Rabarberi.
|
Apskatām 1 - 9 no 9 vārdam 'Rabarberi' |
|
|
|
|
1.
10 lietas, kuras ieteicams ēst pavasarī
(01/05/2020 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Tas, ko tu izvēlies ēst, lielā un tiešā veidā ietekmē tavu veselību, labsajūtu un garastāvokli...
2.
10 lietas, kuras ieteicams ēst pavasarī
(11/04/2019 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Tas, ko tu izvēlies ēst lielā un tiešā veidā ietekmē tavu veselību, labsajūtu un garastāvokli...
3.
Viedokļi: Kā mainās restorānu ēdienkarte, iestājoties pavasarim?
(25/03/2019 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorānu sfērā sezonu maiņa ir ļoti būtisks aspekts ēdienkartes
izstrādē. Mainās pieejamo izejvielu klāsts, kā arī mainās klientu
velmes. Par to, kādas tieši pārmaiņas var novērot ēdienkartē...
4.
Vīna bārs Garage piedāvā pavasarīgu salātu recepti
(21/05/2014 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Maijs ir mēnesis, kad lutināt sevi ar zaļiem, svaigiem un sezonāliem ēdieniem, tāpēc iesakām izmēģināt pagatavot lapu salātus ar rabarberiem, apelsīniem...
5.
Lido: ko Tu zini par rabarberiem?
(21/05/2014 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Sākotnēji rabarberi izmantoti galvenokārt medicīniskos nolūkos,
piemēram, astmas ārstēšanai, taču mūsdienās šis dārzenis ir neatņemama
daudzu tautu...
6.
Rabarberu laiks turpinās. Recepte - vārīts rabarbers ar ingvera un pekanriekstu drupačām
(29/05/2013 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Katliņā ielej 1/3 glāzes auksta ūdens, apelsīnu sulu un cukuru, vāra mērenā...
7.
Par rabarberiem un to piedāvājumu restorānu ēdienkartēs
(22/05/2013 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Live Riga Gaumīgi Garšīgās Galvaspilsētas viens no trim pavasara produktiem ir rabarberi...
8.
Atklājot Rīgas restorānu nedēļu, 15 šefpavāri gatavo ēdienus no bērzu sulām, rabarberiem un reņģēm
(19/04/2013 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
2013. gada 18. aprīlī, restorānā "Elements" norisinājās pavasara Rīgas restorānu nedēļas atklāšanas pasākums...
9.
Aicina iedzīvotājus radīt latvisku nosaukumu augļu un ogu mērcēm
(18/04/2013 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Baltiešiem ir visas iespējas ēst veselīgi, tikai nepieciešams vērīgi atlasīt sezonālus produktus...