl divas nedēļas nogales, kad var paspēt izbaudīt Latvijas saimnieku un saimnieču sarūpētās maltītes un...

Bauskas vecpilsētā notiks «Zemgales Dižtirgus» un «CIERE»

Otrajā septembra sestdiena Bauskas vecpilsētā tradicionāli tiek aizvadīta svētku zīmē. Arī šogad 10. septembrī no plkst. 17:00 Bauskas Rātslaukumā norisināsies “Zemgales Dižtirgus”, taču no plkst. 20:00 līdz plkst. 24:00 pilsētas iedzīvotāji un t

Gardēžiem laiks sarosīties - atklāj pārtikas izstādi «Riga Food 2022»!

8. septembrī sāksies un līdz 10. septembrim Ķīpsalā norisināsies pārtikas nozares centrālais notikums Baltijā – izstāde “Riga Food 2022”, kas vienkopus pulcēs gardēžus un pārtikas nozares profesionāļus no visas pasaules...

Atklāj jaunas garšas izstādē «Riga Food 2022»

BEZpiena biezpiens, medus suflē, garšaugu tējas maisiņi, alus ar grauzdētu ķiploku garšu, fizāļu konfektes, lapu kāpostu čipsi, kukaiņu pulveris un...

Kā burgers kļuva par mūsu ikdienu?

Mūsdienās teju katrā ēdināšanas vietā Latvijā un citur pasaulē iespējams pasūtīt burgeru – tie, pateicoties savam vienkāršumam un lieliskajai garšai..

Pirmā skolas diena – speciālistu padomi veiksmīgam sākumam

Pirmā skolas diena ir satraucošs, prieka, satraukuma, gaidu un visdažādāko emociju pilns mirklis. Gan vecākiem, gan bērniem ir daudz domu un emociju...

Noslēpumainā Bulgārija – lielisks atpūtas galamērķis tepat blakus

Pilnvērtīgs atvaļinājums iet roku rokā ar labiem laikapstākļiem, mierpilnu atpūtu, gardu ēdienu un jauniem iespaidiem...

Melnkalne - kur slēpjas tās šarms, kas neizbēgami savaldzina katru tās viesi

Vidusjūras baseina pērle Melnkalne ir viena no senākajām Eiropas valstīm, kas lepojas ar brīnumainu dabu, Adrijas jūrā ienirstošajiem majestātiskajiem kalniem...

Kas vērtīgs slavenajos kabačos?

Viens no pamanāmākajiem ražas laika dārzeņiem ir kabacis. To raža parasti ir bagātīga un šķiet, ka teju ikviens, tuvojoties vasaras noslēgumam, dāvanā saņem...

Vai mandeļu piens un avokado izglābs pasauli?

Pasaule jau nākamgad gaida piedzimstam astoņmiljardo iedzīvotāju. Kā paēdināt planētu, neskādējot videi?...

Pēdējā no milžiem – dižā arapaima

Dižās arapaimas jeb pirarucu, kas mēdz būt trīs metrus garas un svērt 250 kilogramus, ir vienas no lielākajām saldūdens zivīm pasaulē...

Padomi, kā nepārcept gaļu un vienkāršas grila receptes ikvienam

Siltas un saulainas dienas ir īstais brīdis, lai ar ģimeni vai draugiem izbaudītu vasaras gardāko pieredzi – dažādus grilējumus...

Slavenu šefpavāru padomi, kā samazināt izmestā ēdiena apjomu

Katru gadu pasaulē izmet vairāk nekā trešdaļu no visas saražotas pārtikas. Šis skaitlis ir vēl pārsteidzošāks, ņemot vērā lielo izsalkušo cilvēku skaitu...

Uzņemam vitamīnus! TOP3 ražas veltes, ko iekļaut uzturā

Vietējās ražas laiks ir lieliska iespēja uzņemt vērtīgās vielas no tepat augušiem dārzeņiem, apgādāt organismu ar vitamīniem un minerālvielām...

Latvijas šefpavāri atklāj «Chef’s BOX» – restorānu tiem, kas ceļā

2022. gada 21.jūlijā, klātesot Latvijā plaši pazīstamiem šefpavāriem Laurim Aleksejevam (36.līnija), Mārim Jansonam (Kest), Mārtiņam Sirmajam (Ramen Riga), Andrim Rūmītim (Hercogs Garden) un Kristīnei Vīksnai (Tower Cafe)...

Kā uzlabot savu ēdienkarti vasarā un izvairīties no pārēšanās

Gada siltā sezona nereti var būt īsts izaicinājums mūsu gremošanas sistēmai. Lai gan varētu šķist, ka vasarā ir ievērojami vieglāk padarīt savu ēdienkarti veselīgāku un ...

Vairāk kustību, mazāk sāls un citi padomi cīņai ar tūsku

Smagi plakstiņi rītos vai kājas, kas vakarpusē kļuvušas kā bluķi nav retas parādības – tūska var piemeklēt ikvienu...

Kāpēc ceļošana ir arī rūpes par sevi un savu labsajūtu

Vasara ik gadu nāk ar aicinājumu ļauties dzīves baudīšanai, uzlādējošu saules siltumu un gūzmu dabas vitamīnu. Šis ir laiks, kad darbu dzīvei tiek dota pauze...

Marta Mackeviča: «Grand Palace hotel» restorāns «Seasons» – svētku sajūta garantēta

Elegants iekārtojums, gaumīgs un neuzbāzīgs interjers, lieliska apkalpošana un izcils ēdiens – tā īsumā varētu raksturot viesnīcas viesnīcas...

Mājas kafejnīcu dienas 2022 | Garšas Abavas lokos

No jūlija līdz pat septembra beigām Latvijā lauku saimniecības, uzņēmēji un vietējo kopienu entuziasti, kā arī dažādas tūristu piesaistes vietas atvērs savas durvis viesiem...

Noslēpumainā Bulgārija: Interesantākie un būtiskākie fakti

Bulgārija ir kā labi glabāts noslēpums. Tā ieslēpusies starp lielām kaimiņvalstīm - Turciju, Grieķiju un Rumāniju - glabā virkni brīnišķīgu pārsteigumu...

Aivars Mackevičs: 10 atziņas par Spānijas kūrorta salu Maļorku Vidusjūrā

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv direktors Aivars Mackevičs 25.04.2022 sadarbība ar Latvijas tūrisma firmu «Atlantic Travel»...

Pētījumi liecina: žirafu skaits negaidīti pieaug

Jaunākie pētījumi liecina, ka visā Āfrikā ir pieaudzis žirafu skaits, kas ir negaidīta, taču visai patīkama ziņa, jo 2016. gadā tās iekļāva izmirstošo dzīvnieku sarakstā...

Jūrmalas restorānu šefpavāri dalās ar receptēm gardākai Jāņu svinēšanai

Jūrmalai ir sava garša, kur dažādu gastronomijas kultūru tradīcijas savijušās tikai ar šeit rodamo unikālo dabas buķeti. Jūrmalas šefpavāri iesaka piecas receptes Līgo svētkiem...

Atpūtas vietas, kuras noteikti jāiekļauj savā šīs vasaras plānā, apmeklējot Liepāju

Liepājā ir vairākas lieliskas vietas, kur labi pavadīt laiku, baudīt pozitīvas emocijas, mieru un atpūtu no ikdienas skrējiena...

Gardēžus aicina uz Mājas kafejnīcu dienām 9. - 10. jūlijā Augšdaugavas novadā

Jau šā gada 9. un 10. jūlijā visi gardēži tiek aicināti doties uz Augšdaugavas novadu, lai baudītu īstus lauku labumus, mājas virtuvi, vietējos ēdienus, interesantu kultūrprogrammu un...

Izgaršo kulināro piedāvājumu Preiļu novadā «Māju kafejnīcu dienas» pasākuma ietvaros

Mājas kafejnīcu dienas ir pasākums, kas aicina apmeklētājus uz konkrētu galamērķi, izbaudīt tā kulināro piedāvājumu, iepazīt tradīcijas un kultūru un...

5 padomi, kā uz grila iegūt sulīgu gaļu

Gaļas grilēšana ir viens no populārākajiem maltītes sagatavošanas veidiem vasarā. Ja pieredzējušākie grilēšanas meistari apgūst aizvien jaunas metodes...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::4.00754094sec.