sulas.

Apskatām 361 - 400 no 524 vārdam 'sulas'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Le Chef Buffet Pērle,

Notiek Pavasara Rīgas restorānu nedēļa

No 5. līdz 11.maijam Rīgā norisinās Pavasara Rīgas restorānu nedēļa. Tā ir nu jau piektā restorānu nedēļa, un dalību pieteicis rekordliels...

Atklāj, kurš alkoholiskais dzēriens ir «visbaudāmākais» lidmašīnā

Balstoties uz nesen veikta pētījuma rezultātiem, zinātnieki nu cenšas pārliecināt ceļotājus, ka baudāmākais...

Noskaidroti pirmā Latvijas sulu dzeršanas čempionāta uzvarētāji

Nedēļas nogalē LIDO Atpūtas centrā norisinājās pirmais Latvijas sulu dzeršanas čempionāts. Cīņa bija ļoti sīva...

Aprīļa (sulu mēneša) infografika: ko Tu zini par sulām?

Aprīlis Latvijā tradicionāli tiek uzskatīts par sulu mēnesi, jo šajā laikā aktīvi tiek tecinātas sulas. Tomēr bērzu un kļavu...

Noskaidros Latvijas ātrāko sulu dzērēju

Lai arī svaigi spiestas sulas ir lielisks enerģijas, vitamīnu un minerālvielu avots, Latvijā viens iedzīvotājs vidēji gadā patērē tikai 9,7 litrus sulas...

Purva mošanās Kalna purvā

2014. gada 12. aprīlī dabīgo sulu ražotāja Very Berry ogu audzētavā un ražotnē notiks pavasara sagaidīšana jeb purva mošanās. Pasākuma programmā...

Cik Latvijas pieczvaigžņu viesnīcu restorānos maksā dārgākie ēdieni un dzērieni

Līdz 23. aprīlim portāli Travelnews.lv un Apollo.lv organizē kopīgu konkursu "Gardēža 5 zvaigžņu ceļojums"...

Sezonas produkti uzturā – enerģijas un vitamīnu lādiņš

Iestājoties siltākam laikam, ir svarīgi lietot uzturā produktus, kas palīdz uzņemt organismam nepieciešamo...

Vīna bārs Garage iesaka uzņemt vitamīnus bagātīgās devās (recepte)

Vīna bārs Garage, kas atrodas Berga bazārā, katru mēnesi aicina pagatavot kāda dzēriena recepti...

Mazie svētki ikdienā! Vietas, kur Rīgā baudīt branču

Rīgā pēdējā laikā kļuvis populārs brančs (brunch) jeb vēlās brokastis. Tiek atvērtas arvien jaunas branča vietas, un to ir...

Projekta Bella Cuisine dalībnieki piedalījās starptautiskajā tūrisma izstādē Balttour 2014

No 7. līdz 9. februārim izstāžu centrā Ķīpsalā norisinājās 21. starptautiskā tūrisma izstāde-gadatirgus Balttour 2014, kur savu...

Ledus skulptūru festivāla laikā aizsāksies akcija "Garšas tūre Jelgavā!"

No 7.februāra Jelgavā sāksies akcija "Garšas tūre Jelgavā". Akcijas ietvaros ir izstrādāts īpašs pastaigu maršruts Jelgavas pilsētas...

Burkāns – vasarā uzkrāto vitamīnu deva ziemā

Burkāns ir viens no pilnvērtīgākajiem rudens dārzeņiem, kas ziemas laikā piedāvā vasarā uzkrātos vitamīnus. Pilnvērtīgo uzturvielu dēļ...

Aicina iesaistīties muzeja veidošanā

Vadošais dzērienu ražotājs Baltijā SIA „Cido Grupa” šogad svinēs savas dibināšanas 20. dzimšanas dienu. Tuvojoties lielajam notikumam...

Latvijas āboli skatāmi Dabas muzejā

No 4. līdz 8. decembrim Latvijas Dabas muzejā būs atvērta izstāde "Āboli – Latvijas dārzu bagātība", kurā varēs aplūkot apmēram...

Neparastais Ziemassvētku piedzīvojums 200 km aiz Polārā Loka

Neesam no tiem cilvēkiem, kam ietu pie sirds Ziemassvētku komercializēšana. Gan atmiņās no bērnības, gan šobrīd...

Eiropa Hotel jeb "miera pilnās saliņas" kosmetoloģe sniedz padomus skaistumam un veselībai

"Miera pilnā saliņa," tā tiek raksturota Jūrmalas četrzvaigžņu viesnīca Eiropa Hotel, kas atrodas vien...

Lido: Smiltsērkšķis – no tūkstošiem gadu sena dziednieka līdz modernai superogai

Smiltsērkšķa dziednieciskās īpašības jau daudzus tūkstošus gadu atpakaļ novērtēja senie tibetieši, ķīnieši...

Saldējumu dažādība jābauda Itālijā

Saldējums, ko Itālijā dēvē par gelato, pieder pie itāļu dzīves baudīšanas sastāvdaļām. Gadā katrs itālis notiesā aptuveni deviņus...

Japāņu tūrisma profesionāļi iepazīst Latviju

Ar spilgtiem iespaidiem no Latvijas prom devušies japāņu tūrisma operatori, kas pagājušajā nedēļā pēc Tūrisma attīstības valsts aģentūras...

Akcijā "Garšas tūre Jelgavā" – 111 dalībnieki

Akcijas "Garšas tūre Jelgavā" ietvaros īpašo Jelgavas gardēžu suvenīru saņēmuši 111 akcijas dalībnieki. Akcija notika no šī gada 20....

Dobelē sestdien (05.10.2013) godā cels ābolu

2013. gada 5. oktobrī Dobeles vēsturiskajā tirgus laukumā jau trešo gadu vērienīgi tiks svinēti Ābolu svētki. Dobeli pamatoti dēvē...

Jūrmalas brīvdabas muzejā notiks Vīna svētki

Jūrmalas brīvdabas muzejā, jau trešo gadu pēc kārtas, 28. septembrī, pulksten 13:00, visi tiek mīļi aicināti uz "Vīna svētkiem"...

Aizputē notiks Āboļošana - mākslas un amatniecības gadatirgus

14. septembrī no pulksten 10.00 SERDES pagalmā, Atmodas ielā 9, Aizputē...

Aicina uz Ābolu balli Jūrkalnē

14. septembrī sākot no pulksten 11.00 Jūrkalnē jau trešo gadu notiks Ābolu balle, noslēdzot 2013. gada Jūrkalnes tūrisma...

Ķīpsalā turpinās izstāde "Riga Food 2013"

18. starptautiskā pārtikas izstāde "Riga Food 2013" notiks no 4. līdz 7. septembrim Starptautiskajā izstāžu...

Aktivitātes Latvijas uzņēmumu un reģionu stendos izstādē "Riga food 2013"

Latvijas uzņēmumi tiekas starptautiskajā pārtikas izstādē "Riga Food 2013", kas norisināsies...

Atklājam slavenās Bistro Silva "Šarlotes skūpsta" recepti

Jelgavā pilnā sparā notiek pilsētas "Garšas tūre", kā ietvaros jānobauda trīs īpašie ēdieni, tai skaitā...

Bistro un konditoreja Silva Jelgavā par ābolu izmantošanu ēdienu gatavošanā

Ir sācies ābolu laiks, kad bērni steidz baudīt svaigos ābolus, saimnieces gatavo ābolu krājumus ziemai...

Lasvegasā top pasaulē lielākais panorāmas rats

Pie Lasvegasas apvāršņa lēnām parādās kārtējā iespaidīgā būve – pašlaik norit jauna panorāmas rata "High Roller" būvniecība...

Jelgava aicina uz "Garšas tūri"

No 2013. gada 20. augusta līdz 1. oktobrim Jelgavā notiks akcija "Garšas tūre Jelgavā". Akcijas ietvaros ir izstrādāts...

Futūristiska sauszemes transporta sistēma ļaus ceļot teju skaņas ātrumā

Ar saules enerģiju darbināma starppilsētu transporta sistēma jau tuvā nākotnē varētu...

Jelgava aicina uz ekskursiju "Izzini nezināmo Jelgavas novadā!"

2013. gada 10. augustā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs sadarbībā ar Jelgavas novada...

Avenes – ko vērtīgu satur, kā audzēt, kā gatavot

Avenes – šīs sārtās, aromātiskās un saldās ogas zināmas gan kā lieliska sastāvdaļa desertu pagatavošanā, gan kā ārstnieciskais...

Ķirsons Māja uzsāk tirdzniecību un ver durvis apmeklētājiem

Jau kopš 2013. gada 17. jūlija, kad tika atklāts G.Ķirsona jaunais ēdināšanas uzņēmums "Ķirsons Māja"...

G.Ķirsons atver jaunu veikalu un bistro Ķirsons Māja", Stirnu ielā 32

Balstoties uz augošo pieprasījumu pēc kvalitatīvas pārtikas un interesi par cittautu ēdieniem...

10 lietas, kas jāzina pirms apmeklējat Brazīliju

Brazīlija atrodas tālu no vietām, kur runā angļu valodā. Plašāk tiek izmantota portugāļu valoda, jo vienmēr bijis izplatīts uzskats...

Katrs otrais Latvijas iedzīvotājs vasarā ēd veselīgāk

Katrs otrais jeb 55% Latvijas iedzīvotāju vasarā veselīgam uzturam pievērš lielāku uzmanības nekā citos gadalaikos...

Rabarberu laiks turpinās. Recepte - vārīts rabarbers ar ingvera un pekanriekstu drupačām

Katliņā ielej 1/3  glāzes auksta ūdens, apelsīnu sulu un cukuru, vāra mērenā...

Par rabarberiem un to piedāvājumu restorānu ēdienkartēs

Live Riga Gaumīgi Garšīgās Galvaspilsētas viens no trim pavasara produktiem ir rabarberi...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::8.41957808sec.