tiramisu.

Apskatām 1 - 27 no 27 vārdam 'tiramisu'

Itālija ziemā no A līdz Z: kalnu kūrorti un labākās slēpošanas trases

Itālija ir burvīgs ceļojumu galamērķis gan ziemā, gan vasarā. Tā prot lutināt katrā sezonā - vasarā tā dāsni dāvā saules siltumu, atpūtu pie glāsmaini siltas jūras un dažādus piedzīvojumus dabā...

Pieneņu spageti un nekūstošs saldējums – atklāj jaunus produktus izstādē «Riga Food 2023»

Pieneņu spageti, nekūstošs saldējums, nesviests, sienāžu batoniņi, vegānais kamambērs, rabarberu pulveris… – tie ir tikai daži no Baltijas valstu ražotāju jaunajiem...

Tūrisma uzņēmēji sarūpējuši īpašus piedāvājumus Valmieras dzimšanas dienā

Šampanieša piramīda un “Alus lūkošana”, dāvanas pie pirkumiem un citi īpašie svētku piedāvājumi, svētku maltītes un jaundarināti dzērieni, bezmaksas...

Kas noteikti jāredz, jāizdara un jānobauda 2023. gadā

Gada sākums ir lielisks laiks, kad salikt sev jaunus mērķus. Plānojot jaunus karjeras kāpienus, vēlamos pirkumus, personīgos izaicinājumus, ir svarīgi...

Valmieras Restorānu nedēļā lutinās gardēžus

Tuvojoties rudens pilnbrieda izskaņai, valmierieši un pilsētas viesi zina, ka nu ir laiks ne tikai meklēt siltāku jaku, kurai drīzumā ar lepnumu piestiprināt...

NOVATOURS iesaka: ko redzēt, izdarīt, nobaudīt un piedzīvot Sicīlijā

No galvaspilsētas Palermo izbalējušā glamūra līdz vēsturisku tempļu un arheoloģisko izrakumu seniem noslēpumiem, no ugunīga vulkāna majestātiskuma...

Palutini sevi ar kādu no brīnišķīgajiem itāļu saldumiem

Lieldienas mūs priecē ar četrām brīvām dienām. Un brīvdienām piestāv saldumi, tāpēc šoreiz piedāvājam...

Valmieras Restorānu nedēļā izgaršo pavasari

Pavasaris – laiks, kad daba sāk mosties, dzenot pirmos asnus un iesārtojot vaigus ar siltajiem saules stariem. Tas ir laiks, kad ne tikai kļūstam priecīgāki, meklējam...

Kāpēc atpūta kalnu sniegotajās virsotnēs ir tieši tas, kas nepieciešams dvēselei

Nebeidzamu horizontu plašums, mirdzošs sniega tīrums un saules spožums ir tikai neliela daļa no tā, ko saviem viesiem dāvā augstkalnu virsotnes...

Marta Kive par restorānu «Bocca Buona»: Svētdienas branča izaicinājums

Mūsdienās, kad strauju popularitāti gūst dažādi kulinārie izaicinājumi, piemēram, milzīgas karbonādes vai...

11 itāļu ēdieni, kas noteikti dzīvē jānomēģina

Itāļu virtuve, tāpat kā valoda, ir neatkārtojama un ārkārtīgi vilinoša. Ne velti tā visā...

Venēcijas karnevāls ierodas Rīgā!

Iekrāsojiet savu ikdienu Venēcijas karnevāla krāsās un sajūtās - restorānā Piazza Italiana norisinās...

Tripadvisor: Strauji pieaug interese par vēsturiskajiem un kulinārajiem ceļojumiem un atrakcijām

Analizējot 2017.gada datus, viena no populārākajām tūrisma informācijas un rezervācijas vietne pasaulē "Tripadvisor"...

Ceļotāja stāsts: 100 stundas Itālijā - Roma

Stāstu turpināšu turpat, kur to nobeidzu - kad no Itālijas pilsētiņas Bari gatavojos braukt uz Romu. Vispirms jāsaka...

Jau tradicionāli iecienītās mandeles vai no Eiropas aizgūtie kastaņi - kam dosiet priekšroku?

Jebkurš Ziemassvētku tirdziņš, lai kur arī tas atrastos, nav iedomājams bez divām lietām - dažādiem amatnieku meistardarbiem, ko dāvināt saviem...

Raimonds Zommers atvērs POP UP restorānu

Restorāna "Kaļķu Vārti" šefpavārs Raimonds Zommers kopā ar savas profesijas pārstāvi...

Itālijas saule ienāk restorānā Niklāvs

Miera un plašuma sajūtu restorāns "NIKLĀVS" atrodas pašā Vecrīgas sirdī, un šajā nedēļā nolēma uzburt nedaudz saules...

Rīgā atvērts jauns koncepta projekts – veikals, bistro, vīna bārs Elkor Food & Wine

Vēsturiskajā Brīvības bulvāra  19. ēkā, pašā Rīgas sirdī ar lielisku skatu uz Basteja bulvāri un Brīvības pieminekli...

Lido: Ko Tu zini par alu?

LIDO alus darītava izpētījusi un apkopojusi interesantus faktus par alu, kas mūsdienās ir trešais populārākais dzēriens...

Bankrotē restorāns, kurā radīts slavenais deserts tiramisu

Itāļu restorāns, kurš uzskatāms par populārā deserta tiramisu dzimšanas vietu, jau šomēnes...

RA travel: Ēšana Itālijā jeb mangiare in Italia

Pirmoreiz sastopoties ar ēšanas paradumiem Itālijā, esi viegli šokēts. Tomēr apzinoties, ka tie ir daļa no itāļu kultūras, nāk...

Kalnciema kvartālā notiks "Itāļu tirgus"

Sestdien, 28. septembrī 10.00-16.00 Kalnciema kvartālā jau trešo gadu notiks īpašu popularitāti ieguvušais "Itāļu tirgus"...

Maskavā uzstādīts rekords, izcepot 75kg smagu tiramisu

Krievijā uzstādīts jauns rekords, Maskavā izcepot 75 kilogramu smagu itāļu desertu – tiramisu...

Sicīlija nav tikai mafijas dzimtene

Tie, kas Sicīliju nepazīst, bieži uzskata, ka lielākā Vidusjūras sala ir Itālijas nabadzīgākais reģions, kur vēl aizvien apkārt braukā mafijas doni...

Bagātīgajā itāļu virtuvē īpaši svarīgi ir svaigi produkti

Itālijas virtuves raksturīgākais produkts ir pasta, makaroni visdažādākajās formās un krāsās. Tos gan jau sen vairs neražo tikai ar rokām, bet vēl tagad Itālijā vietām iespējams iegādāties rokām gatavotu pastu. Cits raksturīgs produkts ir Parmas š

Tirgotavā "Debesmanna" notiks pasākums "Svētku mielasts"

Kā zināms Ziemassvētku naktī ir jāēd deviņas reizes, lai nākamgad dzīvotu pārticībā. Tāpēc, gatavojoties gada lielākajam notikumam, tirgotava "Debesmanna" Mūkusalas ielā 95 Jūs ielūdz smelties idejas bagātīgam svētku galdam, lai tradicionālo miela

Pagatavoti gigantiskākie ēdieni pasaules vēsturē

Dažkārt cilvēku izdomai un vēlmei sasniegt rekordus nav robežu. Ne tikai, izdomājot arvien jaunas garšu un smaržu kombinācijas, bet arī izvēloties uzsvaru likt uz izmēriem un proporcijām. Arī šos septiņus vislielākos ēdienus varētu uzlūkot kā brīnu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.69994688sec.