Liepājas suvenīri apskatāmi Liepājas mājas lapā

 

Sākot ar šī gada 8.augusta, Liepājas mājas lapā www.liepaja.lv sadaļā Tūrisms būs iespēja apskatīt Liepājas daudzveidīgos suvenīrus.

Liepāja ir vienīgā pilsēta Latvijā un viena no retajām Eiropā, kura savus suvenīrus piedāvā apskatīt ne tikai klātienē Liepājā, bet arī pilsētas mājas lapā, tādējādi piedāvājot papildus servisu saviem pilsētas visiem jau laikus izvēlēties sev suvenīru, ko paņemt līdzi par piemiņu no mūsu pilsētas.

Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojs (LRTIB) 2007.gadā uzsāka aktīvu darbību pie Liepājas suvenīru izveidošanas un dažādošanas, lai pilsētas viesiem, kā arī pašiem liepājniekiem, būtu iespēja izvēlēties sev piemērotāko un atbilstošāko suvenīru. Šobrīd Tūrisma informācijas birojā pieejami ap 100 dažādi suvenīri, kuru idejas autori ir Tūrisma informācijas biroja darbinieki, Liepājas pilsētas Dome, Liepājas amatnieki, Liepājas mākslinieki un citi.

Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojs aicina visus lielos un mazos uzņēmējus, kuriem ir nepieciešamas dāvanas saviem darījuma partneriem vai uzņēmuma darbiniekiem, izvēlēties Liepājas suvenīrus, tādējādi prezentējot ne tikai savu uzņēmumu, bet arī vietu, kur tas atrodas – Liepāju.

Visi Liepājas suvenīri klātienē apskatei un iegādei pieejami Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojā, Rožu laukumā 5/6.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.05.2024 - 22.05.2024 👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
Līgo svinības jūras krastā Baltic Beach Hotel & SPA
23. jūnijā aicinām Jūs ciemos, lai kopīgi aizvadītu gada īsāko nakti un godam nosvinētu Līgo svētkus jūras krastā – “Baltic Beach Hotel & | Skatīt vairāk
Jaunas akcijas Piedzīvojumu ceļojumiem Estravel Latvia
Jauns mēnesis un Maija atlaides ir klāt! Piedzīvojumu ceļojumi visā pasaulē - dažādām gaumēm un budžetam. Jūsu sapņu galamērķis jau gaida Jūs! | Skatīt vairāk
no 367 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49832606sec.