1.
Pavāru māja Līgatnē: Tapusi unikāla grāmata - Vēstures liecība un pavārniecības cildinājums
(19/11/2024 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
“Tā ir dāvana mums un dāvana Latvijai,” par tikko no tipogrāfijas iznākušo grāmatu pauž “Pavāru māja Līgatnē” saimnieks Ēriks Dreibants...
2.
Jubilejas gads: Pavāru Klubs apbalvo Latvijas Gada Pavāru un Pavārzelli
(09/09/2024 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
2024. gadā aprit divdesmit gadi, kopš tika izveidota biedrība Pavāru klubs. Kopš pavāru organizācijas izveides pirmsākumiem, fokuss ir bijis uz pavāru mākslas attīstīšanu Latvijā...
3.
Video: Apbalvoti «GADA CILVĒKS TŪRISMĀ 2023» laureāti
(07/02/2024 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai izteiktu pateicību tūrisma nozares pārstāvjiem, kuri snieguši nozīmīgu ieguldījumu Latvijas tūrisma biznesa attīstībā un popularizēšanā, kā arī pārstāvējuši tūrisma nozares intereses...
4.
«Michelin» zaļo zvaigzni par ilgstpējīgu saimniekošanu restorānā - saņem «Pavāru māja» Līgatnē
(23/11/2023 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvija ieņēmusi vietu pasaules restorānu kartē, 2023. gada 21.novembrī saņemot pirmās Michelin ceļveža zvaigznes un rekomendācijas...
5.
Tas ir noticis: «Michelin Guide» oficiāli ir Latvijā, pie zvaigznes tiek viens restorāns
(22/11/2023 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Jaukā gaisotnē 2023. gada 21. novembrī Rīgā, “Hanzas Peronā” pasaulē populārākais restorānu ceļvedis “Michelin Guide” paziņoja Latvijas labākos restorānus...
6.
Vēsturiskā Līgatnes papīrfabrika aicina uz harmoniska dzīvesstila festivālu
(12/08/2023 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Sestdien, 2023. gada 12. augustā, vēsturiskā Līgatnes papīrfabrika atvērs vārtus ikvienam interesentam, aicinot uz "Papīrfabrikas festivālu"...
7.
Gardēži un pārtikas nozares profesionāļi no visas pasaules tiksies izstādē «Riga Food 2023»
(11/08/2023 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau rudenī, no 7. līdz 9. septembrim, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks Baltijas nozīmīgākais pārtikas nozares notikums – izstāde “Riga Food 2023”...
8.
LIAA piedāvās gastronomijas tūrisma apmācību programmu, piesaistot profesionāļus no «Michelin» līmeņa restorāniem
(20/03/2023 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Viena no Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) tūrisma mārketinga prioritātēm ir gastronomijas tūrisma popularizēšana...
9.
Vēsturiskā «Līgatnes Papīrfabrika» atdzimst ar "lēnā" dzīvesveida festivālu!
(13/08/2022 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Šo sestdien, 2022.gada 13. augustā, notiks “Papīrfabrikas Festivāls” – "lēnā" dzīvesveida pasākums visai ģimenei, lai godinātu no jauna atdzimušo “Līgatnes Papīrfabriku”...
10.
Labākie Rīgas šefpavāri aicina uz baudāmāko pavasara notikumu galvaspilsētā - Rīgas restorānu nedēļu
(15/04/2022 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Pēc ilgākas pauzes pie gardēžiem ir atgriezusies Pavasara Rīgas restorānu nedēļa un tā šogad norisināsies no 18. aprīļa līdz 1. maijam...
11.
LRB: Aicinām premjeru iepazīstināt uzņēmējus ar stratēģiju izejai no krīzes
(11/11/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas Restorānu biedrība (LRB) ir nosūtījusi atklāto vēstuli Ministru prezidentam Krišjānim Kariņam, norādot, ka visā Covid-19 pandēmijas laikā ēdināšanas nozare...
12.
«3 Pavāru Restorāns» nosvin jau 10. dzimšanas dienu
(17/09/2021 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
“3 Pavāru Restorāna” dzimšanas diena ir 2011. gada 15. septembris...
13.
Pirmo reizi notiks Latvijas pārtikas nozares attīstībai veltīts sarunu forums “Kastrolis”
(07/07/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Pirmo reizi notiks vērienīgs pārtikas nozares attīstībai veltīts forums “Kastrolis”. Foruma mērķis ir piedāvāt atbalstošu diskusiju platformu Latvijas...
14.
Ēriks Dreibants: Kāpēc mums jāieklausās politiķos?
(02/12/2020 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Šodien es vēlos uzrunāt Krišjāni Kariņu un valdību...
15.
Latvijas Restorānu biedrība: Turpināsim cīnīties par pazeminātā PVN ieviešanu
(27/07/2020 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Teju visas Eiropas Savienības valstis ir sniegušas būtisku atbalstu Covid-19 pandēmijas smagi skartajai tūrisma
16.
Saraksts: Travelnews.lv piedāvā video intervijas ar tūrisma profesionāļiem un citu nozaru ekspertiem
(20/06/2020 06:14)
[lv]
Skatīt vairāk
Kopš 13.03.2020 tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv piedāvā tiešsaistes video intervijas ar tūrisma profesionāļiem
17.
Vienkoču parkā notiks gadskārtējā Uguns nakts
(05/10/2019 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Vienkoču parkā notiks gadskārtējā Uguns Nakts, kas ir gaismas un noskaņu vakars, kura mērķis ir vienu...
18.
Latvijas vadošie šefpavāri aicina izbaudīt «Vakaru uz ezera»
(25/05/2019 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Vakars
uz ezera|Dinner on the lake ir ekskluzīvs pop-up restorāns, kas atrodas
uz peldoša plosta vienā no...
19.
Atzītākie Latvijas šefpavāri aicina izbaudīt vakariņas uz ezera
(20/03/2019 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Ekskluzīvs pop-up restorāns, kas atrodas uz peldoša plosta vienā no skaistākajiem Latvijas ezeriem...
20.
Zināmi balvas «GADA CILVĒKS TŪRISMĀ 2018» nominanti
(31/01/2019 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Kopš 2003. gada balva «Gada cilvēks tūrismā» tiks pasniegta jau 16. reizi un tā ir ieguvusi...
21.
Secinājums “Tēvu sapulcē”: šobrīd vīrieši Latvijā ir vājais dzimums, vīrišķība ir krīzē
(10/09/2018 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
“Vīrišķība ir tā, pie kuras šobrīd Latvijā ir jāstrādā, pašlaik mums ir
vīrišķības tuksnesis. Daudzi vīrieši...
22.
Jauns videoklips iedvesmo iepazīt Vidzemes dabu
(15/08/2018 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Elpu aizraujošs lidojums pāri Gaujai, spirdzinošs lēciens Vaidavas ezerā
pēc karsēšanās pirtī...
23.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas restorāna «Prospekts 55» šefpavāra Reiņa Čerņajeva
(05/07/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Reinis Čerņajevs savos 26 gados ieguvis pavāra pieredzi gan Latvijā, gan Spānijā gan Norvēģijā...
24.
Dikļu pils restorāna šefpavārs gatavos Kāla ezera vidū
(21/05/2018 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Vasaras pop-up restorāna VAKARS UZ EZERA saimi papildina Dikļu pils
restorāna šefpavārs Jānis Siliņš, kurš uz gardēžu plosta...
25.
Pārrobežu kulinārā ceļa «Livonijas garša» pavāri senās receptēs atrod jaunas idejas mūsdienu virtuvei
(27/03/2018 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
21. martā, īpašā vietā - "Pavāru radošajā mājā”, Pārgaujas novadā satikās piecpadsmit pavāri no Vidzemes novadu restorāniem un...
26.
Viesnīcā «Radisson Blu Rīdzene Hotel» izvēlēti «GADA CILVĒKS TŪRISMĀ 2017» laureāti
(01/02/2018 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Pāris dienas pirms gada gaidītākā notikuma tūrisma nozarē, izstādes -
gadatirgus "Balttour 2018"...
27.
Siguldā notiks pasākums gardēžiem «Ziemas garšu svinēšana»
(18/01/2018 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
27.janvārī Livonijas ordeņa Siguldas pilī otro gadu pēc kārtas
norisināsies pasākums gardēžiem...
28.
LVRA plāno tikties ar Ēriku Dreibantu, lai pārrunātu notiekošo nozarē un viņa atklātās vēstules saturu
(15/07/2017 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija (LVRA) plāno tikties ar pavāru
Ēriku Dreibantu privāti un pārrunāt viņa ceturtdien izplatītās atklātās
vēstules saturu, neatbildot uz to publiski, portālam travelnews.lv
pavēsīja LVRA prez
29.
Pavāra Ērika Dreibanta atklātā vēstule VID un LVRA
(15/07/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Nesen no Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas (LVRA) saņēmu
vēstuli, kurā tika pavēstīts, ka asociācija ir uzsākusi sadarbību ar
Valsts ieņēmumu dienestu (VID) – lai sakārtotu ēdināšanas nozari. Kas
pati par sevi ir liel
30.
Valmierā aicina uz ceļojumu garšu pasaulē – «Gardēžu pils»
(13/07/2017 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Vārti, kas ved Valmieras vecpilsētā un muzeja teritorijā, vienu dienu –
29.jūlijā – kļūs par robežšķirtni starp tagadni un pagātni, ikvienu
interesentu ievedot "Gardēžu pilī"...
31.
Notiks Cēsu viesmīlības darba konference
(19/04/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
24. aprīlī Vidzemes koncertzālē “Cēsis” viesmīlības nozares profesionāļi aicināti uz darba un...
32.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie 3 pavāru restorāna «Tam labam būs augt» līdzīpašnieka un pavāra Mārtiņa Sirmā
(13/04/2017 06:28)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas restorānu vidū pozitīvi izceļas 3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt", un viens no tā īpašniekiem – pavārs Mārtiņš Sirmais...
33.
Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 9 viedokļi)
(01/03/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas
gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...
34.
Informēs par izstādi-gadatirgu «Balttour 2017» un biznesa forumu!
(23/01/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
24. janvārī notiks preses konference, kurā informēs par Baltijas
vērienīgāko tūrisma notikumu – 24. starptautisko tūrisma
izstādi-gadatirgu...
35.
«Restorānā 3» notiek Ances Anna Šteinbergas grāmatas «Topi Vesels» atklāšana
(02/12/2016 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Grāmata “Topi vesels ar mājas ēdienu” ir loģisks turpinājums Ances Annas
Šternbergas darbībai. Ieguvusi izglītību naturopātijā Londonā, autore
savas...
36.
Viedoklis: Kā rīkoties, ja esiet veģetārietis vai vegāns un gribat ceļot grupā? (Papildināts)
(25/11/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Turpinot tēmu par vegāniem un Novembri kā vegānu mēnesi, uzdevām šo jautājumu arī ceļojumu aģentūrām:Kā rīkoties, ja esiet veģetārietis vai vegāns un gribat ceļot grupā?....
37.
Viedoklis: Kādas alternatīvas Latvijas restorāni piedāvā vegāniem un veģetāriešiem?
(24/11/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Novembris ir vegānu mēnesis, tādēļ vēlējāmies noskaidrot, vai un kādas alternatīvas piedāvā dažādi Latvijas restorāni...
38.
Biķernieku trasē notiks «Pierādi sevi citur, nevis uz ceļa!» finālbraucieni
(23/11/2016 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Ceturtdien, 24.novembrī plkst.16:00 kampaņas “Pierādi sevi citur, nevis
uz ceļa!” noslēgumā notiks CSDD un apdrošināšanas sabiedrības ERGO
rīkotās...
39.
Viedoklis: Ko vislabāk likt galdā 18. novembrī?
(10/11/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojas 18. novembris un latvieši, kā arī cilvēki, kuriem Latvija ir
sirdī mīļa, svin šos svētkus. Šajā vakarā ir jādomā, ko likt galdā, lai
svētki būtu...
40.
Kas ir Latvijas dabas garša un gastronomijas tūrisms?
(18/10/2016 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Valmierā 21.oktobrī norisināsies starptautiska tūrisma konference, kurā viena no tēmām būs gastronomijas tūrisms. Par to, kāda ir Latvijas dabas garša, stāsta viens no Latvijā vadošajiem šefpavāriem...