receptes.

Apskatām 361 - 400 no 678 vārdam 'receptes'

Ak, šie saldie grēciņi jeb kur meklējamas gardākās kūkas Rīgā

Mēs dzīvojam laikmetā, kura viena no iezīmēm ir tiekšanās pēc arvien veselīgāka dzīves veida un pārtikas,

Rēzeknē gardumu gatavošanas meistarus aicina piedalieties konkursā

Rēzeknes pilsētas svētku ietvaros 5. augustā no plkst. 10.00 līdz 14.00 ikvienam, kam patīk gatavot, iespēja piedalīties Latgales reģiona konkursā "Tautiskie raksti siera, biezpiena un maizes gardumā", bet svētku apmeklētāji varēs degustēt konkur

Liepājas Kungu ielas radošajā kvartālā notiks Zemeņu festivāls

Sestdien, 1. jūlijā, no pulksten 10 līdz 15 Kungu ielas radošajā kvartālā gaisā virmos zemeņu smarža, jo tajā norisināsies Zemeņu festivāls, kura ietvaros notiks arī gardāko kūku konkurss, kurā kūku cepēji sacentīsies savā konditoreja

Vasaras piedāvājums Jelgavas gardēžiem «Izgaršo vietējo»!

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs sadarbībā ar Jelgavas pilsētas un Jelgavas novada ēdināšanas uzņēmumiem no 1.jūlija līdz 30.septembrim aicina gardēžus baudīt piedāvājuma "Izgaršo vietējo!" ietvaros tapušos ēdienus...

Melānijas Trampas dzimtene Slovēnija - pievilcīgs gala mērķis vasaras ceļojumam

Sevnice ir maza, gleznaina pilsētiņa ar tikai pieciem tūkstošiem iedzīvotāju zaļā Slovēnijas Alpu kalnu ielejā, Savas upes

Itālijas nacionālā parka piemērs: vienota galamērķa pārvaldība

Jūnija sākumā pārstāvji no Vidzemes plānošanas reģiona (VPR) un Gaujas nacionālā parka tūrisma klastera Enter Gauja devās uz...

Kārtīga līgošana Jūrmalā no 17. jūnija līdz pat 23. jūnijam

Jūrmalas pilsēta aicina uz vasaras Saulgriežu un Līgo svētku pasākumiem kūrortpilsētā.  Jūrmalas brīvdabas muzejā varēs iepazīt saulgriežu tradīcijas, siet sieru un gatavot skābputru...

Viedoklis: Kas ir neierastākais ko var nobaudīt Rīgas restorānos?

Bieži vien, ceļojot uz ārzemēm, kā latvieši tā citi tūristi steidz nobaudīt ko neparastu, iespējams vien šajā reģionā pieejamu maltīti! "Travelnews.lv" vēlējās noskaidrot no Rīgas...

Lauku ceļotājs noslēdz projektu «Gardā siera ceļš»

Tuvojoties Jāņiem, Latvijas lauku tūrisma asociācija „Lauku ceļotājs” noslēdz projektu „Gardā siera ceļš”, kuram...

«Santa Maria» veic izmaiņas garšvielu ražošanā un veicinās veselīgāku uzturu

Domājot par patērētāju veselīgumu, AS Santa Maria uzlabojusi lielāko daļu savu garšvielu receptūru, un uzņēmuma pārtikas tehnologiem tajās izdevies ievērojami samazināt sāls...

Aizsargāto produkta nosaukumu «Jāņu siers» drīkst izmantot seši Latvijas ražotāji

Tuvojoties Līgo svētkiem, Pārtikas un veterinārais dienests ķimeņu siera ražotājiem un patērētājiem atgādina...

Iepazīsti kārdinošo Latgales virtuvi - 2.daļa «Kas ir kas?»

Latgaliešu virtuve un neizmērojamā viesmīlība noteikti ir tā vērti, lai mērotu daudzus kilometrus un iepazītu

10 labi iemesli, kāpēc vērts apceļot Izraēlu

Vēl dažus gadus atpakaļ Izraēla nebija populārāko ceļotāju galamērķu starpā. Potenciālos ceļotājus atbaidīja

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie 3 pavāru restorāna «Tam labam būs augt» līdzīpašnieka un pavāra Mārtiņa Sirmā

Rīgas restorānu vidū pozitīvi izceļas 3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt", un viens no tā īpašniekiem – pavārs Mārtiņš Sirmais...

LIELĀ INTERVIJA ar Tatjanu Kozačuku, Krāslavas Tūrisma informācijas centra vadītāju

Travelnews.lv redakcijas neklātienes viesis ir Krāslavas Tūrisma informācijas centra (TIC) vadītāja Tatjana Kozačuka, kura ir arī...

«Valmiermuižas Vēstniecība» šefpavāra Dzintara Kristovska meistardarbnīca topošajiem pavāriem

Šā gada 9. februārī Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā norisināsies meistardarbnīca, kurā četru...

Smiltenes tehnikums vēlas kļūt par Vidzemes kulinārā mantojuma centru

Aizvadītā gada nogalē Smiltenes tehnikums kļuvis par Eiropas kulinārā mantojuma tīkla dalībnieku. Skola ir gatava pieņemt...

Koncerts mazākajiem kaustītajiem - Daktera Aikāskan burvju receptes

Nākamajā svētdienā, 15. janvārī plkst.12:00 Dzintaru koncertzāle aicina uz koncertu savus mazākos klausītājus, lai uzzinātu kā dakteris Aikāskan ar...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 13.01.2017 - 15.01.2017

Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...

Brīvdabas muzeja Gadatirgus piparkūku cepēja Emīlija Trankale svin 100 gadu jubileju

Neatņemama Brīvdabas muzeja Latviešu tautas lietišķās mākslas gadatirgus daļa ir viena no vecākajām piparkūku cepējām...

Klajā nākusi Šmakovkas vēstures grāmata

2016. gada izskaņā Latgales kultūras  programmas 2016  projektu konkursa apstiprinātā projekta “Grāmatas “Latgales šmakovkas vēsture” izdošana”...

Jau tradicionāli iecienītās mandeles vai no Eiropas aizgūtie kastaņi - kam dosiet priekšroku?

Jebkurš Ziemassvētku tirdziņš, lai kur arī tas atrastos, nav iedomājams bez divām lietām - dažādiem amatnieku meistardarbiem, ko dāvināt saviem...

Andris Reizenbergs: Rīgā būtu jāievieš bāru un restorānu limits

Andris Reizenbergs ir absolvējis Biznesa augstskolas Turība Uzņēmējdarbības vadības bakalaura programmu un šobrīd ir viens no...

«Restorānā 3» notiek Ances Anna Šteinbergas grāmatas «Topi Vesels» atklāšana

Grāmata “Topi vesels ar mājas ēdienu” ir loģisks turpinājums Ances Annas Šternbergas darbībai. Ieguvusi izglītību naturopātijā Londonā, autore savas...

Vidzeme dodās ceļā uz «Hanzas gastronomiju»

Vietējās izcelsmes produktiem ir potenciāls kļūt par ļoti nozīmīgu mūsdienu gastronomijas daļu. Šīs nedēļas sākumā par to bija iespējams...

Ceļā uz «Hanzas gastronomiju»: fokuss uz vietējām iespējām

Vietējās izcelsmes produktiem ir potenciāls kļūt par ļoti nozīmīgu mūsdienu gastronomijas daļu. Šīs nedēļas sākumā par to bija iespējams pārliecināties...

Šefpavāri no vairākām Latvijas pilsētām Vīlandē piedalīsies starptautiskā meistarklasē

Šefpavāri no Cēsīm, Limbažiem, Kuldīgas, Straupes, Valmieras, Vīlandes un Pērnavas (pēdējās divas – Igaunija) 14. novembrī Vīlandē piedalīsies...

Medicīnas vēstures ekspozīcija Daugavpilī

Medicīnas vēstures ekspozīcija ir iekārtota Daugavpils medicīnas koledžas telpās. Latgalē tā ir vienīgā ekspozīcija, kas plaši atspoguļo medicīnas vēstures...

Pasaules labākie bārmeņi sacentīsies par «Rīgas Melnā Balzama» kausu

24.novembrī Rīgā notiks ikgadējais, starptautiskā bārmeņu konkursa “Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2016” fināls. Tas pulcēs...

Piejūras brīvdabas muzejā notiks Lielās Putras dienas svinības

Svētdien, 16. oktobrī, plkst.  13:00-15:00 Piejūras brīvdabas muzejā – Lielā Putras diena. Protams, ka Putras dienai jābūt Lielai, jo ar putras mazumiņu jau nav vērts neko iesākt....

Tūrisma nozarei Zemgalē – tendence attīstīties

Zemgales tūrisma speciālisti, pārsvarā informācijas centru un punktu vadītāji, no Aizkraukles, Auces, Bauskas, Dobeles, Jelgavas, Jēkabpils...

Biedrība Latgales kulinārā mantojuma centrs gūst pieredzi Hījumā reģionā Igaunijā

Arī šogad no 27. -30.septembrim kuplā pulkā kulinārā mantojuma biedri, kā arī citi tūrisma uzņēmēji devās uz Hījumā salu Igaunijā. Braucienā piedalījās...

Kā iemānīt pienu savā ēdienkartē?

Kartupeļi ar sēņu mērci, deserti un biezzupas ir tikai daži ēdieni, no kuriem mēdz izvairīties cilvēki, kas cenšas ēst veselīgi un domā par savu figūru...

Vitamīnu deva rudenim - trīs kokteiļu receptes

Trīs kokteiļu receptes - īpaša vitamīnu deva rudenim, ko sagatavojušas sabiedrībā zināmas dāmas: Una Gavare, Jūlija Ekkerte un Linda Vilmansone.

Noskaidroti starptautiskā bārmeņu konkursa «Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2016» Latvijas finālisti

9.septembrī, notika starptautiskā bārmeņu konkursa “Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2016” Latvijas atlase, kurā...

Šogad Zinātnes nedēļā Salaspilī viss par, ap un ar pākšaugiem

Šoreiz zinātnes nedēļa un Zinātnieku nakts norisināsies pākšaugu zīmē. Zirņi un pupas – tas ir pirmais, kas nāk prātā, tāpēc šoreiz celsim godā tos un...

Dabas muzejā notiks tradicionālās sēņu dienas

Kā jau katru gadu ierasts, arī šogad Latvijas Dabas muzejā no 14. līdz 18. septembrim Latvijā sastopamo sēņu daudzveidību varēs aplūkot izstādē „Sēņu dienas 2016”...

Aicina pieteikties starptautiskā bārmeņu konkursa "Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2016" vietējai atlasei

Šī gada novembrī jau otro reizi Rīgā notiks starptautiskā bārmeņu konkursa “Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2016”fināls.  Tas pulcēs 60  labākos bārmeņus no...

Liepājā aicina iepazīt mūsdienu kurzemnieka virtuves īpatnības

Liepājas muzejs aicina iepazīt mūsdienu kurzemnieka virtuves īpatnības pasākumā...

Praktiski ieteikumi velotūristiem

Rūpējoties par velobrauciena drošu un veiksmīgu norisi, tehnoloģiju zīmols "Garmin" sadarbībā ar...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.48100209sec.