Piedzīvojumu parks Ventspilī kļūst aizvien interesantāks apmeklētājiem

Ventspils Piedzīvojumu parka (Saules ielā 141, Ventspilī) atrakcijas maijā un jūnijā apmeklējuši jau vairāk kā 4 tūkstoši atpūtnieku. Īpašu atsaucību ieguvusi jaunā peintbola trase, kur cīņas sparu mežā izveidotā trasē dodas pārbaudīt aktīvās atpūtas cienītāji no tuvākiem un tālākiem Latvijas rajoniem. Lielu atsaucību guvuši arī kultūras pasākumi – Piedzīvojumu parka un Ventspils tūrisma sezonas atklāšana, rokfestivāls „Ikrs+ 2008” un brīvdabas festivāls Jūras svētku ietvaros uz vairākām skatuvēm „Terra Winda”. Šajos pasākumos pabijuši vairāk kā 6 tūkstoši interesentu.

Šobrīd Piedzīvojumu parkā notiek kalna apzaļumošanas darbi un līdz ar to uz kādu laiku apmeklētājiem nav iespējams izmantot nobraucienus no kalna ar skrejriteņiem un kalnu dēļiem, kā arī jauno atrakciju – katapultu. Toties apmeklētāji ik dienu var pārbaudīt savu veiklību virvju trasē „Kaķa taka”, izbaudīt ātrumu nobraucienos pa kameršļūkšanas trasi vai izveicību un veiklību peintbola trasē. Savukārt mazos atpūtniekus gaida batuti un elektromobīļi. Servisa ēkā katru dienu darbojas arī kafejnīca „Stender’s Pica”.

Apmeklējot jauno Piedzīvojumu parka mājas lapu www.piedzivojumuparks.lv atradīsiet informāciju par visām atrakcijām un to izcenojumus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar klasi Alūksni! Alūksnes TIC
Skolēniem viens no gaidītākajiem notikumiem neatkarīgi no mācību mēneša un gadalaika, ir klases ekskursijas kopā draugiem un saviem skolotājiem! | Skatīt vairāk
no 3.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.05.2024 - 26.05.2024 Rūjienas saldējuma svētki Valmieras novada Tūrisma pārvalde
25.maijā Rūjienā norisināsies, iespējams, gardākie svētki šajā pusē - Rūjienas saldējuma svētki! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 25.05.2024 “ŠEFA UZKODAS” pasākumu mājas Dvietē TAKA
Dvietē atrodas pasākumu māja, kuru var rezervēt un rīkot pilnīgi jebko! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 21.05.2024 Delfinārijs un dinozauru parks-25.05.24 Nikos Travel
Sākam vasaras sezonas populārākos braucienus- Delfinārijs un dinozauru parks. Priecāsies gan bērni, gan pieaugušie. Smaidiem piepildīta diena! | Skatīt vairāk
35 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.67803812sec.