Starptautiskā ērģeļmūzikas festivāla gaidās retrospektīva foto izstāde

Sagaidot 6. Starptautisko Liepājas ērģeļmūzikas festivālu, kas no 8. līdz 16.septembrim notiks Liepājas, Rucavas un Kuldīgas baznīcās, un kavējoties atmiņās par aizvadīto festivālu no 3. līdz 16.septembrim tirdzniecības centrā „Ostmala” būs atvērta fotogrāfa Mārtiņa Sīļa darbu izstāde.

Divpadsmit fotogrāfijas un fotokolāžas būs aizvadītā gada ērģeļmūzikas festivāla retrospekcija. Fotogrāfijās lielākoties būs redzami ērģelnieki un ērģeļspēles process, akcentējot elementus, kas spilgtā veidā atklāj dažādus festivāla noskaņu mirkļus. Fotogrāfa Mārtiņa Sīļa emocionāli niansētās fotogrāfijas ļaus kavēties atmiņās par aizvadīto festivālu un noskaņoties gaidāmajam.

Mārtiņš Sīlis kopš 2002.gada ir Liepājas Fotostudijas FOTAST biedrs, piedalījies vairākās kopizstādēs Latvijā, Lietuvā, Krievijā un Vācijā.

Starptautisko ērģeļmūzikas festivālu organizē Liepājas Kultūras pārvalde, un to finansiāli atbalsta Valsts Kultūrkapitāla fonds, AS „Liepājas Metalurgs” un Francijas Kultūras centrs. Starptautiskā ērģeļmūzikas festivāla informatīvie atbalstītāji ir laikraksts „Diena”, žurnāls „Mūzikas Saule”, žurnāls „Privātā Dzīve”, laikraksts „Kurzemes Vārds” un „Kurzemes reklāma” , Latvijas Radio 1 un Radio Klasika, Radio Skonto, Radio SWH un Rietumu Radio, kā arī portāls draugiem.lv tirdzniecības centrs „Ostmala”.

Biļetes uz festivāla koncertiem, kuros skanēs visplašākā spektra mūzika no baroka līdz džezam, un dažus no kuriem papildinās arī gaismas un video efekti, iepriekšpārdošanā varēs iegādāties no 3. septembra Liepājas Latviešu biedrības nama kasē, bet pirms koncerta – baznīcās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
50% atlaide kurīziem 2025. gadā - Nenokavē Estravel Latvia
AGRĀ IZPĀRDOŠANA - 50%. // Iepazīstiet grieķu kultūru un salas kruīza ceļojumā ar Celestyal Cruises. 21.03., 28.03., 31.10., 07.11. un 14.11.2025. // | Skatīt vairāk
no 249 EUR
Jaunas akcijas Piedzīvojumu ceļojumiem Estravel Latvia
Jauns mēnesis un Maija atlaides ir klāt! Piedzīvojumu ceļojumi visā pasaulē - dažādām gaumēm un budžetam. Jūsu sapņu galamērķis jau gaida Jūs! | Skatīt vairāk
no 367 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.29746699sec.