vegāni.

Apskatām 41 - 80 no 112 vārdam 'vegāni'

Ēšanas paradumu spēks: kā vegānisms mainījis ēdināšanas biznesu?

Harmoniska pasaule, kurā nevienam nav jāmirst otra ērtību dēļ – kaut arī tas skan utopiski, vismaz daļa sabiedrības ir spērusi soli pretī šādam ideālam modelim...

Paziņo jauno restorāna «Vincents» šefpavāru

Šī gada, 30. Martā, Restorānā “Vincents” norisinājās preses konference, kurā tika paziņots šefpavārs, kurš turpinās īstenot Latvijas Pavārmākslas leģendas- Mārtiņa Rītiņa...

7 populārākie ēdieni, kurus izvēlas autobraucēji Latvijā

Brokastot, pusdienot un vakariņot automašīnā, braucot pie stūres, nav droši – tas visiem ir skaidrs...

Ēdienu pārpalikumu pagatavošanā Baltijā populārākās ir veģetārās un makaronu receptes

Gadumijas svētki aizvadīti, taču vēl aizvien par tiem atgādina gan pārtikas krājumi ledusskapī, gan gluži svaigās apņemšanās šogad ēst mazāk vai veselīgāk...

Ziemas tirdziņi Rīgā, Tallinas ielas kvartālā

Radošajā Tallinas ielas kvartālā 19. un 22. decembrī norisināsies Ziemas tirdziņi, vienuviet pulcējot tuvākus un tālākus Latvijas mājražotājus...

Ziemassvētku tirdziņi Āgenskalna tirgū decembra sestdienās un svētdienās

No 4. decembra Āgenskalna tirgus aicina uz Ziemassvētku tirdziņiem sestdienās un svētdienās...

Lieliskas vietas ēdiena līdzņemšanai Daugavpilī

Atbalstot vietējos uzņēmējus, Tūrisma informācijas centrs apkopojis Daugavpils ēdināšanas uzņēmēju piedāvājumus, kuri piedāvā iespēju sagatavotas maltītes piegādāt vai paņemt līdzi...

Aivars Mackevičs: 5 atziņas par lidojumu ar «airBaltic» uz Tenerifi
Iespējams, stilīgākais ceļojums šogad (Video)

“Dzīves līkloči ir neizzināmi un neparedzami - par to pārliecinājāmies augusta sākumā saņemot uzaicinājumu no “Novatours” doties ceļojumā uz Grieķijas salu Korfu,”...

Kas jauns Latvijas garšu pasaulē? Atklāj izstādē «Riga Food 2021»

Olu saldējums, latviešu toniks, circeņu desiņas, čiekuru šokolādes, ēdamas krūzītes, vegānisks burgers un majonēze…

Aicinām uz Mājas kafejnīcu dienām Valmieras novadā!

Auksto zupu Rozes gaumē vai uz ugunskura vārītu zupu meksikāņu labākajās tradīcijās, mazās Pavlovas kūciņas, burgerus, pašceptu maizīti...

Jau septembrī zaļajā režīmā gardēžus pulcēs «Riga Food 2021» Ķīpsalā!

Šogad Baltijas nozīmīgākā pārtikas industrijas izstāde “Riga Food 2021” norisināsies trīs dienas – no 9. līdz 11. septembrim – Starptautiskajā...

Jaunums - Gold&Green® veselīgie vrapi degvielas uzpildes stacijās KOOL

Pasaulē vairāk kā jebkad cilvēki pievērš uzmanību savai veselībai, priekšroku dodot produktiem, kuru sastāvā ir maksimāls daudzums organismam...

Daugavpils atkal priecē tūristus ar jaunumu – rūgtu roku darba šokolādes tāfelīti ar uzrakstu «Daugavpils»

Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūra sadarbībā ar Daugavpils uzņēmumu “Sweeco” ir radījusi jaunu produktu...

Daugavpils ēdamo suvenīru klāstu papildina dabīgā šokolāde «Daugavpils»

Daugavpilī turpina paplašināt ēdamo suvenīru klāstu. Jauna šokolāde “Daugavpils” var kļūt par lielisku dāvanu sev un saviem mīļajiem...

Hanzas perons atklāj kultūras un mākslas terasi Vasaras perons.

Hanzas perons atklāj kultūras un mākslas terasi Vasaras perons...

Apbalvoti «GEMOSS» granta konkursa uzvarētāji – trīs veselīgu un inovatīvu pārtikas produktu ideju autori

Konkurss noslēdzās 19. maijā, kad žūrija apbalvoja trīs izcilāko ideju autorus...

«Gold&Green®» - jauns augu izcelsmes superprodukts Latvijas tirgū

Gold&Green® ir Somijā radīta un patentēta augu izcelsmes produktu līnija, kas izceļas ar vērtīgu, veselībai tik nepieciešamo, uzturvielu - proteīnu, šķiedrvielu un dzelzs daudzumu...

Marta Mackeviča: OTTO Hotel & Sun Pāvilostā miera meklētājiem

Piejūras mazpilsētā Pāvilostā jau gandrīz mēnesi apmeklētājus priecē jauna viesnīca - OTTO Hotel & Sun...

Izgaršot Latgali: no spēcinoši sātīgām putrām līdz saldiem kārumiem

No spēcinoši sātīgām putrām līdz saldiem kārumiem, no gardām dabas tējām līdz stiprinātiem dzērieniem...

KONKURSS: Piedalies un laimē «Brīvdienu kasti» 90 eiro vērtībā no restorāna «Hercogs»

Travelnews.lv sadarbībā ar restorānu  «Hercogs Mārupe» aicina piedalīties konkursā un laimēt balvu «Hercoga Brīvdienu kasti» 90 eiro vērtībā...

Travelnews.lv izgaršo restorāna «Hercogs Mārupe» brīvdienu kastes gardumus

Izmēģinot šo piedāvājumu, radās vairāki būtiski secinājumi, ar kuriem vēlos padalīties...

Pasaules trends ienāk Latvijā – bezalkoholiski stipro dzērienu atdarinājumi

Dzērienu kultūrā parādījies jauns trends – bezalkoholiski stipro dzērienu atdarinājumi, kas imitē ierastās garšas un rada sajūtu, kā dzerot oriģinālo dzērienu...

Vegānu restorāns Francijā kā pirmais saņem «Michelin» zvaigzni

Vegānu restorāns Francijā kļuvis par pirmo kulināris vēsturē, kurš saņēmis “Michelin” zvaigzni...

Kalnciema kvartāla tirgus decembrī notiek Āgenskalna tirgū

Šogad decembra tirgi notiek jaunā formātā – brīvdienās iemīļotos Kalnciema kvartāla pārtikas tirgotājus un ceturtdienās, piektdienās amatniekus sastapsiet Āgenskalna tirgus pagalmā...

Akcijā «Dāvanas no Kurzemes» aicina atbalstīt vietējos ražotājus

Akcijas ietvaros  http://razotskurzeme.lv īpašā sadaļā apkopota informācija par vairāk nekā 110 Kurzemes mazajiem ražotājiem un amatniekiem, viņu produktiem un piedāvājumiem, ko dāvināt svētkos, celt galdā vai lietot ikdienā.  ...

Rīgā durvis ver jauns gastronomisks pieturpunkts

Ikvienam būs iespēja produkciju iegādāties gan līdzņemšanai, gan to baudīt uz vietas mājīgās kafejnīcas...

Iepazīsti Amatas novadu caur dabu, Amatas upi, takām un kultūrvēsturi

Pašreiz, kad ārkārtas situācijas laikā ir neskaitāmi ierobežojumi, slēgti muzeji, atsevišķi dabas objekti...

Uzzini 15 interesantus faktus par garšīgo «Pica Lulū»

Pica Lulū rullēšanas un cepšanas prasmēs ieguldījusi jau vairāk nekā divus gadu desmitus. Viss aizsākās, kad...

Kuldīgā aicina izbaudīt restorānu nedēļu

Šogad Kuldīgas restorānu nedēļas Taste Kuldīga laikā, vietējo restorānu, kafejnīcu un krodziņu...

Par 50% pieaug airBaltic iepriekš pasūtīto maltīšu popularitāte

Latvijas lidsabiedrības airBaltic pasažieru skaits, kuri savā rezervācijā iekļāvuši kādu no vairāk nekā 70 iepriekš pasūtīto...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Ziemassvētku brīnumainais gaidīšanas laiks jau ir pāri pusei - vēl mirklis un gaisma uzvarēs tumsu...

Rīgā svinēs Ziemas Vegānsvētkus

Izvēloties vegāniskus ēdienus un dzērienus savam svētku galdam, kā arī dāvanas saviem tuvākajiem...

Nosauktas vegāniem draudzīgākās pilsētas pasaulē

Ja pāris gadus atpakaļ veģetārieši un vegāni tika uzskatīti teju par savādniekiem, tad mūsdienās...

Rīgā pirmo reizi norisināsies SUP festivāls

Festivāls "SUPiāde" Rīgas iedzīvotājus un pilsētas viesus aicinās piedalīties fiziskās aktivitātēs uz ūdens...

10 lieliski iemesli, kādēļ ēst sparģeļus

Pavasaris ir īstais laiks, kad ieviest uzturā sparģeļus un to ēdienus. Ja tu vēl neesi sācis to...

5 šī pavasara skaistumkopšanas trendi, kurus ir vērts izmēģināt

Mode nav vienīgā nozare, kurā tendences mainās ne retāk kā katru sezonu. Tāpat arī...

Viedoklis: Kādas tendences vērojamas vēlo brokastu piedāvājumā?

Brančs (brunch) ir brokastu un pusdienu apvienojums jeb, latviski runājot, vēlās brokastis. Šis...

Latvieši kafiju lieto aizvien vairāk un atbildīgāk

Pēdējos gados pasaulē kafiju lieto ne tikai vairāk, bet arī izvēlīgāk. Starptautiskās Kafijas...

Rīgā durvis ver unikāla velo-kafejnīca «The Hub Cafe»

Rīgas centrā apmeklētājiem durvis vaļā vēris unikāls kafejnīcas koncepts, kas zem viena...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.18246889sec.