Viesnīca Promenade Hotel iegūst piecas zvaigznes

Viesnīca „Promenade Hotel” ir kļuvusi par vienīgo viesnīcu ārpus mūsu galvaspilsētas, kas atbilst 5 zvaigžņu standartiem ar cenām, kas jūs patīkami pārsteigs.

Ar „Viesnīcu un restorānu centra” sertifikācijas Valdes 2008.gada 2. oktobra lēmumu dizaina viesnīcai „Promenade Hotel” ir piešķirts 5 zvaigžņu sertifikāts.

Dizaina viesnīca „Promenade Hotel” tika atvērta 2007. gada jūlijā un līdz šodienai jau saņēmusi daudz atzinīgus vārdus un apbalvojumus. Viesnīca ietilpst menedžmenta kompānijas „Livland Hotels” viesnīcu grupā, kuras pārraudzībā ir divas viesnīcas Liepājā, kā arī jaunatvērtā viesnīca „Elefant Hotel” Rīgā.

Šā gada martā Londonā visā pasaulē pazīstamā prestižā zīmola „Small Luxury Hotels of the world” Direktoru Padome pieņēma lēmumu par to, ka dizaina viesnīcai „Promenade Hotel” tiek piešķirts „Small Luxury Hotels of the world” zīmols. Viesnīca „Promenade Hotel” ir pirmā Liepājā un viena no divām viesnīcām Latvijā, kas ir izpelnījusies augsto godu - būt Pasaules Mazo Luksuss viesnīcu skaitā. Lai mūsu viesnīcā katrs viesis justos īpašs, mums ir ne tikai augsta servisa un apkalpošanas kvalitāte, bet arī oriģināla, īpaši veidota kultūrvide, kas sniedz estētisku baudījumu. Viesnīcas Mākslas galerija Promenade priecē ne tikai viesnīcas iemītniekus, tā ir viesmīlīga katram interesentam.

Viesnīca „Promenade Hotel” piedāvā aizvien jaunas iespējas - 16.oktobrī svinīgi durvis vērs mūsu jaunais Konferenču un banketu centrs. Lai gan tas darbojas jau kopš augusta, tagad ar pilnu atbildību varam teikt, ka četras greznas, romantiskas, ar modernu tehniku, plašām apgaismošanas iespējām aprīkotas telpas ir liepājnieku un Liepājas viesu rīcībā. Lielā zāle - Hika spīķeris jau kļuvusi pieprasīta un iecienīta vieta gan lietišķu pasākumu, gan plašu svinību rīkotājiem. Savukārt, Vites spīķerī, ir Liepājas mākslinieku izstādes, kuras var apskatīt katrs mākslas cienītājs. Šajā zālē īpaši jauki noris lietišķi pasākumi. Rožu zāle un Kamīnzāle - divas romantiskas telpas, kurās var izskanēt gan nopietnais – „jā” vārds kāzu dienā, gan norisināties ikviens pasākums, kuram ir nepieciešams mājīgums un īpaša gaisotne. Mūsu iecere ir izveidot šo jauno Konferenču un banketu centru par jaunu kultūrvidi Liepājā, kurā varēs pulcēties un atpūsties dažādu interešu domubiedri.

Rīgā - zvaigžņu lietus, Liepājā – 5 zvaigžņu viesnīcā „Promenade Hotel” tuvojas zvaigžņu mēnesis...Aicinām mūsu viesus priecāties kopā ar mums par to, ka Liepājā ir 5 zvaigžņu viesnīca - „Promenade Hotel”. Saviem viesiem mēs piedāvājam - pacelt kopā glāzi šampanieša viesnīcas restorānā Piano un visu novembra mēnesi saņemt dāvanu- 20 % atlaidi jebkuram viesu numuram, maksājot par standarta divvietīgo istabu ar brokastīm tikai 44 LVL.

5 zvaigžņu sertifikāts - tā ir vērtība mūsu klientam, tās nav augstas cenas, tā ir īpašas attieksmes garantija pret mūsu viesi. (ENG)

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.05.2024 - 19.05.2024 🇬🇷 𝐑𝐎𝐃𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀 Latvia Tours
Ceļo uz pasakaino Rodas salu Grieķijā! Izbaudi vēsturiskas ainavas un krāšņu kultūru. Rezervē ceļojumu jau tagad! | Skatīt vairāk
no 485 EUR
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.05.2024 - 18.05.2024 Muzeju nakts  kara muzejā Medumos! TAKA
Programma sāksies jau no pulksten 13, savukārt muzeju būs iespēja apmeklēt no pulksten 15 līdz 21!Pa ceļam ir iespēja apskatīt Raiņa māju | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.30178595sec.