Restorāns deg.

Apskatām 1 - 40 no 153 vārdam 'Restorāns deg'

Aivars Mackevičs: atziņas un fakti par ceļojumu uz Portugāles salu Madeira (aktualizēts 21.11)

Aivars Mackevičs: atziņas un fakti par ceļojumu uz Portugāles salu Madeira...

Zināmi «Zemgales Tūrisma gada balvas 2024» pretendenti

Zemgales  Tūrisma balva ir nozīmīgs reģiona apbalvojums, kuru šogad otro reizi tiks pasniegts 27. novembrī Jelgavas pilī...

Iznācis jaunais «Michelin» ceļvedis Latvijā; pie zvaigznes ticis vēl viens Latvijas restorāns

2025. gada “Michelin” ceļvedī iekļauts 31 Latvijas restorāns, un divi ir saņēmuši vienu “Michelin” zvaigzni...

Jūlijā, atvaļinājumu mēnesī aicina Latvijas lauki

Latvijas Lauku tūrisma asociācija "Lauku ceļotājs" aicina visus ceļotājus un dabas mīļotājus izmantot šo vasaru, lai izbaudītu plašo piedāvājumu...

Pirmajā jūlija sestdienā svinēs Jūras svētkus Ventspilī

Ostas ielas promenādes jaunā daļa arī šogad uzņems Jūras svētku apmeklētājus, lai 6. jūlijā ļaut vaļu grandiozām svinībām...

Iepazīšanās tūre pa Krāslavas novada tūrisma objektiem

Maijs ir aktīvās tūrisma sezonas atklāšanas mēnesis, un jau ierasti sezonas sākumā Krāslavas novada tūrisma informācijas centrs (TIC) rīko pieredzes apmaiņas braucienu...

Ventilācijas eksperts: bieži pēc ugunsgrēka restorāni vairs netiek atvērti

Virtuve ir restorāna sirds, kur šefpavārs unikālas garšas apvieno ēdienos, piešķirot vietai savu īpašo noskaņu. Vienlaikus biznesam virtuve var radīt arī vislielāko risku...

Marta Mackeviča: 10 lietas, kas noteikti jāizbauda Dubaijā

Nacionālā lidsabiedrība airBaltic jau kādu laiku piedāvā iespēju nokļūt vienā no neparastākajām pilsētām pasaulē – Dubaijā, kas saskaņā ar “Tripadvisor”...

«Michelin» zaļo zvaigzni par ilgstpējīgu saimniekošanu restorānā - saņem «Pavāru māja» Līgatnē

Latvija ieņēmusi vietu pasaules restorānu kartē, 2023. gada 21.novembrī saņemot pirmās Michelin ceļveža zvaigznes un rekomendācijas...

Ļaujies rudens garšu ceļojumam Valmieras Restorānu nedēļā

Krāšņas, smaržīgas un vitamīniem bagātas rudens ražas veltes jau piepilda pagrabu un noliktavu plauktus. Vēss mijkrēslis aiz loga mijas ar siltas gaismas...

Cēsu novada Restorānu nedēļa pārsteigs ar garšām un personībām!

No 2023. gada 3. līdz 12. novembrim Cēsu novada restorāni aicina nobaudīt īpaši Restorānu nedēļai veidotu ēdienkarti, kas pārsteigs pat visizsmalcinātāko gardēžu maņas...

Zināmi «Zemgales Tūrisma gada balvas 2023» pretendenti

Šogad, atzīmējot Zemgales tūrisma asociācijas divdesmito gadadienu, pirmo reizi notiks “Zemgales Tūrisma gada balvas 2023” pasniegšanas ceremonija...

Pīters Pihers: Vai stāvam uz jauna restorānu laikmeta sliekšņa?

Pērn Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra noslēdza līgumu ar “Manufacture Francaise des Pneumatiques Michelin” par gastronomijas potenciāla analīzi Latvijā...

Ieplāno Cēsu novada pavasara Restorānu nedēļu 2023

No 2023. gada 31.marta līdz 9.aprīlim norisināsies svētku Restorānu nedēļa! Tieši pirms 5 gadiem tika aizvadīta pirmā pavasara Restorānu nedēļa Cēsu novadā, kas nu jau kļuva par tradīciju...

Izbaudiet ziemas karaļvalsti - Gaujas Nacionālo parku

Pasakaina sniega kārta klāj Gaujas, Amatas un Braslas upes ielejas, majestātisku piļu jumtus un parkus, un ļauj baudīt adrenalīnu, laižot pa garākajiem kalnu nobraucieniem Latvijā...

Viļņas restorāniem piešķirtas īstas zvaigznes debesīs - alternatīva «Michelin» zvaigznēm

Kvalificēti kulinārijas talanti, daudzkultūru gastronomiskais mantojums, kā arī drosmīgs tradicionālo un moderno garšu sajaukums vilina vietējos un ārvalstu apmeklētājus uz daudziem...

VIDEO: Deg Turcijas 5* viesnīcas restorāns

16. oktobra rītā ugunsgrēks izcēlās Antālijas kūrortā Belekā – bija aizdedzies 5* viesnīcas restorāns...

Zemgale nāk klajā ar piedāvājumu gardēžiem

“Blondā grēka” valdzinājums, dažādi ogu un augļu vīni, kuģelis un pupaunieks, īstas mājas tortes un veselīgi čiekuru, cūku pupu našķi...

Latvijas šefpavāri atklāj «Chef’s BOX» – restorānu tiem, kas ceļā

2022. gada 21.jūlijā, klātesot Latvijā plaši pazīstamiem šefpavāriem Laurim Aleksejevam (36.līnija), Mārim Jansonam (Kest), Mārtiņam Sirmajam (Ramen Riga), Andrim Rūmītim (Hercogs Garden) un Kristīnei Vīksnai (Tower Cafe)...

Jūrmalas restorānu šefpavāri dalās ar receptēm gardākai Jāņu svinēšanai

Jūrmalai ir sava garša, kur dažādu gastronomijas kultūru tradīcijas savijušās tikai ar šeit rodamo unikālo dabas buķeti. Jūrmalas šefpavāri iesaka piecas receptes Līgo svētkiem...

Aicina atslēgt Kurzemi Kandavas pilsētas svētkos

Šajā nedēļas nogalē no 27. līdz 29. maijam Kandavā notiks pilsētas svētki ar devīzi “Atslēdz Kurzemi!”. Trīs dienu pasākumu klāsts ir iespaidīgs un tajā ko aizraujošu atradīs ikviens...

«LIDO Alus» sēta Vecrīgā paplašina piedāvājumu un pārceļas uz jaunām telpām

Daudzu rīdzinieku un pilsētas viesu iecienītais restorāns LIDO Alus sēta no 29. aprīļa durvis vēris jaunās telpās Vecrīgā, no Tirgoņu ielas pārceļoties uz plašākām un gaišākām telpām...

«Zaļo sertifikātu» šogad saņēmušas 25 lauku tūrisma saimniecības un ēdināšanas uzņēmumi

Lauku tūrisma saimniecības un ēdināšanas uzņēmumi, kuri vēlas apliecināt savu videi draudzīgo saimniekošanu un sagaidīt zaļi domājošus viesus, atpazīstami pēc ”Zaļā sertifikāta”...

Valmieras Restorānu nedēļa ieskandinās valsts svētkus

Gardēžus ar īpaši izmeklētu rudens garšu ēdienkarti un pieskaņotiem dzērieniem lutinās septiņi Valmieras ēdinātāji...

53 tūrisma pakalpojumu sniedzēji saņem «Gājējam draudzīgs» zīmi (pilns saraksts)

Aktīva atpūta dabā šobrīd ir īpaši aktuāla, un došanās pārgājienos ir lielisks veids, kā iepazīt Latvijas dabu. Latvijā ir arvien plašākas iespējas izmantot “Gājējam draudzīgu” uzņēmumu pakalpojumus, tādējādi padarot pārgājiena pieredzi p

Latvijā ienāk jauns ēdienu piegādes serviss «Five Star»

Lai apmierinātu patērētāju vēlmi baudīt smalkāko restorānu maltītes arī esošajos apstākļos, šomēnes pašmāju tirgū sevi pieteicis jauns ēdienu piegādes pakalpojumu sniedzējs Five Star...

Marta Mackeviča: OTTO Hotel & Sun Pāvilostā miera meklētājiem

Piejūras mazpilsētā Pāvilostā jau gandrīz mēnesi apmeklētājus priecē jauna viesnīca - OTTO Hotel & Sun...

87 tūrisma pakalpojumu sniedzēji saņem «Gājējam draudzīgs» zīmi (Pilns saraksts)

Latvijā ir arvien plašākas iespējas izmantot “Gājējam draudzīgu” uzņēmumu pakalpojumus, tādējādi padarot pārgājiena pieredzi pēc iespējas pozitīvāku, un kājāmgājējiem radītu sajūtu “es šeit esmu gaidīts, mani šeit sapratīs

Valmiera sagādā pārsteigumu gardēžiem Latvijas dzimšanas dienā

Par gardu pārsteigumu, sveicot Latvijas 102.dzimšanas dienā, parūpējušies Valmieras restorāni un kafejnīcas...

Vasaras saulgriežos aicina uz Ģimeņu dienu Jaunmoku pilī

Jāņu laiks ir īstākais zāļu tēju vākšanas laiks, tādēļ Ģimeņu dienas ietvaros pils augu pazinējas apmeklētājus...

Uzzini, kuri ir TOP 10 Tallinas restorāni

Kārdinoši sezonas ēdieni, kurus pagatavojuši starptautiskos konkursos godalgoti šefpavāri, ir tas, ko...

«EQUUS Restaurant» aicina izbaudīt branču ar ekskluzīvu degustācijas šovu

Viesnīcas Pullman Riga Old Town restorānā EQUUS Restaurant būs unikāla iespēja baudīt labākās gaļas no...

Apskati nominētās Kurzemes tūrisma pērles

Liepājas Latviešu biedrības namā pulcēsies aktīvākie un veiksmīgākie Kurzemes tūrisma uzņēmēji un...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Pasaules kokteiļu čempiona Andra Reizenberga

Andra Reizenberga uzvara Pasaules kokteiļu čempionātā ir nebijis panākums Latvijas bārmeņu saimei...

Rīgā norisināsies Baltijas valstīs lielākais vīna un šampanieša festivāls

Festivāls Riga Wine & Champagne pulcēs gardēžus un vīnmīļus no visas Baltijas, lai piedāvātu iespēju nobaudīt...

Restorāns «Bibliotēka No1» piesaka jaunu zīmolu un atver pirmo gastrobāru

Lai arī Restorāns Bibliotēka No1 ir ļoti plašs un spēj uzņemt pat 700 viesu, tas ir unikāls, turklāt atrodas Rīgā...

Valmierā krāšņi svinēs pilsētas 736. gadadienu

Dzimšanas dienas atklāšanas koncertā svētku centrālajā laukumā uzstāsies Ance Krauze, Ieva Kerēvica...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «ABAVAS» vīndarītavas saimnieka Mārtiņa Barkāna

«ABAVAS» vīndarītavas produkcija pazīstama ne tikai Latvijā, bet nepilnos 10 gados ieguvusi arī...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI» šefpavāra Ērika Aleksejeva

Šefpavārs Ēriks Aleksejevs dizaina viesnīcā KURSHI, Jūrmalā apmeklētājiem sniedz...

Indonēzijā atvērts pirmais «zero-waste» restorāns

"Zero Waste" ("nulles atkritumi", arī "nulles izšķiešana") kustība pasaulē radās pagājušā gadsimta...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.16309595sec.