glāze.

Apskatām 1 - 40 no 435 vārdam 'glāze'

Aicina pieteikties sabiedriskās ēdināšanas pakalpojuma sniegšanai Valmieras pilsētas svētkos

2024. gada 26.–28. jūlijā svinēsim Valmieras 741. dzimšanas dienu. Lai svinību viesiem sātīgs un gards maltītes piedāvājums, aicinām pieteikties...

Žurnālisti palaiž nagus prezidenta lidmašīnā

Pēc ASV prezidenta Džo Baidena lidmašīnā veiktās pārbaudes atklājies, ka no tās pazuduši vairāk priekšmeti...

Interjera dizainers iesaka, kā 3 vienkāršos soļos saklāt neaizmirstamu Lieldienu galdu

Lieldienās daudzi ar prieku gaida tikšanos ar tuviniekiem, tradicionālās olu kaujas un pulcēšanos pie svētku galda, kur rodas pašas labākās atmiņas...

22. marts vēsturē: Pasaulē atzīmē ūdens dienu

Ūdens ir visas planētas dzīvības avots, tā kvalitāte ir vitāli svarīga ikvienai dzīvai būtnei. Latvija...

Valmierā koncertēs grupa «Very Cool People» un Paula Saija

16. martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā koncertēs grupa "Very Cool People" un Paula Saija. “Very Cool People” ir...

Rīgas restorāns «Buržujs» atsāk Austeru meistarklases!

Vēl ir dažas brīvas vietas uz 16.02. meistarklasi plkst.19:00, Berga Bazārā, Hotel BERGS restorāna telpās.

Kā sarīkot kopīgu tako vakaru vai svētdienas brokastis visām gaumēm?

Latvijas iedzīvotājiem vēl būtiskāk kļūst iespējami ātrāk iepirkties un īsākā laikā pagatavot ēdienu, liecina jaunākās tendences, ko Paulig mārketinga aktivitāšu vadītāja...

Mīti un patiesība par skārdenēm – vai šis iepakojums vislabāk palīdz saglabāt dzēriena kvalitāti?

Dzērienus, tostarp alu, varam iegādāties ļoti dažādos iepakojumos, taču tieši skārdene vislabāk pasargā no saules stariem un skābekļa, kas ir alus lielākie ienaidnieki...

31. janvāris vēsturē: «Coca-Cola» kļūst par oficiālu preču zīmi

Coca-Cola pirmo reizi ikdienas lietošanā dzērienu aparātos parādījās 1886. gadā un glāze kolas pirmsākumos...

Kas ir ziemas alus un vai alu patiešām var gatavot līdzīgi kā karstvīnu?

Ziemas jeb Ziemassvētku alus (Christmas beers) ir īpašs, oficiāli atzīts alus veids, kas no klasiska alus atšķiras gan ar dažādu garšvielu piedevām, gan augstāku alkohola saturu...

Padomi svētku laikam – kā izvairīties no vēdergraizēm?

Ziemassvētki un Jaunais gads bieži vien mums saistās ar daudzveidīgu svētku galdu – kā nekā, svētkos galdā esot jāceļ deviņi ēdieni...

Kā norvēģi sagaida Jauno gadu?

Vecgada vakarā norvēģi uzklausa Norvēģijas karaļa runu, šauj salūtu, saskandina dzirkstošā vīna glāzes un vēl veiksmīgu Jauno gadu...

Sagatavoties pārsteigumiem, izbaudīt sabiedrību un nepārēsties jeb 9 speciālistes ieteikumi pirms gadu mijas

Vai tiešam jāatsakās no bagātīgi klāta svētku galda un daudzveidīgas ēdienkartes? Visticamāk tās būtu īstas mokas. Tādēļ – baudiet...

8 idejas dāvanām īsteniem alus mīļotājiem

Straujiem soļiem tuvojas Ziemassvētki un aizvien biežāk aizdomājamies par to, ko dāvināt draugiem, radiem un ģimenes locekļiem...

Pēdējā brīža padomi: oriģināla recepte svētku galdam un 5 mūsdienīgas dāvanu idejas

Svētku noskaņa jau virmo gaisā, taču gatavošanās svētkiem daudziem var sagādāt īstas galvassāpes. Neatkarīgi no tā, vai runa ir par dāvanu piemeklēšanu radiniekiem, kuriem...

Kādas «trofejas» no viesnīcām piesavinās dažādu tautību pārstāvji

Zādzības no viesnīcām nav nekas jauns, bet, kā izrādās, dažādu tautību pārstāvji izvēlas dažādus “suvenīrus”. Kompānija “Wellness Heaven” veikusi pētījumu...

Kurus produktus visbiežāk ēdam par maz?

Uzturs – mūsu ikdienas enerģijas, vitamīnu un minerālvielu avots. Atzīmējot Pasaules uztura dienu (16. oktobris), ir noderīgi pārskatīt savu ēdienkarti un izvērtēt...

10. oktobris vēsturē: Pasaulē pirmo reizi tiek piespriests sods par braukšanu dzērumā

Lai gan mūsdienās ir pašsaprotams fakts, ka alkohols kopā ar transportlīdzekļa vadīšanu neiet kopā un...

Aptauja: Teju puse iedzīvotāju uzskata, ka alu var baudīt visu gadu, ne tikai vasarā

Gandrīz puse aptaujāto (43%) uzskata, ka alus nav tikai vasaras dzēriens un to var baudīt visu gadu. 12% norāda, ka piemērotība gadalaikam ir atkarīga no alus veida...

Kā mazināt kāri pēc saldumiem? Iesaka speciālisti

Mūsdienās saldo našķu klāsts ir tik plašs, ka ir grūti stāties pretī tā vilinājumam. Turklāt arī ēdieni un našķi, ko neuztveram kā saldumus, var saturēt diezgan lielu cukura daudzumu...

TOP5 Eiropas zemo cenu lidsabiedrību atšķirības no pilna servisa kompānijām

Lai gan Eiropas ceļotāji vairs sen nesmādē Eiropas zemo cenu lidsabiedrību pakalpojumus, ir virkne pasaules iedzīvotāju, kas no “lovkosteriem”...

Gāzēts dzēriens slāpju veldzēšanai. Vai labāks par ūdeni?

Gāzētu vai negāzētu? Šis jautājums ir aktuāls pie teju jebkuras ēdienreizes restorānā, un mūsdienās šķiet, ka atbilde lielākoties ir...

Edgars Magons: Pieci ieteikumi alus baudīšanai, lai būtu garšīgāk

Alus ir ļoti iecienīts dzēriens Latvijā, īpaši vasaras sezonā. Vēss, slāpes veldzējošs alus karstā vasaras dienā, kas baudīts no norasojušas glāzes vai tieši no pudeles...

7 iemesli, kāpēc noteikti jāēd zemenes

Vārds “noteikti” nebūt nav pārspīlējums! Tirgus un veikalu stendi vai lūzt no dažādu zemeņu šķirņu pārpilnības, jo tām šobrīd ir sezona gan virknē Eiropas valstu...

Vai tiešām alu vislabāk baudīt aukstu: kāda ir ieteicamā temperatūra?

Taujāti par gatavību eksperimentēt ar jaunām garšām, 63% alus baudītāju norāda, ka dara to reti, 19% atzīst, ka bieži izvēlas jaunas garšas, bet 18% norāda, ka...

Ko darīt, ja Līgo svētkos ēsts par daudz?

Vasaras saulgiežu mūs lutinājis ar vairākām brīvdienām, kuru laikā ļaudis atpūtušies, apciemojuši...

Dace Šķēle: Alus no rudzu maizes – seno tradīciju un mūsdienu risinājumu apvienojums

Pastāv uzskats, ka senatnē alus darīts tieši no maizes – ir dažādas teikas par to, ka alus radies nejauši, no maizes, kas salijusi un uzrūgusi...

Vecrīgā atvērts unikālas koncepcijas vīna bārs «Easy Wine»

Jūnijā Vecrīgā (Audēju ielā 11) durvis vēris jauns vīna bārs – picērija EASY WINE – Latvijā vienīgā vieta, kur viena vakara laikā var degustēt pa glāzei neskaitāmu šķirņu vīnu...

10 padomi veselīgākam pavasarim un vasaras sākumam

Pamazām tuvojas gada siltā sezona – laiks, kad aizvien vairāk brīžu tiks pavadīts ārā. Tādēļ, lai pilnvērtīgi sagaidītu un izbaudītu pavasara atgriešanos...

Tiem, kuri brauks uz Tamperi – tur ir auksti!

Pirmie hokeja līdzjutēji jau ir ieradušies Tamperē, kur Latvijas hokeja valstsvienība aizvadīs pusfināla un fināla spēles. Pirmais ziņojums tiem, kas vēl pošas – tur ir auksti...

Viesnīca «Mercure Riga Centre»: Klientam nav vienmēr taisnība

Pēc Latvijas Vīnziņu asociācijas prezidenta Jāņa Kaļķa viedokļa paušanas par viesnīcas “Mercure Riga Centre” darbību, ar Travelnews.lv redakciju sazinājās arī viesnīcas pārdošanas direktore Janīna Priedīte, paužot viesnīcas viedokli par notiku

Baleāru salās ievieš jaunus noteikumus tūristiem; būs jāiztiek bez ekstrām

Saskaņā ar jaunajiem tūrisma noteikumiem, kas ieviesti Baleāru salās Spānijā, viesnīcām no istabiņām ir jāizņem lielākā daļa vannas istabas piederumu...

Lieldienu galda rotāšana: smelies iedvesmu vecāku un vecvecāku krājumos

Lieldienas ir svarīgākie pavasara svētki, kas iezīmē dabas atmodu un iedrošina mūs ienest svaigas vēsmas arī mājoklī. Interjera dizainers uzsver, ka Lieldienu galdu klājot...

Top 5 produkti, kurus iekļaut pavasara ēdienkartē – iesaka speciālisti

Pēc garās un tumšās ziemas esam zaudējuši vitamīnu un enerģijas krājumus, tādēļ pavasarī ir laiks tos atjaunot ar produktiem, kuros...

Kas jāņem vērā, ievērojot gavēni? Iesaka speciālisti

Tuvojoties pavasarim, arvien vairāk cilvēku sāk ievērot dažādus organisma atslodzes pasākumus, piemēram, pavasara kūres vai dažādas diētas...

Uztura speciāliste Lizete Puga: Vidusjūras ēdienkartes karaliene ir olīveļļa

Vidusjūras ēdienkarte ir viena no iecienītākajām visā pasaulē. Daudzkārt pētīta tās pozitīvā ietekme uz cilvēka ķermeņa un mentālo pašsajūtu, un to apstiprina arī...

Veselīgas ēšanas pamatprincipi, kas noderēs ne tikai janvārī. Iesaka uztura speciāliste

Janvāris viennozīmīgi ir jaunu apņemšanos mēnesis. Vairums cilvēku pēc Vecgada svētkiem izvirza sev mērķi – jaunajā gadā sākt jaunu dzīvi...

Tukuma novada TIC iepazīstina ar jaunumiem un aktualitātēm tūrismā

Tukumā un apkārtnē tev visa gada garumā ir iespēja noķert smukumu caur dažādiem apskates objektiem, muzejiem, pilīm, dabas takām un aktīvās atpūtas iespējām...

Sēžu uz diētas, bet joprojām esmu apalītis. Kā atbrīvoties no liekajiem kilogramiem uz visiem laikiem?

Visi zina, ka veiksmes atslēga svara samazināšanai ir ēst mazāk un kustēties vairāk, bet vienmēr ir “nopietni” iemesli, kas tam traucē...

Galvassāpes vai migrēna, kā rīkoties

“Iedodiet kaut ko pret migrēnu!” ir lūgums, ko tik mulsinoši bieži aptiekā dzird farmaceiti. Taču – vai katras galvassāpes ir migrēna – palīdz noskaidrot...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.292979sec.