Ventspilī notiks iluzionistu un burvju triku meistaru Daces un Enriko Pecolli izrāde [1]

Pirmdien, 13.aprīlī, plkst.16:00 ,Ventspils Kultūras centrā notiks iluzionistu un burvju triku meistaru Daces un Enriko Pecolli izrāde „Tikšanās ar neiespējamo.”

Iluzionisti Dace un Enriko Pecolli (Pezzoli) iepriecinās skatītājus ar īpašu iluzionisma un Gigantisku ziepju burbuļu programmu, kurā tiks izrādīti skatītāju iemīļotākie burvju triki, gigantiski ziepju burbuļi un vēl neredzēti triki, kurus Ventspilnieki varēs skatīt pirmie, bet pēc tam šos jaunumus būs iespējams redzēt Rīgā Kongresu namā 29. un 30. maijā Starptautiskā Iluzionistu šovā „Abrakadabra”, kurā Pecolli uzstāsies kopā ar pasaules iluzionisma zvaigznēm no LasVegasas.

Izrāde “TIKŠANĀS AR NEIESPĒJAMO” ir iedvesmojoša, jautra un brīnumiem pārpilna izrāde visai ģimenei, kurā paši skatītāji kļūs par tās dalībniekiem. Izrādes laikā skatītāji tiks ievietoti gigantiskā ziepju burbulī, redzēsim zinātnisku eksperimentu ar skatītāja pulksteni, zelta zivtiņa peldēsies maģiskajā burbuļa akvārijā, kādam skatītājam tiks izraisīta strauja matu augšanu, būs iespēja nogaršot ēdamus Ziepju burbuļus, tiks izrādīti Deivida Koperfilda triks un pārsteidzošs triks ar neredzamu kāršu kavu, skatītāji izspēlēs superekskluzīvu loteriju, bet hipnozes rezultātā ar vienu no skatītājiem notiks neticamas lietas.

Mazākajiem izrādes skatītājiem būs iespēja virtuāli apceļot Burbuļu zemes planētas un iepazīties ar tur dzīvojošajiem pasaku varoņiem, ar kuriem notiks neticamas burvestības. Alise izies cauri spogulim, Mērija Popinsa lidināsies ar savu lietussargu, no Džungļu grāmatas planētas ieradīsies gudrā čūska.

Pasākuma apmeklētāji ir aicināti uz izrādi ierasties ātrāk (no plkst.15:00), jo viesus sagaidīs vienīgais Latvijā Burvju triku veikaliņš „Pecolli Magic Shop”, kurā varēs iegādāties interesantas lietiņas un iemācīties ar tām arī darboties.

„Mēs visi dzīvē tiecamies piedzīvot NEIESPĒJAMO, kas mūs pārsteidz un aizrauj ar savu noslēpumainību , un tieši tāpēc aicinām Jūs aci pret aci uz izrādi“TIKŠANĀS AR NEIESPĒJAMO”, 13.aprīlī plkst.16.00 Ventspils kultūras centrā”

Iluzionisti Dace un Enriko Pecolli

Biļetes cena: Ls 4; Ls 5

Biļešu iepriekšpārdošana Ventspils Kultūras centra kasē, tālr. 63624796

Enriko un Dace Pecolli kā profesionāli iluzionisti un pasākumu organizētāji strādā kopš 1993. gada, bet 1997. gadā nodibināja iluzionisma, specefektu un pasākumu organizēšanas firmu Sia „BRINUM-X”, kas atrodas Rīgā, bet ar savām izrādēm mākslinieki uzstājas visā pasaulē. Viņi ir bijuši ASV, Japānā, Dubajā (Apvienotajos Arābu Emirātos), Turcijā, Singapūrā, Omānā, Zviedrijā, Honkongā, Vācijā, Katarā, Itālijā, Čehijā, Anglijā, Spānijā, Indonēzijā, Dānijā, Īrijā, Beļgijā, Lietuvā, Igaunijā un Latvijā.

Vairāk par Iluzionistiem Pecolli jaunajā ekskluzīvajā mājas lapā www.pecolli.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 linda 04/14/2009 23:02 Interesanti man kā māksliniecei vai Peccoli pāris sesto gadu dodoties uz šo kongresu brauc tur vadiīt kādu semināru vai viņiem ir citi augstāki mērķi? Domāju, ka tik pieredzējuši mākslinieki paši varētu uzstāties GALA SHOW un uzpūst vienu ziepju burbuli, to viņi tiešām māk un dažreiz arī sanāk:) ! Biju jaunajā gadā uz vienu korporatīvo ballīti un redzēju viņu uzstāšanos. Man radās tāds iespaids ka esmu atnākusi uz cirku un mūs visus, solīdus cilvēkus vakartērpos, uzskata par bērniem, kuriem priekšā uzpūšot ziepju burbuli būtu jāpriecājās un jābrīnās kā tā var. Domāju ka šāda veida uzstāšanāš var būt piedienīga tikai cirkā un piedevām vēl tikai starplaikos starp cēlieniem, lai cilvēki var paēst saldējumu un paskatīties uz brīnišķīgajiem burbuļiem. Ceru, ka tā bija pēdējā reize, ka kāds ideotisks pasākumu organizātors uzaicina uzstāties šādus amatierus un iznieko pasākuma viesiem laiku.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar klasi Alūksni! Alūksnes TIC
Skolēniem viens no gaidītākajiem notikumiem neatkarīgi no mācību mēneša un gadalaika, ir klases ekskursijas kopā draugiem un saviem skolotājiem! | Skatīt vairāk
no 3.00 EUR
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 15.05.2024 Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
Jaunas akcijas Piedzīvojumu ceļojumiem Estravel Latvia
Jauns mēnesis un Maija atlaides ir klāt! Piedzīvojumu ceļojumi visā pasaulē - dažādām gaumēm un budžetam. Jūsu sapņu galamērķis jau gaida Jūs! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Ventspils Olimpiskais centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.61892796sec.