Baltijas kaitbordistu tiksies Volkswagen Kite Party 2008 Ventspilī

No 2008.gada 24. jūlija, Ventspils sērfošanas pludmalē pulcēsies pasaulē un Latvijā strauji popularitāti guvušā sporta veida - kaitborda - entuziasti, draugi un atbalstītāji.

Vairāku dienu garumā notiks kaitborda semināri lietpratējiem un iesācējiem, sacensības, pasaules kaitborda zvaigžņu paraugdemonstrējumi un noslēguma Beach party sestdienas vakarā Akvaparkā Ventspils.

Esam gandarīti, ka mūsu pasākums kļuvis par gada galveno notikumu visiem Baltijas kaitbordistiem un pulcē arvien vairāk dalībnieku - šogad ieradīsies viesi arī no tālākām valstīm. Kaitbords Latvijā pēdējo divu gadu laikā izplatījies neticami strauji un kļuvis ne tikai par populāru sporta un brīvā laika pavadīšanas veidu, bet arī par stila lietu.”, stāsta Larss Āboliņš, kaitbordists un Volkswagen Kite Party organizators,

“Ja vēl nesen par kaitbordu reti kurš bija dzirdējis, tad šobrīd teju vai grūti atrast ģimeni Latvijā, kurā kāds ja ne nodarbojas, tad noteikti ir lietas kursā par šādu sporta veidu”.

Ja Vēja Dievs sūtīs pietiekami stipru vēju, īpaša intriga gaidāma sacensībās, kas notiks četrās disciplīnās - brīvais stils, viļņu braukšana, maratons un cilpas lēciens. Vīriešu un sieviešu kategorijās sacentīsies Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas un Īrijas kaitbordisti.

Šogad uz Volkswagen Kite Party Latvijā ieradīsies pasaules kaitborda zvaigznes - North Kiteboarding komandas profesionālie braucēji Mallory de la Villemarqué no Spānijas, Tarifas un Tom Court no Anglijas - lai sniegtu paraugdemonstrējumus.

Savukārt noslēguma Beach party laikā būs unikāla iespēja vērot slavenu Brazīlijas perkusionistu - Tiago Loei un Andrezao priekšnesumu, kas uzstāsies kopā ar Matīsu Akurāteru un Latvijas slavenākajiem house mūzikas Mixmasteriem AG&Raitis.

Programma īsumā: 

24. jūlijs, ceturtdiena - Kaitborda seminārs

25. jūlijs, piektdiena - Kaiborda seminārs, sacensības

26. jūlijs, sestdiena – Sacensības, paraugdemonstrējumi, noslēguma Beach party

27. jūlijs, svētdiena - Rezerves diena sacensībām

* Programma var mainīties un tikt precizēta, atkarībā no laika apstākļiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
50% atlaide kurīziem 2025. gadā - Nenokavē Estravel Latvia
AGRĀ IZPĀRDOŠANA - 50%. // Iepazīstiet grieķu kultūru un salas kruīza ceļojumā ar Celestyal Cruises. 21.03., 28.03., 31.10., 07.11. un 14.11.2025. // | Skatīt vairāk
no 249 EUR
Lote aicina ciemos! Atpūta Pērnavā Estravel Latvia
1 nakts 3* viesnīcā Pärnu ģimenei, brokastis un Lotes ciema apmeklējums // 2 + 1 vai 2 + 2 // | Skatīt vairāk
no 250 EUR
Dienvidu saule un šarms Maljorkā!  Latvia Tours
Ceļojums piemērots visiem, kas ilgojas pēc saules un siltuma, mīl neparastus dabasskatus un patīk gozēties lieliskās pludmalēs Vidusjūras krastā. | Skatīt vairāk
no 576.00 EUR
Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45103788sec.