1.
Valsts svētku nedēļā Jaunmoku pils aicina baudīt latviskas garšas
(19/11/2023 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Jaunmoku pils, par godu Latvijas valsts proklamēšanas gadadienai, aicina īpašā svētku nedēļā no 10. līdz 20. novembrim baudīt...
2.
Kurus produktus visbiežāk ēdam par maz?
(21/10/2023 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Uzturs – mūsu ikdienas enerģijas, vitamīnu un minerālvielu avots. Atzīmējot Pasaules uztura dienu (16. oktobris), ir noderīgi pārskatīt savu ēdienkarti un izvērtēt...
3.
Valmieras Restorānu nedēļa ieskandinās valsts svētkus
(18/11/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Gardēžus ar īpaši izmeklētu rudens garšu ēdienkarti un pieskaņotiem dzērieniem lutinās septiņi Valmieras ēdinātāji...
4.
Valmieras Restorānu nedēļā lutinās gardēžus!
(12/10/2021 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Koku lapām krāsojoties, Valmiera pārtop ne tikai par zelta rudens baudīšanas galamērķi, bet arī par gardēžu galvaspilsētu...
5.
Mārtiņš Rītiņš radījis neparastu recepti bez gaļas
(21/08/2020 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Atzīmējot Zviedru tradicionālo gaļas bumbiņu dienu, ko svin 23. augustā, pazīstamais šefpavārs...
6.
Aklā purva taka Zemgalē valdzina ceļotājus un dabas draugus
(28/01/2020 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Aklā purva teritorijai raksturīga augsta ainaviskā vērtība – šeit var vērot gan atklātas vai daļēji...
7.
Valmieras Restorānu nedēļā tiks izceltas bagātīgas rudens garšas
(12/10/2018 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Valmieras Restorānu nedēļas laikā ēdienkarti būs sastādījis pats
8.
Kas īsti ir Zviedrijā tik iecienītās gaļas bumbiņas?
(19/09/2018 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijā šobrīd tik populārās Zviedrijas tradicionālās gaļas bumbiņas
būtībā ir līdzīgas pie mums zināmajām kotletēm un tefteļiem, jo...
9.
Sestdien Salaspils botāniskajā dārzā notiks Vitamīnu dienas tirgus
(14/09/2017 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
16.septembrī Nacionālajā botāniskajā dārzā Salaspilī notiks tradicionālais stādu un amatnieku tirgus...
10.
Ļaujies garšu piedzīvojumam Gastronomijas festivālā!
(01/09/2016 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Arī šogad 12 dienas – no 31. augusta līdz 11. septembrim – notiks Gastronomijas festivāls, kas aicinās tevi izvēlēties...
11.
Preiļos pieejama eksotiska gliemežu masāža un baudāms čedara siera saldējums
(29/04/2016 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Preiļu un Riebiņu novada TIC informē par šīs tūrisma sezonas jaunumiem Preiļos, ar ko pārsteigts...
12.
8 ieteikumi svētku galda rotāšanai
(30/12/2014 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Jaunā gada svinības ir laiks, kad sevišķi piedomājam par īpašiem ēdieniem, kā arī radošu, svētkiem piemērotu maltītes...
13.
Kolonna Hotel Group piedāvā siltā Ziemassvētku dzēriena un gardās piparkūku mīklas receptes
(22/12/2014 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Ar siltiem un gardiem sveicieniem, Kolonna Hotel Group piedāvā karstā smiltsērkšķu dzēriena recepti...
14.
Tikai šonedēļ nobaudāms īpašais Restorānu nedēļas piedāvājums
(13/10/2014 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
No 13. līdz 19. oktobrim jau sesto reizi pilsētas gardēžus un viesus priecēs Rīgas restorānu nedēļa, kuras laikā...
15.
Lido: Ko Tu zini par āboliem?
(05/09/2014 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojoties ābolu sezonai, galdā arvien biežāk tiek celti vietējie āboli. Latvijā biežāk sastopamas aptuveni 15 šo veselīgo augļu...
16.
Kur Latvijā baudīt «garšīgas» procedūras sejai un ķermenim
(14/03/2014 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Arvien vairāk skaistumkopšanas jomā ienāk "garšīgās" procedūras, kuru
procesā tiek izmantoti produkti...
17.
Latvijas mežos turpinās zaļā ziema
(03/01/2014 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Klāt astronomiskā, bet vēl ne meteoroloģiskā un fenoloģiskā ziema. Uz laukiem zaļo ziemāji, bet mežā – ne viena vien jaunā...
18.
Īpaši Travelnews.lv - brūkleņu parfē recepte no Ambiente šefpavāra krājumiem
(16/12/2013 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Vecrīgas viesnīcas Konventa Sēta restorāns Ambiente ir izmeklēts jūgendstila restorāns...
19.
Viesnīcas Opera Hotel & Spa restorāna šefpavārs piedāvā vasarīgu salātu recepti
(12/08/2013 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Viesnīcas Opera Hotel & Spa restorāna Boulevard 33 šefpavārs Vladislavs Gerke "netur sveci zem pūra"...
20.
Jelgavā norisināsies Stādu dienas
(12/05/2013 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Pavasaris ienācis arī katrā dārzā, tāpēc laiks gādāt par puķu stādiem, kokiem un skaistu zālienu, lai ikvienu dārzu...
21.
Aicina iedzīvotājus radīt latvisku nosaukumu augļu un ogu mērcēm
(18/04/2013 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Baltiešiem ir visas iespējas ēst veselīgi, tikai nepieciešams vērīgi atlasīt sezonālus produktus...
22.
Nedēļas oga: vitamīniem bagātā brūklene
(13/02/2013 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Tūrisma ziņu portāls aizsāk jaunu rakstu sēriju – katras nedēļas
trešdienā informēsim lasītājus par dažādiem dārzeņiem, augļiem, ogām...
23.
Kanēļa smarža, karaliskās brūklenes... Izbaudi atpūtu Daliņa stadiona SPA centrā
(09/01/2013 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Ja vēlaties palutināt sevi, atslēgties no ikdienas steigas un patverties no ziemas aukstuma...
24.
Zivju restorāns Le Dome dalās pieredzē, lai ēdiens būtu tik īpašs kā restorānā
(24/12/2012 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Ziemas saulgrieži jau klauvē pie durvīm, un ikvienā ģimenē tiek plānots,
ko celt svētku galdā un jūtamas rūpes par īpašu svētku noskaņu...
25.
Skrīveru mājas saldējums «Balttour 2012» piedāvās dabas valdzinājumu
(17/01/2012 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
"Dabas valdzinājumu kaifīgākai dzīvei" jeb mājās gatavotu saldējumu bez ķīmiskām piedevām...
26.
Barot vai nebarot putnus ziemā?
(28/11/2011 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
Kopš seniem laikiem, pienākot rudenim un ziemai, cilvēki vēlas barot putnus, lai tiem palīdzētu pārdzīvot auksto laiku...
27.
Somija kārdina saldi
(17/10/2011 06:14)
[lv]
Skatīt vairāk
Kā tikko Somijas gaiss arktiskās vasaras rītios aiz aukstuma sāk kutināt ādu, un pirms vēl somu bērziem sāk dzeltēt lapas, zeme nokrāsojas...
28.
Slīterē ir sācies Ogu laiks
(14/08/2008 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Šogad Slīteres bākā visos stāvos ir nomainītas ekspozīcijas. Aicinām iepazīties ar Baltijas jūras attīstības stadijām pēcledus laikmetā. Kāpēc ezers tapa par jūru, atkal par ezeru un šodien ir Baltijas jūra, palīdzēs saprast ģeologa Jāņa Lapinsk