spageti.

Apskatām 1 - 33 no 33 vārdam 'spageti'

Aivars Mackevičs: atziņas un fakti par ceļojumu uz Portugāles salu Madeira (aktualizēts 21.11)

Aivars Mackevičs: atziņas un fakti par ceļojumu uz Portugāles salu Madeira...

25. oktobris vēsturē: Pasaulē svin pastas dienu

Pastu jeb makaroni visbiežāk asociējas ar mūsdienu itāļu virtuvi, tomēr šī ēdiena pirmsākumi ir...

Milzu oga varenam mielastam – gardais un daudzveidīgais ķirbis

Ķirbis ar riekstu garšu, ķirbis cepšanai, spageti ķirbis, muskata ķirbis, dekoratīvais ķirbis – šie un citi ķirbju šķirņu nosaukumi jau saka priekšā, cik...

29. februāris vēsturē: ASV būvinženieris Artūrs Heils patentē automaģistrāļu krustojumu

1916.gada 29.februārī ASV ceļu būvinženieris Artūrs Heils (Arthur Hale) patentē automaģistrāles jeb autobāņa āboliņa formas krustojumu...

Lēti un vegāniski ēdieni ar raksturu

Vegānisks dzīvesstils, ko ik gadu janvārī aktualizē akcija “Neapēd zemeslodi”, kļūst par arvien izplatītāku tendenci. Ikviens ir aicināts iesaistīties dabai draudzīgā un veselīgā izaicinājumā...

Pulcējot teju 6000 apmeklētāju, Siguldā aizvadīts lielākais gardēžu festivāls «Ziemas garšu svinēšana»

Sestdien, 2024. gada 20. janvārī, Livonijas ordeņa Siguldas pilī aizvadīts lielākais Siguldas gastronomijas festivāls “Ziemas garšu svinēšana”...

«Viss būs bietē!» – festivāls «Ziemas garšu svinēšana» izsludina restorānu piedāvājumu

Jau šo sestdien, 2024. gada 20. janvārī, Livonijas ordeņa Siguldas pilī no plkst. 12.00 līdz 16.00 norisināsies lielākais gastronomiskais festivāls Siguldā “Ziemas garšu svinēšana”...

4. janvāris vēsturē: Atzīmē spageti dienu

Parasti spageti tiek izgatavoti no mannas miltiem, un tos iecienījuši cilvēki visā pasaulē, ne tikai to dzimtenē Itālijā....

Pieneņu spageti un nekūstošs saldējums – atklāj jaunus produktus izstādē «Riga Food 2023»

Pieneņu spageti, nekūstošs saldējums, nesviests, sienāžu batoniņi, vegānais kamambērs, rabarberu pulveris… – tie ir tikai daži no Baltijas valstu ražotāju jaunajiem...

Marta Mackeviča: «Piazza Italiana» jeb latvieši var visur, arī Londonā

Katram latvietim, kurš mīl garšīgi paēst un viesojas Londonā, iesakām apmeklēt latvieša izveidotu itāļu restorānu “Piazza Italiana”...

NOVATOURS iesaka: ko redzēt, izdarīt, nobaudīt un piedzīvot Sicīlijā

No galvaspilsētas Palermo izbalējušā glamūra līdz vēsturisku tempļu un arheoloģisko izrakumu seniem noslēpumiem, no ugunīga vulkāna majestātiskuma...

VIDEO: Spokaini gardumi: sāļas raganu slotas, mūmijas un zaļā pasta ar acīm

Šogad, kad valstī esošās situācijas dēļ jāpaliek mājās, Rimi Bērniem eksperti ir sagatavojuši trīs īpašas un gardas receptes, ar ko savus mājiniekus pārsteigt un varbūt pat nedaudz nobiedēt...

Kabaču laiks ir klāt! Kā tos veselīgi un garšīgi pagatavot?

Aizvien lielāku popularitāti gardēžu vidū iemanto kabaču ēdieni, īpaši šobrīd – kabaču sezonas pilnbriedā. Tādēļ, domājot par veselīgām...

Foršākie 1. aprīļa joki vēsturē

1. aprīlī pasaulē cilvēki steidz izjokot viens otru, un vismaz reizi gadā pasmieties par mānīšanos pat ļoti noder...

Resto-Rātors ielūdz uz gardēžu svētkiem «Gourmet Fair»

Ikvienu sagaidīs gardumu un izklaides pilna programma tradīcijām bagātajā gardēžu pasākumā...

11 itāļu ēdieni, kas noteikti dzīvē jānomēģina

Itāļu virtuve, tāpat kā valoda, ir neatkārtojama un ārkārtīgi vilinoša. Ne velti tā visā...

7 galamērķi, kur savas garšas kārpiņas var palutināt ceļotāji - gardēži

Lielākā daļa cilvēku apceļo pasauli, lai savām acīm skatītu neredzētas vietas un gūtu...

10 ēdieni, kas noteikti jānogaršo Grieķijā

Katrai valstij ir raksturīgi ēdieni. Tomēr starp tiem ir arī ikonas - tādi ēdieni, kas ikvienam saistās ar šo valsti...

«800 km atpakaļ pie sevis» - 4. diena: «Ceļš tevi izmācīs» un 5. diena: pēc 113 km Juris mani atrada!- Ceļotāja stāsts

Nesen mums parādījās lielisks piedāvājums publicēt kādas latviešu ceļotājas vienu no mūža...

"Dobeles dzirnavnieka" apgrozījums pērn audzis par 27%

Viens no lielākajiem Baltijas graudu pārstrādes uzņēmumiem “Dobeles dzirnavnieks” 2015. gadā sasniedzis 98 miljonus eiro lielu apgrozījumu, kas ir par...

Kā kļūt par īstu Venēcijas iedzīvotāju?

Iepazīt Venēciju nozīmē sekot vietējo iedzīvotāju ikdienas gaitām...

Septiņas valstis, kur noteikti jāpaviesojas gardēžiem

Lielākā daļa cilvēku apceļo pasauli, lai savām acīm skatītu neredzētas vietas un gūtu priekšstatu, kā ļaudis dzīvo citur. Taču vienā...

Restorāns The Traveller piedāvā doties unikālā ceļojumā garšu pasaulē

20.martā plkst.19:00  restorāns ''The Traveller'' (viesnīcas ''Mercure Riga Centre'' 1.stāvā) par godu...

Rīgas restorāns The Traveller izgatavojis 45 metrus garu spageti - Foto

15 bildes. The Traveller komanda, šefpavāra Inarda Straumes vadībā uzstāda jaunu rekordu...

Itālijas saule ienāk restorānā Niklāvs

Miera un plašuma sajūtu restorāns "NIKLĀVS" atrodas pašā Vecrīgas sirdī, un šajā nedēļā nolēma uzburt nedaudz saules...

Eco Catering un Dobeles dzirnavnieks piedāvā 5 īpašas receptes Lieldienu galdam

Lai arī tradicionāli Lieldienās ierastākā maltītes sastāvdaļa ir olas, noderīgi atcerēties - tie ir svētki...

Dīvainākās galda tradīcijas ārvalstīs - TOP 10

Citās zemēs pie galda valda citādas tradīcijas. Tas, kas pie mums ir ne tikai normāli, bet arī pieklājīgi, citviet var būt pat ļoti nepiedienīgi. Vēlākais...

Pasaule nav iedomājama bez itāļu virtuves

Ceļotāji, kas dodas uz Itāliju, bieži atgriežas mājās kā patiesi itāļu virtuves cienītāji. Itālijas gatavošanas māksla un tradicionālie ēdieni tiek...

Londonā zeļ nelegālie pagrīdes restorāni

Viesi sēž restorānā un zina, kur guļ šefpavārs. Viņi zina arī to, kā izskatās pavāra vannasistaba, kādas grāmatas noliktas uz viņa naktsgaldiņa un ka uz poda malas tualetē sēž...

Moderna piedeva spageti ir sliekas

Eiropas zemes kulinārajā ziņā vēl aizvien mēdz sagādāt daudz pārsteigumu. Jaunākā interesantā tendence nāk no Horvātijas, kur delikatese ir... sliekas. Kādā Horvātijas restorānā maltītei piedāvā spageti makaronus ar sliekām, kas vārītas sālsūd

Restorāns piedāvā cenas kā 1908.gadā

Ņujorkā esošais itāļu restorāns John's par godu savai 100 gadu jubilejai piedāvā baudīt vienu dienu ēdienus par tādām cenām, kādas tās bija pirms 100 gadiem. Svētku ēdiens ir tieši tāds pats kāds tas bija 1908.gadā. Piemēram, spageti ar jūras velt

Bulduros (Jūrmala) ir atvēries jauns un stilīgs restorāns - My Life

Reklāmraksts: Katra cilvēka dzīve sastāv no daudziem un dažādiem notikumiem, kuri mums paliek atmiņā jau no bērnu dienām. Pamatojoties uz to, veidojas mūsu tradīcijas, gaume un ēšanas paradumi. Katrs no mums atceras ar mīlestību gatavotos un gardos māja

Tiesas ēku greznos Lidojošs spageti monstrs

Mauriņā, iepretim tiesas ēkai, Tenesī štata pilsētā Krosvilā turpmāk visus pilsētas iedzīvotājus un viesus priecēs skulptūra ar ekstraordināru nosaukumu Lidojošais spageti monstrs. Skulptūras autori cer, ka tā kalpos par...

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.44622207sec.