Septīto gadu iznāk Ventspils Tūrisma avīze

Ventspils pilsētas domes Tūrisma informācijas centrs, uzsākot 2008. gada tūrisma sezonu, rīko plašu reklāmas akciju Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

Piektdien, 23.maijā, par tūrisma iespējām Ventspilī uzzināja laikraksta „Diena” lasītāji, bet sestdien, 24.maijā laikrakstu „Neatkarīgā Rīta Avīze” un „Latvijas Avīze” lasītāji.

Krāsaino bezmaksas pielikumu „Ventspils Tūrisma avīze 2008” krievu valodā, kurā pieejama plaša informācija par tūrisma piedāvājumu un jaunām atpūtas iespējām Ventspilī 2008.gadā, 28.maijā saņems laikraksta „MK Latvija”, 29.maijā laikraksta „Subbota”, bet 31.maijā laikraksta „Vesti Segodna” lasītāji.

Ventspils 2008.gada tūrisma avīze iznāks arī igauņu un lietuviešu valodā. 6.jūnijā tā būs pieejama Igaunijas laikrakstā „Postimees” un Lietuvas laikrakstā „Lietuvas Rytas”.

Ventspils Tūrisma avīzes lasītājus uzrunā Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja v.i.Jānis Vītoliņš, kurš informē lasītājus par regulāro tiešo lidojumu uzsākšanu starp Ventspili un Rīgu. Savukārt Ventspils pilsētas domes izpilddirektora v.i. Aldis Ābele stāsta par Ventspils muzeja daudzo filiāļu jaunumiem, īpaši izceļot Amatu mājas atraktīvo piedāvājumu. Lasītājus uzrunā arī citi pašvaldības darbinieki, lai stāstītu par jaunumiem Olimpiskajā centrā „Ventspils”, Piedzīvojumu parkā, Bērnu pilsētiņā, Ventspils Zilā karoga pludmalē, parkos un dārzos.

Avīzē pieejams kultūras un sporta pasākumu plāns, naktsmītņu, maltīšu, pastaigu un aktīvās atpūtas vietu adreses, darba laiki un kontakti. Avīzē atrodama pilsētas karte ar iezīmētiem pilsētas apskates maršrutiem gan kājāmgājējiem, gan autobraucējiem. Tajā atzīmētas arī „Audio Gida” atrašanās vietas, prāmja uz Mintu ostu Igaunijā kustības grafiki.

Šādu reklāmas akciju Ventspils pilsētas domes Tūrisma informācijas centrs veic jau septīto gadu, un tā ieguvusi plašu lasītāju atbalstu gan Latvijā, gan Lietuvā, gan Igaunijā. Reklāmas izdevums Ventspils un citos Kurzemes Tūrisma informācijas centros, kā arī Latvijas tūrisma informācijas birojā Rīgā, Smilšu ielā 4, pieejams bez maksas. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.05.2024 - 21.05.2024 MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.05.2024 - 24.05.2024 SINAGOGAS STĀSTI. ZUDUSĪ EBREJU KOPIENA VA Talsu novada TIC
Maija mēnesī Valdemārpils Tūrisma informācijas centrs turpina sarunu ciklu ČALOT 25.maijā aicinot ciemos Žaņa Lipkes memoriāla direktori Lolita | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 25.05.2024 WOW cena! 𝐌𝐀𝐋𝐃𝐈̄𝐕𝐔 𝐒𝐀𝐋𝐀𝐒! Latvia Tours
🔥 ĪPAŠAIS PIEDĀVĀJUMS individuālam ceļojumam 𝐧𝐨 𝟐𝟏/𝟎𝟓/𝟐𝟎𝟐𝟒, ar 7 nakšu atpūtu All Inclusive kūrortā CLUB MED KANI. | Skatīt vairāk
no 2331 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46481204sec.