Michelin.

Apskatām 41 - 80 no 249 vārdam 'Michelin'

Le Dome,

Video intervija ar Svetlanu Riškovu, kura ir Latvijas Pavāru kluba valdes locekle un Latvijas «Bocuse d'Or» akadēmijas prezidente

Intervija ar Svetlanu Riškovu, kura ir Latvijas Pavāru kluba valdes locekle un Latvijas «Bocuse d'Or» akadēmijas prezidente...

7 iemesli, kādēļ ir vērts apceļot Lasvegasas kazino

Mūsdienu kazino pasaule ir ļoti daudzveidīga, un tā nepārtraukti attīstās. Jūs ne tikai varat apmeklēt tradicionālos klātienes kazino...

Video intervija ar Jāni Jenzi, kurš ir Latvijas Restorānu biedrības prezidents

Ēdināšanas nozare ir pirmā nozare Latvijā, kas, balstoties uz pašiniciētu plašu un padziļinātu pētījumu un detalizētiem kritērijiem...

Atklāta vēstule: Par iesniegtajiem grozījumiem «Alkoholisko dzērienu aprites likumā»

Latvijas vīnziņu asociācija, Latvijas bārmeņu federācija un Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija vēlas uzdot vairākus jautājumus Sociālo un darba lietu komisijai...

«Baltic Chefs» paziņo par otrās pavārgrāmatas iznākšanu

"Baltic Chefs" projekta komanda, kas pirms diviem gadiem izdeva pirmo pavārgrāmatu ar receptēm no Baltijas atpazīstamākajiem pavāriem...

Ķekavas novada ēdināšanas uzņēmums atgriežas no «Street food» čempionāta Vācijā ar otro vietu

“Augs. Raugs. Garšaugs” atgriezās no Eiropas "Street food" čempionāta, kas norisinājās no 2023. gada 27. līdz 29. septembrim Vācijas pilsētā Zārbrikenē...

MICHELIN ceļvedis ierodas Latvijā

Valsts labāko restorānu saraksta atklāšana norisināsies īpašā pasākumā 2023. gada 21. novembrī...

Latvija tērēs 1,27 miljonus eiro par dalību prestižā gastronomijas ceļvedī

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) slēgs 1,27 miljonu eiro vērtu līgumu ar Francijā reģistrēto `Manufacture Francaise des Pneumatiques Michelin`...

Ekskursijas pa vēsturisko Sarkandaugavas pērli - Provodņiku

Radošais kvartāls “Provodņiks” piedāvā interesentiem doties ekskursijās pa bijušo gumijas izstrādājumu rūpnīcu “Provodņik” (Ganību dambis 63, Rīga), kas šodien attīstās kā multifunkcionāls radošais kvartāls Sarkandaugavā...

Latvija tērēs 1,27 miljonus eiro par dalību prestižā gastronomijas ceļvedī

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) slēgs 1,27 miljonu eiro vērtu līgumu ar Francijā reģistrēto "Manufacture Francaise des Pneumatiques Michelin"...

Travelnews.lv portāla apmeklējums jūlijā ir ceturtais labākais vēsturē

2023.gada jūlijā tūrisma ziņu portālu Travelnews.lv apmeklēja 135 392 unikālie interneta lietotāji pēc Google Analytic datiem...

Latviešu pavāra pārstāvētais Dubaijas restorāns iegūst «Michelin» zvaigzni

Latvija un “Michelin”? Tie vairs nav sapņi, bet gan realitāte. Tiesa gan, vēl ne Latvijā...

Pīters Pihers: Vai stāvam uz jauna restorānu laikmeta sliekšņa?

Pērn Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra noslēdza līgumu ar “Manufacture Francaise des Pneumatiques Michelin” par gastronomijas potenciāla analīzi Latvijā...

Mākslas kolekcionārs un mecenāts Zuzāns atver restorānu un bāru jaunajā viesnīcā «Aston Hotel» Riga

29. jūnijā mākslas kolekcionārs un mecenāts Jānis Zuzāns atvēra jaunu izklaides vietu Rīgas centrā, Brīvības ielā 49/50 - restorānu KITSCHen ar jumta terasi un bāru...

Rīgā noskaidro viesmīlības un pavārmākslas zvaigznes

“SIA “Gemoss” 30. jubilejas gada ietvaros notika divi konkursi ar jaudīgām balvām 1. vietu ieguvējiem - katram 5000 EUR, lai aizbrauktu...

26. jūnijs vēsturē: Notiek pirmās «Lielās balvas» autosacīkstes

Noteikti ikviens, kurš interesējas par autosportu, ir dzirdējis trīs vārdu salikumu...

“Fotografiska” Tallinā ar grandiozu pasākumu svinēs savu ceturto dzimšanas dienu

2023.gada 16. jūnijā muzejs “Fotografiska” kopā ar ierakstu kompāniju ‘’TIKS’’, kas pārstāv Igaunijas ievērojamākos māksliniekus, rīkos jaudīgu mājas ballīti, lai atzīmētu muzeja ceturto dzimšanas dienu...

Video intervija ar Agnesi Freimani un Kasparu Jansonu, restorāna «Meat Chef» vadība un LRB

Video intervija ar Agnesi Freimani un Kasparu Jansonu, restorāna «Meat Chef» vadība un LRB

Travelnews.lv unikālā izstādes atklāšanā Tallinā bauda «Michelin» novērtēta restorāna ēdienu

Satraucoši, pārsteidzoši, drosmīgi un koši – šādi var dažos vārdos raksturot amerikāņu mākslinieka Mailza Oldridža (Miles Aldridge) izstādes...

Pasaulē neparastākie kruīza kuģi

Ceļošana ar kruīza kuģiem mūsdienās ir kas vairāk par demokrātisku atpūtas veidu - daži sniedz iespēju apmeklēt attālus pasaules nostūrus...

«Santa Maria» garšvielas iegūst prestižo «Superior Taste Awards» balvu

Santa Maria garšvielas Santa Maria Tellicherry melnie pipari un kardamons ieguvušas Starptautiskā garšu institūta prestižo Superior Taste Award augstāko apbalvojumu...

LIAA piedāvās gastronomijas tūrisma apmācību programmu, piesaistot profesionāļus no «Michelin» līmeņa restorāniem

Viena no Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) tūrisma mārketinga prioritātēm ir gastronomijas tūrisma popularizēšana...

Latviešiem piederošs restorāns Berlīnē gūst «Michelin» atzinību

Restorānu grupai “The Catch Family” piederošais restorāns “November Brasserie” kļuvis par pirmo latviešiem piederošo ēdināšanas uzņēmumu, kas iekļauts...

Latvijas vīnziņu asociācija vērsusies pie valdības ar lūgumu Pasaules čempionam vīnzinībās piešķirt naudas balvu

Par Vīnziņu olimpisko spēļu jeb reizi trijos gados Association de la Sommellerie Internationale (ASI) rīkotā pasaules someljēru čempionāta uzvarētāju kļuvis latvietis Raimonds Tomsons...

«Michelin» zvaigzne palīdzēs attīstīt tūrismu visā reģionā

Michelin zvaigznes iegūšana kādam no Latvijas restorāniem veicinātu tūristu skaita pieaugumu gan mūsu valstī, gan Baltijas reģionā kopumā, jo Igaunijā pašreiz ir divi restorāni ar...

Amerikānis uzstāda rekordu «Michelin» zvaigžņotajos restorānos

34 gadus vecais ņujorkietis Ēriks Finkelšteins ir uzstādījis jaunu pasaules rekordu – viņš 24 stundu laikā paēda 18 restorānos, kuriem piešķirtas “Michelin” zvaigznes...

Valmierā top jauna, romantiska kultūrtelpa

Janvāra vidū Valmieras kultūras dzīvi bagātinās jaunā kultūrtelpa “Akustika”, kas tapusi romantiskā vietā senajā pasta ēkā...

Cīņa par iekļūšanu kulinārijas galamērķu TOP jeb dzīšanās pēc zvaigznēm

Ja ne reizi dzīvē neesat baudījuši ēdienu, kas tapis restorānā ar “Michelin” piešķirtajām zvaigznēm, noteikti zināt, ka šīs zvaigznes nozīmē daudz...

Aivars Mackevičs: kas jauns tūrismā 2023.gadā un kas bija 2022.gadā? (aktualizēts 14.01.2023)

Vēlos pateikt PALDIES par 2022.gadu Travelnews.lv milzīgajam lasītāju (1,4 miljoni) pulkam, visiem sadarbības partneriem un mūsu Lieldraugiem

Video intervija ar Raiti Bērziņu, Latvijas Restorānu biedrības valdes locekli un Jūrmalas grillbāra «House of Light»

Travelnews.lv direktors Aivars Mackevičs 26 minūšu ilgā sarunā ar Raiti Bērziņu, kurš ir Latvijas Restorānu biedrības valdes loceklis...

«Michelin» pētīs Latvijas restorānu potenciālu

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) noslēgusi līgumu ar "Manufacture Francaise des Pneumatiques Michelin" 150 000 eiro apmērā par...

Video intervija ar Lauri Aleksejevu, LRB valdes locekli un restorāna «36.Line» īpašnieku un šefpavāru

Travelnews.lv direktors Aivars Mackevičs 33 minūšu ilgā sarunā ar Lauri Aleksejevu, kurs ir Latvijas Restorānu biedrības valdes loceklis un restorānu «36.Line» īpašnieks un šefpavārs, apspriež...

Video intervija ar Endiju Bērziņu, LRB valdes locekli un restorānu tīkla «Vairāk saules» līdzīpašnieku

Video intervija ar Endiju Bērziņu, LRB valdes locekli un restorānu tīkla «Vairāk saules» līdzīpašnieku

Slavenais šefpavārs Gordons Remzijs aicina doties garšas ceļojumā

Harizmātiskais skotu izcelsmes britu šefpavārs Gordons Remzijs bērnībā sapņoja kļūt par futbolistu, taču dzīve izvērtās gluži citādi...

Uzzini, kurās lidsabiedrībās biznesa klases ēdieni top «Michelin Star» pavāru uzraudzībā

Bet citiem tā ir arī iespēja lidojuma laikā pamielot sevi ar “Michelin” novērtētu pavāru kulinārajiem šedevriem...

Viļņas restorāniem piešķirtas īstas zvaigznes debesīs - alternatīva «Michelin» zvaigznēm

Kvalificēti kulinārijas talanti, daudzkultūru gastronomiskais mantojums, kā arī drosmīgs tradicionālo un moderno garšu sajaukums vilina vietējos un ārvalstu apmeklētājus uz daudziem...

Riepu vēsture – no koka diskiem līdz mūsdienīgiem risinājumiem

Līdz ar automobiļu izplatību, palielinājies arī pieprasījums pēc riepām, un pašlaik katru gadu pasaulē tiek saražotas vairāk nekā divi ar pusi...

«Grand Hotel Kempinski Riga» atzīmē 5 gadu jubileju restorānā «Stage 22» ar Michelin līmeņa ēdieniem - Foto

30 bildes. «Grand Hotel Kempinski Riga» atzīmē 5 gadu jubileju restorānā «Stage 22» ar Michelin līmeņa ēdieniem...

Viesnīcā «Grand Hotel Kempinski Riga» viesojas «Michelin» restorāna šefpavārs

Par godu Latvijas vadošās pieczvaigžņu viesnīcas Grand Hotel Kempinski Riga piecu gada jubilejai, bārā un restorānā Stage 22 notika vakariņas ar šefpavāru no Spānijas...

«Grand Hotel Kempinski Riga» aicina uz vakariņām ar ''Michelin'' šefpavāru

Par godu Latvijas vadošās pieczvaigžņu viesnīcas Grand Hotel Kempinski Riga piecu gada jubilejai...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.11271sec.