Galerija „Promenade” piedāvā vērienīgāko mākslas darbu izsoli ārpus Rīgas

Ivonnas Veihertes Mākslas Galerija un galerija „Promenade” piedāvā vērienīgāko mākslas darbu izsoli ārpus Rīgas.

2008. gada 26. aprīlī Liepājā, viesnīcas “Promenade Hotel” mākslas galerijā norisināsies mākslas darbu izsole, kurā būs pieejami ievērojamāko latviešu mākslinieku darbi. Izsolē tiks pārstāvēti plaša spektra mākslas darbi, sākot no tādiem klasiķiem kā J. Rozentāls un V. Purvītis, līdz pat mūsdienu mākslas korifejiem kā L.Endzelīna, M. Tabaka, I.Avotiņa, L. Postaža, N.Zirnīte un L.Dinere un uzlecošajām zvaigznēm kā A. Arbidāne, V. Avramenko un K. L. Avotiņa. Izsolē būs pieejami arī izcili 20.gadsimta 60.-70.gadu A. Beļcovas, L. Āriņa un citu mākslinieku darbi. Iekļauti pat tādi mākslas tirgus retumi kā Ā. Alkšņa un G. Kluča darbi.

Īpaši unikāls Latvijas mākslas vēsturē ir izstādē redzamais A. Beļcovas gleznotais Austras Ozoliņas – Krauzes portrets, kas nozīmīgs gan kā divdesmito gadu modernisma paraugs, gan arī kā interesantas un nozīmīgas Latvijas kultūras darbinieces portrets.

Īpaši vēlamies vērst Jūsu uzmanību uz nelielajām, unikālajām, kā arī līdz šim nekur neizstādītajām gleznām – ļoti agru (19. gs. 90. gadu sākuma) V. Purvīša darbu un Ā. Alkšņa “Bērzi rudenī”, kuri abi iegūti no Ā. Alkšņa māsas privātkolekcijas pagājušā gadsimta 20. gados. Izstādīts tiks arī izcils H. Vīkas dubultportrets.

Pirms izsoles šo mākslinieku darbi būs apskatāmi izsoles izstādē 2008. gada 25. aprīlī viesnīcas “Promenade Hotel” mākslas galerijā.

Ja nevarat būt klāt izsoles notikuma brīdī, ir iespēja šos darbus iegādāties arī telefoniski jeb informējot galeriju par vēlmi iegādāties kādu no piedāvātajiem mākslas darbiem, jau iepriekš nosakot savu cenu par Jūs interesējošo gleznu.

Labprāt sniegsim Jums konsultācijas gan par izsolē pieejamajiem mākslas darbiem, gan arī neskaidrību gadījumā informēsim Jūs par reģistrēšanos izsolei.

Galerija garantē jebkura interesenta konfidencialitāti, kā arī piedāvāto mākslas darbu autentiskumu, ko apliecina eksperta slēdziens.

Ivonnas Veihertes Mākslas Galerija darbojas kopš 1997.gada un līdz šim ir piedalījusies divu izsoļu veidošanā sadarbībā ar A/S Hansabanka un organizējusi vērienīgu gleznu izsoli 2008. gada martā Latvijas Nacionālajā operā.

Galerija „Promenade” darbojas kopš 2004. gada. Galerijā regulāri notiek mūsdienu latviešu glezniecības atzītāko mākslinieku personālizstādes tādas kā M.Tabakas, J.Anmaņa, R. Grosa, A. Naumova, H.Heinrihsones un I.Heinrihsona u.c. Nākošās izstādes ir māksliniekiem, kuri pārstāv mazliet citu mākslinieku paaudzi- S. Krastiņai, R. Ivanovam, I. Iltnerei, I. Avotiņai, V. Zariņai, A. Vītoliņam un K. Zariņam.

Izsole: 26. aprīlī , plkst. 13.00

Izstāde: 25. aprīlī no plkst. 10.00 līdz 19.00

26. aprīlī no plkst. 9.00 līdz 12.00

Uzziņas: Ivonnas Veihertes Mākslas galerija

Basteja bulv.6, Rīga

Tel. 67325386, 29266490, 29183089

* Ieeja ar ielūgumiem. Izsoles laikā fotografēt un filmēt aizliegts.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024  Jāņa Šipkēvica koncerts Valmieras TIC
3. maijā, 22:00 ielūdzam uz SHIPSEA | Jāņa Šipkēvica koncertu balsij, klavierēm un neredzamam korim. | Skatīt vairāk
25 EUR
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53570604sec.