361.
Ak, šie saldie grēciņi jeb kur meklējamas gardākās kūkas Rīgā
(07/07/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Mēs dzīvojam laikmetā, kura viena no iezīmēm ir tiekšanās pēc arvien veselīgāka dzīves veida un pārtikas,
362.
Rēzeknē gardumu gatavošanas meistarus aicina piedalieties konkursā
(06/07/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Rēzeknes pilsētas svētku ietvaros 5. augustā no plkst. 10.00 līdz 14.00
ikvienam, kam patīk gatavot, iespēja piedalīties Latgales reģiona
konkursā "Tautiskie raksti siera, biezpiena un maizes gardumā", bet svētku apmeklētāji varēs degustēt konkur
363.
Liepājas Kungu ielas radošajā kvartālā notiks Zemeņu festivāls
(01/07/2017 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Sestdien, 1. jūlijā, no pulksten 10 līdz 15 Kungu ielas radošajā
kvartālā gaisā virmos zemeņu smarža, jo tajā norisināsies Zemeņu
festivāls, kura ietvaros notiks arī gardāko kūku konkurss, kurā kūku
cepēji sacentīsies savā konditoreja
364.
Vasaras piedāvājums Jelgavas gardēžiem «Izgaršo vietējo»!
(28/06/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Jelgavas reģionālais tūrisma centrs sadarbībā ar Jelgavas pilsētas un
Jelgavas novada ēdināšanas uzņēmumiem no 1.jūlija līdz 30.septembrim
aicina gardēžus baudīt piedāvājuma "Izgaršo vietējo!" ietvaros tapušos
ēdienus...
365.
Melānijas Trampas dzimtene Slovēnija - pievilcīgs gala mērķis vasaras ceļojumam
(26/06/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Sevnice ir maza, gleznaina pilsētiņa ar tikai pieciem tūkstošiem iedzīvotāju zaļā Slovēnijas Alpu kalnu ielejā, Savas upes
366.
Itālijas nacionālā parka piemērs: vienota galamērķa pārvaldība
(20/06/2017 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Jūnija sākumā pārstāvji no Vidzemes plānošanas reģiona (VPR) un Gaujas nacionālā parka tūrisma klastera Enter Gauja devās uz...
367.
Kārtīga līgošana Jūrmalā no 17. jūnija līdz pat 23. jūnijam
(16/06/2017 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Jūrmalas pilsēta aicina uz vasaras Saulgriežu un Līgo svētku pasākumiem
kūrortpilsētā. Jūrmalas brīvdabas muzejā varēs iepazīt saulgriežu
tradīcijas, siet sieru un gatavot skābputru...
368.
Viedoklis: Kas ir neierastākais ko var nobaudīt Rīgas restorānos?
(14/06/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Bieži vien, ceļojot uz ārzemēm, kā latvieši tā citi tūristi steidz
nobaudīt ko neparastu, iespējams vien šajā reģionā pieejamu maltīti!
"Travelnews.lv" vēlējās noskaidrot no Rīgas...
369.
Lauku ceļotājs noslēdz projektu «Gardā siera ceļš»
(13/06/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojoties Jāņiem, Latvijas lauku tūrisma asociācija „Lauku ceļotājs” noslēdz projektu „Gardā siera ceļš”, kuram...
370.
«Santa Maria» veic izmaiņas garšvielu ražošanā un veicinās veselīgāku uzturu
(08/06/2017 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Domājot par patērētāju veselīgumu, AS Santa Maria uzlabojusi lielāko
daļu savu garšvielu receptūru, un uzņēmuma pārtikas tehnologiem tajās
izdevies ievērojami samazināt sāls...
371.
Aizsargāto produkta nosaukumu «Jāņu siers» drīkst izmantot seši Latvijas ražotāji
(02/06/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojoties Līgo svētkiem, Pārtikas un veterinārais dienests ķimeņu siera ražotājiem un patērētājiem atgādina...
372.
Iepazīsti kārdinošo Latgales virtuvi - 2.daļa «Kas ir kas?»
(31/05/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Latgaliešu virtuve un neizmērojamā viesmīlība noteikti ir tā vērti, lai mērotu daudzus kilometrus un iepazītu
373.
10 labi iemesli, kāpēc vērts apceļot Izraēlu
(09/05/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēl dažus gadus atpakaļ Izraēla nebija populārāko ceļotāju galamērķu starpā. Potenciālos ceļotājus atbaidīja
374.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie 3 pavāru restorāna «Tam labam būs augt» līdzīpašnieka un pavāra Mārtiņa Sirmā
(13/04/2017 06:28)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas restorānu vidū pozitīvi izceļas 3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt", un viens no tā īpašniekiem – pavārs Mārtiņš Sirmais...
375.
LIELĀ INTERVIJA ar Tatjanu Kozačuku, Krāslavas Tūrisma informācijas centra vadītāju
(30/03/2017 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Travelnews.lv redakcijas neklātienes viesis ir Krāslavas Tūrisma informācijas centra (TIC) vadītāja Tatjana Kozačuka, kura ir arī...
376.
«Valmiermuižas Vēstniecība» šefpavāra Dzintara Kristovska meistardarbnīca topošajiem pavāriem
(09/02/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Šā gada 9. februārī Rīgas Tūrisma un
radošās industrijas tehnikumā norisināsies
meistardarbnīca, kurā četru...
377.
Smiltenes tehnikums vēlas kļūt par Vidzemes kulinārā mantojuma centru
(18/01/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Aizvadītā gada nogalē Smiltenes tehnikums kļuvis par Eiropas kulinārā mantojuma tīkla dalībnieku. Skola ir gatava pieņemt...
378.
Koncerts mazākajiem kaustītajiem - Daktera Aikāskan burvju receptes
(15/01/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Nākamajā svētdienā, 15. janvārī plkst.12:00 Dzintaru koncertzāle aicina
uz koncertu savus mazākos klausītājus, lai uzzinātu kā dakteris Aikāskan
ar...
379.
Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 13.01.2017 - 15.01.2017
(14/01/2017 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...
380.
Brīvdabas muzeja Gadatirgus piparkūku cepēja Emīlija Trankale svin 100 gadu jubileju
(13/01/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Neatņemama Brīvdabas muzeja Latviešu tautas lietišķās mākslas gadatirgus daļa ir viena no vecākajām piparkūku cepējām...
381.
Klajā nākusi Šmakovkas vēstures grāmata
(29/12/2016 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
2016. gada izskaņā Latgales kultūras programmas 2016 projektu konkursa
apstiprinātā projekta “Grāmatas “Latgales šmakovkas vēsture” izdošana”...
382.
Jau tradicionāli iecienītās mandeles vai no Eiropas aizgūtie kastaņi - kam dosiet priekšroku?
(16/12/2016 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Jebkurš Ziemassvētku tirdziņš, lai kur arī tas atrastos, nav iedomājams
bez divām lietām - dažādiem amatnieku meistardarbiem, ko dāvināt saviem...
383.
Andris Reizenbergs: Rīgā būtu jāievieš bāru un restorānu limits
(07/12/2016 05:36)
[lv]
Skatīt vairāk
Andris Reizenbergs ir absolvējis Biznesa augstskolas Turība Uzņēmējdarbības vadības bakalaura programmu un šobrīd ir viens no...
384.
«Restorānā 3» notiek Ances Anna Šteinbergas grāmatas «Topi Vesels» atklāšana
(02/12/2016 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Grāmata “Topi vesels ar mājas ēdienu” ir loģisks turpinājums Ances Annas
Šternbergas darbībai. Ieguvusi izglītību naturopātijā Londonā, autore
savas...
385.
Vidzeme dodās ceļā uz «Hanzas gastronomiju»
(22/11/2016 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Vietējās izcelsmes produktiem ir potenciāls kļūt par ļoti nozīmīgu
mūsdienu gastronomijas daļu. Šīs nedēļas sākumā par to bija iespējams...
386.
Ceļā uz «Hanzas gastronomiju»: fokuss uz vietējām iespējām
(17/11/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Vietējās izcelsmes produktiem ir potenciāls kļūt par ļoti nozīmīgu
mūsdienu gastronomijas daļu. Šīs nedēļas sākumā par to bija iespējams
pārliecināties...
387.
Šefpavāri no vairākām Latvijas pilsētām Vīlandē piedalīsies starptautiskā meistarklasē
(14/11/2016 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Šefpavāri no Cēsīm, Limbažiem, Kuldīgas, Straupes, Valmieras, Vīlandes
un Pērnavas (pēdējās divas – Igaunija) 14. novembrī Vīlandē piedalīsies...
388.
Medicīnas vēstures ekspozīcija Daugavpilī
(12/11/2016 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Medicīnas vēstures ekspozīcija ir iekārtota Daugavpils medicīnas
koledžas telpās. Latgalē tā ir vienīgā ekspozīcija, kas plaši atspoguļo
medicīnas vēstures...
389.
Pasaules labākie bārmeņi sacentīsies par «Rīgas Melnā Balzama» kausu
(25/10/2016 05:32)
[lv]
Skatīt vairāk
24.novembrī Rīgā notiks ikgadējais, starptautiskā bārmeņu konkursa “Riga
Black Balsam Global Cocktail Challenge 2016” fināls. Tas pulcēs...
390.
Piejūras brīvdabas muzejā notiks Lielās Putras dienas svinības
(16/10/2016 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Svētdien, 16. oktobrī, plkst. 13:00-15:00 Piejūras brīvdabas muzejā – Lielā Putras diena. Protams, ka Putras dienai jābūt Lielai, jo ar putras mazumiņu jau nav vērts neko iesākt....
391.
Tūrisma nozarei Zemgalē – tendence attīstīties
(12/10/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Zemgales tūrisma speciālisti, pārsvarā informācijas centru un punktu
vadītāji, no Aizkraukles, Auces, Bauskas, Dobeles, Jelgavas, Jēkabpils...
392.
Biedrība Latgales kulinārā mantojuma centrs gūst pieredzi Hījumā reģionā Igaunijā
(06/10/2016 05:32)
[lv]
Skatīt vairāk
Arī šogad no 27. -30.septembrim kuplā pulkā kulinārā mantojuma biedri,
kā arī citi tūrisma uzņēmēji devās uz Hījumā salu Igaunijā. Braucienā
piedalījās...
393.
Kā iemānīt pienu savā ēdienkartē?
(21/09/2016 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Kartupeļi ar sēņu mērci, deserti un biezzupas ir tikai daži ēdieni, no
kuriem mēdz izvairīties cilvēki, kas cenšas ēst veselīgi un domā par
savu figūru...
394.
Vitamīnu deva rudenim - trīs kokteiļu receptes
(19/09/2016 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Trīs kokteiļu receptes - īpaša vitamīnu deva rudenim, ko sagatavojušas
sabiedrībā zināmas dāmas: Una Gavare, Jūlija Ekkerte un Linda
Vilmansone.
395.
Noskaidroti starptautiskā bārmeņu konkursa «Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2016» Latvijas finālisti
(14/09/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
9.septembrī, notika starptautiskā bārmeņu konkursa “Riga
Black Balsam Global Cocktail Challenge 2016” Latvijas atlase, kurā...
396.
Šogad Zinātnes nedēļā Salaspilī viss par, ap un ar pākšaugiem
(12/09/2016 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Šoreiz zinātnes nedēļa un Zinātnieku nakts norisināsies pākšaugu zīmē.
Zirņi un pupas – tas ir pirmais, kas nāk prātā, tāpēc šoreiz celsim godā
tos un...
397.
Dabas muzejā notiks tradicionālās sēņu dienas
(08/09/2016 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Kā jau katru gadu ierasts, arī šogad
Latvijas Dabas muzejā no 14. līdz 18. septembrim Latvijā sastopamo sēņu
daudzveidību varēs aplūkot izstādē „Sēņu dienas 2016”...
398.
Aicina pieteikties starptautiskā bārmeņu konkursa "Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2016" vietējai atlasei
(24/08/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Šī gada novembrī jau otro reizi Rīgā notiks
starptautiskā bārmeņu konkursa “Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2016”fināls.
Tas pulcēs 60 labākos bārmeņus no...
399.
Liepājā aicina iepazīt mūsdienu kurzemnieka virtuves īpatnības
(16/08/2016 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Liepājas muzejs aicina iepazīt mūsdienu kurzemnieka virtuves īpatnības pasākumā...
400.
Praktiski ieteikumi velotūristiem
(12/08/2016 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
Rūpējoties par velobrauciena drošu un veiksmīgu norisi, tehnoloģiju zīmols "Garmin" sadarbībā ar...