Ēriks Dreibants.

Apskatām 1 - 40 no 73 vārdam 'Ēriks Dreibants'

Pavāru māja Līgatnē: Tapusi unikāla grāmata - Vēstures liecība un pavārniecības cildinājums

“Tā ir dāvana mums un dāvana Latvijai,” par tikko no tipogrāfijas iznākušo grāmatu pauž “Pavāru māja Līgatnē” saimnieks Ēriks Dreibants...

Jubilejas gads: Pavāru Klubs apbalvo Latvijas Gada Pavāru un Pavārzelli

2024. gadā aprit divdesmit gadi, kopš tika izveidota biedrība Pavāru klubs. Kopš pavāru organizācijas izveides pirmsākumiem, fokuss ir bijis uz pavāru mākslas attīstīšanu Latvijā...

Video: Apbalvoti «GADA CILVĒKS TŪRISMĀ 2023» laureāti

Lai izteiktu pateicību tūrisma nozares pārstāvjiem, kuri snieguši nozīmīgu ieguldījumu Latvijas tūrisma biznesa attīstībā un popularizēšanā, kā arī pārstāvējuši tūrisma nozares intereses...

«Michelin» zaļo zvaigzni par ilgstpējīgu saimniekošanu restorānā - saņem «Pavāru māja» Līgatnē

Latvija ieņēmusi vietu pasaules restorānu kartē, 2023. gada 21.novembrī saņemot pirmās Michelin ceļveža zvaigznes un rekomendācijas...

Tas ir noticis: «Michelin Guide» oficiāli ir Latvijā, pie zvaigznes tiek viens restorāns

Jaukā gaisotnē 2023. gada 21. novembrī Rīgā, “Hanzas Peronā” pasaulē populārākais restorānu ceļvedis “Michelin Guide” paziņoja Latvijas labākos restorānus...

Vēsturiskā Līgatnes papīrfabrika aicina uz harmoniska dzīvesstila festivālu

Sestdien, 2023. gada 12. augustā, vēsturiskā Līgatnes papīrfabrika atvērs vārtus ikvienam interesentam, aicinot uz "Papīrfabrikas festivālu"...

Gardēži un pārtikas nozares profesionāļi no visas pasaules tiksies izstādē «Riga Food 2023»

Jau rudenī, no 7. līdz 9. septembrim, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks Baltijas nozīmīgākais pārtikas nozares notikums – izstāde “Riga Food 2023”...

LIAA piedāvās gastronomijas tūrisma apmācību programmu, piesaistot profesionāļus no «Michelin» līmeņa restorāniem

Viena no Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) tūrisma mārketinga prioritātēm ir gastronomijas tūrisma popularizēšana...

Vēsturiskā «Līgatnes Papīrfabrika» atdzimst ar "lēnā" dzīvesveida festivālu!

Šo sestdien, 2022.gada 13. augustā, notiks “Papīrfabrikas Festivāls” – "lēnā" dzīvesveida pasākums visai ģimenei, lai godinātu no jauna atdzimušo “Līgatnes Papīrfabriku”...

Labākie Rīgas šefpavāri aicina uz baudāmāko pavasara notikumu galvaspilsētā - Rīgas restorānu nedēļu

Pēc ilgākas pauzes pie gardēžiem ir atgriezusies Pavasara Rīgas restorānu nedēļa un tā šogad norisināsies no 18. aprīļa līdz 1. maijam...

LRB: Aicinām premjeru iepazīstināt uzņēmējus ar stratēģiju izejai no krīzes

Latvijas Restorānu biedrība (LRB) ir nosūtījusi atklāto vēstuli Ministru prezidentam Krišjānim Kariņam, norādot, ka visā Covid-19 pandēmijas laikā ēdināšanas nozare...

«3 Pavāru Restorāns» nosvin jau 10. dzimšanas dienu

“3 Pavāru Restorāna” dzimšanas diena ir 2011. gada 15. septembris...

Pirmo reizi notiks Latvijas pārtikas nozares attīstībai veltīts sarunu forums “Kastrolis”

Pirmo reizi notiks vērienīgs pārtikas nozares attīstībai veltīts forums “Kastrolis”. Foruma mērķis ir piedāvāt atbalstošu diskusiju platformu Latvijas...

Ēriks Dreibants: Kāpēc mums jāieklausās politiķos?

Šodien es vēlos uzrunāt Krišjāni Kariņu un valdību...

Latvijas Restorānu biedrība: Turpināsim cīnīties par pazeminātā PVN ieviešanu

Teju visas Eiropas Savienības valstis ir sniegušas būtisku atbalstu Covid-19 pandēmijas smagi skartajai tūrisma

Saraksts: Travelnews.lv piedāvā video intervijas ar tūrisma profesionāļiem un citu nozaru ekspertiem

Kopš 13.03.2020 tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv piedāvā tiešsaistes video intervijas ar tūrisma profesionāļiem 

Vienkoču parkā notiks gadskārtējā Uguns nakts

Vienkoču parkā notiks gadskārtējā Uguns Nakts, kas ir gaismas un noskaņu vakars, kura mērķis ir vienu...

Latvijas vadošie šefpavāri aicina izbaudīt «Vakaru uz ezera»

Vakars uz ezera|Dinner on the lake ir ekskluzīvs pop-up restorāns, kas atrodas uz peldoša plosta vienā no...

Atzītākie Latvijas šefpavāri aicina izbaudīt vakariņas uz ezera

Ekskluzīvs pop-up restorāns, kas atrodas uz peldoša plosta vienā no skaistākajiem Latvijas ezeriem...

Zināmi balvas «GADA CILVĒKS TŪRISMĀ 2018» nominanti

Kopš 2003. gada balva «Gada cilvēks tūrismā» tiks pasniegta jau 16. reizi un tā ir ieguvusi...

Secinājums “Tēvu sapulcē”: šobrīd vīrieši Latvijā ir vājais dzimums, vīrišķība ir krīzē

“Vīrišķība ir tā, pie kuras šobrīd Latvijā ir jāstrādā, pašlaik mums ir vīrišķības tuksnesis. Daudzi vīrieši...

Jauns videoklips iedvesmo iepazīt Vidzemes dabu

Elpu aizraujošs lidojums pāri Gaujai, spirdzinošs lēciens Vaidavas ezerā pēc karsēšanās pirtī...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas restorāna «Prospekts 55» šefpavāra Reiņa Čerņajeva

Reinis Čerņajevs savos 26 gados ieguvis pavāra pieredzi gan Latvijā, gan Spānijā gan Norvēģijā...

Dikļu pils restorāna šefpavārs gatavos Kāla ezera vidū

Vasaras pop-up restorāna VAKARS UZ EZERA saimi papildina Dikļu pils restorāna šefpavārs Jānis Siliņš, kurš uz gardēžu plosta...

Pārrobežu kulinārā ceļa «Livonijas garša» pavāri senās receptēs atrod jaunas idejas mūsdienu virtuvei

21. martā, īpašā vietā - "Pavāru radošajā mājā”, Pārgaujas novadā satikās piecpadsmit pavāri no Vidzemes novadu restorāniem un...

Viesnīcā «Radisson Blu Rīdzene Hotel» izvēlēti «GADA CILVĒKS TŪRISMĀ 2017» laureāti

Pāris dienas pirms gada gaidītākā notikuma tūrisma nozarē, izstādes - gadatirgus "Balttour 2018"...

Siguldā notiks pasākums gardēžiem «Ziemas garšu svinēšana»

27.janvārī Livonijas ordeņa Siguldas pilī otro gadu pēc kārtas norisināsies pasākums gardēžiem...

LVRA plāno tikties ar Ēriku Dreibantu, lai pārrunātu notiekošo nozarē un viņa atklātās vēstules saturu

Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija (LVRA) plāno tikties ar pavāru Ēriku Dreibantu privāti un pārrunāt viņa ceturtdien izplatītās atklātās vēstules saturu, neatbildot uz to publiski, portālam travelnews.lv pavēsīja LVRA prez

Pavāra Ērika Dreibanta atklātā vēstule VID un LVRA

Nesen no Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas (LVRA) saņēmu vēstuli, kurā tika pavēstīts, ka asociācija ir uzsākusi sadarbību ar Valsts ieņēmumu dienestu (VID) – lai sakārtotu ēdināšanas nozari. Kas pati par sevi ir liel

Valmierā aicina uz ceļojumu garšu pasaulē – «Gardēžu pils»

Vārti, kas ved Valmieras vecpilsētā un muzeja teritorijā, vienu dienu – 29.jūlijā – kļūs par robežšķirtni starp tagadni un pagātni, ikvienu interesentu ievedot "Gardēžu pilī"...

Notiks Cēsu viesmīlības darba konference

24. aprīlī Vidzemes koncertzālē “Cēsis” viesmīlības nozares profesionāļi aicināti uz darba un...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie 3 pavāru restorāna «Tam labam būs augt» līdzīpašnieka un pavāra Mārtiņa Sirmā

Rīgas restorānu vidū pozitīvi izceļas 3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt", un viens no tā īpašniekiem – pavārs Mārtiņš Sirmais...

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 9 viedokļi)

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

Informēs par izstādi-gadatirgu «Balttour 2017» un biznesa forumu!

24. janvārī  notiks preses konference, kurā informēs par Baltijas vērienīgāko tūrisma notikumu – 24. starptautisko tūrisma izstādi-gadatirgu...

«Restorānā 3» notiek Ances Anna Šteinbergas grāmatas «Topi Vesels» atklāšana

Grāmata “Topi vesels ar mājas ēdienu” ir loģisks turpinājums Ances Annas Šternbergas darbībai. Ieguvusi izglītību naturopātijā Londonā, autore savas...

Viedoklis: Kā rīkoties, ja esiet veģetārietis vai vegāns un gribat ceļot grupā? (Papildināts)

Turpinot tēmu par vegāniem un Novembri kā vegānu mēnesi, uzdevām šo jautājumu arī ceļojumu aģentūrām:Kā rīkoties, ja esiet veģetārietis vai vegāns un gribat ceļot grupā?....

Viedoklis: Kādas alternatīvas Latvijas restorāni piedāvā vegāniem un veģetāriešiem?

Novembris ir vegānu mēnesis, tādēļ vēlējāmies noskaidrot, vai un kādas alternatīvas piedāvā dažādi Latvijas restorāni...

Biķernieku trasē notiks «Pierādi sevi citur, nevis uz ceļa!» finālbraucieni

Ceturtdien, 24.novembrī plkst.16:00 kampaņas “Pierādi sevi citur, nevis uz ceļa!” noslēgumā  notiks CSDD un apdrošināšanas sabiedrības ERGO rīkotās...

Viedoklis: Ko vislabāk likt galdā 18. novembrī?

Tuvojas 18. novembris un latvieši, kā arī cilvēki, kuriem Latvija ir sirdī mīļa, svin šos svētkus. Šajā vakarā ir jādomā, ko likt galdā, lai svētki būtu...

Kas ir Latvijas dabas garša un gastronomijas tūrisms?

Valmierā 21.oktobrī norisināsies starptautiska tūrisma konference, kurā viena no tēmām būs gastronomijas tūrisms. Par to, kāda ir Latvijas dabas garša, stāsta viens no Latvijā vadošajiem šefpavāriem...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.42435408sec.