361.
Notiek Pavasara Rīgas restorānu nedēļa
(07/05/2014 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
No 5. līdz 11.maijam Rīgā norisinās Pavasara Rīgas restorānu nedēļa. Tā
ir nu jau piektā restorānu nedēļa, un dalību pieteicis rekordliels...
362.
Atklāj, kurš alkoholiskais dzēriens ir «visbaudāmākais» lidmašīnā
(28/04/2014 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Balstoties uz nesen veikta pētījuma rezultātiem, zinātnieki nu cenšas pārliecināt ceļotājus, ka baudāmākais...
363.
Noskaidroti pirmā Latvijas sulu dzeršanas čempionāta uzvarētāji
(15/04/2014 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Nedēļas nogalē LIDO Atpūtas centrā norisinājās pirmais Latvijas sulu dzeršanas čempionāts. Cīņa bija ļoti sīva...
364.
Aprīļa (sulu mēneša) infografika: ko Tu zini par sulām?
(11/04/2014 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Aprīlis Latvijā tradicionāli tiek uzskatīts par sulu mēnesi, jo šajā laikā aktīvi tiek tecinātas sulas. Tomēr bērzu un kļavu...
365.
Noskaidros Latvijas ātrāko sulu dzērēju
(09/04/2014 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai arī svaigi spiestas sulas ir lielisks enerģijas, vitamīnu un
minerālvielu avots, Latvijā viens iedzīvotājs vidēji gadā patērē tikai
9,7 litrus sulas...
366.
Purva mošanās Kalna purvā
(08/04/2014 05:55)
[lv]
Skatīt vairāk
2014. gada 12. aprīlī dabīgo sulu ražotāja Very Berry ogu audzētavā un
ražotnē notiks pavasara sagaidīšana jeb purva mošanās. Pasākuma
programmā...
367.
Cik Latvijas pieczvaigžņu viesnīcu restorānos maksā dārgākie ēdieni un dzērieni
(03/04/2014 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
Līdz 23. aprīlim portāli Travelnews.lv un Apollo.lv organizē kopīgu konkursu "Gardēža 5 zvaigžņu ceļojums"...
368.
Sezonas produkti uzturā – enerģijas un vitamīnu lādiņš
(21/03/2014 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Iestājoties siltākam laikam, ir svarīgi lietot uzturā produktus, kas
palīdz uzņemt organismam nepieciešamo...
369.
Vīna bārs Garage iesaka uzņemt vitamīnus bagātīgās devās (recepte)
(20/03/2014 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Vīna bārs Garage, kas atrodas Berga bazārā, katru mēnesi aicina pagatavot kāda dzēriena recepti...
370.
Mazie svētki ikdienā! Vietas, kur Rīgā baudīt branču
(21/02/2014 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgā pēdējā laikā kļuvis populārs brančs (brunch) jeb vēlās brokastis. Tiek atvērtas arvien jaunas branča vietas, un to ir...
371.
Projekta Bella Cuisine dalībnieki piedalījās starptautiskajā tūrisma izstādē Balttour 2014
(13/02/2014 05:55)
[lv]
Skatīt vairāk
No 7. līdz 9. februārim izstāžu centrā Ķīpsalā norisinājās 21. starptautiskā tūrisma izstāde-gadatirgus Balttour 2014, kur savu...
372.
Ledus skulptūru festivāla laikā aizsāksies akcija "Garšas tūre Jelgavā!"
(07/02/2014 05:58)
[lv]
Skatīt vairāk
No 7.februāra Jelgavā sāksies akcija "Garšas tūre Jelgavā". Akcijas ietvaros ir izstrādāts īpašs pastaigu maršruts Jelgavas pilsētas...
373.
Burkāns – vasarā uzkrāto vitamīnu deva ziemā
(21/01/2014 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Burkāns ir viens no pilnvērtīgākajiem rudens dārzeņiem, kas ziemas laikā
piedāvā vasarā uzkrātos vitamīnus. Pilnvērtīgo uzturvielu dēļ...
374.
Aicina iesaistīties muzeja veidošanā
(10/01/2014 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Vadošais dzērienu ražotājs Baltijā SIA „Cido Grupa” šogad svinēs savas dibināšanas 20. dzimšanas dienu. Tuvojoties lielajam notikumam...
375.
Latvijas āboli skatāmi Dabas muzejā
(29/11/2013 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
No 4. līdz 8. decembrim Latvijas Dabas muzejā būs atvērta izstāde "Āboli – Latvijas dārzu bagātība", kurā varēs aplūkot apmēram...
376.
Neparastais Ziemassvētku piedzīvojums 200 km aiz Polārā Loka
(27/11/2013 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Neesam no tiem cilvēkiem, kam ietu pie sirds Ziemassvētku komercializēšana. Gan atmiņās no bērnības, gan šobrīd...
377.
Eiropa Hotel jeb "miera pilnās saliņas" kosmetoloģe sniedz padomus skaistumam un veselībai
(14/11/2013 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
"Miera pilnā saliņa," tā tiek raksturota Jūrmalas četrzvaigžņu
viesnīca Eiropa Hotel, kas atrodas vien...
378.
Lido: Smiltsērkšķis – no tūkstošiem gadu sena dziednieka līdz modernai superogai
(06/11/2013 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Smiltsērkšķa dziednieciskās īpašības jau daudzus tūkstošus gadu atpakaļ novērtēja senie tibetieši, ķīnieši...
379.
Saldējumu dažādība jābauda Itālijā
(05/11/2013 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Saldējums, ko Itālijā dēvē par gelato, pieder pie itāļu dzīves baudīšanas sastāvdaļām. Gadā katrs itālis notiesā aptuveni deviņus...
380.
Japāņu tūrisma profesionāļi iepazīst Latviju
(30/10/2013 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Ar spilgtiem iespaidiem no Latvijas prom devušies japāņu tūrisma operatori, kas pagājušajā nedēļā pēc Tūrisma attīstības valsts aģentūras...
381.
Akcijā "Garšas tūre Jelgavā" – 111 dalībnieki
(21/10/2013 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Akcijas "Garšas tūre Jelgavā" ietvaros īpašo Jelgavas gardēžu suvenīru
saņēmuši 111 akcijas dalībnieki. Akcija notika no šī gada 20....
382.
Dobelē sestdien (05.10.2013) godā cels ābolu
(05/10/2013 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
2013. gada 5. oktobrī Dobeles vēsturiskajā tirgus laukumā jau trešo gadu vērienīgi tiks svinēti Ābolu svētki. Dobeli pamatoti dēvē...
383.
Jūrmalas brīvdabas muzejā notiks Vīna svētki
(28/09/2013 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Jūrmalas brīvdabas muzejā, jau trešo gadu pēc kārtas, 28. septembrī, pulksten 13:00, visi tiek mīļi aicināti uz "Vīna svētkiem"...
384.
Aizputē notiks Āboļošana - mākslas un amatniecības gadatirgus
(14/09/2013 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
14. septembrī no pulksten 10.00 SERDES pagalmā, Atmodas ielā 9, Aizputē...
385.
Aicina uz Ābolu balli Jūrkalnē
(14/09/2013 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
14. septembrī sākot no pulksten 11.00 Jūrkalnē jau trešo gadu notiks Ābolu balle, noslēdzot 2013. gada Jūrkalnes tūrisma...
386.
Ķīpsalā turpinās izstāde "Riga Food 2013"
(07/09/2013 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
18. starptautiskā pārtikas izstāde "Riga Food 2013" notiks no 4. līdz 7. septembrim Starptautiskajā izstāžu...
387.
Aktivitātes Latvijas uzņēmumu un reģionu stendos izstādē "Riga food 2013"
(04/09/2013 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas uzņēmumi tiekas starptautiskajā pārtikas izstādē "Riga Food 2013", kas norisināsies...
388.
Atklājam slavenās Bistro Silva "Šarlotes skūpsta" recepti
(02/09/2013 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Jelgavā pilnā sparā notiek pilsētas "Garšas tūre", kā ietvaros jānobauda trīs īpašie ēdieni, tai skaitā...
389.
Bistro un konditoreja Silva Jelgavā par ābolu izmantošanu ēdienu gatavošanā
(30/08/2013 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Ir sācies ābolu laiks, kad bērni steidz baudīt svaigos ābolus, saimnieces gatavo ābolu krājumus ziemai...
390.
Lasvegasā top pasaulē lielākais panorāmas rats
(19/08/2013 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Pie Lasvegasas apvāršņa lēnām parādās kārtējā iespaidīgā būve – pašlaik norit jauna panorāmas rata "High Roller" būvniecība...
391.
Jelgava aicina uz "Garšas tūri"
(16/08/2013 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
No 2013. gada 20. augusta līdz 1. oktobrim Jelgavā notiks akcija "Garšas tūre Jelgavā". Akcijas ietvaros ir izstrādāts...
392.
Futūristiska sauszemes transporta sistēma ļaus ceļot teju skaņas ātrumā
(14/08/2013 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Ar saules enerģiju darbināma starppilsētu transporta sistēma jau tuvā nākotnē varētu...
393.
Jelgava aicina uz ekskursiju "Izzini nezināmo Jelgavas novadā!"
(10/08/2013 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
2013. gada 10. augustā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs sadarbībā ar Jelgavas novada...
394.
Avenes – ko vērtīgu satur, kā audzēt, kā gatavot
(26/07/2013 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Avenes – šīs sārtās, aromātiskās un saldās ogas zināmas gan kā lieliska sastāvdaļa desertu pagatavošanā, gan kā ārstnieciskais...
395.
Ķirsons Māja uzsāk tirdzniecību un ver durvis apmeklētājiem
(24/07/2013 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau kopš 2013. gada 17. jūlija, kad tika atklāts G.Ķirsona jaunais ēdināšanas uzņēmums "Ķirsons Māja"...
396.
G.Ķirsons atver jaunu veikalu un bistro Ķirsons Māja", Stirnu ielā 32
(19/07/2013 05:56)
[lv]
Skatīt vairāk
Balstoties uz augošo pieprasījumu pēc kvalitatīvas pārtikas un interesi par cittautu ēdieniem...
397.
10 lietas, kas jāzina pirms apmeklējat Brazīliju
(10/07/2013 06:14)
[lv]
Skatīt vairāk
Brazīlija atrodas tālu no vietām, kur runā angļu valodā. Plašāk tiek
izmantota portugāļu valoda, jo vienmēr bijis izplatīts uzskats...
398.
Katrs otrais Latvijas iedzīvotājs vasarā ēd veselīgāk
(13/06/2013 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Katrs otrais jeb 55% Latvijas iedzīvotāju vasarā veselīgam uzturam pievērš lielāku uzmanības nekā citos gadalaikos...
399.
Rabarberu laiks turpinās. Recepte - vārīts rabarbers ar ingvera un pekanriekstu drupačām
(29/05/2013 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Katliņā ielej 1/3 glāzes auksta ūdens, apelsīnu sulu un cukuru, vāra mērenā...
400.
Par rabarberiem un to piedāvājumu restorānu ēdienkartēs
(22/05/2013 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Live Riga Gaumīgi Garšīgās Galvaspilsētas viens no trim pavasara produktiem ir rabarberi...