brūklenes.

Apskatām 1 - 28 no 28 vārdam 'brūklenes'

Valsts svētku nedēļā Jaunmoku pils aicina baudīt latviskas garšas

Jaunmoku pils, par godu Latvijas valsts proklamēšanas gadadienai, aicina īpašā svētku nedēļā no 10. līdz 20. novembrim baudīt...

Kurus produktus visbiežāk ēdam par maz?

Uzturs – mūsu ikdienas enerģijas, vitamīnu un minerālvielu avots. Atzīmējot Pasaules uztura dienu (16. oktobris), ir noderīgi pārskatīt savu ēdienkarti un izvērtēt...

Valmieras Restorānu nedēļa ieskandinās valsts svētkus

Gardēžus ar īpaši izmeklētu rudens garšu ēdienkarti un pieskaņotiem dzērieniem lutinās septiņi Valmieras ēdinātāji...

Valmieras Restorānu nedēļā lutinās gardēžus!

Koku lapām krāsojoties, Valmiera pārtop ne tikai par zelta rudens baudīšanas galamērķi, bet arī par gardēžu galvaspilsētu...

Mārtiņš Rītiņš radījis neparastu recepti bez gaļas

Atzīmējot Zviedru tradicionālo gaļas bumbiņu dienu, ko svin 23. augustā, pazīstamais šefpavārs...

Aklā purva taka Zemgalē valdzina ceļotājus un dabas draugus

Aklā purva teritorijai raksturīga augsta ainaviskā vērtība – šeit var vērot gan atklātas vai daļēji...

Valmieras Restorānu nedēļā tiks izceltas bagātīgas rudens garšas

Valmieras Restorānu nedēļas laikā ēdienkarti būs sastādījis pats 

Kas īsti ir Zviedrijā tik iecienītās gaļas bumbiņas?

Latvijā šobrīd tik populārās Zviedrijas tradicionālās gaļas bumbiņas būtībā ir līdzīgas pie mums zināmajām kotletēm un tefteļiem, jo...

Sestdien Salaspils botāniskajā dārzā notiks Vitamīnu dienas tirgus

16.septembrī Nacionālajā botāniskajā dārzā Salaspilī notiks tradicionālais stādu un amatnieku tirgus...

Ļaujies garšu piedzīvojumam Gastronomijas festivālā!

Arī šogad 12 dienas – no 31. augusta līdz 11. septembrim – notiks Gastronomijas festivāls, kas aicinās tevi izvēlēties...

Preiļos pieejama eksotiska gliemežu masāža un baudāms čedara siera saldējums

Preiļu un Riebiņu novada TIC informē par šīs tūrisma sezonas jaunumiem Preiļos, ar ko pārsteigts...

8 ieteikumi svētku galda rotāšanai

Jaunā gada svinības ir laiks, kad sevišķi piedomājam par īpašiem ēdieniem, kā arī radošu, svētkiem piemērotu maltītes...

Kolonna Hotel Group piedāvā siltā Ziemassvētku dzēriena un gardās piparkūku mīklas receptes

Ar siltiem un gardiem sveicieniem, Kolonna Hotel Group piedāvā karstā smiltsērkšķu dzēriena recepti...

Tikai šonedēļ nobaudāms īpašais Restorānu nedēļas piedāvājums

No 13. līdz 19. oktobrim jau sesto reizi pilsētas gardēžus un viesus priecēs Rīgas restorānu nedēļa, kuras laikā...

Lido: Ko Tu zini par āboliem?

Tuvojoties ābolu sezonai, galdā arvien biežāk tiek celti vietējie āboli. Latvijā biežāk sastopamas aptuveni 15 šo veselīgo augļu...

Kur Latvijā baudīt «garšīgas» procedūras sejai un ķermenim

Arvien vairāk skaistumkopšanas jomā ienāk "garšīgās" procedūras, kuru procesā tiek izmantoti produkti...

Latvijas mežos turpinās zaļā ziema

Klāt astronomiskā, bet vēl ne meteoroloģiskā un fenoloģiskā ziema. Uz laukiem zaļo ziemāji, bet mežā – ne viena vien jaunā...

Īpaši Travelnews.lv - brūkleņu parfē recepte no Ambiente šefpavāra krājumiem

Vecrīgas viesnīcas Konventa Sēta restorāns Ambiente ir izmeklēts jūgendstila restorāns...

Viesnīcas Opera Hotel & Spa restorāna šefpavārs piedāvā vasarīgu salātu recepti

Viesnīcas Opera Hotel & Spa restorāna Boulevard 33 šefpavārs Vladislavs Gerke "netur sveci zem pūra"...

Jelgavā norisināsies Stādu dienas

Pavasaris ienācis arī katrā dārzā, tāpēc laiks gādāt par puķu stādiem, kokiem un skaistu zālienu, lai ikvienu dārzu...

Aicina iedzīvotājus radīt latvisku nosaukumu augļu un ogu mērcēm

Baltiešiem ir visas iespējas ēst veselīgi, tikai nepieciešams vērīgi atlasīt sezonālus produktus...

Nedēļas oga: vitamīniem bagātā brūklene

Tūrisma ziņu portāls aizsāk jaunu rakstu sēriju – katras nedēļas trešdienā informēsim lasītājus par dažādiem dārzeņiem, augļiem, ogām...

Kanēļa smarža, karaliskās brūklenes... Izbaudi atpūtu Daliņa stadiona SPA centrā

Ja vēlaties palutināt sevi, atslēgties no ikdienas steigas un patverties no ziemas aukstuma...

Zivju restorāns Le Dome dalās pieredzē, lai ēdiens būtu tik īpašs kā restorānā

Ziemas saulgrieži jau klauvē pie durvīm, un ikvienā ģimenē tiek plānots, ko celt svētku galdā un jūtamas rūpes par īpašu svētku noskaņu...

Skrīveru mājas saldējums «Balttour 2012» piedāvās dabas valdzinājumu

"Dabas valdzinājumu kaifīgākai dzīvei" jeb mājās gatavotu saldējumu bez ķīmiskām piedevām...

Barot vai nebarot putnus ziemā?

Kopš seniem laikiem, pienākot rudenim un ziemai, cilvēki vēlas barot putnus, lai tiem palīdzētu pārdzīvot auksto laiku...

Somija kārdina saldi

Kā tikko Somijas gaiss arktiskās vasaras rītios aiz aukstuma sāk kutināt ādu, un pirms vēl somu bērziem sāk dzeltēt lapas, zeme nokrāsojas...

Slīterē ir sācies Ogu laiks

Šogad Slīteres bākā visos stāvos ir nomainītas ekspozīcijas. Aicinām iepazīties ar Baltijas jūras attīstības stadijām pēcledus laikmetā. Kāpēc ezers tapa par jūru, atkal par ezeru un šodien ir Baltijas jūra, palīdzēs saprast ģeologa Jāņa Lapinsk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.36795092sec.