starptautiskā pavāru diena.

Apskatām 1 - 34 no 34 vārdam 'starptautiskā pavāru diena'

20. oktobris vēsturē: svin starptautisko pavāru dienu

20. oktobris vēsturē: svin starptautisko pavāru dienu...

Nils Ģēvele – pirmais Latvijas šefpavārs, kurš iekļūst pasaules prestižākā pavāru konkursa Bocuse dOr finālā

Restorāna “Ferma” šefpavārs Nils Ģēvele ir pirmais Latvijā, kurš iekļuvis pasaulē prestižākā kulinārijas konkursa Bocuse d’Or finālā, izvirzot mūsu valsti starptautiskās kulinārijas elites priekšgalā...

Dubaija - ēdienu paradīze un vieta, kur satiekas pasaules gurmāni

Nav noslēpums, ka ceļošanas iemesli ir visdažādākie. Kāds alkst lutinošu “all inclusive” pieredzi, kāds aktivitātes dabā, kāds steidz iepirkt jaunākās zīmolu kolekcijas...

«Michelin» zaļo zvaigzni par ilgstpējīgu saimniekošanu restorānā - saņem «Pavāru māja» Līgatnē

Latvija ieņēmusi vietu pasaules restorānu kartē, 2023. gada 21.novembrī saņemot pirmās Michelin ceļveža zvaigznes un rekomendācijas...

Konkursā “Latvijas Gada pavārs” uzvar restorāna «Ferma» šefpavāre Valērija Čudova

Konkursā “Latvijas Gada pavārs” uzvar restorāna “Ferma” šefpavāre Valērija Čudova...

Gardās Rudens lustes Ziemeļlatgalē

16. un 17. septembrī Balvos notiks aizraujoši pasākumi ar garšīgu nosaukumu "RUDENS LUSTES ZIEMEĻLATGALĒ". Lūk, šo pasākumu programma.

Hanzas perons atklāj kultūras un mākslas terasi Vasaras perons.

Hanzas perons atklāj kultūras un mākslas terasi Vasaras perons...

«Michelin» zvaigznes – kādi ir vērtēšanas kritēriji?

"Michelin" zvaigznes – kādi ir vērtēšanas kritēriji?...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie autonomas «SIXT» vadītāja Baltijā Jāņa Putniņa

Autonomas SIXT vadītājs Baltijā Jānis Putniņš šeit veidojis lielāko daļu savas darba dzīves un ir...

9 amizanti fakti par lidošanu un lidostām

Piekritīsiet, ka ceļošanu ar lidmašīnu un došanos uz lidostu reizēm uztveram kā nedaudz romantisku...

Izstādē «Riga Food 2019» noskaidro Latvijas labākos pavārus

2019. gads ir ļoti īpašs Latvijas kulinārajā dzīvē, jo starptautiskās pārtikas izstādes "Riga Food 2019" Ķīpsalā...

«Riga Food 2019» tiksies pārtikas nozares profesionāļi no 60 valstīm!

Baltijas nozīmīgākais pārtikas industrijas notikums "Riga Food 2019" Ķīpsalā pulcēs nozares profesionāļus no visas pasaules...

«Riga Street Food» atzīts par trešo labāko publisko pasākumu pasaulē

Portugāles pilsētā Koimbrā notikušajā Starptautiskā pasākumu un klātienes komunikācijas festivāla "Best Event...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie luksus viesnīcas «Dome Hotel & SPA» īpašnieka Gundara Ozola

Viesnīcas Dome Hotel & SPA īpašnieks Gundars Ozols kopš pavasara pats aktīvi iesaistījies tās vadībā un tālākajā...

No lietišķiem kontaktiem līdz gastronomiskiem baudījumiem izstādē «Riga Food 2017»

No 6. līdz 9. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks Baltijas nozīmīgākais pārtikas nozares notikums –  izstāde...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «ENTRESOL» līdzīpašnieka un šefpavāra Raimonda Zommera

Pie restorāna "Entresol" durvīm notiek kārtējie Rīgas centra ielu remontdarbi, apmeklētāji uzmanīgi laipo pāri uzlauztajam asfaltam, bet...

Ķīpsalā septembrī noskaidros 2017. gada Latvijas labāko pavāru - vēl iespējams pieteikties

Lai noskaidrotu labāko Latvijas pavāru, kā arī veicinātu Latvijas pavāru profesionalitātes izaugsmi, pieredzes apmaiņu un savstarpējo sadarbību, starptautiskajā pārtikas izstādē "Riga Food 2017" 8. septembrī notiks konkurss "Latvijas pavārs 2017"

Pirmais Saldējuma festivāls Jūrmalā jau šo sestdien

Jau šo sestdien, 27.maijā, Jūrmalas Kūrorta svētku ietvaros norisināsies pirmais "Saldējuma Festivāls" – svētku saldākais notikums. Uz "Saldējuma Festivālu" tiek aicināts ikviens saldējuma mīlis – liels vai mazs...

Jūrmala aicina uz Kūrorta svētkiem 27. maijā

27. maijā Jūrmalā norisināsies tradicionālie Kūrorta svētki – visas dienas garumā tiks svinēts vasaras sākums...

LIELĀ INTERVIJA ar Mārtiņu Rītiņu restorāna «Vincents» šefpavāru

Restorāna “Vincents”, Rīgas klusajā centrā sirds un dvēsele vairāk nekā 20 gadus ir šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš ar savu pasaules...

Vidzeme dodās ceļā uz «Hanzas gastronomiju»

Vietējās izcelsmes produktiem ir potenciāls kļūt par ļoti nozīmīgu mūsdienu gastronomijas daļu. Šīs nedēļas sākumā par to bija iespējams...

Ceļā uz «Hanzas gastronomiju»: fokuss uz vietējām iespējām

Vietējās izcelsmes produktiem ir potenciāls kļūt par ļoti nozīmīgu mūsdienu gastronomijas daļu. Šīs nedēļas sākumā par to bija iespējams pārliecināties...

Ļaujies garšu piedzīvojumam Gastronomijas festivālā!

Arī šogad 12 dienas – no 31. augusta līdz 11. septembrim – notiks Gastronomijas festivāls, kas aicinās tevi izvēlēties...

LIELĀ INTERVIJA ar Viktoru Ravdive, restorānu grupas «Restau-Rateur» vadītāju

Restorānu grupas "Restau-Rateur" valdes loceklis Viktors Ravdive Rīgā un Jūrmalā atklāj vienu restorānu pēc otra, ienesot...

Viedoklis: Šefpavāri bērniem novēl veselīgu pārtiku

Travelnews.lv Latvijas restorānu šefpavāriem vaicā, ko viņi novēlētu bērniem. Šogad Starptautiskā šefpavāru dienas tēma bija "Veselīgi bērni - veselīga nākotne", un, svinot...

Pārtikas nozare attīstās – liecina izstāde «Riga Food 2014»

7. septembrī Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā veiksmīgi noslēdzās pārtikas izstāde “Riga Food 2014”...

«Riga Food 2014» – no lietišķiem kontaktiem līdz gastronomiskam baudījumam

Vērienīgas nozares uzņēmumu un organizāciju ekspozīcijas, atraktīvi pavāru, konditoru, bārmeņu...

Festivāls «Telavivas pludmale Rīgā» izziņo programmu

Tuvojoties vērienīgajam festivālam ''Telavivas pludmale Rīgā – mūzika, deja, mode, sports, tūrisms, bizness...

Ķīpsalā turpinās izstāde "Riga Food 2013"

18. starptautiskā pārtikas izstāde "Riga Food 2013" notiks no 4. līdz 7. septembrim Starptautiskajā izstāžu...

Noskaidros 2013. gada Latvijas labāko pavāru

Lai noskaidrotu labāko Latvijas pavāru, kā arī veicinātu Latvijas pavāru profesionalitātes izaugsmi, pieredzes apmaiņu un savstarpējo sadarbību...

Riga Food 2012: īpašs notikums gan profesionāļiem, gan ikvienam gardēdim

Šogad izstādē piedalīsies vairāk nekā 580 uzņēmumu no 34 valstīm...

Noskaidros 2012. gada Latvijas labāko pavāru

Lai noskaidrotu labāko Latvijas pavāru, kā arī veicinātu Latvijas pavāru profesionalitātes izaugsmi, pieredzes apmaiņu un savstarpējo...

Rīgā notiks starptautiskas pavāru sacensības

15. starptautiskajā pārtikas izstādē “Riga Food 2010” 09.09.2010 norisināsies jau trešās starptautiskās atklātās pavāru sacensības...

Rīt sākas lielākā pārtikas nozares izstāde Baltijā - "Riga Food 2008"

Lielākais pārtikas nozares pasākums Baltijā - izstāde "Riga Food 2008"- jau šonedēļ No 3. līdz 6. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks 13. starptautiskā pārtikas, dzērienu, pārtikas pārstrādes, tehnoloģiju, iepakojuma, sabiedri

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.83081603sec.