Sviests.

Apskatām 1 - 40 no 45 vārdam 'Sviests'

Pieneņu spageti un nekūstošs saldējums – atklāj jaunus produktus izstādē «Riga Food 2023»

Pieneņu spageti, nekūstošs saldējums, nesviests, sienāžu batoniņi, vegānais kamambērs, rabarberu pulveris… – tie ir tikai daži no Baltijas valstu ražotāju jaunajiem...

Valmiermuižā varēs apgūt karstasinīgās tarantellas soļus kopā ar pasaules zvaigznēm no Itālijas

Valmiermuižas etnomūzikas festivālā 15. jūlijā īpašu karstasinīgās itāļu dejas tarantellas meistarklasi piedāvās šobrīd pasaulē izcilākā tarantellas grupa...

Skaista Līgo nakts ikvienam – arī tiem, kuri izlemj svinēt pēdējā brīdī

Līgo svētki ir viens no gada skaistākajiem notikumiem, kam daudzi gatavojas jau laikus. Folkloriste Inese Roze, kura Valmiermuižas etnomūzikas festivālā vadīs...

Īpašā Ziemassvētku ēdienkarte Gordona Remzija izpildījumā

Sākot no perfekti cepta tītara līdz Ziemassvētku kārtojumam, “National Geographic” raidījuma “Gordons Remzijs: Neatklātās teritorijas” vadītājs slavenais šefpavārs Gordons Remzijs ir...

Noskaidrotas visu laiku labākās Latvijas kinokomēdijas

“Komēdija nereti tiek saistīta ar intelektuālo prasību samazinājumu, lai gan nav sarežģītāka žanra par komēdiju,” savulaik rakstīja vācu kinokritiķis Francis Stadlers...

Valmiermuižas etnomūzikas festivālā notiks 12 mākslinieku koncerti

Jau piekto gadu tikšanās vieta nemainīga – starptautiskais etnomūzikas festivāls notiks Valmiermuižas parkā un izskanēs divu dienu garumā...

Travelnews.lv iesaka: 7 idejas nedēļas nogalei

Augusts strauji tuvojas noslēgumam, tomēr vēl ir iespēja “noķert vasaru aiz astes”...

Etnofestivālā «Sviests» norisināsies «Gardu muti» tirdziņš

Vasaras izskaņā, 28. augustā no plkst.11.00 līdz 16.00, starptautiskā etnofestivāla „Sviests” ietvaros notiks mājražotāju un amatnieku tirdziņš „Gardu muti”...

Valmieras TIC: «Citādais» 2020.gads tūrismā

2020.gads pasaules vēsturē atstājis neizdzēšamas pēdas, lielus pārbaudījumus atnesot tieši tūrisma nozarei...

Mārtiņš Rītiņš radījis neparastu recepti bez gaļas

Atzīmējot Zviedru tradicionālo gaļas bumbiņu dienu, ko svin 23. augustā, pazīstamais šefpavārs...

Valmierā pieaug ceļotāju aktivitāte

Aplūkojot Valmieras TIC informācijas pieprasījuma apjomu un ārzemju apmeklētāju skaitu, Valmierā...

Etnofestivālā «SVIESTS 2020» virmos jaudīgas sajūtas

Ikgadējais etnofestivāls SVIESTS aicinās uz gadskārtu svinībām ar deju un mūziķu koncertiem, tirdziņu...

Gaujas Nacionālo parku popularizēs tūrisma izstādē Igaunijā

No 6. līdz 9. februārim Tallinā norisināsies starptautiskā tūrisma izstāde “Tourest”, pulcējot vairāk nekā 25 000 apmeklētāju...

Apbalvoti labākie 2019. gada piena produkti!

Lai popularizētu piena produktu lietošanu uzturā, pārsteigtu Latvijas patērētājus ar jaunām, vēl nesavienotām garšu kombinācijām un...

Latvijā labākos piena produktus izziņos izstādē «Riga Food 2019»

Lai popularizētu piena produktu nozīmi ikdienas uzturā un arī parādītu, cik dažādus veselīgus produktus Latvijas pārstrādes...

Valmieras pusē lieli un mazi pulcējas uz etnofestivālu «SVIESTS 2019» - Foto

50 bildes. Brangi jo brangi Valmiermuižas parkā aizvadīts etnofestivāls SVIESTS 2019, kurā uzstājās pasaulē atzīti pašmāju mākslinieki...

Valmieras pusē norisināsies etnofestivāls «Sviests»

Nule kā savu pirmo albumu "Visuma vizošā tumsa" prezentējis radošais muzikālais duets...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Šīs nedēļas laikā Latvija ir piedzīvojusi svelmi, negaisu un krusu ievērojamos izmēros. Tomēr...

Restorāna Piramīda šefpavārs Artūrs Brucis piedāvā garda groziņa recepti

Restorāna `Piramīda` šefpavārs Artūrs Brucis Groziņš piedāvā garda groziņa recepti ar....

Ventspilnieki iepazīstas ar vienu no Latvijas veiksmes stāstiem

Lai iedvesmotu Ventspils uzņēmējus, strādājot tūrisma un viesmīlības jomā, Ventspils...

Gatavojot Ziemassvētku maltīti, jāvadās pēc sajūtām

Tuvojoties Ziemassvētkiem, allaž vēlamies sajust šiem svētkiem tik raksturīgās smaržas un garšas...

Etnofestivālā «SVIESTS» tiks turpināts reģionālā gardēžu ceļa «Taste HansEATica» garšas meistardarbnīcu cikls Vidzemē

16. jūnijā, Valmiermuižā, etnofestivāla “SVIESTS” laikā notiks jau otrā šīs vasaras reģionālā gardēžu ceļa...

Valmieru popularizēs Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā

2. un 3.jūnijā Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā jau 48.reizi notiks Latviešu tautas lietišķās mākslas darinājumu gadatirgus, kur...

Vēl nebijušu produktu debijas izstādē «Riga Food 2017»

Aveņu mārrutki, ābolu sviests, ingvera dzēriens, kūciņa burciņā… tie ir tikai daži no Latvijas ražotāju jaunajiem produktiem...

LIELĀ INTERVIJA ar Ivetu Sprūdžu, «Hotel Bergs» un «Rūmenes muižas» direktori

“Hotel Bergs” – pieczvaigžņu viesnīca galvaspilsētā, “Rūmenes muiža” – tās privātā lauku rezidence Kurzemē, kuru direktore Iveta Sprūdža dara visu...

«Baltijas Kulinārais Ceļš» aicina gardēžus ceļot apkārt Baltijas jūrai

Kas kopīgs garšas ziņā valstīm ap Baltijas jūru? Vai pastāv īpaša Baltijas jūras valstu virtuve ar pasaulē atpazīstamiem ēdieniem un izslavētām tradīcijām? Uz šiem jautājumiem atbildes rod...

«Cēsis 810» pulcē vairāk nekā 60 000 apmeklētāju

Pagājušajā nedēļas nogalē aizvadītie grandiozie svētki – “Cēsis 810” – pulcējuši vairāk nekā 60 000 cilvēku, liecina organizatoru aprēķini...

Cēsīs ar vērienu svin 810 gadu jubileju

Cēsis savu apaļo jubileju, kā ierasts, svinēs jūlija nogalē. Atšķirība no citiem svētkiem, svinības šogad...

Viedoklis: Kas jauns šovasar Vidzemes tūrismā? (papildināts)

Latvija ir brīnumskaista valsts, kas šalc priežu mežiem klātās kāpās jūras tuvumā, slēpj sevī...

Viegli pagatavojama piparkūku mīkla ar fantastiskiem garšas elementiem

Tieši tikko pagatavotu piparkūku smarža ir tā, kas ievieš mājās Ziemassvētku sajūtu...

Cēsu Svētki 2015 ieskandinās Cēsu 810 gadu jubileju

Cēsu svētki kā allaž solās būt notikumiem bagāti un, kas zīmīgi, šos var uzskatīt par ģenerālmēģinājumu 2016. gada...

Tortilja čipši - lieliska uzkoda atpūtai

24.februāri atzīmē kā nacionālo tortilja čipšu dienu. Tāpēc Travelnews.lv ieskatās nedaudz to vēsturē un čipšu pagatavošanā...

Cēsu pils dārzā notiks Etno-eko festivāls «Sviests»

Cēsīs, Cēsu pils dārzā 2014. gada 26. jūlijā  no pulksten 12.00 līdz 18.00 jau otro gadu norisināsies etno-eko festivāls ''Sviests''. Festivāla laikā uz skatuves...

Le Dome šefpavārs cienā ar recepti «Vārīta krēma un ogu groziņpīrāgs»

Vecrīgas viesnīcas Dome Hotel & SPA zivju restorāna Le Dome šefpavārs Māris Astičs...

Cēsīs 2014.gadā bagāts kultūras piedāvājums

Cēsīs šogad ir iecerēta bagāta kultūras programma, veidojot interesantu piedāvājumu Rīgas - Eiropas kultūras galvaspilsētas 2014 viesiem...

Recepte "Store ar baraviku risotto, dārzeņu pērlītēm un vermuta mērci" no restorāna Burkāns

Recepte "Garšaugu sviestā cepta store ar baraviku risotto, dārzeņu pērlītēm un vermuta mērci" (4 personām)...

Recepte: Zoss konfits ar Hercogienes kartupeļiem, sarkano sīpolu marmelādi un cukurzirņu biezeni

Recepte Ziemassvētku galdam no restorāna Burkāns šefpavāra Andra Rūmīša krājumiem...

Čarlstona šefpavārs piedāvā ābolu, mandarīnu un lazdu riekstu kūkas recepti

Rīgas centra restorāna Čarlstons šefpavārs Travelnews.lv ir sagatavojis recepti īpašam Ziemassvētku...

Noteiks labāko Latvijā ražoto sieru, biezpienu, jogurtu un sviestu

Kooperatīvā sabiedrība „Latvijas Piensaimnieku centrālā savienība” (LPCS) sadarbībā ar Starptautisko izstāžu...

8. martā pārsteidz mīļoto ar paša radītu kulinārijas brīnumu

Šī nedēļa ir Sieviešu dienas zīmē, un kādēļ gan nepalutināt savu sirdsdāmu ar paša gatavotām vakariņām...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.97250915sec.